Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی نوروزی امروز سه شنبه( ۲۶ شهریورماه) به مناسبت چهل و چهارمین سالگرد تاسیس اورژانس پیش بیمارستانی به ایرنا افزود: با وجود ۱۲ دستگاه آمبولانس، برای تقویت ناوگان به کمک‌های بیشتری نیاز است.
وی از مردم خواست در صورت ضرورت به امدادرسانی با مرکز اورژانس تماس برقرار و از تماس‌های غیرضروری با ۱۱۵ پرهیز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه  از اشغال شماره ۱۱۵ به عنوان بزرگترین مشکل مرکز یادکرد و از شهروندان خواست از ازدحام در صحنه تصادف و نیز ایجاد مزاحمت و دخالت در کار تکنیسین‌های اورژانس جدا پرهیز کنند.

وی ادامه داد : آموزش و ترویج فرهنگ ترافیکی در راستای بالابردن سطح آموزش به رانندگان و خانواده‌ها، حلقه مفقوده‌ای برای کاهش سوانح رانندگی در کشور و به ویژه در این شهرستان است.  

نوروزی گفت: در برنامه ششم توسعه احداث سه پایگاه برای شهرستان اردکان مصوب شد که در مناطق « نوگنبد» بین اردکان - نایین ، «قلعه خرگوشی» در منطقه عقدا و « حاجی آباد زرین» است که باید زیرساخت‌های آن مهیا شود و در این رابطه نیاز به همکاری و مساعدت مسئولان داریم .

وی تعداد ماموریت‌های شش ماهه اول سال ۹۸ را سه هزار و ۲۰۳ مورد عنوان کرد که هزار و ۹۱ مورد مربوط به تصادف، ‌۳۱۱ مورد در خصوص بیماران قلبی و یک هزار و ۸۰۱ مورد آن به مربوط به بیماران داخلی است.

 اولین پایگاه اورژانس اردکان در سال ۱۳۷۲ تاسیس شد که بین شهرهای اردکان و میبد مشترک بود.

این پایگاه بیماران و مصدومان اردکان، ‌میبد و نایین را خدمات رسانی می‌کرد و در حال حاضر ۶ پایگاه جاده‌ای و ۲ پایگاه شهری در این شهرستان مستقر است که  حوزه اورژانس پیش بیمارستانی روزانه حداقل ۲۰ ماموریت انجام می‌دهند.

شهرستان اردکان در مسیر شاهراه ارتباطی شمال -جنوب و شرق و غرب کشور قرار دارد .  

مرکز شهرستان ۹۸ هزار نفری اردکان در ۶۰ کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.

۷۵۴۴/ ۲۰۴۷ 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سلامت اردکان اورژانس بیمارستان بهداشت و درمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۵۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتباهات زندگی زناشویی

زوج‌های جدید ممکن است با چالش‌ها و اشتباهات مختلفی روبرو شوند که می‌تواند روابط آن‌ها را تحت تاثیر قرار دهد. در ادامه به برخی از اشتباهات رایجی که زوج‌های جدید باید مراقب آن‌ها باشند، اشاره می‌کنم.

اشتباهات رایجی که زوج‌های جدید باید مراقب آن‌ها باشند:

عدم ارتباط و ارتباط ناکافی

یکی از مهم‌ترین عوامل موفقیت در یک رابطه ازدواجی، ارتباط موثر و باز است. اشتباه رایجی که زوج‌های جدید می‌کنند، عدم بحث و گفتگو با یکدیگر و عدم به اشتراک گذاری احساسات و نیاز‌های خود است.

توقعات ناسازگار

زمانی که هر یک از شریک‌ها توقعات ناسازگاری داشته باشند، ممکن است به نارضایتی و تنش منجر شود. برای پیشگیری از این اشتباه، مهم است که توقعات را با یکدیگر صادقانه مطرح کرده و توافقات مشترکی برای رسیدگی به این توقعات بسازید.

عدم مدیریت مالی

مسائل مالی می‌تواند یکی از منابع اصلی اختلافات در زندگی زناشویی باشد. زوج‌های جدید باید به دقت مالیات خود را مدیریت کنند، بودجه‌ریزی کنند، و در مورد مسائل مالی صادقانه با یکدیگر بحث کنند.

نادیده گرفتن نیاز‌های شخصی

این اشتباه زمانی رخ می‌دهد که یکی از اعضای زوج تمایل داشته باشد تمام توجه را به شریک خود بدهد و نیاز‌های شخصی خود را نادیده بگیرد. مهم است که هر شخصیت در رابطه فرصت داشته باشد تا به نیاز‌های شخصی خود بپردازد و به توازن مناسبی برسد.

نقص اعتماد به نفس

عدم اعتماد به نفس می‌تواند به تاثیر منفی بر رابطه ازدواجی بپیوندد. زوج‌های جدید باید سعی کنند به یکدیگر اعتماد کنند و حمایت از اعتماد به نفس همسر خود کنند.

عدم مدیریت زمان

عدم مدیریت زمان می‌تواند منجر به تنش‌ها و نارضایتی‌ها در زندگی زناشویی شود. مهم است که زوج‌ها زمان خود را به موازات با کار‌های خانگی، شغف‌های شخصی و تعاملات اجتماعی مدیریت کنند.

نادیده گرفتن تفاوت‌ها

هیچ دو فردی ۱۰۰ ٪ مشابه نیستند. زوج‌های جدید باید تفاوت‌های خود را به عنوان یک فرصت برای رشد و یادگیری در نظر بگیرند و از تعارض‌ها برای بهبود رابطه استفاده کنند.

عدم مراقبت از رابطه

روابط زناشویی نیاز به مراقبت و توجه دائمی دارند. ازدواج یک تعهد برای زندگی با یکدیگر است و نباید فراموش شود.

نداشتن تعادل بین زندگی خصوصی و شغلی

ممکن است فشار‌های شغلی و زندگی خصوصی به شکلی تنش‌زا بر روابط ازدواجی افزوده شوند. برای پیشگیری از این اشتباه، مهم است که زوج‌ها تعادل مناسبی بین زمانی که به کار و زمانی که به خانواده و رابطه‌شان اختصاص می‌دهند، برقرار کنند.

عدم حل مشکلات به منظور حفظ صلح

هر رابطه‌ای ممکن است با مشکلات و تعارض‌ها روبه‌رو شود. اما اشتباه اصلی اینجاست که مشکلات نادیده گرفته شوند یا به تعویق افتاده و نپردازند. برای حفظ صلح و استحکام رابطه، مهم است مشکلات را به صورت باز و با احترام حل کنید.

عدم توجه به سلامت روانی

سلامت روانی اعضاء یک زوج بسیار مهم است. عدم توجه به این جنبه می‌تواند به مشکلات جدی در رابطه منجر شود. زوج‌ها باید به یکدیگر حمایت کنند و در صورت نیاز به مشاوره روانی یا تراپی مشترک مراجعه کنند.

ترکیب خانواده

اگر هر یک از زوج‌ها فرزندان داشته باشند یا تعدادی از اعضای خانواده در زندگی آن‌ها حضور داشته باشند، مسائل مرتبط با ترکیب خانواده می‌تواند پیچیده باشد. باید با دقت و حساسیت به این موضوع پرداخته و تلاش کنید تا به تعامل خانواده‌ها عمیقتر فکر کنید.

عدم به اشتراک گذاری اهداف زندگی

زوج‌های جدید باید اهداف و آرزو‌های زندگی خود را به یکدیگر به اشتراک بگذارند و تا حد ممکن توافقی را در خصوص آینده خود برسانند.

نادیده گرفتن مراحل تکاملی زندگی

زندگی به مرور زمان تغییر می‌کند و مراحل مختلفی دارد. عدم توجه به این مراحل و تغییرات ممکن است به اشتباهی منجر به تنش و نارضایتی شود. باید تا حد ممکن با تغییرات زندگی همگام شوید و به تعامل در مراحل مختلف توجه داشته باشید.

زوج‌های جوان مراقب این اشتباهات باشند

۱. زوج‌های جدید باید چگونه به تقویت رابطه‌شان بپردازند؟

برای تقویت رابطه‌ی زوجی، زوج‌ها می‌توانند به تعامل و ارتباط موثر توجه بیشتری داشته باشند. همچنین، به به اشتراک گذاری احساسات، توقعات و آرزو‌های خود پرداخته و توافقات مشترکی برای مدیریت رابطه بسازند.

۲. چگونه می‌توان از تفاوت‌ها در رابطه جلوگیری کرد؟

تفاوت‌ها جزء هر رابطه‌ای هستند. مهم است که زوج‌ها تلاش کنند تا تفاوت‌ها را به عنوان فرصت برای رشد و یادگیری بپذیرند. برای جلوگیری از تنش، بحث سازنده را ترجیح دهید.

۳. چگونه می‌توان از تعادل بین زندگی خصوصی و شغلی در زناشویی مراقبت کرد؟

تعادل میان زندگی خصوصی و شغلی نیاز به مدیریت زمان و تعیین اولویت‌ها دارد. زوج‌ها باید به توافقات مشترکی برسند و زمان مخصوص برای خانواده و زمان مخصوص برای کار را تعیین کنند.

۴. چگونه می‌توان به بهبود اعتماد به نفس در رابطه کمک کرد؟

بهبود اعتماد به نفس نیاز به حمایت و تشویق از همسر دارد. زوج‌ها می‌توانند به یکدیگر انگیزه دهند و به تعامل با همسر خود بپردازند.

۵. چگونه می‌توان به مدیریت مالی در زندگی زناشویی مراقبت کرد؟

مدیریت مالی نیاز به بودجه‌ریزی، صراحت در مورد مسائل مالی، و تعامل بین زوج‌ها دارد. برای پیشگیری از اشتباهات مالی، باید به توافقات مشترک در مورد مالیات پایبند بمانید.

۶. چگونه می‌توان در ترکیب خانواده‌ها در زندگی زناشویی موفقیت‌آمیز عمل کرد؟

ترکیب خانواده ممکن است چالش‌های خود را داشته باشد. باید به دقت و با حساسیت به این مسئله پرداخته و تعامل خانواده‌ها را تشویق کرد. از توجه به نیاز‌ها و توقعات اعضای خانواده نیز مهم است.

سخن پایانی 

برای پیشگیری از اشتباهات، مهم است که به یاد داشته باشید که همه از اشتباهات یاد می‌گیرند و رشد می‌کنند. توجه به این نکته می‌تواند به شما کمک کند تا در رابطه‌ی زناشویی خود بهبود پیدا کنید و رابطه‌ای سالمتر و مستدام داشته باشید.

منبع: بیتوته

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • رئیس جمعیت هلال احمر بردسکن خواستار تحویل خودروی نجات به این شهرستان شد
  • تلاش مجاهدانه مسئولان و مردم پیش نیاز جدی برای تحقق شعار سال
  • مسجد مقدس جمکران به برنامه‌ریزی کلان نیاز دارد
  • دایر شدن پایگاه‌های حامی‌یابی به مناسبت شب‌های قدر در زنجان
  • توزیع سه هزار بسته معیشتی در تبریز
  • مسئله فرهنگ و موضوع حجاب باید مورد توجه مسئولان باشد
  • اشتباهات زندگی زناشویی
  • کاهش ۳۵ درصدی حوادث ترافیکی در گناباد و بجستان
  • ظرفیت پارکینگ‌های مهرآباد پر شد
  • رفع مشکل آب آشامیدنی شهر اردکان