Web Analytics Made Easy - Statcounter

تخلفات فروش داروهای غیرمجاز در باشگاه‌های بدنسازی اردبیل به حدی با افزایش همراه است که داد متولیان را به آسمان بلند کرده و سلامتی نسلی از جوانان را تهدید می‌کند. ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۹ استانها اردبیل نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، 474 باشگاه در سطح استان اردبیل فعالیت دارند که پیرو استفاده از ظرفیت بخش خصوصی و کاهش تصدی‌گری دولت از قضا تمامی این باشگاه‌ها به بخش خصوصی سپرده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این وجود نظارت بر باشگاه‌های خصوصی توسط متولیان دولتی همچنان اجرا می‌شود. فعالیت باشگاه‌های ورزشی در ماه‌های اخیر با انحرافاتی نگران کننده همراه شده و ناظران نیز به دنبال بازگرداندن فعالیت باشگاه‌ها به مسیر اصلی خود هستند.

کشف مکمل بدن‌سازی و دستگاه‌های ارز دیجیتال در قشم و کیشآیا مصرف مکمل‌ها مانع از افسردگی می‌شود؟120 تن دارو، مکمل‌های غذایی و مواد شیمیایی در انبار تملیکی استان تهران دپو شده است

هر چند برخی باشگاه‌ها توانسته‌اند با رعایت کار حرفه‌ای و مشتری‌مداری ضوابط و قوانین را رعایت کنند اما بررسی‌های میدانی نشان می‌دهد، یکی از معضلات امروز باشگاه‌ها تجویز داروهای غیرمجاز به بهانه فیگور و ژست‌های خوش‌هیکلی و خوش‌اندامی است.

تا جایی که این معضل نگران کننده بوده و آگاهی خانواده‌ها و به ویژه جوانان در این خصوص ضروری است.

عجله جوانان برای دستیابی به وزن مطلوب

یکی از مدیران باشگاه‌های ورزشی که نخواست نامی از وی برده شود معتقد است دلیل تجویز مکمل در برخی باشگاه‌های بدن‌سازی، عجله مشتری در رسیدن به وزن مطلوب است

وی گفت: برخی جوانان علاقه‌مند به ورزش‌های طولانی مدت و رساندن وزن خود به وضعیت ایده آل نیستند و می‌خواهند در کمترین زمان به وزن ایده‌آل برسند.

وی افزود: به ویژه پسرها علاقه مند به عضله‌سازی در کمترین زمان هستند که همین اشتیاق موجب می‌شود تا برخی باشگاه‌ها مکمل را با وجود غیرقانونی بودن آن به فروش رسانند.

نه تنها در باشگاه‌های مردان بلکه در بین زنان نیز داروهای مکمل و لاغری تجویز می‌شود. تا جایی که یکی از شهروندان اردبیلی در این خصوص گفت: دستیابی به اندام متناسب به یکی از رقابت‌های دختران تبدیل شده و متاسفانه بعد از رسیدن به اندام و هیکل متناسب تصاویر در فضای مجازی منتشر شده و به بهانه پز دادن تبدیل شده است.

رعنا خدایی تصریح کرد: چنین فضایی موجب شده تا به ویژه خانم‌هایی که توان مالی دارند از داروهای لاغری به شکل گسترده استفاده کنند و در کمترین زمان وزن کم کنند.

فروش دارو در خودرو پارک شده مقابل باشگاه

عجله برای دستیابی به وزن مطلوب موجب شده است تا برخی باشگاه‌ها منبع درآمد غیرمجاز برای خود تعریف کنند و نسبت به فروش داروهای غیرمجاز اقدام کنند.

معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل در این خصوص گفت: از ابتدای امسال 26 باشگاه ورزشی پلمپ شده که از این تعداد علت پلمپ 8 باشگاه به دلیل تجویز داروهای مکمل است.

محمد رضا برادران در گفتگو با تسنیم تصریح کرد: تجویز هرگونه دارو و مکمل باید تحت نظر پزشک انجام شود و در باشگاه‌های ورزشی اکیدا ممنوع است اما به دلیل درآمدزایی برخی باشگاه‌ها در امور پزشکی دخالت می‌کنند.

وی با بیان اینکه حضور پزشک در باشگاه ورزشی هیچ الزامی ندارد، افزود: در عین حال تجویز دارو نیز غیرقانونی است و باشگاه‌ها به بهانه بدن سازی یا لاغری نمی‌توانند نسبت به تجویز دارو اقدام کنند.

معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان اردبیل در خصوص نحوه فروش دارو با وجود غیرقانونی بودن آن گفت: فروش دارو در خارج از باشگاه و در خودرو پارک شده مقابل آن گزارش شده تا در داخل باشگاه بازرسان دارویی مشاهده نکنند.

افزایش مصرف داروهای لاغری در بین بانوان

به گفته برادران نه تنها مصرف مکمل در بین آقایان افزایش یافته بلکه مصرف داروهای لاغری در بین بانوان نیز نگران کننده است.

وی تصریح کرد: متاسفانه در باشگاه‌های بانوان داروهای لاغری به صورت غیرمجاز تجویز می‌شود و این موضوع نیز غیرقانونی بوده و در صورت مشاهده برخورد می‌شود.

معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان در خصوص فروش چیپس و پفک و برخی مواد خوراکی در باشگاه‌ها گفت: در صورتی که مواد خوراکی سیب سلامت داشته باشند، منعی در فروش آن‌ها نیست و در بازدیدهای مشترک با کارشناسان بهداشت این موضوع رسیدگی می‌شود.

فروش مکمل‌های قاچاق با آسیب جدی به بدن

به گفته برادران  بیشترین داروی لاغری که در بین آقایان تجویز می‌شود، تستوسترون است که متاسفانه موجب عقیم شدن مردان و زنان و پرخاشگری فرد می‌شود.

وی افزود: در باشگاه‌های بانوان نیز بیشتر داروی ال کارنیتین بیشتر از سایر داروها تجویز می‌شود که آسیب جدی به سلامت کبد وارد می سازد.

معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان افزود: نگرانی متولیان از این است که بسیاری از مکمل‌های به فروش رفته در باشگاه‌ها غیرمجاز و قاچاق بوده و آلوده است.

برادران افزود: هرچند تجویز مکمل برای ورزشکار زیر نظر پزشک ایرادی ندارد و حتی توسط فدارسیون‌ها انجام می‌شود اما مصرف مکمل آلوده اثرات سو داشته و در صورتی که مطابق تجویز پزشک انجام نشود، ورزشکار متهم به دوپینگ خواهد بود.

امسال44 مجوز باشگاه تمدید شده و  42 باشگاه ورزشی جدید در استان اردبیل تاسیس شده است. از 474 باشگاه، 300 مورد در شهرستان اردبیل دایر است و شهرستان‌های دیگر نه تنها نیازمند افزایش تعداد باشگاه‌ها هستند بلکه سلامت ورزشی و حرفه‌ای نیز نیاز مبرم باشگاه‌ها است.

گزارش از ونوس بهنود

انتهای پیام/

R41374/P4001/S6,49/CT6

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۱۴۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پلاک گذاری تاکسی های برقی تهران به کجا رسید؟ | توضیحات سرپرست تاکسیرانی درباره آخرین وضعیت تاکسی

به گزارش همشهری آنلاین، امروز علی‌اصغر قائمی صبح امروز در تذکر پیش از دستور خود در جلسه شورای شهر تهران گفت:در دی‌ماه سال گذشته نیز در محل سازمان تاکسیرانی از ۱۹۸ خودروی جک برقی که رنگ سیاه داشتند، رونمایی شد و نکته قابل توجه این است که این خودروها یا پلاک نداشتند و یا پلاکشان شخصی بود و پلاک تاکسی نداشتند.

او ادامه داد: حتی یک خودروی برقی هم موفق به دریافت پلاک تاکسی نشده و نکته اینکه کماکان یارانه دولتی از محل ماده ۱۲ و شورای اقتصاد تعیین تکلیف نشده است و فقط وعده ورود خودرو برقی داده شده است و هنوز شواهد و گزارشی از عملکرد اجرایی این مصوبه مشخص نیست.

اما حالا سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی با بیان اینکه خودروهای برقی دو شرکت کرمان موتور و آرین، پلاک ملی را گرفتند، گفت: طبق گفته شورای عالی ترافیک ظرف دو هفته آینده وضعیت پلاک‌گذاری تاکسی‌های برقی تعیین تکلیف می‌شود.

شادی مالکی با بیان اینکه طبق گفته شورای عالی ترافیک ظرف دو هفته آینده وضعیت پلاک گذاری تاکسی های برقی تعیین تکلیف می شود، گفت: رنگ تاکسی‌های برقی طبق مصوبه شورای عالی ترافیک آبی فیروزه ای است و باتوجه به اینکه پروژه برقی سازی جدید است و خودروهایی که در گام های اول وارد کشور شدند، مشکی و سفید هستند؛ مقرر شد تا این خودروها از طریق نصب برچسب های آبی فیروزه ای اجازه تردد در شهر را بگیرند.

او با بیان اینکه ثبت سفارش‌های بعدی به رنگ آبی فیروزه‌ای خواهد بود، گفت: فراخوان خودروهای برقی تا پایان هفته جاری منتشر می‌شود و وارد مرحله واگذاری به رانندگان خواهیم شد. در این فرایند تسهیلاتی را شهرداری تهران و تسهیلاتی را خودروساز ارائه می کند که امیدواریم که با استقبال رانندگان مواجه شود.

سرپرست سازمان تاکسیرانی درباره خدمات پس از فروش خودروهای برقی هم عنوان کرد: تمام خودروسازهای داخلی که اقدام به واردات این خودروها کرده اند، خدمات پس از فروش را ارائه می دهند. به طوری که کرمان موتور تعمیرگاه خدمات پس از فروشش را در هفته آینده راه اندازی و افتتاح خواهد کرد. باتوجه به اینکه این خودروها در گام های بعدی توسط این شرکت ها داخلی سازی می شوند، هر شرکت موظف به خدمات پس از فروش خواهد بود.

او با اشاره به موضوع تعهدات وزارت کشور برای ورود ون‌های تازه نفس به سیستم حمل و نقل عمومی گفت: وزارت کشور از محل ۶۴۰ ونی که قرار بود به ما تحویل بدهد، ۱۹۲ ون را تحویل داده که ۴۰ ون پلاک گذاری نشده است. علت تاخیر وزارت کشور این است که این نهاد در انتظار الحاقیه‌ای است که با ایران خودرو بسته شود و به دنبال آن به بقیه تعهدات خود عمل کند که شهرداری به طور مستمر پیگیر موضوع است.

کد خبر 846041 برچسب‌ها سوخت پاک خودرو - تاکسی، اتوبوس و مینی‌بوس حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • برای خود و دیگران خودسرانه دارو تجویز نکنیم!
  • اختصاص ۳۵۰۰میلیارد ریال از محل مولدسازی به پروژه‌های ورزشی اردبیل
  • وقتی پزشکان بلاگر می‌شوند
  • بی‌پولی، خیلی از پزشکان را بلاگر کرده است!
  • بی‌پولی، خیلی از پزشکان را بلاگر کرد
  • ممنوع بودن خرید و فروش داروهای رایج سقط جنین در نیشابور
  • غارت گیاهان کوهی در کهگیلویه و بویراحمد/ تجویز نسخه‌های پیشگیری روی کاغذ مسئولان
  • پلاک گذاری تاکسی های برقی تهران به کجا رسید؟ | توضیحات سرپرست تاکسیرانی درباره آخرین وضعیت تاکسی
  • حفظ سلامتی با استفاده صحیح از مکمل‌های بدنسازی
  • تازه ترین اقدام برای رساندن دارو به درِ منازل / فروش اینترنتی دارو غیرقانونی است