Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-03-29@12:19:00 GMT

اردبیل| ۱۰۰ زورخانه در سطح کشور احداث می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۶۱۱۰

اردبیل| ۱۰۰ زورخانه در سطح کشور احداث می‌شود

رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی گفت: در راستای توسعه و گسترش ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی ۱۰۰ زورخانه در سطح کشور احداث می‌شود. ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۱ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

مجبتی جوهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: ورزش زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی یکی از مهم‌ترین و شاخص‌ترین ورزش‌های سنتی در کشور است برای جوانان و نوجوانان بسیار جذاب است به طوری که جاذبه‌های ورزش‌های وارداتی را برای جوانان نداشته است اما این ورزش سنتی هنوز آن طور که باید در میان اقشار جامعه شناخته شود نهادینه نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه 100 زورخانه در سطح کشور احداث می‌شود افزود: در راستای توسعه و گسترش ورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی 100 زورخانه در سطح کشور احداث می‌شود که امیدواریم با تلاش‌ها، اقدامات و فعالیت‌هایی که در راستای ترویج ورزش‌های پهلوانی و زورخانه‌ای انجام می‌دهیم تاثیرگذار و موثر باشد.

جوهری فعالیت زورخانه‌ها را در سطح کشور بسیار مطلوب دانست و تصریح کرد: تاکنون فعالیت زورخانه‌ها در سطح کشور بسیار مطلوب بوده است و هم‌اکنون در کل کشور و در استان‌های مختلف 920 زورخانه به فعالیت می‌پردازند که از این تعداد 45 درصد زورخانه‌ها توسط بخش خصوصی و 17 درصد آن‌ها به همت نهادها و دستگاه‌های دولتی و بقیه مجموعه‌های ورزش‌های سنتی بر عهده ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها احداث و به بهره‌برداری می‌رسد.

ترویج ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی به عنوان نماد هویت ایرانی - اسلامی حائز اهمیت استورزش‌های زورخانه‌ای و پهلوانی در اردبیل احیا می‌شودولی الله سیف عضو هیئت رئیسه فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی شد

رئیس فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی از تدوین آیین‌نامه برای ورزش‌های سنتی خبر داد و بیان کرد: در راستای معرفی و گسترش ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی آیین‌نامه ورزش‌های سنتی و باستانی تدوین می‌شود و همچنین بیش از 16 هزار ورزشکار در ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی سازماندهی شده‌اند.

وی با اشاره به اقدامات و فعالیت‌ها برای علمی‌سازی ورزش‌های زورخانه‌ای و کشتی پهلوانی اظهار کرد: برای علمی کردن این رشته ورزشی فدراسیون در سال‌های اخیر اقدامات خوبی انجام داده به طوری که با تعامل و همکاری مراکز علمی و دانشگاه‌ها امروز بسیاری از رساله‌ها و پایان‌نامه‌های مقطع تحصیلی دکترا و کارشناسی ارشد مربوط به این رشته ورزشی است.

انتهای پیام/ ع

R41374/P/S6,49/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۶۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورزشکاران بیماران خاص اردبیل ۱۵ مدال کشوری کسب کردند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، تقی پیرموذن با اشاره به اهم فعالیت‌های هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا استان اردبیل، افزود: این ورزشکاران در رشته‌های مختلف ورزشی موفق به کسب ۱۵ مدال رنگارنگ در مسابقات کشوری شدند.
وی گفت: کسب ۲ مدال نقره توسط تیم دیابت استان در مسابقات کشوری گرگان، کسب یک مدال نقره و سه مدال برنز توسط تیم ام اس در مسابقات کشوری رامسر و کسب یک مدال نقره و پنج مدال برنز توسط تیم تالاسمی در مسابقات قهرمانی کشور بوشهر از جمله مدال‌های کسب شده توسط ورزشکاران بیماران خاص و پیوند اعضا استان اردبیل است.
سرپرست هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا استان اردبیل گفت: اعزام ۲ داور خانم به کلاس داوری دو و میدانی فدراسیون، اعزام یک مربی خانم به کلاس مربیگری دارت در استان‌های قم و آذربایجان غربی، حضور مربی آقا در کلاس مربیگری تنیس روی میز و حضور ورزشکار پیوند اعضای استان اردبیل در تیم ملی فوتبال را از دیگر اقدامات هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا استان ذکر کرد.
پیرموذن اظهار کرد: بیماران در ۶ گروه ورزشی شامل بیماران دیابتی، هموفیلی، تالاسمی، ام اس، هموفیلی و همودیالیزی و پیوندی‌ها شامل پیوند کلیه، کبد، قلب، پانکراس و مغز استخوان عضو این هیات ورزشی هستند و در ۱۶ رشته ورزشی که با تشخیص پزشک معالج به آنها تجویز می‌شود، تحت نظر پزشک مربوطه فعالیت می‌کنند و برخی از بیماران نیز در چند گروه ورزشی فعال هستند.
وی گفت: ورزشکاران فعال در این هیات ورزشی بر اساس جدول سالانه مشخص شده از سوی فدراسیون در ۶ گروه و در رشته‌های مختلف تمرینات ورزشی را برای کسب آمادگی کامل انجام و به مسابقات استانی و کشوری اعزام می‌شوند.
سرپرست هیات ورزش بیماران خاص و پیوند اعضا استان اردبیل با بیان اینکه ورزش، لازمه سلامتی و نشاط بیماران خاص و پیوند اعضا است، اضافه کرد: حفظ سلامتی و بازیابی توانمندی‌های بیماران خاص و پیوند اعضا با کمک فعالیت‌های ورزشی و ایجاد شور و نشاط و ارتقای سطح امید و زندگی از جمله اهداف فدراسیون و هیات استان است.

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی ۹ خانه ورزش روستایی در استان اردبیل
  • پیشکسوت ورزش پهلوانی کشور درگذشت
  • کهن پیشکسوت ورزش پهلوانی کشور در همدان درگذشت
  • پزشک و پیشکسوت ورزش پهلوانی ایران درگذشت
  • ۲ هزار کلاس درس در استان اردبیل احداث می‌شود
  • گردهمایی پهلوانان و پیشکسوتان باستانی کار زورخانه علی ابن ابی طالب اردبیل
  • ورزش‌ پهلوانی نماد مقاومت است
  • حکم زنگ و ضرب از درب زورخانه های کشور برای کهنکسوت لرستانی
  • ورزشکاران بیماران خاص اردبیل ۱۵ مدال کشوری کسب کردند
  • احداث ۱۱۰ باب نمازخانه بین راهی در سطح کشور