Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-04-18@02:13:26 GMT

نویسنده مصری: ترامپ ایران را نشناخته بود

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۵۵۲۱

نویسنده مصری: ترامپ ایران را نشناخته بود

نویسنده مصری درک نادرست رئیس جمهور آمریکا از استراتژی نظام جمهوری اسلامی ایران را عامل بروز بحران در منطقه خواند و تاکید کرد ایران با کمک متحدانش نقشه‌های آمریکا را ناکام گذاشته است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، روزنامه فرامنطقه‌ای «رای الیوم» در یادداشتی با عنوان ایران در چشم طوفان ایالات متحده.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..، اما ولایت فقیه مصون خواهد ماند»، درک نادرست رئیس جمهور آمریکا از استراتژی نظام جمهوری اسلامی و جغرافیای سیاسی آن را دلیل شکست وی در دستیابی به اهداف خود از تحریم ایران برشمرد.

«محمد سعد عبد اللطیف»، نویسنده مصری و پژوهشگر جغرافیای سیاسی این یادداشت را با یادآوری ماجرای فرار شاه ایران و پیروزی انقلاب ایران آغاز کرد و آورد: برگه‌های پراکنده در پرونده ایران... هواپیمایی از تهران برخاستی بی بازگشت دارد و حامل آخرین پادشاه بیماری است که به دنبال باندی برای فرود می‌گردد. دنیا از پذیرش او امتناع می‌ورزد. آمریکا هم حاضر به استقبال از وی نیست.

نویسنده افزود: «انور سادات» که نامزد جایزه صلح نوبل است اجازه می‌دهد هواپیما در فرودگاه قاهره به زمین نشیند. هواپیمایی هم از پاریس به مقصد تهران بلند می‌شود تا چهره خاورمیانه را با تولد یک ایدئولوژی دینی از شهر مقدس قم تغییر دهد. آیت الله خمینی و ولایت فقیه از تبعید بازمی‌گردد. سپس قاهره مرگ شاه پهلوی پلیس خلیج فارس را اعلام می‌کند و تشیع جناره رسمی برای آن برگزار می‌کند و ایران روابط خودرا با مصر قطع کرد.

عبداللطیف نوشت: مسئله گروگان‌های آمریکایی در داخل سفارت آمریکا در تهران نقطه عطف دیگری در روابط آمریکا و تهران است. صدام هم که پس از انقلاب ایران در عراق به حکومت می‌رسد و سرویس اطلاعات آمریکا جنگی را توسط وی علیه ایران رقم می‌زند که هشت سال به طول انجامید و ایران در حالی از آن خارج شد که قدرت جدیدی شده که کشور‌های عربی حوزه خلیج فارس را که همپیمان عراق هستند تهدید می‌کند.

نویسنده افزود: بدین ترتیب ایران قدرت خود را در عراق پس از سرنگونی صدام به منصه ظهور گذاشت. ایران در سایه چهار دهه تحریم از سوی آمریکا نفوذ خود را در منطقه گسترش داد و ائتلاف‌هایی را در لبنان، سوریه و یمن و حتی با کشور‌هایی از حوزه خلیح (فارس) تشکیل داد.

عبدالطیف با اشاره به اقدام ترامپ در خروج از برجام و درخواست وی برای مذاکره جدید بر سر برنامه هسته‌ای ایران نوشت: من فکر می‌کنم دولت ترامپ صحنه سیاسی را به خوبی مطالعه نکرده و ندانسته است که جغرافیای سیاسی ایران نقش مهمی در این بحران ایفا می‌کند که شامل قلمرو، موقعیت حغرافیایی ایران و آب‌های سرزمینی این کشور است که به ۲۵۰۰ مایل می‌رسد و مرز‌هایی که با ۹ کشور همسایه خود دارد و دیگر اینکه به بزرگترین دریاچه جهان یعنی دریاچه خزر مشرف است.

رای الیوم نوشت: ترامپ درک نکرد که ایران از صبر و برداری بالایی در سیاست بین المللی خود برخوردار است. بحران گروگان‌های آمریکایی ۴۴۴ روز به طول انجامید و حتی سینمای هالیوود یک محصول سینمایی از عملیات شکست خورده آمریکایی‌ها برای آزاد کردن گروگان‌های آمریکایی ساخته است.

نویسنده تاکید کرد: جغرافیای سیاسی ایران هم مثل زمان کارتر و هنری کسینجر نیست. ظهور اژد‌های چین، روسیه، هند و ترکیه حائز اهمیت است که یک منطقه جغرافیایی نزدیک‌تر به نفت ایران را تشکیل می‌دهند و به تهدید‌های آمریکا درباره تحریم صادرات نفت ایران گوش نکردند و حتی کشور‌های اروپایی که در ایران فعالیت می‌کنند در صورت خروج از ایران چین جایگزین آن‌ها می‌شود

عبداللطیف گفت: در طرف دیگر این مناقشه جاری اسرائیل است که نخستین ذینفع از به آتش کشیدن منطقه است. اسرائیل جنوب بغداد و استان صلاح الدین در شمال عراق، سوریه و ضاحیه جنوبی بیروت را با پهپاد‌های خود هدف گرفته است تا پیامی به تهران مخابره کند، اما حزب الله با عملیات اخیر خود پاسخی سریع به اسرائیل داد که اگر درگیری در منطقه رخ دهد‌تر و خشک با هم می‌سوزند.

رای الیوم ادامه داد: برخی معتقدند جنگ نیابتی در جنوب لبنان و شرق جولان رخ می‌دهد و عملیات‌هایی هم در بخش‌هایی از عراق صورت خواهد گرفت. برخی ناظران، اما معتقدند عملیات در خاک عراق بعید به نظر می‌رسد به دلیل وجود توافقنامه امنیتی میان عراق و آمریکا و اختلافی که میان دولت آمریکا و موساد به دلیل عملیات‌های منتسب به اسرائیل در بغداد و سامرا که با هواپیما‌های اف ۳۵ انجام شده بود، رخ داد.

نویسنده افزود: اتحادیه اروپا شریک توافق برجام و در راس آن فرانسه در دور کردن سایه جنگ از ایران ایفای نقش می‌کند. مذاکرات ایران و فرانسه به منظور بازگشت امور به قبل از بحران و شکستن محاصره اقتصادی و ورود به مذاکرات است. اروپایی‌ها از وقوع جنگ در منطقه به دلیل سرازیر شدن موج مهاجران و افزایش قیمت نفت به دلیل توقف تولید آن در صورت بسته شدن تنگه هرمز و تسلط حوثی‌ها بر تنگه باب المندب هراس دارند.

وی تصریح کرد: در بعد دیگر ایران خواهان یکسره شدن نبرد در ادلب و بازگشت ثبات به آنجاست. امریکا هم نگران تقویت نظام سوریه و متحد ایرانی آن و رسیدن ایرانی‌ها به دروازه‌های جولان و دریاچه طبریه است. آمریکا در وهله نخست حفظ امنیت اسرائیل برایش اهمیت دارد تا اینکه به حکام و ملت‌های عربی اهمیتی بدهد. ترکیه هم منافعی در ادلب دارد و نمی‌خواهد کُرد‌های سوریه به مرز‌های ترکیه برسند بلکه می‌خواهد ترکمان‌ها در آنجا بمانند. سرویس‌های اطلاعاتی در شمال سوریه ایفای نقش می‌کنند و نظامیان آمریکایی در خاک سوریه و عراق حضور دارند و شبه نظامیان شیعه عراق هم تهدید کرده‌اند اگر جنگی با ایران درگیرد به منافع آمریکا حمله می‌کنند روسیه و ترکیه هم در دیدار اخیر خود درباره اوضاع و ترتیبات شمال سوریه با هم به تفاهم رسیده‌اند.

عبداللطیف افزود: هم اکنون ائتلافی توسط ایران، روسیه و ترکیه علیه ائتلاف غربی تشکیل شده است. ائتلاف غربی که از افزایش تعداد مهاجران به اروپا و اوضاع انسانی می‌ترسد. موشک‌های بالستیک، موجودیت عربستان و امارات و پایگاه‌های آمریکا در قطر را تهدید می‌کنند با وجود اینکه نقش امارات در یمن کاهش یافته است و اماراتی‌ها با ایرانی‌ها به تفاهم‌هایی رسیده‌اند و روابط ایران با امارات قوی‌تر از تحریم‌هاست. همچنین روابط ایران با قطر و ترکیه هم قوی است پس آیا ایران در سایه اوضاع اقتصادی کنونی این کشور و ظهور جریانی از اصلاح طلبان معارض از موضع خود عقب نشینی می‌کند؟ در هر حال نظام ولایت فقیه در ایران فرو نمی‌پاشد حتی اگر شخصیت‌هایی ناپدید شوند یا حوادث به سرنگونی آن‌ها منجر شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دونالد ترامپ حسن روحانی ایران و آمریکا مذاکره با آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۵۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتانیاهو؛ آقای شکست

فروریختن تصویر بازدارندگی کامل یا نسبی رژیم طی ۷۷ سال موجودیت آن به دنبال حمله حماس، مقاومت‌های منطقه و در نهایت پاسخ سهمگین ایران تنها یکی از ضلع‌های جهان دلهره‌آوری به حساب می‌آید که نخست‌وزیر صهیونیست‌ها برای رژیم و شهرک‌نشینان ساخته است. - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه‌های خبرگزاری تسنیم، برای بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی پیروزی یک رویاست. دنیا آرزوهای او را می‌شکند. آمار این ناکامی‌ها آنقدر زیادند که اگر یک بازه زمانی کوتاه انتخاب شود، از حوصله و تحمل سرریز می‌کنند. در‌صورتی‌که 7 اکتبر مبنا قرار گیرد، طی 7 ماه او شکست را در هر پرونده‌ای که جست‌وجو کرده، یافته است. این موارد کوچک هم نیستند. فروریختن تصویر بازدارندگی کامل یا نسبی رژیم طی 77 سال موجودیت آن به دنبال حمله حماس، مقاومت‌های منطقه و درنهایت پاسخ سهمگین ایران در 25 فروردین تنها یکی از ضلع‌های جهان دلهره‌آوری به حساب می‌آید که نخست‌وزیر صهیونیست‌ها برای رژیم و شهرک‌نشینان ساخته است. نتانیاهو فراتر از فلسطین اشغالی یهودیان در سراسر جهان را نیز بی‌نصیب نگذاشته است. جنایت‌های وی موجب شده موج نفرت جهانی از یهودیان تقویت شده و کره‌زمین را برای آنها خطرناک‌تر کند. روابط با غرب و به‌ویژه آمریکا نیز از هنرمندی نتانیاهو برکنار نمانده و این بنای مستحکم شاهد ریزش‌های بزرگی بوده است. در ادامه به بررسی بزرگ‌ترین شکست‌های نتانیاهو در 7 ماه گذشته در صحنه‌های کلان پرداخته شده است.

1. عملیات 7 اکتبر
روز 7 اکتبر برای جهان واقعه‌ای مهم بود. نیروهای مقاومت غزه با حمله به نقاط استقرار ارتش رژیم‌صهیونیستی در منطقه غلاف غزه موفق شدند با کشتن و زخمی کردن 6 هزار نفر از سربازان لشکر غزه ارتش رژیم، آن را نابود کرده و تعدادی را به اسارت ببرند. این حمله ابهت رژیم که خود را یکی از بزرگ‌ترین ارتش‌های جهان می‌دانست و تبلیغ می‌کرد بر کوچک‌ترین تحرکی در محدوده کم‌وسعت سرزمین‌های اشغالی اشراف دارد، فروریخت. در پیامد آن آمریکا برای مدتی به‌طور مستقیم کنترل امور در سرزمین‌های اشغالی را در دست گرفت.

2. آزادسازی اسرا

در 7 اکتبر دست‌کم 250 نظامی و شهرک‌نشین صهیونیست در شرایط جنگی به اسارت مقاومت غزه درآمدند. به اسارت رفتن این تعداد صهیونیست فاجعه‌ای برای صهیونیست‌ها بود که می‌توانست دو ریشه و عنصر «رفاه» و «امنیت» یهودیان در فلسطین را از زیرین‌ترین لایه‌ها قطع کند؛ هرچند شکست نیروهای نظامی نیز برای صهیونیست‌ها رعب‌انگیز بود، اما آن هراس به‌دلیل آنکه می‌توانست در رفاه و امنیت بسیار موثر باشد، اهمیت می‌یافت اما به اسارت رفتن، تحقق نگرانی بود، نه خود آن.

3. نابودی شبکه تونل‌ها
صهیونیست‌ها از روز 27 اکتبر به شکل زمینی وارد غزه شدند. از نگاه تل‌آویو تمام دارایی و امکانات مقاومت غزه ناشی از شبکه تونل‌ها بود. سربازان مقاومت در تونل‌ها از بمباران در امان می‌ماندند و این شبکه محلی امن برای ذخیره مهمات، ساخت سلاح و طراحی‌های جنگی بود. تونل‌ها از جهت دیگری نیز برای صهیونیست‌ها دارای اهمیت بود؛ حضور رهبران حماس و اسرا در آنها. تل‌آویو علی‌رغم تلاش‌ها ازجمله پمپاژ آب، در نابودی تونل‌ها ناموفق بود.

4. نابودی حماس
پس از 7 اکتبر، مقامات رژیم اعلام کردند حماس دیگر نباید حکومت در غزه را در دست داشته باشد. از این رو برنامه‌های خود را برنابودی این گروه قرار دادند. از بین بردن تمام نیروهای نظامی، ادارات و زیرساخت‌ها برای آن بود که حماس ضمن از دست دادن نیروی انسانی خود، در سایه دشوار شدن زندگی در غزه حمایت مردمی را نیز از دست دهد. به‌زعم آنها پس از شکل‌گیری این سناریو، امکان جایگزینی حکومت غزه با یک حکومت با حضور نیروهای تشکیلات خودگردان، کشورهای غربی یا سازمان ملل فراهم می‌شد.

5. توقف حملات در شمال
نیروهای مقاومت لبنان از روز 8 اکتبر تنها یک روز پس از آغاز جنگ، حملات خود علیه مواضع و نیروهای ارتش رژیم در شمال فلسطین را آغاز کردند. هدف عمده این اقدام مشغول ساختن بخشی از ارتش رژیم در شمال برای عدم‌تمرکز بر غزه و همچنین فشار بر تل‌آویو در‌صورت تشدید جنایاتش بود. رژیم‌صهیونیستی بارها طی 7 ماه اخیر تهدید کرده دست به نابودی لبنان خواهد زد، اما این تهدیدها به‌دلیل قدرت مقاومت لبنان که پیاپی از تسلیحات جدیدی از جمله موشک تاپ اتک الماس رونمایی کرده، راه به جایی نبرده است.

6. مهار حملات از یمن
ارتش یمن 13 روز پس از آغاز جنگ و برای دفاع از مردم غزه و تحت فشار قراردادن رژیم برای پایان دادن به جنایت‌های خود در این منطقه، دو صحنه در برابر تل‌آویو گشود. ارتش یمن از یک سو با موشک‌های بالستیک، کروز و پهپادهای انتحاری به سرزمین‌های اشغالی حمله کرده و از سوی دیگر در دریای سرخ کشتی‌های مرتبط با رژیم را هدف می‌گرفت. یمنی‌ها تاکنون بیش از 90 کشتی را در عملیات خود هدف قرار داده‌اند. صنعا می‌گوید این عملیات را تا زمانی که غزه در محاصره باشد، ادامه می‌دهد.

7. مهار حملات از عراق
مقاومت عراق در طول جنگ طوفان الاقصی، حجم آتش گسترده‌ای را مدیریت کرده است. 170 حمله به پایگاه‌های آمریکا در عراق و سوریه به همراه ده‌ها عملیات ضد اهدافی در فلسطین اشغالی نشان می‌دهد مقاومت عراق دست‌کم در سه محدوده سرزمینی دست به اقدام زده است. عراقی‌ها با حملات سنگین خود به آمریکا یادآوری کردند با توجه به زیر آتش بودن پایگاه‌های این کشور، هر گونه تصمیمش برای تشدید تنش در منطقه برای دفاع از رژیم چه تبعاتی برای واشنگتن خواهد داشت.

8. امنیت یهودیان
در دولت نتانیاهو امنیت یهودیان به‌شدت در خطر قرار گرفته است که نقطه اوج آن 7 اکتبر و قضایای پس از آن است. مهم آنکه به‌دلیل جنایت گسترده رژیم در غزه، خشم افکار عمومی و نخبگان در جهان برانگیخته شده است. این جنایت‌ها که توسط دولت نتانیاهو و به اسم «دولت یهود» صورت می‌گیرد، می‌تواند باعث تقویت «یهودی‌‌ستیزی» در جهان شود. بر همین اساس برخی از یهودیان برای خلاصی از آن علیه رژیم دست به انتقاد زده‌اند.

9. مهار کرانه باختری
نتانیاهو پس از شروع جنگ کرانه باختری را منطقه نظامی اعلام کرد. در حملات مداوم به این منطقه طی 7 ماه گذشته تاکنون بیش از 400 نفر به شهادت رسیده و بیش از 8 هزار نفر بازداشت شده‌اند. با این حال اوضاع کرانه باختری ملتهب بوده و ضمن درگیری‌های عمومی و هرروزه میان مبارزان فلسطینی و کاروان‌های ارتش رژیم، گروه‌های مقاومت نیز با وجود گذشت چند ماه از فشارهای سنگین تل‌آویو همچنان درحال طراحی و اجرای عملیات‌های پیچیده هستند.

10. مقابله با خط حمایتی مقاومت
رژیم مدعی است سوریه گلوگاه مهم پشتیبانی از محور مقاومت و به‌طور ویژه گروه‌های مقاومتی حاضر در فلسطین اشغالی است. از این رو صهیونیست‌ها در طول جنگ دست‌کم طی سه نوبت فرماندهان اصلی ایرانی حاضر در سوریه را هدف قرار داده است؛ مسئول پشتیبانی محور مقاومت در سوریه، فرمانده اطلاعات سپاه قدس در سوریه و درنهایت فرمانده کل سپاه قدس در سوریه و لبنان را به همراه جانشین و رئیس ستادش در ساختمان سفارت ایران به شهادت رساند. با این وجود خط حمایتی نه‌تنها همچنان فعال است بلکه با عملیات پاسخ ایران، قدرتمندتر شده است.

11. رابطه با غرب
غرب به «دموکراسی»، «حقوق بشر» و «چندجانبه‌گرایی» خود در جهان افتخار می‌کند. صهیونیست‌ها به‌عنوان رژیمی که در چشم همگان مولود غرب و به‌شدت مورد حمایت این جبهه است، در جریان جنگ غزه با کشتار 33 هزار نفر تمام بنیان‌های غربی را درهم شکست. این پدیده باعث شده تا در محاسبه «هزینه- فایده» هزینه‌های رژیم به فایده‌های آن در چشم برخی از کشورهای غربی بچربد. تل‌آویو درمقابل مزایای کمی که دراختیار غرب و اروپا می‌گذارد بزرگ‌ترین دارایی‌های این جبهه را تضعیف کرده است.

12. رابطه با آمریکا
رژیم در منطقه غرب آسیا برای حفاظت از منافع غرب و آمریکا پایه‌گذاری شد تا همزمان ضربه‌گیر واشنگتن نیز باشد. از این رو اگر قرار باشد واشنگتن خود مستقیما از تل‌آویو دفاع کرده و جان سربازان آمریکایی را برای حفظ جان سربازان صهیونیست به خطر بیندازد، موجودیت رژیم دیگر معنایی نخواهد داشت. بر همین اساس هرچه تل‌آویو تلاش کند واشنگتن را با انجام اقدامات خود در معرض جنگ قرار دهد، روابط دو‌طرف پرتنش‌تر می‌شود. بر همین اساس رویکرد قاطعانه سیاستمداران آمریکایی پس از فاز جدید عملیات‌های ارتش رژیم برای گسترش جنگ به منطقه، تغییر کرده است.

13. رابطه با روسیه
دولت نتانیاهو مدعی بود روابط دولتش با تمام قدرت‌های جهانی حتی در جبهه غیرغربی در اوج است. او پس از حضور روسیه در سوریه تلاش کرد برای حفظ امنیت رژیم و بهبود وجهه خود در داخل سرزمین‌های اشغالی به‌دلیل ارتباط با یک قدرت بزرگ، رابطه با مسکو را به یک موضوع بزرگ در سیاست‌خارجی خود تبدیل کند. با این حال انتقادهای جدی مسکو از رژیم در جنگ طوفان الاقصی و حمله به اماکن دیپلماتیک ایران در سوریه، شکستی دیگر برای نتانیاهو ساخته است.

14. رابطه با چین
نتانیاهو مدت‌ها در پی تقویت روابط خود بود زیرا براساس پیش‌بینی‌ها پکن در مسیر رشد قدرت قرار داشته و می‌تواند نیرویی همتا با آمریکا باشد. او در برهه‌ای تلاش کرد چینی‌ها را در بندر حیفا مجاب به سرمایه‌گذاری کند که با واکنش شدید دولت وقت آمریکا در دوران ترامپ مواجه شد. با این وجود طی 7 ماه گذشته اصطکاک پکن و تل‌آویو به اندازه‌ای شده که گفته می‌شود چین به‌طور غیررسمی در برخی حوزه‌های اقتصادی رژیم را تحریم کرده است.

15. عادی‌سازی
رژیم‌صهیونیستی با فشار آمریکا در سال‌های اخیر درصدد عادی‌سازی روابط خود با کشورهای اسلامی و عربی بود، این فرآیند حتی کشورهایی مانند ترکیه و مصر که رژیم را به‌رسمیت شناخته‌اند را در بر می‌گرفت. علی‌رغم سرمایه‌گذاری کلان آمریکا و صهیونیست‌ها بر عادی‌سازی این روند که تا پیش از جنگ غزه نیز به اغما رفته بود، دچار مرگ تدریجی شده است. دولت‌ها هراس دارند درصورت همراهی با رژیم، آتش منازعات دامنگیر آنان نیز شود.

16. حمله به سفارت ایران در سوریه
نتانیاهو با حمله به سفارت ایران در سوریه و به شهادت رساندن 7 نفر از مستشاران نظامی و دیپلمات‌های ایرانی به همگان نشان داد در جنگ غزه باخته و تنها به‌دنبال گسترش جنگ به هر شکل برای به آتش کشیدن منطقه و جهان است. این حمله برخلاف محاسبات نتانیاهو ضمن آنکه با پاسخ ایران همراه شد، تبعاتی جدی درخصوص اعتماد به رژیم داشت. نتانیاهو با هدف قرار دادن سفارت ایران که تهران اعلام کرد آن را به منزله خاک خود می‌داند به دیگران نشان داد فردی بی‌پروا و غیرقابل اعتماد است.

17. پاسخ 25 فروردین ایران
ایران در پاسخ به اقدام جنایتکارانه دمشق، شامگاه 25 فروردین طی یک عملیات وسیع جواب سهمگینی به صهیونیست‌ها داد. بنابر گفته ارتش رژیم در این حمله 170 پهپاد انتحاری، 30 موشک کروز و 120 موشک بالستیک پرتاب شدند. انتشار تصاویر پهپادهای ایرانی بر فراز مسجدالاقصی در مرکز سرزمین‌های اشغالی با تثبیت ناکامی دارایی‌های نظامی غرب و رژیم برای حفاظت از خود تغییری بزرگ در موازنه قوا ایجاد کرد. تهران با استفاده از این عملیات اعلام کرد از این پس درصورت هر گونه حمله رژیم به منافع ایران، مستقیما فلسطین اشغالی را هدف قرار خواهد داد.

منبع:‌فرهیختگان

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز به کار کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران
  • پیام نشست کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران؛ تقابل با تروریسم و صهیونیسم
  • برگزاری نخستین نشست کمیته قضایی ایران، عراق و سوریه
  • نتانیاهو؛ آقای شکست
  • آغاز به کار کمیته مشترک قضائی سوریه، عراق و ایران در دمشق
  • تحلیلگر مصری: ایران به دنبال جنگ نیست، بازدارندگی ایجاد کرد
  • دلزدگی مردم آمریکا از رقابت دوباره بایدن و ترامپ
  • السودانی: داشتن روابط همزمان با ایران و آمریکا امتیازی برای عراق است
  • نقشه آمریکا برای ایجاد یک تشکیلات تروریستی جدید در عراق و سوریه
  • ژنرال مصری: تل‌آویو بدون آمریکا در دفاع از خود ناتوان است