Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، بازدید از روستاهای بخش مرکزی و رودهن شهرستان دماوند یکی از برنامه های مسئولان منطقه است که به صورت ماهانه یا هفتگی انجام می شود.

صبح امروز فرماندار، نماینده مردم شهرستان های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی، بخشدار مرکزی و دیگر مسئولان شهرستان به صورت هیاتی به دو روستای خسروان و آینه ورزان که از روستاهای بخش شرقی شهرستان است، رفته و با مردم روستا به گفت و گو نشستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابتدا مسئولان با حضور در روستای خسروان پای صحبت مشکلات و مطالبات مردم روستا نشستند. از جمله مشکلات اهالی روستا در بخش کشاورزی، تولید بخش اعظم سیب درختی منطقه و نبود بازار فروش که موجب کاهش رونق باغداری و عامل فروش اراضی کشاورزی توسط باغداران شده است که در آینده زمینه افزایش ساخت سازهای غیر مجاز و ویلا نشینی به ویژه در خارج از بافت روستا را محقق می کند.

در ادامه مسئولان شهرستان بعد از بازدید و بررسی مشکلات اهالی روستای خسروان به روستای آینه ورزان رفتند و پای درد و دل اهالی این روستا نیز نشستند. از جمله مشکلات آنان مساعدت در خصوص تامین مسکن جوانان، لزوم ساماندهی دامداران، ایجاد کارآفرینی و اشتغال، استفاده از طرح گردشگری و بوم‌گردی و ... بود.

به گفته مهدی حیدری، بخشدار مرکزی شهرستان دماوند روستای خسران از جمله روستاهای بخش شرقی شهرستان است که بر اساس سرشماری سال ۹۵ دارای ۶۶ خانوار و ۲۳۰ نفر جمعیت دارد. همچنین روستای آینه ورزان نیز ۳۳۸ خانوار و یک هزار و ۱۵۶ نفر جمعیت دارد.

این مقام مسئول به اقدامات صورت گرفته در روستای خسروان اشاره کرد و گفت: طرح هادی روستا و آسفالت بلوار، جدول گذاری، نصب دوربین های امنیتی و کنتور برق، اجرای طرح آبیاری قطره ای، لوله کشی آب شرب و ... نیز با اعتباری بالغ بر ۸۰۰ میلیون تومان طی سال های ۹۶ و ۹۷ از محل اعتبارات ارزش افزوده و دهیاری اجرا شده است.

وی ادامه داد: از جمله اقدامات صورت گرفته در این روستا، تأمین قیر یارانه‌ای و روکش و آسفالت، تأمین برق معابر و جلوگیری از تخریب حمام قدیمی روستا بوده که با اعتباری بالغ بر ۲.۵ میلیارد تومان محقق شده است.

مجید صفری، فرماندار شهرستان دماوند در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز به دنبال بازدید روستایی از دو روستای بخش مرکزی شهرستان دماوند، مشکلات این دو روستا از سوی اهالی مطرح و توسط مسئولان مورد بررسی قرار گرفت.

وی ادامه داد: عمده مشکل اهالی روستای خسران، تامین قطعه زمینی جهت احداث مسکن جوانان و رفع مشکل باغداران روستا جهت حمایت از تولیدات کشاورزی و جلوگیری از فروش اراضی بود.

این مقام مسئول افزود: مقرر شد بنیاد مسکن و منابع طبیعی زمینی را جهت ساخت مسکن جوانان واگذار و مشکل باغداران نیز با پیگیری جهاد کشاورزی برای فروش سیب و دیگر مشکلات آنان حل شود.

صفری به روستای آینه ورزان و مشکلات این روستا اشاره کرد و افزود: یکی از مطالبات اهالی این روستا، اشتغال زایی و تقویت واحدهای تولیدی بود که مقرر شد مشکل دامداران و منبت کاران روستا با استفاده از پتانسیل های منطقه مرتفع شود؛ روستای آینه ورزان از جمله روستاهای هدف گردشگری و صنایع دستی استان و منطقه است که برای توسعه این روستا نیازمند طرح جامع هستیم.

وی در خصوص مشکل طرح هادی روستا نیز گفت: بازنگری طرح های هادی روستایی هر ۱۰سال توسط بنیاد مسکن انقلاب اسلامی محقق می شود که هم اکنون طرح هادی این روستا هشت ساله بوده و بعد از دو سال بازنگری صورت می گیرد.

این مقام مسئول نیز در خصوص فاضلاب ناحیه صنعتی روستای آینه ورزان که نارضایتی هایی را برای اهالی روستا ایجاد نموده است نیز گفت: به گفته رئیس شهرک صنعتی، تصفیه خانه فاضلاب شهرک بیش از ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با فرصت ۱۵ روزه برای ساماندهی این مهم، این معضل نیز برطرف می شود.

تهرام/۷۲۴۶//۶۱۳۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرستان دماوند توسعه روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۵۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(تصاویر) شکسته شدن ۲ بند خاکی در زیرکوه / تخلیه برخی از روستا‌ها به علت سیلاب

به گزارش صدای ایران از تسنیم از بیرجند، محمد علی آخوندی، اظهار داشت: به دنبال سیلاب و حجم زیاد بارندگی در شهرستان زیرکوه، بند خاکی قدیمی روستای نوده شکست.

وی با بیان اینکه در تماسی تلفنی ساعت ۴ صبح با فرماندار شهرستان زیرکوه اعلام شد که بند خاکی روستای نوده وضعیت مطلوبی ندارد که بلافاصله دستور تخلیه روستا‌های پایین دست داده شد، افزود: فرماندار شهرستان و مدیرکل هلال احمر پیگیری‌های لازم را انجام دادند و مردم روستا که ۶۰ خانوار هستند، سریع تخلیه و در آبیز اسکان داده شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: ساعت ۱:۲۰ دقیقه صبح سد نوده شکسته شده، اما الحمدالله با اقدام سریع و تخلیه روستا برای کسی اتفاقی پیش نیامده و خسارت جانی نداشته‌ایم.

آخوندی گفت: سد روستای نوده به دنبال بارندگی شدید و سیلاب شکسته شده و حوزه آبخیز هم بسیار گسترده است و بخشی از آب وارد شهر حاجی‌آباد شده و روستا‌های بقرایی و محمد آباد را هم تحت تأثیر قرار داده است.

وی افزود: سطح آب سیلاب به نحوی است که از رکاب ماشین بالاتر آمده، لذا تیم‌های تخلیه آب مستقر شده‌اند و به محض اینکه بتوان امدادرسانی کرد خانه‌ها هم به کمک مردم لایروبی خواهد شد.



به گفته آخوندی، با دستور استاندار خراسان جنوبی، جلسه اضطراری سیلاب در استان تشکیل خواهد شد و تمام امکانات برای امدادرسانی به زیرکوه بسیج می‌شوند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی همچنین از شکسته شدن بندخاکی روستای سالک‌آباد زیرکوه هم خبر داد و گفت: ۲۵۰ خانوار روستای بمرود توسط امدادگران هلال احمر به شهر حاجی آباد منتقل و اسکان داده شده‌اند.



آخوندی تصریح کرد: تیم امدادی در حال حاضر در حال تخلیه آب از معابر و منازل مسکونی با لجن کش‌ها و موتور پمپ‌ها هستند.

امدادرسانی ۱۶ تیم سیلاب هلال‌احمر خراسان‌جنوبی در سیل زیرکوه

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی نیز گفت: پس از بارندگی‌های شدید از صبح روز گذشته در شهرستان زیرکوه، بند خاکی روستای سالک آباد این شهرستان تحمل فشار حجم آب را نداشت و در نهایت شکسته شد.

محمدعلی کاوسی گفت: شهرستان زیرکوه از روز گذشته شاهد بارش نزولات آسمانی بود، به طوری که با شدت گرفتن بارش‌ها در ساعات پایانی روز، حجم آب در سد ۱۲ امام این شهرستان بالا گرفت.

وی افزود: نیرو‌های امدادی هلال‌احمر زیرکوه در حال انتقال و اسکان ساکنین روستای نوده در شهر آبیز بودند که تیم‌های ارزیاب خبر از شکسته شدن سد ۱۲ امام دادند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان کرد: بنابراین به دستور فرماندار زیرکوه و با کمک امدادگران هلال احمر ۲۵۰ خانوار روستای بمرود نیز توسط امدادگران به شهر حاجی‌آباد منتقل و اسکان داده شدند.

کاوسی ادامه داد: بند خاکی روستای سالک‌آباد نیز بر اثر حجم بالای آب شکسته و آب آن در شهر حاجی‌آباد زیرکوه جاری شده است.

وی بیان کرد: به منظور کمک‌رسانی به ساکنین شهر حاجی‌آباد، ۶ تیم کامل هلال احمر شهرستان زیرکوه در حال امدادرسانی هستند و ۱۰ تیم سیلاب نیز از تمامی شهرستان‌های استان با تجهیزات کامل برای کمک به شهرستان زیرکوه اعزام شده‌اند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی گفت: امدادگران هلال‌احمر در حال تخلیه آب از معابر و منازل مسکونی با لجن‌کش‌ها و موتور پمپ‌ها هستند.

دیگر خبرها

  • (تصاویر) شکسته شدن ۲ بند خاکی در زیرکوه / تخلیه برخی از روستا‌ها به علت سیلاب
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز
  • دستور تخلیه روستای نوده شهرستان زیرکوه صادر شد
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟
  • تالاب قره گل بوکان میزبان پرندگان مهاجر و‌ بومی
  • اختصاص ۸۰۰۰ مترمربع پارکینگ به روستای ابیانه
  • بررسی مشکلات و توانمندی‌های حوزه قضایی ساوه
  • خداکند سیل نیایدچون مسئولان استان هنوز مطالعه نکرده اند