Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مسائل خاورمیانه، با اشاره به برگزاری نشست آستانه با حضور حسن روحانی، رجب طیب اردوغان و ولادیمیر پوتین در آنکارا اظهار کرد: به نظر می‌رسد این نشست در پیشبرد و تسهیل روند سیاسی برای حل بحران سوریه موثر بوده و باعث شتاب بیشتر در این زمینه می‌شود.

حسن لاسجردی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به روند کنونی تحولات میدانی و سیاسی در سوریه و همچنین موضوع ادلب اظهار کرد: به نظر می‌رسد یکی از مهم ترین مسائلی  که در این نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفته موضوع ادلب و اختلافاتی است که بعضا در این زمینه بین سه کشور برای حل بحران در این منطقه وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به موضع ترک‌ها مبنی بر این‌که می‌بایست یک منطقه حائل در شمال سوریه ایجاد شود و همسویی آمریکایی‌ها با این نظر ترک‌ها  گفت: روس‌ها در این چارچوب یک نظر بینابینی داشته‌اند و دیدگاه ایران در این ارتباط کاملا مشخص است چراکه تهران بر حاکمیت کامل دولت سوریه برتمامی مناطق این کشور تاکید دارد.

این کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان این‌که در نشست اخیر آستانه بار دیگر سه کشور تاکید کردند که می‌بایست روند سیاسی برای حل بحران سوریه مورد توجه و پیگیری قرار گیرد و بر این نظریه مهر تایید زدند، ادامه داد: ترکیه در این نشست تلاش کرد که در ارتباط با مسائل سوریه به نوعی خود را همسو با ایران و روسیه نشان دهد و درواقع تاکید بر آن داشت که تحولات در این کشور را در چارچوب آستانه دنبال کنند گرچه باید دید آنها در عمل چگونه رفتار خواهند کرد.

لاسجردی  با بیان این‌که ایران و روسیه تلاش دارند که ترکیه در این فرآیند از تک‌محوری دوری کند، در پاسخ به این سوال که به چه میزان می‌توان امیدوار بود که ترکیه به آنچه که در این نشست اعلام کرده وفادار بماند و به مانند گذشته از اجرای توافقات حاصل شده خودداری نکند، گفت: باید توجه داشت که ترک‌ها منفعت‌محور هستند و تلاش دارند که از تحولات سوریه در راستای منافع خود بهره‌برداری کنند چنانکه حداقل در ارتباط با موضوع کردها در این منطقه به نتیجه‌ای برسند.

این کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان این‌که ترک‌ها از تحولات جاری به دنبال فرصت‌سازی برای خود هستند بنابراین خیلی شفاف عمل نمی‌کنند، ادامه داد: آنها در نشست آستانه تلاش کردند که خود را همسو با مذاکرات نشان دهند ولی قطعا منتظر می‌مانند تا ببینند تحولات به چه سمتی می‌رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: نشست سه جانبه ایران ترکیه و روسیه نشست آستانه درباره سوریه مرز ترکیه و سوریه ادلب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۸۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام نشست کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران؛ تقابل با تروریسم و صهیونیسم

به نقل از خبرگزاری سوریه (سانا)، «احمد السید» وزیر دادگستری سوریه امروز (چهار شنبه) در بیانیه مطبوعاتی پس از نشست کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران، حمایت خود را از دستور کار این کمیته اعلام کرد.

وزیر دادگستری سوریه بر اهمیت کمیته مشترک قضایی بین سه کشور برای تحقیق در مورد مسائل حقوقی و تعمیق همکاری بین آنها با توجه به وجود جنگ حقوقی، نظامی و تروریسم اقتصادی علیه این سه بازیگر تاکید کرد.

وی گفت: سرقت منابع سوریه، حمله به کنسولگری‌ها و مقر‌های دیپلماتیک و نیز کشتار مردم در فرودگاه‌ها همان طور که در عراق اتفاق افتاد، نقض قوانین بین‌المللی بوده و اگر جهان به دنبال امنیت و صلح است، قوانین بین‌المللی باید به بهترین شکل اعمال شود.

«کاظم غریب آبادی» معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران نیز بر اهمیت نشست کمیته در سطح سه کشور قربانی تروریسم مورد حمایت برخی از کشور‌های مدعی دفاع از حقوق بشر تاکید کرد.

معاون امور بین‌الملل قوه قضاییه ایران اظهار داشت: اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی علیه کنسولگری ایران در دمشق ناقض تمام معاهدات بین المللی، منشور سازمان ملل متحد و حاکمیت ارضی سوریه است.

غریب آبادی افزود: رویه‌های قضایی در امتداد اقدامات نظامی و سیاسی است که از طریق سازمان‌های بین‌المللی علیه رژیم جنایتکار صهیونیست در حال پیگیری است.

وی تصریح کرد که پاسخ ایران به این جنایت رژیم صهیونیستی مناسب و بر اساس ماده ۵۱ منشور سازمان ملل متحد بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • هنیه وارد ترکیه شد
  • رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه در مورد آخرین تحولات منطقه
  • وزرای خارجه ایران و ترکیه برضرورت آتش‌بس در غزه تاکید کردند
  • وزرای خارجه ایران و ترکیه بر ضرورت آتش‌بس در غزه تاکید کردند
  • گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و ترکیه درباره تحولات اخیر منطقه
  • سند همکاری سه جانبه برای مقابله با تروریسم
  • آغاز به کار کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران
  • پیام نشست کمیته مشترک قضایی سوریه، عراق و ایران؛ تقابل با تروریسم و صهیونیسم
  • حقابه هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها
  • حق‌آب هیرمند از سوی افغانستان امسال رهاسازی شد/ اولویت‌بندی انتقال آب بر اساس نیاز شرب استان‌ها