Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه تهران گفت: علوم شناختی از رشته‌های تأثیر گذار در رشد علمی است و دانشگاه تهران در مرکز نقشه برداری مغز با استفاده از علوم پزشکی، روان شناسی و مهندسی علوم فعالیت‌های خوبی در این زمینه دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمود نیلی احمد آبادی رئیس دانشگاه تهران با اشاره به اینکه رشته علوم شناختی باعث جهش و پیشرفت علمی می شود، گفت: فعالیت در رشته علوم شناختی در دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه تهران در قالب یک مرکز بیش از 3 سال است انجام می شود که محور تحقیقات بین نانو تکنولوژی، بایو تکنولوژی و علوم شناختی بوده و از اهمیت بسیاری زیادی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* علوم شناختی مسیر حرکت علم را تغییر می دهد

وی افزود: علوم شناختی با توجه به اینکه به بررسی مغز انسان می پردازد رشته بسیار مهمی است، در واقع بین رشته ای بودنش در دانشگاه تهران به خاطر وجود دانشکده علوم پزشکی، روان شناسی و مهندسی علوم است که متخصصان همه این رشته ها کمک می کنند تا مسیر حرکت علوم شناختی روان تر شود.

* در محیط آزمایشگاهی به تحقیق و پژوهش علوم شناختی می پردازیم

نیلی احمد آبادی تصریح کرد: تاکنون دانشگاه تهران در حوزه علوم شناختی اقدامات خوبی انجام داده است به طوری یک مرکز نقشه برداری مغز را به صورت مشترک با دانشگاه علوم پزشکی، وزارت بهداشت، وزارت علوم و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فراهم کرده  و در قالب محیط آزمایشگاهی به تحقیق و پژوهش پرداخته می شود.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه تهران رشته علوم شناختی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۷۵۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشته‌های هسته‌ای در دانشگاه خلیج فارس ایجاد می شود

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مدرسی بعد از ظهر دوشنبه در نخستین کنفرانس دوسالانه بین‌المللی هوش مصنوعی و علوم داده در دانشگاه خلیج فارس بوشهر با اشاره به موافقت رئیس سازمان انرژی اتمی در ایجاد رشته‌های هسته‌ای در دانشگاه خلیج فارس گفت: ایجاد دانشکده علوم هسته‌ای با توجه به ظرفیت‌های این عرصه امری مهم و ضروری است.

رئیس دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر نقش مهم هوش مصنوعی در جامعه را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: استفاده از هوش مصنوعی در تمام ابعاد زندگی افراد جامعه بشری ورود کرده و نقش آن را نمی‌توان نادیده گرفت.

وی جایگاه استان بوشهر با موقعیتی استراتژیک آن هوش مصنوعی را یکی از حوزه‌های مزیتی این عرصه دانست و تصریح کرد: دانشگاه خلیج فارس در حوزه هوش مصنوعی و علوم داده شروع به کار کرده که امید می‌رود نتیجه آن ارتقا هوش مصنوعی در کشور و امنیت سایبری باشد.

کد خبر 6085770

دیگر خبرها

  • ضرورتِ هدایت نخبگان به سمت علوم انسانی
  • پیام رئیس سازمان بهزیستی کشور به مناسبت روز روانشناس
  • از ابتدا پیوند عمیقی میان فلسفه و باستان شناسی وجود داشته است
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • بررسی سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی
  • روش‌شناسی رئالیسم انتقادی؛ عناصر، فرایند و گام‌ها
  • سلامت روحی و روانی در رشته‌های علوم انسانی بررسی می‌شود
  • طهرانچی: نسل جوان به دنبال توانایی است، نه دانایی
  • رشته‌های هسته‌ای در دانشگاه خلیج فارس ایجاد می شود
  • خلع‌ سلاح روان‌شناس‌نمای مسلح!