Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-24@13:02:12 GMT

خطرات تقابل ایران و آمریکا برای اقتصاد جهانی

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۹۵۸۷

خطرات تقابل ایران و آمریکا برای اقتصاد جهانی

خبرگزاری آریا - یک بانک دانمارکی در گزارشی هشدار داد که افزایش تنش های بین ایران و آمریکا می‌تواند اقتصاد جهانی را دچار رکود کند.
به گزارش خبرگزاری آریا، دانسکه بانک دانمارک در گزارشی اعلام کرد که افزایش تنش ها در منطقه خلیج فارس تا جایی که به تقابل بین ایران و آمریکا منجر شود بسیار بعید است، اما افزایش تنش ها بین این دو کشور باعث وارد شدن اقتصاد جهانی به رکود و افزایش قیمت هر بشکه نفت به 150دلار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال در صورتی که این تنش ها در سطح فعلی باقی بمانند پیامدهای کمی برای نظام مالی و اقتصاد جهانی خواهند داشت.
طبق اعلام دانسکه بانک، این تنش ها باعث کاهش محسوس دستمزد واقعی و مصارف شخصی خواهد شد. تنش ها در خلیج فارس هم‌چنین می تواند باعث افزایش تورم در کشورهای مختلف شود و با ایجاد فضای نامناسب برای سرمایه‌گذاری، بانک های مرکزی را مجبور به مداخله‌های سنگین و پرهزینه کند. هم چنین در چنین شرایطی تقاضا برای دارایی‌های امن نظیر طلا و ارزهایی مثل ین ژاپن و فرانک سوئیس افزایش زیادی خواهد داشت.
به گزارش ایسنا به نقل از فارکس استریت، به دنبال حمله چند روز پیش یگان های پهپادی یمن به تاسیسات نفتی شرکت آرامکو عربستان، عرضه 50درصد نفت عربستان که معادل پنج درصد عرضه جهانی است، با اختلالات جدی مواجه شدو قیمت نفت نیز بیشترین افزایش خود در طول سی سال اخیر را تجربه کرد. با این حال وزیر انرژی عربستان وعده داده است که اختلالات ایجاد شده در بازار به زودی جبران خواهد شد و تولید نفت این کشور تا پایان ماه جاری میلادی به حالت طبیعی خود باز خواهد گشت.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۹۵۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقابل هوش مصنوعی و انسان در نبرد هوایی ارتش آمریکا!

به گزارش نشریه TheVerge / ترجمه در گروه استان‌های‌ ‌ایسکانیوز از اصفهان، آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا موسوم به «دارپا» (DARPA) در راستای «برنامه تکامل نبرد هوایی» (Air Combat Evolution) از دسامبر ۲۰۲۲ میلادی در حال آزمایش و توسعه هوش مصنوعی بوده است. این آژانس در تلاش بوده که فناوری هوش مصنوعی را به‌گونه‌ای توسعه دهد که نه تنها بتواند به‌صورت خودران یک جت جنگنده را هدایت کند، بلکه پروتکل‌های ایمنی نیروی هوایی ایالات متحده را نیز رعایت شود.

پس از تکمیل شبیه‌سازی عملیات داگ‌فایت [Dogfight به نبرد هوایی گفته می‌شود که دو هواپیمای جنگنده در فاصله نزدیک به‌هم، درگیر می‌شوند]، دو جنگنده با استفاده از هوش مصنوعی به‌عنوان خلبانِ خودران (Autopilot) طراحی شدند. سپس DARPA کار خود را با نصب این سامانه بر روی دو جنگنده X-62A ادامه داد. این جنگنده‌ها، هواپیمای تمرینی خلبانان نیروی هوایی ارتش آمریکا محسوب می‌شوند.

این اقدام به DARPA اجازه داد تا جنگنده‌های خودران با هوش مصنوعی را در پایگاه هوایی ادواردز کالیفرنیا پرواز دهد؛ جایی که این آژانس مدعی شده «اولین آزمایش موفقیت‌آمیز داگ‌فایت هوش مصنوعی علیه انسان» را انجام داده است!

خلبانانِ انسانی که در کنار سامانه خودران هوش مصنوعی درون کابین X-26A قرار گرفتند، قابلیت غیرفعال‌سازی هوش‌مصنوعی در هر لحظه‌ای را داشتند؛ اما DARPA ادعا کرده که در این آزمایش نیازی به این‌کار نبوده است.

این هواپیمای آزمایشی در برابر دو جت جنگنده F-16 قرار گرفتند که کاملاً توسط انسان کنترل می‌شد، تا ارتفاع ۶۰۹ متری اوج گرفته و به سرعت ۲ هزار کیلومتر در ساعت رسیدند. آژانس پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته دفاعی آمریکا البته جزییاتی از «پیروز این نبرد» ارائه نکرده است.

بیل گری، خلبان آزمایشی ارشد در دانشکده خلبانی آزمایشی نیروی هوایی، درباره نبرد نزدیک این جنگنده‌ها گفت: عملیات داگ‌فایت (Dogfighting)، چالش اصلی آموزشی ما برای خلبانانِ تحت تعلیم بود که با ورود سامانه‌های هوش مصنوعی، خوش‌بختانه این چالش حل شده است.

بنابر اعلام DARPA جنگنده‌های خودران هوش مصنوعی تاکنون در مجموع ۲۱ پرواز آزمایشی انجام داده و این آزمایش‌ها در سال جاری میلادی نیز ادامه خواهد داشت.

هرچند پیشرفت‌های سریع علمی در حوزه هوش مصنوعی، نگرانی‌هایی را در مورد نحوه استفاده نظامی از این فناوری ایجاد کرده است. در همین رابطه، سال گذشته روزنامه وال استریت ژورنال گزارش داده بود که پنتاگون برای تقویت قابلیت‌های نظامی و افزایش شمار هواپیماهای بدون سرنشینِ خود، توسعه سیستم‌های هوش مصنوعی را دنبال می‌کند.

خبرنگار: علی سمیرمی پوده

انتهای خبر/

کد خبر: 1228103 برچسب‌ها آمریکا هوش مصنوعی نیروی هوایی ارتش

دیگر خبرها

  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • مدیریت صحیح بانک مرکزی در شرایط فعلی
  • اقتصاد جهانی در نقطه عطف قرار دارد
  • تقابل هوش مصنوعی و انسان در نبرد هوایی ارتش آمریکا!
  • خشم آمریکا از افزایش هزینه‌های دفاعی چین
  • قیمت جهانی نفت چقدر افزایش یافت؟
  • قیمت جهانی نفت / برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد
  • خطرات از دست دادن آب بدن؛ چگونگی تأمین
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۳ |برنت ۸۶ دلار و ۶۲ سنت شد