Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران با اشاره به اختصاص زمین برای دفن پسماند شهرک صنعتی چرمشهر گفت: مقرر شد ظرف مدت یک هفته زمین از سوی منابع طبیعی تحویل موقت شده و سازمان همیاری‌ها نیز تراش‌ها را مستقر کند. ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۲ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، محمد امامی امین عصر امروز در جلسه کارگروه رونق تولید و رفع موانع سرمایه‌گذاری با اشاره به مشکلات زیرساختی در شهرک‌های صنعتی استان تهران اظهار داشت: در مورد فعالیت 8 شهرک خصوصی پیشین و شهرک‌های جدیدالتأسیس وضع موجود باید حفظ و بخش‌هایی که اراضی خالی دارند کاربری جدیدی برای آن‌ها تعریف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سپس با اشاره به مشکلات شهرک صنعتی دماوند بیان کرد: تخصیص هزینه آب مهم‌ترین مشکل این شرکت است که چون در حیطه کاری دستگاه‌های استانی قرار ندارد موضوع از دستور کار خارج شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران همچنین در مورد جابه‌جایی محل تخلیه نخاله‌های سنگبری در شهرری افزود: مهم‌ترین مشکل در این زمینه در مورد قانون ایجاد مجتمع‌های صنفی است که صدور مجوز را در اختیار مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قرار می‌دهد و چون نظر سازمان صمت بر این است که قانون ماده 5 توسط دیوان عدالت اداری ابطال شده بنابراین دیگر اثرگذاری لازم را ندارد از این‌رو مقرر شد برای هفته آینده جلسه‌ای پیرامون این موضوع تشکیل و تصمیم‌گیری‌های لازم انجام شود.

تهران| وقتی حریم بستر رودخانه سالور به محل دپوی نخاله تبدیل شد + فیلمروزانه 900 تن نخاله ساختمانی در یزد تولید می‌شودلرستان| رهاسازی نخاله‌های ساختمانی؛ سایت زباله کوهدشت ساماندهی شود

امامی امین ادامه داد: در مورد وضعیت پسماند شهرک صنعتی چرمشهر نیز مقرر شد ظرف مدت یک هفته زمین از سوی منابع طبیعی تحویل موقت شود و سازمان همیاری‌ها نیز تراش‌ها را مستقر کند تا موضوع انتقال زباله‌ها هر چه سریع‌تر صورت پذیرد.

وی در پایان با اشاره به احداث مجتمع گردشگری بین‌راهی تحت عنوان «تخت رستم» در شهریار نیز خاطرنشان کرد: طرح ظرف هفته آینده در کمیسیون تبصره 1 ماده 1 مورد بررسی قرار می‌گیرد که براساس نظر اعضای کمیسیون تصمیم‌گیری‌های لازم انجام خواهد شد.

انتهای پیام/ ع

R7840/P/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۶۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌

ایسنا/هرمزگان مدیرکل حفاظت محیط زیست هرمزگان، حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود، اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

حبیب مسیحی تازیانی امروز (ششم اردیبهشت‌ماه) در کارگاه تخصصی آموزشی مدیریت پسماند صنعتی، اظهار کرد: نگاه سازمان محیط‌زیست رسیدن به تولید سبز است و تنها به دنبال اهرم قرار دادن قانون نیستیم، بلکه رویکردمان این است که با دانش‌های روز دنیا به مدیران صنعتی در راستای ایفای تعهدات زیست محیطی کمک کنیم.

وی افزود: در حال حاضر رویکرد حفاظتی محیط زیست، تحقق چرخه حیات در کل صنعت است و تلاش بر این است که تولیدات صنعتی منطبق بر فاکتورهای محیط‌زیستی باشد. از این رو مدیران صنایع باید به این درک برسند که وظیفه آن‌ها تنها تولید نیست، بلکه باید برای اکوسیستم نیز احترام قائل باشند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان عنوان‌کرد: انتظار ما این است که به موازات توسعه صنعتی در هرمزگان توسعه زیست محیطی نیز اتفاق بیفتد تا منابع متعلق به آیندگان حفظ شود، ضمن اینکه تاکید داریم باید دوره‌های توجیهی برای مدیران صنایع و فعالان بخش خصوصی برگزار شود.

مسیحی عنوان‌کرد: در حوزه مدیریت پسماند استان، گام‌های بلندی برداشته شده است اما از جهت ملموس بودن اقدامات انجام شده برای مردم، نتایج مطلوب ارزیابی نمی‌شود.

وی عنوان‌کرد: متأسفانه مدیریت پسماند در استان به صورت سنتی انجام می‌شود هر چند که شاید چند شهر انگشت شمار در استان مدیریت پسماند را بروز رسانی کرده باشند، اما مطلوب ما بروز رسانی این امر مهم در تمام شهرهای استان و تفکیک پسماند از مبدا است.

سالانه ۱.۳ میلیون تن پسماند صنعتی تولید می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان هرمزگان اظهار کرد: بالغ بر ۵۲۰ هزار تن در سال پسماند عادی در روستاها تولید می‌شود که به صورت سنتی مدیریت می‌شود و به همین میزان نیز حجم تولید پسماند شهرهای استان را شاهد هستیم.

وی تاکید کرد: سالیانه بالغ بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تولید پسماند صنعتی و بالغ بر ۴۰۰ تن روزانه تولید پسماند ویژه داریم، از این رو باید مدیریت صحیح پسماند در استان در دستورکار همه بخش‌های تولید کننده زباله و ضایعات قرار گیرد.

مسیحی حجم تولید پسماند پزشکی استان را بالغ بر ۲.۵ میلیون تن دانست و گفت: فقط ۵۰ درصد از حجم پسماند پزشکی استان بی‌خطرسازی می‌شود اما بخش دیگر آن به درستی منتقل نمی‌شوند و می‌تواند آثار مخربی به همراه داشته باشد.

مسئولان امر برنامه‌ای برای فرآوری ۱.۳ میلیون تن ضایعات کشاورزی ندارند

وی خاطرنشان‌کرد: در عرصه کشاورزی نیز بالغ بر یک میلیون ۳۰۰ هزار تن در سال ضایعات تولید می‌شود که می‌توان آن را فرآوری کرد اما به نظر می‌رسد متولیان امر برنامه‌ای در این حوزه ندارند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نخاله‌های ساختمانی مهمترین عامل آسیب زا به طبیعت مهریز
  • تحویل زمین به آبکاران به شرط آغاز ساخت پیش‌تصفیه
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • ۱۱۴ هکتار نخاله‌های ساختمانی طبیعت مهریز یزد را ویران می‌کند
  • تولید سالانه ۲.۵ میلیون تن پسماند پزشکی در هرمزگان ‌
  • همراهی بیلبورد‌های پایتخت با هفته زمین پاک
  • پاکسازی اراضی شهرک صنعتی قرچک همزمان با هفته زمین پاک
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • فاز توسعه ۶۰ هکتاری شهرک صنعتی اردبیل آماده بهره‌برداری است