Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت دفاع ونزوئلا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: «نیرو‌های مسلح ونزوئلا بی قید و شرط فعال‌سازی پیمان مساعدت دوجانبه کشور‌های آمریکایی علیه دولت کاراکاس را رد می‌کنند. این یک تحریک غیرمنطقی است که هدف آن قانونی کردن تهاجم نظامی جهت سرنگون کردن دولت مشروع نیکلاس مادورو است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آن‌ها با این مکانیسم مداخله به دنبال تقویت کمپین متجاوزانه خود هستند تا در کار تحریم‌های غیرقانونی اقتصادی و مالی، از نیروی نظامی خود نیز علیه ونزوئلا استفاده کنند. چنین اقداماتی پیامد‌های مهلکی برای همه آمریکای جنوبی دارد.»

بر اساس این بیانیه، چنین اقداماتی ثبات منطقه را برهم زده و باعث ایجاد تنش می‌شود.

هفته گذشته وزرات امور خارجه آمریکا از قصد واشنگتن برای اجرایی کردن «پیمان نیمکره غربی یا پیمان مساعدت دوجانبه کشور‌های آمریکایی (تیار)» به منظور تشدید فشار‌ها بر دولت نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا خبر داد.

پیمان تیار TIAR، که معمولاً با عنوان پیمان ریو شناخته می‌شود، با رای اکثریت کشور‌های قاره آمریکا در سال ۱۹۴۷ در ریو دوژانیرو از شهر‌های برزیل، به امضا رسید.

تیار یک پیمان دفاع متقابل است که طبق اصل آن حمله به هریک از کشور‌های عضو این پیمان به معنای حمله به همه اعضاست. ونزوئلا و تعدادی از کشور‌های اتحاد بولیواری در سال ۲۰۱۲ این پیمان را ترک کردند. آرژانتین، برزیل، باهاما، شیلی، کلمبیا، کاستاریکا، آمریکا، السالوادور، گواتمالا، هائیتی، هندوراس، پاناما، پاراگوئه، پرو، جمهوری دومینیکن، ترینیداد، توباگو، اروگوئه و کوبا عضو تیار هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ونزوئلا آمریکای لاتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۰۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین

آمریکا و فیلیپین رزمایش های نظامی سالانه خود را در بحبوحه تنش ها در دریای چین جنوبی آغاز کردند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، حدود 17 هزار نفر از نظامیان ارتش های آمریکا و فیلیپین رزمایش های نظامی سالانه خود را با نام «بالیکاتان 2024 یا شانه به شانه»، در بحبوحه تنش ها در دریای چین جنوبی آغاز کردند.

خبرگزاری ای بی سی به نقل از مایکل لوجیکو سخنگوی این رزمایش گزارش داد هدف از برگزاری این رزمایش سه هفته ای آمادگی برای جنگ است. نیازی به پنهان کردن واقعیت نیست. اگر ما آمادگی نداشته باشیم، آسیب و خسارات زیادی به کشور وارد می شود.

این رزمایش از امروز 22 آوریل تا 10 ماه مه در حالی در دریای چین جنوبی برگزار می شود که اخیرا مانیل و پکن منازعات و تنش هایی در این دریا داشته و حتی توپ های آبی نیز به سوی یکدیگر شلیک کردند.

لوجیکو افزود: برای نخستین بار این رزمایش ها در خارج از آب های منطقه ای فیلیپین در حدود 22 کیلومتری خط ساحلی این کشور برگزار می شود. ارتش آمریکا در این رزمایش از موشک های هدایت شونده ضد هواپیمای SM-6 استفاده خواهد کرد.

در همین حال نظامیان فرانسه و استرالیا نیز که در مواجهه با رفتارهای تهاجمی چین در  دریای چین جنوبی، روابط دفاعی خود را تقویت کرده اند، به دلیل آنکه این رزمایش در خارج از آب های منطقه ای فیلیپین، برگزار می شود، برای نخستین بار به این تمرین دریایی ملحق خواهند شد.نمایندگان 14 کشور آسیایی و اروپایی نیز به عنوان ناظر در این رزمایش حضور دارند. فیلیپین قصد دارد از ژاپن برای شرکت در این رزمایش در سال آینده میلادی دعوت به عمل آورد.

مقامات افزودند: این رزمایش ها به طور مستقیم هیچ مهاجم خارجی را هدف قرار نمی دهد اما توانایی همکاری بین نیروهای دریایی کشورها را تقویت خواهد کرد. در این رزمایش هچنین تاکتیک های انجام جنگ اطلاعاتی تمرین خواهد شد و امنیت دریایی و دفاع موشکی و هوایی یکپارچه کشورها را تضمین خواهد کرد.

ژنرال ویلیام جرنی مدیر اجرایی این رزمایش تصریح کرد این رزمایش ها براساس نظم و قوانین بین المللی و با حفظ حق حاکمیت و مسئولیت پذیری کشورها برگزار می شود. ما تمریناتی نرمال و عادی را انجام می دهیم.

براساس این گزارش، پکن در مورد بیشتر بخش های دریای چین جنوبی ادعای مالکیت دارد. از مسیر ارتباطی سالانه بیش از 3 تریلیون دلار محموله های تجاری با کشتی از آنجا عبور می کنند. پکن همواره رزمایش های مشترک کشورهای این حوزه را مورد انتقاد قرار داده و اظهار می کند که این اقدامات باعث افزایش تنش ها و برهم خوردن صلح و ثبات در منطقه می شود.

در همین حال سخنگوی وزارت امور خارجه چین چند روز پیش اظهار کرد چین از فیلیپین می خواهد تا از تشدید تنش ها و تحرکات در دریای چین جنوبی خودداری کرده و از آمریکا نیز خواست تا حمایت از درگیری ها و تقابلات در منطقه را کنار بگذارد.

همکاری ژاپن، آمریکا و فیلیپین برای حفاظت از دریای چین جنوبی

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ادعای عجیب روزنامه آمریکایی از طرح اولیه حمله اسرائیل به ایران | حمله بزرگ به اهداف نظامی در نزدیکی تهران؟ | آمریکایی‌ها: ما نتانیاهو را منصرف کردیم!
  • همکاری ۲۰ کشور منطقه و غربی برای رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایران در حمله به اسرائیل
  • رای مثبت مردم اکوادور به همه‌پرسی تشدید سرکوب باندهای تبهکاری
  • آغاز رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین
  • هشدار اردن درباره عواقب خطرناک حمله اسرائیل به رفح
  • بازگشت تحریم‌های نفتی آمریکا علیه صنعت نفت ونزوئلا
  • لانینا به ایران می‌رسد؛ پدیده «لانینا» چیست؟
  • «مادورو» آمریکا را به نقض تعهد خود برای لغو تحریم‌ها متهم کرد
  • رایزنی‌ها با آمریکایی‌ها نه حتی روزانه بلکه ساعتی شده
  • قربان‌اوغلی سفیر پیشین ایران: رایزنی‌ها با آمریکایی‌ها نه حتی روزانه بلکه ساعتی شده