Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-03-29@10:20:46 GMT

ثبت برند و ثبت شرکت با وکلای موسسه حقوقی مشهور

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۴۹۷۴۹

ثبت برند و ثبت شرکت با وکلای موسسه حقوقی مشهور

ثبت برند چگونه است؟

یکی از خدمات پر متقاضی و مهمی که در ایران و اکثر کشورهای مترقی جهان وجود دارد ثبت برند است و پروسه چنانچه شخص یا شرکتی تمایل داشته باشد که در مقابل سوء استفاده افراد سود جو از حمایت های قانونی بهره مند شود بهترین و مطمئن ترین راه ممکن ثبت برند و ثبت شرکت است.

این نکته مهم را در نظر داشته باشید که ثبت برند هم برای شخص حقوقی امکانپذیر است و هم برای شخص حقیقی و اگر تمایل به ثبت برند بنام شخص حقوقی دارید و تاکنون شرکتی ثبت ننموده اید، اولین گامی که در پیش دارید ثبت شرکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراحل ثبت برند

الف) یکی از اقدامات لازم برای ثبت برند استعلام آن است و هدف از استعلام برند آن است که متوجه شویم علامت تجاری ای که تصمیم به ثبت آن را داریم آیا در گذشته بنام شخص یا شرکت دیگری در همان طبقه و زمینه فعالیت ثبت شده است یا خیر و از همین طریق می توانیم میزان موفقیت ثبت شدن برند مورد نظر را تخمین بزنیم.

ب) پس از این مرحله باید مدارک لازم برای ثبت برند را تهیه نماییم که در ادامه با هم بررسی می نماییم:

1- تصویر شناسنامه و کارت ملی شخص متقاضی و یا اشخاصی که در شرکت دارای حق امضاء هستند (در صورتی که متقاضی ثبت برند بنام شخص حقوقی هستید)

2- ارائه اطلاعاتی نظیر آدرس، کد پستی، شماره تلفن ثابت، شماره تلفن همراه (تلفن همرا باید حتماً بنام متقاضی باشد) و ایمیل متقاضی ثبت علامت تجاری

3- تصویر مجوز فعالیت مرتبط با طبقه ای که تصمیم به ثبت برند در آن طبقه را دارید. (اعم از جواز کسب، جواز تاسیس صنایع، پروانه بهره برداری و امثال آن)

4- تصویر کارت بازرگانی (در صورتی که برند مورد نظر لاتین باشد)

پ) ثبت نام در سامانه اینترنتی مرکز مالکیت معنوی اقدام بعدی برای ثبت برند است و پس از آنکه اقدام به ثبت نام در این سامانه نمودید باید به منظور دریافت گواهی امضاء به یکی از دفترخانه های اسناد رسمی مراجعه نمایید و پس از دریافت گواهی امضاء باید اطلاعات مندرج در آن را وارد سامانه مرکز مالکیت معنوی نمایید تا پرونده شما در نوبت بررسی کارشناسان و رئیس اداره علائم تجاری قرار بگیرد.

ت) پس ار بررسی کارشناسان و رئیس اداره علامت چنانچه برند مورد نظر شما با اخطار رفع نقص و یا بدتر از آن با اخطار ردنآ

 مواجه نشود به معنای آن است که ثبت برند مورد نظر شما از سوی اداره مالکیت معنوی بلامانع تشخیص داده شده و قابل ثبت شدن است.

ث) مرحله بعدی مراجعه به اداره مالکیت معنوی به منظور تشکیل پرونده فیزیکی و پرداخت روزنامه رسمی نوبت اول و انتشار آن است و پس از گذشت 30 روز از انتشار روزنامه رسمی نوبت اول باید هزینه انتشار روزنامه رسمی نوبت دوم و حق الثبت اداره مالکیت معنوی را بپردازید.

ج) مرحله آخر از مراحل ثبت برند مراجعه مجدد به اداره مالکیت معنوی و دریافت سند برند مورد نظر است.

دیگر خدمات اداره مالکیت معنوی چیست؟

اداره مالکیت معنوی به عنوان یکی از زیرمجموعه های مهم قوه قضائیه محسوب می شود و خدماتی مانند ثبت برند، ثبت لوگو، ثبت اختراع و ثبت طرح صنعتی را به انجام می رساند.

بر خلاف اداره ثبت شرکت ها که در تمام نقاط ایران وجود دارد، اداره مالکیت معنوی فقط در تهران مستقر است.

هزینه ثبت برند چقدر است؟

گاهی اوقات هزینه های انجام امور تخصصی مانند هزینه ثبت شرکت و هزینه ثبت برند ثابت نبوده و بلکه متغیر است. بطور مثال هزینه ثبت برند با توجه به مسائلی مانند تعداد طبقاتی که برای ثبت برند خود انتخاب می نمایید، تصمیم به ثبت برند برای شخص حقوقی دارید و یا شخص حقیقی و رنگی بودن و یا سیاه و سفید بودن برند و لوگوی مورد نظر متفاوت است.

به شما توصیه می نماییم چنانچه تصمیم به ثبت شرکت، ثبت برند، ثبت طرح صنعتی و مواردی نظیر آن را دارید و یا تصمیم به کسب اطلاعات دقیق تر در زمینه هزینه ثبت شرکت و ثبت برند و یا اموری مانند طلاق توافقی دارید، ضمن تماس با موسسه حقوقی مشهور از طریق شماره ویژه 02143000430 از خدمات تخصصی این موسسه بهره مند گردید.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آرامکو عربستان شبنم نعمت زاده علیرضا صالح هپکو اراک پیمان کمپ دیوید ثبت شرکت ثبت برند ثبت طرح صنعتی آرامکو عربستان شبنم نعمت زاده علیرضا صالح هپکو اراک پیمان کمپ دیوید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۴۹۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیانیه سازمان منابع طبیعی درباره خبر قطع ۴ هزار درخت در منطقه الیمالات

آفتاب‌‌نیوز :

مرکز اطلاع‌رسانی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور با انتشار یک بیانیه، توضیحاتی را نسبت به خبر‌های منتشرشده در فضای مجازی و برخی رسانه‌ها مبنی بر قطع ۴ هزار درخت در حریم آب‌بندان الیمالات شهرستان نور استان مازندران ارائه کرد. 

در این بیانیه آمده است: 

 به نام خدا

پیرو انتشار خبر قطع ۴ هزار اصله درخت در منطقه الیمالات شهرستان نور استان مازندران، مطالب ذیل به‌منظور تنویر افکار عمومی اعلام می‌شود: 

۱- حریم آب‌بندان موجود در منطقه مذکور حدود دو سال قبل توسط شرکت آب منطقه‌ای مازندران (سهامی خاص) برای مدت ۲۵ سال به‌منظور اجرای طرح گردشگری، بدون لحاظ زیرساخت‌های لازم از جمله پارکینگ به یک شرکت خصوصی اجاره داده شده است. 

۲- اجاره بند خاکی، در دل جنگل‌های هیرکانی، بدون اذن قانون و بدون اخذ نظر اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران (منطقه ساری) انجام شده است. این امر در شرایطی اتفاق افتاده است که بر اساس قوانین، اذن هرگونه اقدامی در عرصه‌های منابع طبیعی که حریم رودخانه‌ها، آب‌بندان‌ها و خطوط فشار قوی برق را نیز شامل می‌شود، باید پس از اخذ موافقت از مرجع ذی‌ربط، توسط اداره‌کل منابع طبیعی استان صادر شود. 

۳- از آنجایی که آب‌بندان الیمالات و حریم آن بدون لحاظ زیرساخت‌ها از جمله پارکینگ اجاره داده شده است، سرمایه‌گذار تقاضای اختصاص عرصه واقع در حریم خطوط فشار قوی برق برای ایجاد پارکینگ را داشته است. 

۴- در آبان‌ماه سال ۱۴۰۲ طرح گردشگری آب‌بندان الیمالات با حضور مسئولین استانی و شهرستانی افتتاح شد، در حالی که اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان، مجوزی برای عقد قرارداد توسط شرکت آب منطقه‌ای (سهامی خاص) و ایجاد پارکینگ صادر نکرده است. 

۵- براساس نظر شرکت آب منطقه‌ای مازندران، محدوده و حریم بستر‌های آبی و حریم خطوط فشار قوی برق متعلق به آن‌ها بوده و حق اعمال تمامی حقوق مالکانه را دارند. این موضوع از موارد اختلافی بین اداره‌کل منابع طبیعی مازندران و شرکت‌های آب و برق منطقه‌ای است و دعاوی متعددی نیز در این زمینه مراجع صالح مطرح شده است. 

۶- از زمانی که وزارت نیرو و شرکت‌های آب منطقه‌ای (سهامی خاص) زیرمجموعه آن پیگیر دریافت سند مالکیت بستر و حریم منابع آبی و رودخانه‌ها شده‌اند، بی‌توجهی به قوانین حاکم بر عرصه‌های منابع ملی تشدید شده است و مصادیق متعددی از تعرض به عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد. این در حالی است که رودخانه‌ها، مسیل‌ها، آبراهه‌ها و آب‌بندان‌ها بخشی از بوم‌سازگان‌های جنگلی هستند و امکان مدیریت مستقل آن‌ها وجود ندارد. 

۷- پاکتراشی حریم خطوط فشار قوی برق در عرصه‌های جنگلی به‌منظور رعایت استاندارد‌های مربوطه و پیشگیری از حوادث از جمله احتمال وقوع آتش‌سوزی ضروری است و هرساله انجام می‌شود، اما آنچه که توسط شرکت سرمایه‌گذار جهت ایجاد پارکینگ صورت پذیرفت، به دلیل قطع ۳۰ اصله درخت جوان و جابه‌جایی خاک از موارد تخلف است و اصولا می‌بایست توسط دستگاه اجاره‌دهنده (شرکت آب منطقه‌ای) به استناد مواد ۶ و ۷ حریم خطوط هوایی انتقال و توزیع برق (مصوب ۳۰/۱/۱۳۹۴) و همچنین ماده ۹ لایحه قانونی رفع تجاوز از تاسیسات آب و برق کشور مصوب ۳/۴/۱۳۵۹ ضمن اقدام قانونی از وقوع آن پیشگیری به‌عمل می‌آورد. 

۸- اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران (منطقه ساری) در پی دریافت گزارش وقوع تخلف، نسبت به طرح دعوی کیفری و اخذ دستور توقف فعالیت‌های شرکت متخلف در عرصه‌های ملی از مرجع محترم قضایی اقدام کرده است و پرونده مربوط را تا حصول احکام قطعی و اجرای آن پیگیری می‌کند. 

۹- شایان ذکر است عرصه پاکتراشی شده حدود ۱.۲ هکتار وسعت دارد که در حریم خطوط فشار قوی برق واقع شده است و اصولا با توجه به تعریف درخت، این مساحت، استعداد استقرار ۴ هزار اصله درخت که در فضای مجازی ذکر شده است را ندارد، بنابراین آمار ارائه‌شده در اخبار منتشره در فضای مجازی صحت ندارد و خلاف واقع است. 

۱۰- با عنایت به موارد فوق‌الاشعار، معین می‌گردد که اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران (منطقه ساری) تمامی وظایف قانونی خود را انجام داده و تخلفات انجام‌شده ناشی از استنباط متفاوت از قوانین معارض است. بدیهی است در صورتی که مدیریت عرصه‌های منابع طبیعی همان‌گونه که در قوانین حاکم تصریح شده است، فقط برعهده دستگاه متولی و تخصصی باشد، از وقوع بسیاری از تخلفات همانند آنچه درباره رودخانه چهل‌بازه مشهد و جنگل الیمالات مازندران رخ داده است، پیشگیری خواهد شد. 

۱۱- از اصحاب محترم رسانه انتظار می‌رود در بازنشر اخبار، مباحث فنی و کارشناسی را مد نظر قرار دهند تا سبب اعتباربخشی به اخبار غیر واقعی نشوند و خوراک خبری رسانه‌های معاند و مخالف آبادانی ایران اسلامی فراهم نشود. 

۱۲- ارتباط دادن تخلف خاک‌برداری یک سرمایه‌گذار در منطقه الیمالات به طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و موج‌سواری روی احساسات مردم با نشر اخبار نادرست، ضد اخلاق رسانه‌ای است، البته مردم شریف ایران اسلامی به خوبی می‌دانند که این افراد هیچ سنخیتی با زحمت‌کشان شریف عرصه خبر در رسانه ندارند. 

در پایان اداره‌کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران (منطقه ساری) آمادگی خود را برای بازدید میدانی تشکل‌های مردمی و اصحاب محترم رسانه از محل مورد اشاره اعلام می‌دارد و از همه کنشگران و افرادی که در راستای حفاظت از عرصه‌های ملی با گزارش‌های صادقانه و به‌هنگام و پیگیری‌های مجدانه، سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری را یاری می‌فرمایند، کمال تشکر و قدردانی را دارد.

دیگر خبرها

  • رشد ۲ درصدی پرواز و مسافر از فرودگاه‌های کشور
  • بدهی ۱۵ میلیارد پوندی شرکت آب انگلیس
  • برپایی نمایشگاه صنایع دستی و مواد غذایی در اشنویه
  • صدور سند مالکیت ۹۹.۵ درصد از اراضی منابع طبیعی استان بوشهر
  • جابجایی بیش از ۲۱ میلیون تن کالا از مازندران
  • انتقال پرونده مالیاتی ۹ شرکت تولیدی به اداره مالیات استان قزوین
  • شما هم می توانید یک یتیم را سرپرستی کنید ؛ با هزینه اندک شما و همت والای "ماه"
  • پرواز گرگان-مشهد-گرگان برای روزهای یکشنبه و سه شنبه هر هفته بر قرار شد
  • انتقال ۹ پرونده مالیاتی شرکت تولیدی به اداره مالیات قزوین
  • بیانیه سازمان منابع طبیعی درباره خبر قطع ۴ هزار درخت در منطقه الیمالات