Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، عطاالله هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران گفت: به هیچ عنوان گندمکاران کشور خاک شن ماسه و یا فضولات قاطی گندم نمی‌کنند آنچه که اخیراً در رسانه ها مطرح شد شن و ماسه و فضولات حیوانی با گندم قاطی شده و تحویل مراکز خرید داده اند این کار از سوی دلالان و قاچاقچیان بوده که همواره دنبال سود خودشان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد در ماه های گذشته برخی دلالان سودجو گندم از کشاورزان خریداری کرده اند و اکنون به خاطر این که پول بیشتری نصیب شان شود آن را با خاک و شن و ماسه مخلوط کرده و به یکی از مراکز خرید تحویل داده بودند.

مدتی پیش در گنبد کاووس یک کامیون گندم مخلوط به خاک و شن و ماسه و نیز فضولات حیوانی زمان تحویل به مرکز خرید گندم توسط نیروهای انتظامی شناسایی و پس از رهگیری ۱۳ کامیون نیز به همین منوال در یکی از مرغداری‌های اطراف کشف شده است.

14 کامیون گندمی که در گنبد کاووس با خاک قاطی شده بود کار چه کسانی بود؟

هاشمی توضیح داد کشاورزان همواره به گندم به عنوان برکت خدا نگاه کرده‌اند و قاطی کردن شن و ماسه و یا هر چیز دیگری را با گندم بی‌حرمتی به نعمت خداوند می‌دانند کسانی که در روستا زندگی کرده‌اند، می دانند که گندم نان و آرد آنچنان حرمتی بین روستاییان دارد که هر کسی به خودش اجازه نمی دهد این نعمت خدا را ضایع، خراب و یا تباه کند و آن را گناه بزرگ می دانند.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران در پاسخ به اینکه 14 کامیون گندمی که در گنبد کاووس با خاک قاطی شده بود کار چه کسانی بود؟ گفت: اینها کار دلالان و قاچاقچیان بود که پیش از این گندم را از کشاورزان خریداری کردند به امید آن که در روزهای آینده به قیمت بالاتری بفروشند و چون قیمت بالا نرفت چنین کار بدی را مرتکب شدند و محموله‌های گندم را همراه با خاک به مراکز خرید تحویل داده‌اند.

وی ادامه داد: البته دولت هم مقصر است چرا که پول گندمکاران را به موقع تحویل نمی داد و کشاورزان مجبور بودند تسلیم پیشنهادهای اغوا کننده دلالان بشوند.

رئیس انجمن صنایع غذایی گفته است که امسال 700 هزار تن شن و ماسه و فضولات حیوانی قاطی گندم شده است که این به هیچ عنوان درست نیست چرا که این رقم 10 درصد خرید تضمینی کل کشور است که به هیچ عنوان نمی‌تواند واقعیت داشته باشد

رئیس بنیاد ملی گندمکاران ایران در ادامه گفت: رئیس انجمن صنایع غذایی گفته است که امسال 700 هزار تن شن و ماسه و فضولات حیوانی قاطی گندم شده است که این به هیچ عنوان درست نیست چرا که این رقم 10 درصد خرید تضمینی کل کشور است که به هیچ عنوان نمی‌تواند واقعیت داشته باشد.

فارس

انتهای پیام/

20 / 20 گندم خاک کشاورزان دلالان رئیس بنیاد ملی گندم‌کاران ایران عطاالله هاشمی قاطی کردن شن و ماسه گندمکاران پیشنهادهای اغوا کننده دلالان

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: گندم خاک کشاورزان دلالان گندمکاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۷۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز سیستان وبلوچستان،  رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: از دهه دوم فروردین امسال تاکنون بیش‌از ۱۰ هزار ۱۲۶ تن گندم از کشاورزان شهرستان‌های جنوبی این استان خریداری شده است.
 سید حسینی با بیان اینکه در سال زراعی جاری ۳۵ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان به زیر کشت گندم رفته است افزود: کار برداشت ۱۰ درصد از گندمزار‌های سیستان وبلوچستان به اتمام رسیده است.
وی تصریح کرد: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین بومی و مهاجر و ۶۰۰دستگاه دروگر جهت برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید جهت تحویل گندم کشاورزان در سطح استان پیش بینی و آماده خدمت رسانی می‌باشند.
سیدحسینی افزود: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در سیستان وبلوچستان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل دادند.

دیگر خبرها

  • گندم‌کاران مبارزه با آفت سن گندم را انجام دهند
  • کشاورزان همچنان چشم انتظار اعلام جایزه تحویل گندم
  • بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید تضمینی محصول گندم کشاورزان استان از اوایل خرداد ماه
  • خرید بیش از ۳۷۰ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید تضمینی گندم به ۵۵۶ هزار تن رسید
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • خرید بیش از ۳۰۸ هزار تن گندم در خوزستان
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • اعلام جایزه تحویل گندم راهکاری موثر در رسیدن به خودکفایی