Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک سیاستمدار کویتی با بیان اینکه کشور‌های عربی خلیج فارس دنبال دوست نیستند و به دنبال دشمن می‌گردند، گفت، هیچ کس برای دفاع از کشور‌های عربی خلیج فارس، وارد جنگ با ایران نخواهد شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «ناصر الدویله» نماینده پیشین پارلمان کویت (۲۰۰۸) با انتشار تصاویری از تأسیسات آسیب‌دیده نفتی عربستان سعودی در توییترش نوشت، هیچ کس برای دفاع از کشور‌های عربی خلیج فارس، وارد جنگ نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

الدویله با بیان اینکه «پهپاد‌های حوثی، نوزده هدف را زدند؛ اگر هر پهپاد دو موشک داشته پس فقط یک موشک به هدف نخورده و این میزان بالایی از دقت پس از طی مسافتی بیش از هزار کیلومتر است»، در توییترش نوشت: مهم نیست که چه کسی حمله کرده، حوثی‌ها یا ایرانی‌ها؛ [فقط]یک حمله سبب متوقف شدن نیمی از تولید نفت شده است. آن وقت که کسی [یعنی خودم]شما را صادقانه نصیحت می‌کرد، او را محاکمه کردید و کسانی را باور کردید که دروغ می‌گفتند».

الدویله قبلا به دلیل توییت‌هایی که گفته می‌شود «اهانت به عربستان سعودی و دعوت به بمباران آن» تلقی شده، در ۲۸ ژوئن ۲۰۱۹ (خرداد ۱۳۹۸) بازداشت شده بود.

این سیاستمدار کویتی با انتشار عکس زیر نوشت: دقت اصابت را ببینید. این تصویری است که سازمان سیا (آمریکا) منتشر کرده. آیا حالا فهمیدید چرا فریاد می‌زنم و محاکمه شدن را به جان می‌خرم و ناسزای ابلهان را می‌خورم. فکر کردید که جنگ شوخی است؟

الدویله که پیشتر افسر ارتش کویت و مشاور وزیر دفاع این کشور بوده، ادامه داد: کل دنیا به [ما کشور‌های عربی]در خلیج [فارس]می‌خندد. هیچ کس برای دفاع از ما، وارد جنگ نخواهد شد. همه به ما دروغ می‌گویند مگر آنکه [دونالد]ترامپ راستگوترین دروغگو را باور کنیم که گفت، سعودی‌ها باید تلاششان برای دفاع از خودشان را چند برابر کنند و این معنایش این است که بیشتر پول بدهند. [ولادیمیر]پوتین [رئیس جمهور روسیه]پیشنهاد خرید موشک‌های این کشور را داده و بریتانیا هم خدمات روابط عمومی پیشنهاد کرده؛ اما هیچ کس با ایران نخواهد جنگید.

الدویله که حقوقدان است و پیشتر وکیل معتمد دادگاه قانون اساسی و دادگاه استیناف کویت بوده است، نوشت: وضعیت در خلیج [فارس]پدپده‌ای صوتی است و کسی از قدرت‌های بزرگ برای عربستان سعودی نگران نمی‌شود یا کنار خلیج [فارس]نمی‌ایستد مگر مردم همان کشور. متأسفانه مردم [کشور‌های عربی]خلیج [فارس]به دنبال دوست نمی‌گردند بلکه دنبال دشمن هستند و فکر عواقب کار را نمی‌کنند. [ببینید که در حمله بقیق]فقط یک حمله، تولید نفت عربستان سعودی را نصف کرد؛ حالا به نظرتان چند حمله می‌توانند بکنند؟

این سیاستمدار کویتی «هر گونه آسیب به عربستان را آسیب به کویت» شمرد و گفت که «بار‌ها و بار‌ها هشدار داده بودم، توان ویران‌کنندگی که ایران دارد، خیلی بیشتر از چیزی است که ما [عرب‌های خلیج فارس]داریم... ایران در مناطق نفوذ خود با ما می‌جنگد و ما در کنار ایران با خودمان در مناطق نفوذ ایران. آیا مرد عاقلی میان شما [قوم عرب]یافت نمی‌شود که جنگ با اخوان [المسلمین]را در رأس منافع عالی خود قرار دادیم و یمن و سوریه را برای زدن اخوانی‌ها قربانی کردیم پس ایران به واسطه سرگردانی ما با غرور پیش آمد و شما دارید با خودتان می‌جنگید».

الدولیه به کشور‌های عربی تذکر داد که عربستان سعودی روزانه ده میلیون بشکه نفت تولید می‌کرد که چهار میلیون آن را روزانه مصرف می‌کرد و شش میلیون بشکه صادر می‌کرد. الان با یک حمله، یمنی‌ها تولید پنج میلیون بشکه را متوقف کردند و فقط یک میلیون برای صادرات مانده. مشکل این است که ایران می‌تواند همه تأسیسات نفتی خلیج [فارس]را متوقف کند و ما را صد سال به عقب برگرداند و همه‌اش به خاطر جنگ با اخوان [المسلمین]است.

این نماینده پیشین پارلمان کویت، در پایان یادآوری کرد «سیاست تقابل با ایران سیاستی اشتباه است و مبارزه کردن با اخوان را در رأس اولویت‌ها و منافع راهبردی قرار دادن، تباهی رأی و اندیشه و سبک‌سری است».

بامداد شنبه سخنگوی ارتش یمن از حمله تلافی‌جویانه به تأسیسات نفتی آرامکو عربستان در شرق این کشور خبر داده بود. به دلیل این حمله، عربستان اعلام کرد که تولید حدود پنج میلیون بشکه نفت متوقف شده و تعمیر تأسیسات آسیب دیده چند هفته یا چندماه زمان نیاز دارد.

این حادثه بهای نفت را حدود ده درصد افزایش داده و اگر توقف تولید نفت بیش از یک ماه طول بکشد، افزایش بیشتر بهای نفت، بسیار محتمل خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ایران و اعراب دشمنی اعراب خلیج فارس آرامکو حمله به آرامکو جنگ یمن ائتلاف سعودی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۵۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید ناوبری الکترونیکی خلیج فارس

تین نیوز

مدیر آبنگاری و امور جزر و مدی سازمان نقشه برداری کشور از انتشار ۱۰ چارت جدید از آب های خلیج فارس خبر داد و گفت: چارت های قدیمی تهیه شده توسط انگلیس و روسیه حذف شده و چارت های به روز جمهوری اسلامی ایران، جایگزین می شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا​​​​​​، با تولید و انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید شامل پنج چارت فراساحلی خلیج فارس از منطقه مطاف تا سیری، چهار چارت دسترسی از مناطق جزیره خارک، بندر معلم، پل و کشتی سازی و یک چارت بندرگاهی از بندر دیر، امکان استفاده دریانوردان از این چارت ها به منظور تامین ایمنی دریانوردی در آب های کشور فراهم شد.

با انتشار چارت های فراساحلی، چارت های آدمیرالیتی انگلیس از آب های تحت حاکمیت جمهوری اسلامی حذف می شود. با انتشار چارت های جدید، تعداد چارت های منتشر شده این سازمان در سطح بین الملل به ۷۶ چارت ناوبری افزایش یافت.

علی سلطانپور، با اعلام انتشار بین المللی چارت های جدید اعلام کرد: تولید این چارت های دریایی حاصل تلاش متخصصان هیدروگرافی و پردازش (کارتوگرافی) دریایی این سازمان بوده و در باندهای مختلف کاربری تولید شده اند که هم اینک پس از طی کنترل های نهایی بر اساس استانداردهای سازمان جهانی هیدروگرافی مورد تایید قرار گرفته و بصورت بین المللی منتشر شده و در اختیار دریانوردان قرار گرفته اند.

سلطانپور افزود: عملیات هیدروگرافی و تولید چارت های دریایی از چهار دهه پیش در سازمان نقشه برداری کشور آغاز شده و از سال ۱۳۹۴ چارت های دریایی به منظور تامین ایمنی تجارت دریایی بر اساس الزامات دریانوردی آغاز شد، بطوریکه تاکنون ۶۶ چارت از تولیدات این سازمان منتشر شده بود که با انتشار چارت های جدید این عدد به ۷۶ چارت افزایش یافت.

وی خاطر نشان کرد: انتشار چارت های دریایی از آب های حاکمیت کشور بر اساس الزامات بین المللی انجام شده و با انتشار چارت های تولید داخل، ضمن تامین ایمنی دریانوردی در آب های داخلی و تحت حاکمیت کشور، چارت های قدیمی تهیه شده توسط کشورهای بیگانه (انگلیس و روسیه) حذف شده و چارت های به روز جمهوری اسلامی ایران، جایگزین می شود.

مدیریت آبنگاری و امور جزر و مدی سازمان نقشه برداری کشور، با چهار دهه تجربه در زمینه هیدروگرافی و تهیه چارت های دریایی از آب های جنوب و شمال کشور تاکنون صدها چارت دریایی در مقیاس ها و باندهای کاربری مختلف تولید کرده است که شناورها به منظور حفظ ایمنی دریانوردی و بر اساس قوانین بین المللی ملزم به استفاده از آن هستند. چارت های دریایی امروزه بر اساس الزامات بین المللی در فرمت الکترونیک (ENC) تهیه و منتشر شده و استفاده از آن بر روی شناورها الزامی است.

به نقل از روابط عمومی سازمان نقشه برداری کشور، هماهنگی های لازم به منظور اولویت بندی و انتشار چارت های دریایی توسط کمیته ملی هیدروگرافی انجام شده و چارت های ناوبری دریایی پس از قرار گرفتن در اولویت های این کمیته و از طریق آن منتشر می شوند. چارت های ناوبری دریایی به منظور امکان انتشار در سطح بین الملل باید با توجه به آخرین استانداردهای سازمان جهانی هیدروگرافی تهیه شده و بطور مداوم به روز رسانی شوند. این چارت ها همچنین قبل از انتشار، توسط مراجع زیر نظر سازمان جهانی هیدروگرافی (IHO) تحت کنترل قرار گرفته و پس از اطمینان از صحت آنها، اجازه انتشار می یابند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خلیج‌فارس و تبعات تغییر اقلیم
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود
  • تلاش عربستان و امارت در موازنه بین ایران و رژیم صهیونیستی
  • اتحادیه اروپا : ویزای شنگن 5 ساله برای شهروندان کشورهای عربی خلیج فارس
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح شد
  • واگذاری سهام باشگاه پرخرج به هلدینگ خلیج فارس غیرقانونی است
  • افتتاح بانک ذخایر دریایی ایران توسط مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران
  • توافق 4 کشور منطقه برای "راه توسعه" / اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق / مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • انتشار بین المللی ۱۰ چارت جدید ناوبری الکترونیکی خلیج فارس
  • ویزای شنگن ۵ ساله برای شهروندان کشور‌های عربی