Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با نشست معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با نخبگان گلستانی ۴ تفاهم‌نامه همکاری به ارزش ۵۰ میلیارد تومان برای توسعه زیست‌بوم نوآوری در استان گلستان به امضا رسید. ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۹:۴۷ استانها گلستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گنبدکاووس، همزمان با سفر یکروزه معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به استان گلستان چند تفاهم‌نامه همکاری برای توسعه زیست‌بوم نوآوری در این استان به امضا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جلسه رونق تولید و اشتغال دانش‌بنیان استان که با حضور مدیران ارشد استانی و دستگاه‌های اجرایی، روسای دانشگاه‌ها، بانک‌ها و موسسه‌های مالی، واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان و اعضای هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی گرگان برگزار شد 4 تفاهم‌نامه در بخش‌های مختلف با سرمایه‌گذاری 50 میلیارد تومان به امضا رسید.

در این جلسه تفاهم‌نامه راه‌اندازی مرکز نوآوری سلامت و فناوری‌های حوزه سلامت بین پارک علم و فناوری و دانشگاه علوم پزشکی گلستان و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.

ستاری در گرگان: اینکه خارجی‌ها می‌توانند سبب توسعه کشور شوند اشتباه استستاری: پارک علم‌ و فناوری استان بوشهر با تجهیزات پیشرفته راه‌اندازی می‌شودستاری در ساوه: فعالیت شرکت‌های دانش‌بنیان تا پایان سال 30درصد افزایش می‌یابد

راه‌اندازی کارخانه نوآوری گرگان و گنبدکاووس نیز از دیگر تفاهم‌نامه‌هایی بود که امروز بین مسئولان گلستانی و معاون علم و فناوری رئیس جمهور امضا شد.

همکاری پارک علم و فناوری گلستان و شرکت سفرهای علی بابا با هدف توسعه همکاری و ایجاد مرکز توسعه فنی شرکت سفرهای علی بابا (آژانس هواپیمایی علی بابا) در گرگان با استفاده از نیروهای بومی مستعد و فنی و همکاری مشترک معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و استانداری گلستان با هدف توسعه زیست‌بوم نوآوری و فناوری به‌منظور توسعه اقتصاد دانش‌بنیان از دیگر تفاهم‌نامه‌های امضا شده در این جلسه بود.

انتهای پیام/ ع

R41471/P1494/S6,70/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۵۶۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکزمهاباد؛ رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی در سفر به مهاباد و بررسی مسائل و مشکلات طرحهای آبیاری تحت فشار روستاهای این شهرستان گفت: در سال گذشته حدود 35 میلیارد تومان اعتباریعنی 50 درصد از کل اعتبارات حوزه دریاچه ارومیه برای شهرستان مهاباد در نظر گرفته شد که امیدواریم این اعتبارات به دست مان برسد، در غیر اینصورت باید تلاش شود تا این منابع را از محل دیگر تأمین کنیم.

خسرو شهبازی، با بیان اینکه 60 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی  استان تا پایان امسال زیر پوشش شبکه‌های آبیاری تحت فشار قرار می گیرد، افزود: حدود 50 درصد از اراضی کشاورزی استان  در حوزه دریاچه ارومیه قرار دارد اما بخش دیگر از اراضی که جزو حوزه دریاچه ارومیه نیستند مربوط به حوزه شمال استان( حوزه رودخانه ارس ) و جنوب استان( حوزه شهرستان پیرانشهر) است که از محل صندوق توسعه ملی به دستور مقام معظم رهبری یکهزار و 500 میلیارد تومان مصوب شده و قرار است 160 هزار هکتار از اراضی کشاورزی شمال و جنوب استان با این اعتبار به سامانه آبیاری تحت فشار وصل شود که نقش مهمی در توسعه کشاورزی استان خواهد داشت.

فرماندار ویژه شهرستان مهاباد هم در این نشست گفت: مقرر شد در راستای حل مشکلات طرحهای آبیاری این روستاها، پمپ های قدیمی جایگزین پمپ های کنونی و هزینه تعمیر این پمپ ها در کمیته برنامه ریزی شهرستان مطرح شود و در این کمیته هزینه تعمیر این پمپ ها تأمین شود

حسن عباسی افزود: همچنین مقرر شد تا جهاد کشاورزی نسبت به  معرفی بهره بردار به آب منطقه ای به منظور بهره برداری از طرحهای آبیاری تحت فشار روستاهای دریاس و توت آغاج اقدام نماید.

وی افزود: در این نشست جهادکشاورزی استان ادامه تکمیل پروژه آبیاری روستای دوستعلی را بعهده گرفت.

طرح شبکه آبیاری تحت فشار مهاباد در سطح ۵۸۵ هکتار  از زمینهای کشاورزی و باغی این شهرستان نهم شهریور سال 1401 به بهره برداری رسید که یکی از اهداف این طرح کاهش 40 درصدی مصرف سالانه آب در بخش کشاورزی بود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • امضای توافق‌نامه اقتصادی و فرهنگی میان کره شمالی و بلاروس 
  • اختصاص 350 میلیارد ریال اعتبار برای توسعه طرحهای آبیاری در شهرستان مهاباد
  • همکاری قضایی ایران، عراق و سوریه علیه تروریسم
  • توسعه همکاریهای دانشگاه فنی و حرفه‌ای آذربایجان غربی با صاحبان صنایع و خدمات
  • امضای تفاهم‌نامه کمیته قضایی سه جانبه مقابله با تروریسم میان ایران، عراق و سوریه
  • امضای تفاهم‌نامه قضایی میان ایران، عراق و سوریه
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و یک شرکت صنعتی
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد رودهن و شرکت صنعتی
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • همکاری کمیته‌امداد و سازمان زندان‌ها برای حمایت از خانواده‌های زندانیان