Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان گفت: عملیات آواربرداری ایستگاه‌های پمپاژ پلدختر به پایان رسید.

به گزارش ایسنا، رضامیرزایی در حاشیه بازدید از ایستگاه پمپاژ واشیان اظهار کرد: ایستگاه‌های پمپاژ واشیان، چم مهر و جایدر بر اساس استانداردهای موجود، جهت سیلاب با دوره بازگشت ۱۰۰ ساله طراحی شده بود که به خوبی در سیل ششم‌ فروردین ماه که دبی سیلاب معادل ۳۳۵۰ مترمکعب در ثانیه بود، جواب دادند و هیچ‌گونه آسیبی به بخش مختلف آنها وارد نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: در سیلاب ۱۲ فروردین ماه ۹۸ که دارای دوره بازگشت حدود ۱۰۰۰ ساله بود و دارای دبی بیشتر از دوره بازگشت، ایمن ایستگاه پمپاژ (بیش از ۶ هزار مترمکعب در ثانیه) بوده است، باعث تخریب بخش‌های مختلف ایستگاه‌های مرکزی آنها بین ۸۰ تا ۱۰۰ درصد شد.

میرزایی بیان کرد: عملیات آواربرداری و رسوب برداری ایستگاه‌های پمپاژ فوق‌الذکر به طور هوشمندانه به صورتی که تجهیزات مدفون دچار آسیب مضاعف‌ نشوند به طور کامل انجام و به پایان رسید و کلیه الکتروموتورها، پمپ‌ها و سایر تجهیزات برقی و مکانیکی از زیر آوار تخلیه شده است.

مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان اضافه کرد: در حال حاضر انجام آزمایشات به منظور بررسی سلامت سازه‌های باقی مانده، جهت مشخص شدن امکان پذیری استفاده یا عدم استفاده از آنها در بازسازی ایستگاه و همچنین بررسی سلامت تجهیزات و هیدرولیک وضعیت رودخانه با توجه به سیلاب حادث شده و تغییر هندسه رودخانه در محل ایستگاه توسط مشاور در دست اقدام است.

وی بیان کرد: بازنگری موقعیت سازه‌های مختلف ایستگاه توسط مشاور در دست مطالعه و طراحی است که بعد از این مرحله ساخت ایستگاه‌های پمپاژ فوق‌الذکر به مناقصه گذاشته خواهند شد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای لرستان با بیان اینکه ما نمی‌توانیم دبی سیلابی طراحی را برای ایستگاه‌های پمپاژ ۱۰۰۰ ساله در نظر بگیریم، زیرا هزینه‌های اجرایی چندین برابر افزایش می‌یابد و ایستگاه‌های پمپاژ از توجیه اقتصادی می‌افتند، تصریح کرد: جهت کم کردن خطر سیلاب، ابعاد تاسیسات هیدرولیکی ایستگاه‌های پمپاژ فوق الذکر در حد معقولی و برای سیلاب‌های با دوره بازگشت ۲۰۰ ساله طراحی و اجرا خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سیل پلدختر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۴۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثربخشی و بازگشت سرمایه دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌برداران بخش کشاورزی ارزیابی شد

محقق پسادکتری دانشگاه شیراز در پژوهشی با حمایت بنیاد ملی علم ایران، اثربخشی و بازگشت سرمایه دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌برداران بخش کشاورزی را ارزیابی کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خدیجه بذرافکن، دانش‌آموخته دکتری تخصصی ترویج و آموزش کشاورزی - آموزش کشاورزی از دانشگاه شیراز که در قالب طرح پسادکتری خود با راهنمایی حسن علیپور در حال انجام این تحقیق است، در خصوص ضرورت انجام این پژوهش گفت: کشاورزی از محور‌های اساسی توسعه اقتصادی کشور ایران به شمار می‌‎رود. سهم بخش کشاورزی در ایجاد اشتغال، کمک به درآمد ملی و تولید غذا و همکاری متقابل با سایر بخش‎‌ها، از مواردی است که اهمیت و ضرورت توجه به این بخش را به‌خوبی نشان می‌‎دهد. نیروی انسانی ماهر و کارآمد در بخش کشاورزی از مهمترین اولویت‎‌ها برای دستیابی به توسعه روستایی و کشاورزی است. برای رسیدن به این مهم، آموزش شرط لازم برای بالا بردن کارایی و بهره‌‎وری نیروی انسانی به شمار می‌رود.

این پژوهشگر در ادامه بیان کرد: از آنجا که بخش عظیمی از جمعیت کشور در مناطق روستایی ساکن هستند و اکثر آنان نیز در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند؛ ایجاد ساختار و استراتژی مشخصی برای کارآمد کردن این افراد در زمینه‎‌های مختلف شغلی خودشان ضروری به نظر می‌‎رسد. همچنین باید برنامه‎‌ریزی مناسبی برای گسترش کمی و کیفی عوامل تٱثیرگذار بر تربیت و آموزش نیروی انسانی که بر تولید و توسعه بخش کشاورزی تٱثیر مستقیم دارد، وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: در حال حاضر، آموزش کشاورزی با ساختار ناکارا و نامطلوب در‬ حال‬ افول‬ است. این درحالی است که امروزه ترویج کشاورزی و برنامه‎‌های آموزشی آن سازوکار مهمی در انتقال دانش به بهره‌‏برداران بخش کشاورزی و افزایش بهره‌‏وری و تولید در این بخش را دارد.

بذرافکن اضافه کرد: مطالعات نشان می‌دهد که بسیاری از برنامه‎‌های آموزشی و ترویجی بهره‏‌برداران کشاورزی در دست‌یابی به هدف توانمندسازی کشاورزان موفق نبوده‌‎اند. در همین راستا، ارزیابی اثربخشی دوره‌های ترویجی به‌عنوان بخشی مهم از‬ برنامه‎‌های توسعه حرفه‌‎ای کشاورزان محسوب می‌شود.

وی در ادامه بیان کرد: اثربخشی دوره‌های ترویجی بر افزایش عملکرد تولیدات کشاورزی، افزایش کمی و کیفی محصول تولیدی بهره‌‎برداران و درآمد حاصل از آن برای بهره‌‎برداران کشاورزی امری‬ مشهود‬ و‬ غیرقابل‬ انکار‬ است. با این طرح پژوهشی تأثیر سرمایه‌گذاری در دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌‏برداران بخش کشاورزی بر شاخص عملکرد و تولیدات کشاورزی مشخص می‌شود.

بذرافکن در پایان خاطر نشان کرد: داده‌های این طرح در دو مرحله جمع‌آوری می‌شود و، چون باید دوره‌های ترویجی برگزار شود تا پس از برگزاری دوره، بررسی‌های ما انجام شود که تا چه اندازه، این دوره‌ها مفید بوده‌اند، ما نیاز به زمانی بیشتر از یک سال برای انجام این طرح داریم. چالش برگزاری دوره ترویجی و زمان برگزاری آن از مشکلاتی است که ما در انجام طرح با آن مواجه هستیم.

دیگر خبرها

  • پایان سفر پرماجرای مسافران قطار تهران - گرگان
  • بازگشت به زندگی مرد ۷۰ ساله در فارسان
  • بی‌توجهی مدیریت شهری گذشته به گرامیداشت آیین‌های مذهبی
  • آخرین خبرها از ۲ ایستگاه پمپاژ آب پلدختر
  • پیشرفت فیزیکی ۸۶ درصدی تصفیه خانه شرقی بندرانزلی
  • اثربخشی و بازگشت سرمایه دوره‌های ترویجی بهر‎ه‌برداران بخش کشاورزی ارزیابی شد
  • پایان انتظار ۹ ساله / نخستین گروه زائران عمره راهی عربستان شدند
  • پایان انتظاری ۹ ساله / نخستین گروه زائران عمره راهی عربستان شدند
  • پایان انتظاری ۹ ساله / نخستین گروه از زائران عمره راهی عربستان شدند
  • ماجرای فرار ۲ ساله عامل افغان یک جنایت در دربند تهران | بازگشت و دستگیری در قشم!