Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با انتقاد از برخی دخالت‌های سیاسی در دانشگاه گفت: برخی مسئولان عادت کردند که در همه امور و از جمله مسائل مرتبط با آموزش عالی دخالت کنند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، دکتر سیدعلی بدری در آیین تودیع و معارفه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان اظهار کرد: این دخالت‌های سیاسی به زیان آموزش عالی در کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متاسفانه برخی نمایندگان، فرمانداران و دیگر مسئولان عادت کردند که در هر کاری دخالت کنند و امروزه اثرات نمونه‌هایی از این دخالت‌ها در دانشگاه وجود دارد.

معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی با بیان اینکه در کشور ما هر کاری را سیاسی می‌بینند افزود:  فضای دانشگاه باید از این مسائل دور نگه داشته شود.

وی بر لزوم تمرکز بیشتر بر مهارت‌آموزی در دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید و تصریح کرد: دانشگاه جامع در سه سال اخیر به سمت کیفی‌سازی آموزشی گام برداشته است.

بدری با اشاره به اینکه بسیاری از مشاغل به مرور منسوخ می‌شوند، ادامه داد: در دنیای امروز هر روز شاهد ظهور تکنولوژی‌های جدیدی هستیم و افراد برای بهره‌گیری از این تکنولوژی‌ها نیازمند مهارت‌آموزی هستند لذا دانشگاه جامع باید مدام به سمت آموزش مهارت‌های جدید حرکت کند.

وی از روال ساده این دانشگاه برای تعریف رشته‌های جدید به عنوان یک مزیت مهم نام برد و گفت: در حال حاضر در کمتر از سه-چهار ماه می‌توان یک رشته جدید را در فرآیند آموزشی دانشگاه جامع تعریف کرد لذا مراکز علمی کاربردی می‌توانند با بهره‌گیری از این مزیت فرصت های جدیدی برای خود ایجاد کنند.

معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه برخی از مراکز از اعطای رشته‌ها براساس خوشه‌های شغلی گلایه دارند خاطرنشان کرد: اگرچه این فرآیند تنگناها و محدودیت‌هایی برای مراکز علمی کاربردی ایجاد می‌کند اما با تعریف رشته‌های جدید و ایده‌پردازی می‌توانند از دل این محدودیت‌ها، فرصت‌های جدیدی برای مرکز خود ایجاد کنند. ضمن اینکه عرصه پودمانی نیز فرصت‌های خوبی برای مراکز ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه تمایل جامعه به رشته‌های مهارتی رو به ازدیاد است چرا که این رشته‌ها، اشتغال به همراه دارند افزود: وزارت علوم رشته‌های مهارتی را به دانشگاه جامع علمی کاربردی سپرده و هر دانشگاه دیگری که بخواهد این رشته‌ها را ایجاد کند باید از دانشگاه جامع مجوز بگیرد.

بدری با اشاره به ایجاد معاونت مهارتی در دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد نیز برای اخذ رشته‌های مهارتی براساس قانون باید از دانشگاه جامع مجوز بگیرد.

وی بر لزوم توجه بیشتر به آینده‌پژوهی در دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید و تصریح کرد: باید در تعریف رشته‌ها و ارائه مهارت‌ها به مزیت‌های منطقه‌ای توجه شود.

معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی از استان سمنان به عنوان استانی با پتانسیل‌های مختلف یاد کرد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های این استان در حوزه گردشگری، ایجاد رشته‌های مهارتی مرتبط با صنعت گردشگری در مراکز علمی کاربردی استان می‌تواند به رونق این صنعت در استان کمک کند.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دانشگاه علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۲۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد اولین مدال‌آور ایران از بی‌توجهی به دوومیدانی بانوان

به گزارش خبرنگار مهر، با توجه به در پیش بودن بازی‌های المپیک تمام ورزشکاران ایران برای رسیدن به این بازیها از ابتدای سال با حریفان خود رقابت را آغاز کردند. دوومیدانی که در المپیک لندن توانست برای نخستین بار مدال نقره را کسب کند یکی از رشته‌های پرامید برای کسب سهمیه المپیک است. در حال حاضر فرزانه فصیحی تنها دوومیدانی کار ایران است که سهمیه المپیک خود را قطعی کرده و حسن تفتیان، حمیده اسماعیل‌نژاد، مهدی صابری، مهدی پیرجهان و حسین رسولی در رنکینگ سهمیه حضور دارند و باید برای کسب ورودی این بازیها امتیاز خود را بالا ببرند.

مریم صدارتی، اولین زن مدال‌آور ایران در مسابقات قهرمانی آسیا که مدال برنز پرش ارتفاع مسابقات ۱۹۷۳ فلیپین را در کارنامه دارد، در مورد وضعیت دوومیدانی زنان در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار داشت: دوومیدانی زنان ایران در سال‌های اخیر رشد بدی نداشته است و حتی ما بعد از ۵۷ سال در المپیک توکیو شاهد بودیم که دختران ما باز موفق شدند در این رویداد بزرگ و مهمی مانند بازیهای المپیک توکیو حضور داشته باشند.

وی افزود: جای خوشحالی دارد که این دوره هم فصیحی مجددا سهمیه خود را برای بازیهای المپیک پاریس قطعی کرده است. البته که این کار بزرگ او هم بیشتر بخاطر تلاش‌ها و زحمت‌های خودش بوده است وگرنه به دوومیدانی زنان متناسب با پتانسیلی که دارند توجه نمی‌شود.

این پیشکسوت دوومیدانی در ادامه خاطر نشان کرد: شرایط دوومیدانی امروز با زمانی که من فعالیت میکردم زمین تا آسمان فرق کرده است. بخاطر دارم آن دوره من خودم مربی خودم بودم و کسی نبود که بخواهد من را راهنمایی کند. اما حالا اکثر دوومیدانی کاران ما مربی خودشان را دارند و یا مدام در اردوهای برون مرزی هستند و تعدادی از آنها نیز با مربی خارجی تمرین می‌کنند اما بازهم از شرایط ناراضی هستند. البته که دوومیدانی در کل دنیا رشد کرده است و این عوامل به تنهایی برای موفقیت کافی نیست و نخواهد بود.

وی با بیان اینکه فصیحی سریعترین دونده ما در ایران است، گفت: اتفاق خوبی است که ما هنوز هم در دوومیدانی بانوان ستاره‌های خوبی مانند فصیحی داریم. برای او در المپیک پیش رو آروزی موفقیت دارم. درست است که او دوره گذشته هم تجربه شرکت در این رویداد را داشته اما هنوز رسیدن به مدال المپیک انتظار زیادی از اوست. من خودم سال ۱۹۶۴ در المپیک حضور داشتم جو این بازیها قابل مقایسه با سایر مسابقات نیست.

صدارتی در ادامه گفت: دوومیدانی ایران در کارنامه خود مدال المپیک را دارد؛ علاوه بر این دوومیدانی به عنوان رشته مادر یکی از رشته‌های مهم ورزشی در جهان به حساب می آید اما در کشورمان آنطور که انتظار می‌رود به آن توجه نمی‌شود. اخیرا هم که فدراسیون دچار تغییرات زیادی بود که در سال قبل از المپیک اتفاق خوبی برای آن نبود.

اولین زن مدال‌آور ایران در مسابقات قهرمانی آسیا در پایان خاطر نشان کرد: دوومیدانی ایران هنوز هم پتانسل کسب مدال در بازیهای المپیک را دارد؛ هر چند این روند بعد از کسب مدال توسط احسان حدادی متوقف شده است ولی در همین رشته‌های پرتابی ستاره‌های جدیدی آمدند که می‌توان به درخشش آنها در آینده امیدوار بود.

کد خبر 6079709

دیگر خبرها

  • معاون وزیر اقتصاد: به دنبال آرامش در فضای اقتصادی هستیم
  • زمان نام‌نویسی وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • زمان ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • پلمب اماکن غیرمجاز دندانپزشکی و ماساژدرمانی در اردبیل
  • آمادگی ایجاد کمپ بین‌المللی کاراته کشور در همدان را داریم
  • آغاز ثبت نام وام شهریه دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول اردیبهشت
  • انتقاد اولین مدال‌آور ایران از بی‌توجهی به دوومیدانی بانوان
  • جای خالی مرجعیت مهارتی در سیاستگذاری‌ها/ رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای درنقشه جامع علمی کشور دیده نشده‌اند
  • انتقاد شدید گاردین از دخالت‌های لندن در مناقشات بین‌المللی
  • تکمیل پروژه‌های اولویت‌دار تعمیراتی دانشگاه در ۳۰ ماه