Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه مردم این کشور استحقاق این را دارند که بالاترین سوبسیدهای فرهنگی و بهترین سبد فرهنگی در اختیارشان گذاشته شود و اقشار مختلف جامعه در طبقات مختلف اقتصادی به بهترین‌های تولید شده فرهنگی کشور دسترسی داشته باشند اما گاهی زخم عمیق‌تر از یک مرهم ساده است.

به مناسبت روز ملی سینما جمعه‌ای که گذشت بلیت سینماهای کل کشور نیم بها شد تا فرصتی باشد برای علاقه‌مندان هنر هفتم تا در این روز تعطیل در کنار خانواده‌شان در سالن‌های سینما فیلم ببینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حقیقت یک روز تعطیل مقرر شد تا سینما برای تماشاگرانش تخفیف نیم بها بدهد. اگرچه مدیران سینماهای مختلف عصر روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری برنا نظرات متفاوتی داشتند و بعضی از این اتفاق راضی و برخی نیم بها شدن بلیت سینما را در کشاندن مردم به سالن سینما بی‌تاثیر دانستند اما باید گفت تحقیقات ما نشان از این داشت که سینماداران از نیم بها شدن بلیت رضایت آنچنانی هم نداشتند. درحقیقت مخاطب سینما حتی با پرداخت نیمی از بهای مصوب بلیت سینما هم حاضر نشد به سینما برود.

این مسئله از دو منظر قابل بررسی است. اول اینکه در نگاهی خوش‌بینانه می‌توان گفت فیلم‌های حاضر نتوانسته سلیقه مخاطبان را در روز نیم بها درگیر کنند و از منظر دیگر باید گفت حتی بلیت نیم بها نیز در شرایط فعلی اقتصادی برای تماشاگران سینما مقرون به صرفه نیست. در این میان می‌شد نگاه بدبینانه‌تر داشت و به این تعریف رسید که وقتی می شود نسخه های قاچاق را در خانه ها دید چرا باید با پرداخت هزینه چند هزار تومانی سینما را برای فیلم دیدن انتخاب کرد.

موارد بالا چند نوع تحلیل را به همراه دارد اما بهانه این مطلب به این نکته برمی‌گردد که قیمت 20 هزار تومان پردیس‌ها و 15 هزار تومان سینماهای معمولی نقطه عطف برای صاحبان سینما و صاحبان فیلم محسوب نمی‌شود چراکه صاحبان سینما و فیلم از حجم بالای تماشاگر به سود می‌رسند.

در حقیقت با یک حساب سرانگشتی می‌توان به این نکته رسید که اگر در روزهای نیم بها سالن‌های سینما تماشاگر خوبی را در خود جای می‌دهد و در روزهای عادی کمتر از حد معمول خانواده‌ها در سالن ها دیده می‌شوند بدیهی است که عدد و رقم پایین بلیت سودآورتر از  آن است که تماشاگر را در سینما نبینیم.

متاسفانه در روز جمعه شواهد و قرائن نشان از این داشت که اطلاع‌رسانی درستی بابت نیم بها بودن فیلم‌ها در روز سینما اتفاق نیفتاده است و این مسئله نشان از ضعف در سبک و سیاق اطلاع رسانی خانواده سینماست. با این وصف باید بگوئیم سینما باید حداقل به خودش رحم کند و با عدد و ارقامی منطقی‌تر یا بالا بردن روزهای نیم بها تماشاگر بیشتری را در خود جای دهد، اتفاقی که روی کاغذ هم به نفع سینماست.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جامعه خانواده فیلم سینمایی قاچاق بلیت سینما روز سینما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۷۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا گاز ایران به پاکستان نرسید؟

به گزارش خبرنگار مهر قرارداد خط لوله گاز ایران و پاکستان یا همان خط لوله صلح در سال ۲۰۰۹ منعقد شد قراردادی ۲۵ ساله برای برای ساخت خط لوله‌ای که از مرز ایران تا نواب شاه به فاصله ۷۸۱ کیلومتر می‌رود، مورد مذاکره قرار گرفت. این خط لوله قرار بود ۶۶۵ کیلومتر از استان بلوچستان پاکستان و ۱۱۵ کیلومتر از استان سند عبور کند. این خط لوله بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر در ایران از میدان گازی پارس تا منطقه مرزی پاکستان در بلوچستان کشیده شده است.

از زمان شروع این پروژه، مشکلات متعددی وجود داشته است که تکمیل آن را به تعویق انداخته است. پاکستان به شدت به این پروژه گاز طبیعی نیاز دارد چرا که با کمبود انرژی مواجه است.

سال گذشته به دنبال عدم پیشرفت این پروژه ۲۵ ساله تهران به اسلام آباد هشدار داد که اگر بخشی از پروژه خود را تا مارس ۲۰۲۴ به پایان نرساند، موضوع را برای ثبت شکایت و گرفتن خسارت به یک دادگاه بین المللی خواهد برد. ایران اعلام کرده که به دلیل عدم تمایل اسلام‌آباد در تکمیل بخشی از این پروژه که در خاک پاکستان قرار دارد، ۱۸ میلیارد دلار ضرر کرده است.

پس از اینکه ایران اعلام کرد ممکن است این پرونده را به دیوان بین‌المللی داوری ببرد، پاکستان به سرعت برای کاهش احتمال ضرر و زیان خود وارد عمل شد و تصمیماتی گرفت که قبلاً از آن اجتناب کرده بود.

اکنون با سفر رئیس جمهور به اسلام آباد جواد اوجی وزیر نفت از اشتیاق پاکستانی‌ها به تزریق گاز به خط لوله آی‌پی خبر داد و گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

به گفته وزیر نفت با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

بر اساس این گزارش باید منظر ماند و دید که آیا پاکستانی‌ها می‌توانند برای جلوگیری از پرداخت جریمه هنگفت پیشگیری کند و حتی انرژی مورد نیاز خود را از این طریق تأمین کند یا باید در انتظار بد عهدی جدید و پیشرفتی محدود برای ممانعت از جریمه ۱۸ میلیارد دلاری از سوی این کشور باشیم.

کد خبر 6086281 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • چرا گاز ایران به پاکستان نرسید؟
  • «عیدیHD»؛ سفری به سرزمین طنز و خلاقیت
  • سوخت قاچاق به مقصد نرسید
  • پیشکش عجیب انگلیس برای سربازان اوکراینی | رایگان دود کنید!
  • محموله کالای قاچاق ۱۰ میلیاردی به مقصد نرسید
  • «سیگار رایگان» پیشکش انگلیس به نیروهای اوکراینی!
  • رؤیا افشار با «همسایه شما، زهره» به سینما می‌آید/ اکران فیلم از چهارشنبه
  • رویا افشار با «همسایه شما، زهره» به سینما می‌آید/ اکران فیلم از چهارشنبه
  • جذابیت تالاب میقان پس از بارندگی‌های بهاری
  • قاچاقچی با سوخت قاچاق به مقصد نرسید