Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

​جلسه مجمع عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای با حضور معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، اعضای هیأت عامل این سازمان و نمایندگان اصلی مجمع برگزار و صحت صورت‌های مالی سال 97 مورد تائید قرار گرفت.

به گزارش تین نیوز به نقل از روابط‌عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، شهرام آدم‌نژاد معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی، ضمن تقدیر از عملکرد این سازمان در بازگشایی راه‌ها و محورهای آسیب دیده از سیل در ابتدای سال جاری، اظهار داشت: علی‌رغم تنگناهای اعتباری و منابع مالی، رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای و اعضای هیأت عامل، معاونان، مدیران کل و کلیه کارکنان از همه امکانات و ظرفیت‌ها بهره گرفته و پاسخگویی مناسب و عملکرد قابل قبولی به کاربران بخش حمل و نقل جاده‌ای فراهم کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تعهدات این سازمان به‌ویژه در زمینه ارتقای کیفی و کاهش سوانح جاده‌ای، نگهداری راه‌ها ، توسعه پایانه‌های مرزی و کریدورهای ترانزیتی در حوزه‌های مختلفی در سال آینده مورد توجه بیش‌تری قرار می‌گیرد.

براساس این گزارش، عبدالهاشم حسن‌نیا معاون وزیر راه و شهرسازی، اولویت‌ اصلی برنامه‌های این سازمان را ایمنی راه‌ها و برقراری تردد ایمن و روان در محورهای مواصلاتی کل کشور اعلام کرد و افزود: علی‌رغم کاهش اعتبارات در سال‌جاری، با تلاش نیروهای ستادی و استانی درکلیه سطوح و به‌کارگیری بهینه از امکانات موجود، عملیات راهداری و ایمن‌سازی جاده‌ها به انجام رسید که این امربه طور مستمر ادامه دارد.

وی اظهار امیدواری کرد با کمک دولت منابع مالی پایداری برای هزینه‌کرد در طرح‌ها و برنامه‌های ارتقای ایمنی راه‌ها و کاهش سوانح جاده‌ای تأمین شود و از طریق راه‌کارهای قانونی تصویب و به مرحله اجرا برسد. 

 محمد تیموری معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، گزارش مقایسه ای عملکرد و اهداف کمی و پیش‌بینی شده مربوط به بودجه جاری در سال 97  را ارایه کرد و افزود: اقدامات و فعالیت‌های این سازمان در بخش‌های اصلی ایمنی، حمل و نقل، برنامه‌ریزی و فن‌آوری‌، توسعه مدیریت و منابع، راهداری و نگهداری راه‌ها، از محل منابع داخلی ، منابع عمومی و ردیف‌های قانونی مندرج در پیوست اعتبارات تخصیص داده شده، به انجام رسید و هدف‌گذاری‌ها نیز بر این اساس ، تحقق یافت.

 نماینده وزارت امور اقتصادی و دارایی هم‌چنین از عملکرد مطلوب دفتر برنامه و بودجه سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در زمینه ثبت اطلاعات در سامانه یک‌پارچه اطلاعات شرکت‌های دولتی تقدیر و تشکر کرد.

در این نشست، گزارش حسابرسی مستقل به مجمع عمومی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌‌ای قرائت شد و اعضای هیأت عامل، مدیرکل امور مالی و منابع و مدیرکل دفتر برنامه و بودجه این سازمان، درخصوص ابهامات و سؤالات مطروحه، پاسخ‌های لازم را ارایه کرده و در نهایت صحت صورت‌های مالی  سال 97 مورد تایید قرار گرفت. 

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: معاون وزیر راه و شهرسازی شهرام آدم نژاد معاون حمل و نقل وزیر راه و شهرسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۲۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نارضایتی از عملکرد وزارت کار و تأمین اجتماعی: کارگران ساختمانی هنوز بیمه نشده‌اند!

اکبر شوکت نماینده کارگران ساختمانی اظهار داشت: نه تنها کسی بیمه نشده، بلکه بیمه ۳۰۰ الی۴۰۰ هزار بیمه شده هم در این دولت قطع شده است.

به گزارش ایلنا، وی درخصوص آخرین وضعیتِ بیمه کارگران ساختمانی گفت: نه تنها کسی بیمه نشده، بلکه بیمه ۳۰۰ الی۴۰۰ هزار بیمه شده هم در این دولت قطع شده است. در یک کلام بگویم که فعلا در مرحله‌ی یاس و ناامیدی هستیم؛ از یک طرف با عملکرد وزیر کار، معاون روابط کار ایشان و رئیس سازمان تأمین اجتماعی، صنف کارگران ساختمانی به طور کامل منحل شده است و از طرفی دیگر مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل نشده است.

شوکت گفت: کانون کارگران ساختمانی کشور دو سال بلاتکلیف است و انجمن‌های صنفی نیز به نوعی از حیز انتفاع ساقط شده‌اند. در دوره‌های قبل حدود یک میلیون بیمه شده ساختمانی داشتیم، اما متأسفانه تمام این اندوخته‌ها و تلاش‌ها برای بیمه کارگران ساختمانی از بین رفته است. در حال حاضر تعداد بیمه شدگان ساختمانی کمتر از ۶۰۰هزار نفراست.

وی بیان کرد: چهار سال در مجلس دوندگی کردیم و برآیند این وضعیت اصلاح بیمه کارگران ساختمانی و افزایش ۲۵ درصدیِ عوارض ساختمانی بود. اگر چه به این مصوبه انتقاداتی وارد است، اما ما تلاش کردیم تا اصلاحیه ماده ۵ بیمه کارگران ساختمای به نتیجه برسد. مسئله این است که بی‌توجهیِ وزیر کار، معاون روابط کار ایشان و رئیس سازمان تأمین اجتماعی نسبت به کارگران ساختمانی و انجمن‌های آن‌ها مشهود است. این بی‌توجهی آنهم در مورد کارگرانی که شغل آن‌ها سخت و زیان‌آور و از پرخطرترین مشاغل است، ظلم مضاعف است.

شوکت گفت: رئیس‌جمهور بر حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی تاکید کردند و دستور به حل این مشکل دادند، اما اقداماتی که تاکنون صورت گرفته به نوعی دهن کجی به دستور ایشان است. نه تنها این اتفاق نیفتاد بلکه کاملا در تضاد با دستور ایشان عمل شده و همه چیز را به ویرانی کشاندند. نزدیک به ۵۰۰ هزار خانواده در نوبت بیمه اجتماعی هستند و عملا هیچ عملکرد مثبتی ندیدم. ما کاملا از عملکرد وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی ناراضی هستیم.

وی در مورد استفساریه جدید مجلس در مورد بیمه کارگران ساختمانی گفت: ببینید برخی نمایندگان مجلس به دنبال این بودند که منابع بیمه کارگران ساختمانی را محدود کنند که خوشبختانه کمیسیون اجتماعی اجازه این کار را نداد.

شوکت تاکید کرد: سازمان تامین اجتماعی از سال ۵۲ تا کنون ۸ الی ۱۶درصد از پیمان‌های ساختمانی پول دریافت کرده، اما این پول را صرف بیمه کارگران ساختمانی نکرده است. همچنین این سازمان از محل عوارض ساختمانی نیز مبلغ دیگری دریافت کرده که این مبلغ در حال حاضر به ۲۵درصد پروانه ساختمانی رسیده است.

وی بیان کرد: ما باید به سمت دریافتِ یکسانِ این منابع برویم و این موضوع را در مجلس جدید پیگیری خواهیم کرد. یعنی دریافتیِ تأمین اجتماعی از محل پیمان‌ها، با ۲۵ درصدی که از عوارض ساختمانی می‌گیرد، این دو باید با هم تلفیق و در یک محل ذخیره شوند. در این صورت ما منابع خوبی برای بیمه کارگران ساختمانی خواهیم داشت. الان این دو منابع با هم تلفیق نمی‌شوند و سازمان تامین اجتماعی هم در قبالِ هزینه‌ی این منابع پاسخگو نیست.

دیگر خبرها

  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون شهری ویژه اربعین
  • فرصت استثنایی برای واردات ناوگان اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین 
  • آزادراه تهران_کرج_قزوین روکش آسفالت می شود
  • آزادراه تهران_کرج_قزوین روکش آسفالت می شود 
  • جابه‌جایی ۹ میلیون تن کالا توسط ناوگان باری کردستان
  • رونمایی از کتاب "نگاهی به عملکرد شرکت‌های دولتی"
  • کسب رتبه اول توسط مرکز مدیریت راه های استان یزد در ارزیابی عملکرد
  • نارضایتی از عملکرد وزارت کار و تأمین اجتماعی: کارگران ساختمانی هنوز بیمه نشده‌اند!