Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا مس فروش روز سه شنبه در نشست هم اندیشی تشکل های صنفی و صنعتی و صاحبان صنایع نیشابور افزود: اعتبار تبصره ۱۸ در کشور مبلغ ۲۰۰ هزار میلیارد ریال ابلاغ شده که ۵۰ درصد آن از محل صندوق توسعه ملی و ۵۰ درصد از منابع بانکی پرداخت می شود و تاکنون از محل صندوق توسعه ملی مبلغی در این ارتباط پرداخت نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: تاکنون از این مبلغ ۱۸ هزار میلیارد ریال در کشور اختصاص یافته و تعداد اندکی از بانک‌ها عاملیت توزیع این اعتبار را از محل منابع داخلی بانکی با ۱۸ درصد سود بر عهده داشته اند که مبلغ سود با تخصیص پنج درصد یارانه به ۱۳ درصد می‌ رسد.
وی گفت: به دلیل شرایط جنگ اقتصادی با یک سری گرفتاریهای غیرعادی روبرو هستیم و ۴۵ درصد اقتصاد کشور در فضای صنعت، معدن و تجارت مدیریت می شود که باید از این شرایط فاصله بگیریم.
مس فروش افزود: از ابتدای امسال بیش از ۹۰۰ مصوبه در ستاد تسهیل استان به تصویب رسیده که بیش از دو سوم این مصوبات اجرایی شده است و در ستاد تدابیر ویژه استان ۴۷ مورد تفویض اختیارات در موارد خاص به شهرستان ها برای تسهیل در امور شناسایی شده که بسیاری از روندهای کند، سخت و کسل کننده را تسریع می کند.
وی اظهار داشت: در کنار ستاد تسهیل، ستاد اقتصاد مقاومتی با تدبیر و ابتکار استاندار خراسان رضوی با ۹۳ معین اقتصادی در استان فعال شده که باعث ایجاد ثروت آفرینی در روستاها و جلوگیری از مهاجرت روستائیان و حاشیه نشینی در شهرها می شود.



فرماندار نیشابور نیز گفت: مجموعه تولیدات الکتریکی در نیشابور در سطح ملی و بین المللی صاحب نام است و نیازمند تقویت صادرات و رفع موانع در این بخش هستیم.
سعید شیبانی افزود: صادرات منتهی به ایجاد ارزش افزوده و پرورش خلاقیت در واحدهای تولید می شود و در این زمینه نیازمند حمایت بیشتر هستیم. آمار گمرک نیشابور نیز نشان دهنده همت والای تولید کنندگان نیشابوری در بخش صنایع الکتریکی و لبنیاتی است.
وی اظهار داشت: اقتصاد صنعتی یکی از شاخصه‌های موفقیت است که نیشابور در این حوزه از ظرفیت‌ های بسیار برای تداوم این موفقیت و افزایش ارزش افزوده برخوردار است.
وی گفت: همچنین در بخش سنگهای قیمتی مانند فیروزه و طلا نیز از ظرفیت های بی‌نظیر برخوردار هستیم که استفاده حداکثری از این ظرفیت ها نیازمند توجه و برنامه ریزی بیشتر است.
دادستان‌ نیشابور هم گفت: شهرک صنعتی عطار نیشابور با سه مشکل اساسی در حوزه برق، مخابرات و اسناد رسمی دست به گریبان است که امیدواریم با همکاری دولت هر چه سریعتر حل شود.
حجت الاسلام غلامرضا اکبری مقدم افزود: پارسال کمیسیون حمایت از تولید در شهرستان نیشابور ۵۷ جلسه با ۸۷ مصوبه برگزار کرد که ۸۰ درصد این‌ مصوبه ها اجرایی شده و از ابتدای امسال نیز ۲۰ جلسه با حدود ۳۰ مصوبه برگزار شده است.
وی اظهار داشت: طی این‌ مدت در راستای حل مشکلات واحدهای تولیدی مزایده ملک یک کارخانه‌ و حکم جلب یکی از مدیران تولیدی در این شهرک به حالت تعلیق درآمده که امروز این واحدهای تولیدی قدرت گرفته و در حال فعالیت هستند.
در این نشست جمعی از صاحبان صنایع و مدیران تولیدی به بیان مشکلات خود پرداختند.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد واقع است.
۹۸۶۹/۶۰۵۳

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت نیشابور صنعت خراسان رضوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۴۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه جدید مجلس درباره مالیات بر عایدی سرمایه | چه دارایی‌هایی شامل این نوع از مالیات می‌شوند؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، نمایندگان مجلس در جلسه علنی امروز در جریان بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی ماده ۱۲ این طرح را اصلاح کردند.

صدر ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح می‌شود:

ماده ۱۲- یک ماده به‌عنوان ماده (۴۶) ذیل فصل اول باب سوم قانون مالیات‌های مستقیم به شرح زیر الحاق می‌شود:

ماده ۴۶- کلیه اشخاص غیرتجاری انتقال‌دهنده «عین» یا «حق‌واگذاری‌ محل» در خصوص انتقال دارایی‌های زیر مشمول مالیات بر عایدی سرمایه هستند:

۱- املاک با انواع کاربری و حق واگذاری محل

۲- انواع خودروی سواری دارای شماره انتظامی (پلاک) شخصی

۳- انواع طلا، نقره، پلاتین و مسکوکات آنها و جواهرآلات

۴- انواع ارز

تبصره (۱) و (۲) ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح شد:

۵۰درصد مالیات‌ ها را این افراد پرداخت می‌ کنند!

تبصره ۱- پس از استقرار بستر اجرایی موضوع ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مودیان، صدور صورتحساب الکترونیکی تنظیم وکالت بلاعزل با موضوع انتقال دارایی‌ های موضوع بندهای (۱) و (۲) این ماده، در این قانون در حکم انتقال است و مشمول مالیات موضوع این فصل می‌شود و موکل اصلی یا موکلین بعدی وکالت بلاعزل مسئول پرداخت مالیات متعلق هستند. مبلغ درج شده در صورتحساب‌ الکترونیکی موضوع ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، مبنای محاسبه عایدی سرمایه دارایی‌های موضوع این تبصره است.

آیین‌نامه اجرایی این تبصره حداکثر یک سال پس از لازم ‌الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

تبصره ۲- در این قانون و قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، صدور صورتحساب الکترونیکی تعویض شماره انتظامی (پلاک) دارایی‌های مشمول مقررات شماره‌گذاری، در حکم انتقال دارایی‌های مذکور تلقی می‌شود.

تبصره (۳) و (۴) ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۳- اخذ مالیات موضوع این فصل مشروط به استقرار بستر اجرایی موضوع ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مؤدیان است.

تبصره ۴- پس از استقرار بستر اجرایی موضوع ماده (۱۶ مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، معاملات دارایی‌های موضوع بندهای (۱) و (۲) این ماده که مرتبط با فعالیت‌های شغلی نیستند، صرفاً مشمول مالیات موضوع این فصل هستند و مشمول مالیات موضوع ماده (۹۳) این قانون نمی‌شوند.

تبصره (۵) و (۶) ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۵- در صورت فروش دارایی های موضوع بندهای (۳) و (۴) این ماده توسط اشخاص غیرتجاری به اشخاص موضوع اجزای (۳) و (۴) بند «ث» ماده (۱۶مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان، عایدی حاصل از انتقال دارایی‌های مذکور معاف از مالیات موضوع این فصل است. در صورت فروش دارایی‌های مذکور به سایر اشخاص، کل درآمد یا وجوه دریافتی حاصل از انتقال دارایی‌های فوق مشمول مالیات موضوع فصل ششم باب سوم این قانون می‌شوند.

اطلاعیه جدید سازمان امور مالیاتی درباره الکترونیکی شدن پرداخت مالیات بر ارث

تبصره ۶- اشخاص غیرتجاری بالای هجده سال که دارایی های موضوع بند (۳) این ماده را مستقیماً از اشخاص موضوع جزء (۳) بند «ث» ماده (۱۶مکرر) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان خریداری کرده‌اند، می‌توانند دارایی‌های مذکور را به سایر اشخاص غیرتجاری انتقال دهند. ثبت انتقال مذکور با درج شماره منحصربفرد مالیاتی صورتحساب الکترونیکی خرید اولیه، در حکم صدور صورتحساب الکترونیکی است و صورتحساب الکترونیکی مذکور با درج بلاعوض بودن یا درج مبلغ معامله فوق به‌صورت خودکار به کارپوشه غیرتجاری خریدار منتقل می شود. خریدار مکلف است ظرف سی روز از تاریخ درج صورتحساب الکترونیکی در کارپوشه غیرتجاری، نسبت به اعلام پذیرش یا عدم پذیرش این صورتحساب الکترونیکی اقدام کند. عدم اظهارنظر ظرف مدت مذکور به منزله عدم تأیید صورتحساب الکترونیکی مربوط است.

تبصره (۷) ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۷- عایدی سرمایه حاصل از انتقال اوراق بهادار یا کالای مورد معامله در بهابازار (بورس) ها و بازارهای خارج از بهابازار (بورس) از قبیل صندوق‌های کالایی، صندوق‌های املاک و مستغلات و گواهی سپرده سکه طلا، مشمول مالیات موضوع این فصل نمی شود.

تبصره (۸) ماده (۱۲) به شرح زیر اصلاح شد:

تبصره ۸- اخذ مالیات موضوع این ماده، مانع از اجرای سایر قوانین از قبیل قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیست. همچنین سازمان موظف است مجموع درآمدهای موضوع این فصل متعلق به هر شخص غیرتجاری را برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال کند.

کد خبر 846686 برچسب‌ها خبر مهم مالیات سازمان امور مالیاتی کشور شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • مصوبه جدید مجلس درباره مالیات بر عایدی سرمایه | چه دارایی‌هایی شامل این نوع از مالیات می‌شوند؟
  • خبر‌های کوتاه در خراسان رضوی؛ سه شنبه ۴ اردیبهشت
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • برخورد قانونی با سودجویان در اراضی کشاورزی وباغی شهرستان نیشابور
  • ۵۰ درصد بناهای تاریخی تایباد خراسان رضوی نیازمند مرمت است
  • اختصاص ۵ هزار میلیارد ریال برای کمک به تامین خدمات زیربنایی و روبنایی مسکن در خراسان رضوی
  • جذب حدود ۵۳ میلیارد ریالی تسهیلات دولتی برای مشاغل خانگی نیشابور
  • نقش مهم اشتغالزایی در ماندگاری ساکنان مناطق مرزی خراسان رضوی
  • مبنای کار در مدیریت منابع آبی مشارکت تشکل‌های کشاورزی است
  • ضرورت استفاده دستگاه‌های خراسان رضوی از همه مجاری تامین منابع