Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، حسن جعفری معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی در همایش ائمه جمعه استان کرمان که در هتل ولایت برگزار شد، با اشاره به حضور سالانه ۳۰ میلیون زائر داخلی و ۶ میلیون نفر زائر خارجی در مشهد، گفت: این مسئله باعث ایجاد حجم قابل توجهی تردد به استان می‌شود که هم می‌تواند از لحاظ اقتصادی خوب باشد و هم اگر نکات لازم رعایت نشود امکان دارد مشکلات فرهنگی برای استان ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او اولویت اول اقتصاد مقاومتی را توسعه مناطق کم‌برخوردار دانست و تصریح کرد: در حاشیه مشهد ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر حاشیه نشین زندگی می‌کنند که با معضلات زیادی از جمله در حوزه‌های دینی و اقتصادی دست و پنجه نرم می‌کنند لذا باید برای رفع این مشکلات اقدام شود.
معاون استاندار خراسان رضوی بیان اینکه اولویت دوم مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی مهاجرت معکوس است، گفت: علاوه بر اقداماتی که در حاشیه مشهد به منظور جلوگیری از حاشیه نشینی توسط دستگاه‌های ذی ربط صورت می‌گیرد باید شرایطی فراهم کنیم که ساکنان این مناطق به مبدا خود برگردند.
جعفری به ذکر دلایل ساماندهی حاشیه مشهد پرداخت و با تشکر از زحمات همه دستگاه‌های متولی، افزود: رهبری هم هر وقت به مشهد می‌آیند بر روی ساماندهی حاشیه مشهد تاکید می‌نمایند.
او در بخش دیگری از سخنان خود به اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در استان کرمان اشاره و تصریح کرد: اقدامات بسیار خوبی که در قالب اقتصاد مقاومتی در استان کرمان صورت گرفت باعث شد کرمان در سال ۹۵ به عنوان استان پایلود اقتصاد مقاومتی در کشور مطرح شود.   معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی به موانع توسعه کشور در چهل سال گذشته از جمله تمرکز گرایی، نزاع‌های سیاسی، بزرگ‌بودن دولت، بروکراسی اداری وعدم‌انسجام ارکان‌حکومتی پرداخت و گفت: مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به دنبال توسعه همه جانبه مردم است.
جعفری افزود: اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در قلعه گنج استان کرمان منافعی از جمله افزایش رفاه اجتماعی، کاهش۷۰درصدی جرائم خشن، افزایش اشتغال پایدار، کاهش نرخ بیکاری و افزایش حاکمیت قانون را در پی داشت که باعث شده است قلعه گنج شرایط متفاوتی را نسبت به قبل از اجرای طرح مذکور تجربه کند.
او با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت اجرای مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی تصریح کرد: یکی از موفقیت‌های مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در خراسان رضوی این است که ۸۰ درصد از معین‌های اقتصادی استان از بخش خصوصی و نیمه خصوصی هستند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی گفت: در ادامه اجرای طرح اقتصاد مقاومتی، نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی ایجاد شد تا علاوه بر مردمی شدن اقتصاد و رصد فعالیت معین ها، در راستای برداشتن موانع احتمالی ایجاد شده گام بردارد.   انتهای پیام//ج.ر     مهاجرت معکوس از اولویت های مثلث توسعه اقتصادی است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار اقتصادی استانداری اشتغال پایدار حاشیه نشینی اقتصاد مقاومتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۸۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه پایدار گردشگری در یزد، مستلزم تعامل دو جانبه شهرداری و اداره میراث فرهنگی

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد گفت: همدلی و هم‌افزایی سازنده اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان و کمیسیون گردشگری شورای شهر و شهرداری یزد در توسعه پایدار گردشگری شهر میراث جهانی یزد، افزایش می‌یابد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد و به نقل از شورای اسلامی شهر یزد، بی بی فاطمه حقیرالسادات در خصوص جلسه کمیسیون گردشگری شورا که با حضور سیدمحمد رستگاری مدیرکل اداره میراث فرهنگی برگزار شد، اظهار کرد: بر برگزاری شب‌های فرهنگی یزد در موزه تهران تاکید شد.

وی ادامه داد: در حوزه خواهر خوانده‌ها نیز اداره کل میراث فرهنگی برای همکاری با هدف بهبود ارتباط خواهرخوانده‌ها، اعلام آمادگی کرد.

رئیس کمیسیون گردشگری شورای اسلامی شهر یزد گفت: یزد به عنوان یکی از مقاصد اصلی کشور و تنها شهر میراث جهانی ایران، اهمیت بسیاری دارد و باید به ظرفیت گردشگری داخلی آن نیز توسط ارگان‌های مربوطه توجه شود.

حقیرالسادات تصریح کرد: همچنین در این جلسه همکاری میراث فرهنگی و شهرداری در خصوص ساماندهی فاضلاب بافت تاریخی نیز مطرح شد تا با این اقدام بافت تاریخی از خطرهای احتمالی حفظ شود.

وی گفت: خلاقیت و نوآوری در حوزه گردشگری شهری و استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان با مشارکت نهادها و حمایت از بخش خصوصی از دیگر مباحث مطرح شده در این جلسه بود.

کد خبر 746732

دیگر خبرها

  • تهیه پیش نویس سند عملیاتی تحقق شعار سال در خراسان شمالی
  • موانع پیش‌روی صادرات خراسان رضوی باید برطرف شود
  • لزوم توسعه خدمات کتابخانه‌ای در حاشیه شهرها و مناطق روستایی سنندج
  • فضای مجازی یکی از راه‌های مشارکت مردم در اقتصاد است
  • فعالیت‌ های مشاوره‌ای آستان قدس رضوی در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد
  • فعالیت‌های مشاوره‌ای آستان قدس رضوی در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • بارش‌های رگباری خراسان رضوی را فرامی‌گیرد
  • توسعه پایدار گردشگری در یزد، مستلزم تعامل دو جانبه شهرداری و اداره میراث فرهنگی