Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، «سید جواد نصرالله» فرزند دبیر کل حزب‌الله در بیست و دومین سالگرد شهادت برادرش «سید هادی» با وبگاه لبنانی «العهد» گفتگو کرد.

وی در این مصاحبه به تمجید از برادر شهیدش پرداخت و خصوصیات او را توصیف کرد. همچنین تصاویری از کودکی سید جواد و سید هادی برای اولین بار به همراه این گفتگو منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سید جواد گفت، سید هادی شخصیتی «جذاب و کاریزماتیک» داشت که برخی از این خصوصیات را از «سید حسن نصرالله» دبیرکل حزب‌الله به ارث برده بود. مثلا هنگامی که حدود ۲۰ کودک در حال بازی فوتبال در ورزشگاه محله بودند همسایه‌ها از میان آن همه، فقط هادی را برای آب خوردن یا استراحت صدا می‌زدند و مرتب از او می‌پرسیدند چیزی نیاز دارد یا خیر. این‌ها به دلیل شخصیت دوست‌داشتنی او بود.

سید جواد ادامه داد: توصیف کامل شخصیت سید هادی آسان نیست. او از بچگی زیرکی و ذکاوت داشت؛ کسی که در میان دوستان برنامه می‌ریخت او بود. زمانی که ایده بازی مشخصی را مطرح می‌کرد همه بدون سوال اجرایش می‌کردند؛ همه این‌ها به دلیل «شخصیت رهبری» سید هادی بود که به دلیل برخورداری از آن، علاوه بر کوچکی سن «مغز متفکر» خوانده می‌شد.

وی در ادامه گفت، از آنجا که سید هادی عامل شور و زندگی در منزل بود می‌توان گفت او «قلب خانه» بود. سید هادی و مادر بسیار به هم وابسته بودند و وی از صبح زود به مادر در کار‌های خانه کمک می‌کرد.

سید جواد در ادامه مثالی از حرف شنوی سیدهادی از دبیرکل حزب‌الله زد و گفت؛ یک بار تصمیم گرفته بود خودرو بخرد، اما سید حسن به وی گفت «ترجیح می‌دهم خودرویی خریداری نشود و لو با پول شما. ما باید با جوانان مقاومت و هم محله‌ای‌ها برابر باشیم و با آن‌ها در امور مادی تفاوتی نداشته باشیم». سید حسن زمان بیشتری برای قانع کردن سید هادی نگذاشت، اما وی به خاطر شدت تعلق خاطر به پدر محال بود خواست او را رد کند به همین دلیل به جای ماشین یک موتور خرید.

سید جواد در ادامه تشریح خصوصیات اخلاقی برادرش به تأکید او بر «صله رحم» و دید و بازدید از اقوام و تواضع و خاکی بودن وی اشاره کرد.  

وی در پایان به صبر پدرش هنگام شهادت برادرش پرداخت و گفت: در آن زمان ۱۶ سال بیشتر نداشتم و نمی‌توانستم زیاد در مراسم شهادت هادی بایستم، اما پدر ساعت‌ها بدون خستگی و با آرامش سرپا می‌ایستاد و به راحتی اطرافیانش توجه داشت. همچنان لحظه‌ای که پیکر شهید سید هادی بازگشت را به خاطر دارم که پدرم در نهایت آرامش و طمأنینه بود.

سید هادی نصرالله در ۱۲ سپتامبر ۱۹۹۷ در منطقه اشغالی «اقلیم تفاح» در جنوب لبنان به دست رژیم صهیونیستی به شهادت رسید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۱۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب جنگ بدون صلح به چاپ چهارم رسید

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما؛ کتاب «جنگ بدون صلح» روایتی از جبهه مقاومت است که رفتارشناسی رژیم صهیونیستی را پیش روی مخاطبان قرار می‌دهد. نویسنده در این کتاب از روایتی می‌گوید که میان حزب الله لبنان و رژیم صهیونیستی رخ داد، اما هیچ خبری از آن منتشر نشد.

جنگ بدون صلح، نوشته نصرت الله محمود زاده و کاری از انتشارات روایت فتح است.

میترا لبافی گزارش می‌دهد:     کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کتاب جنگ بدون صلح به چاپ چهارم رسید
  • روایتی از پدر و پسر شهید لشکر فاطمیون + فیلم
  • گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار محمدحجازی
  • دیدار فرمانده مرزبانی فراجا با خانواده شهید امنیت جواد جهان بیکی در کلاله
  • روایتی جدید از مرگ پرابهام خواننده مشهور | ناگفته‌های همسر ناصر عبداللهی از دلیل مرگ او
  • روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا (س)/ هرجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت
  • روایتی از توسل سردار شهید حجازی به حضرت زهرا(س) / هرکجا بود، روضه فاطمیه را می‌گرفت
  • امام موسی صدر و سیدحسن نصرالله مایه افتخار جهان اسلام هستند
  • ناگفته‌های همسر ناصر عبداللهی از مرگ او پس از ۱۸ سال
  • ناگفته های همسر ناصر عبداللهی از مرگ او پس از ۱۸ سال