Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت وزارت بهداشت از آمادگی ۹ بیمارستان وزارت بهداشت در استان کرمانشاه برای خدمت رسانی به زائران اربعین حسینی خبر داد.

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام وبدا، دکتر علیرضا رئیسی در نشست مشترک با مهندس بازوند - استاندار کرمانشاه، افزود: ۷ بیمارستان استان به صورت معین  و ۷ بیمارستان غیر دانشگاهی نیز در زمینه درمان خدمت رسانی خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به نیاز منطقه و حضور گسترده زائرین، ۲ بیمارستان صحرایی نیز برپا خواهد شد.
 
معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: ۴۳ پایگاه شهری و جاده‌ای فوریت‌های پزشکی، ۸۲ نقطه ارایه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی، ۵ دستگاه اتوبوس آمبولانس، ۳ فروند بالگرد آماده خدمات امدادی به زائران اربعین حسینی در این منطقه خواهند بود.

رئیسی با اشاره به حضور گسترده حوزه بهداشت در این مراسم گفت: ۱۴ مرکز جامع سلامت شبانه روزی در طول مسیرهای تردد زائرین، ۶ مرکز شبانه روزی در قصرشیرین و پایانه خسروی، ۳ پست قرنطینه مرزی و همچنین ۵ دستگاه موبایل کلینیک دندانپزشکی به زائرین خدمت بهداشتی ارائه خواهند کرد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت در این نشست بر  توجه جدی به تامین آب بهداشتی، توجه به مخاطرات زیست محیطی ناشی از دفع فاضلاب و  آموزش و آگاهی بخشی عمومی خادمین موکب‌ها درخصوص توزیع مواد غذایی، هماهنگی سازمان‌ها با خادمین سلامت و تدوین برنامه ترافیکی امداد به بیماران و مصدومان احتمالی تاکید کرد.

بنابر اعلام وبدا، سپس مهندس هوشنگ بازوند استاندار کرمانشاه ضمن تشکر از فعالیت‌های وزارت بهداشت برای برگزاری با شکوه راهپیمائی اربعین حسینی اظهار داشت: فواصل کوتاه میان شهرهای مسیر تردد زائران اربعین از مرز خسروی و زیرساخت‌های پایانه بین المللی خسروی باعث شده که تردد زائران از این مسیر راحت‌تر باشد.

استاندار کرمانشاه اظهار داشت: رصد و رسیدگی وضعیت سلامت و بهداشت زائران اربعین از مهم‌ترین محورهای برنامه‌های ما در ایام تردد زائران است که مسوولیت این موضوع از نظر سازمانی با وزارت بهداشت خواهد بود که با توجه به تجربه زلزله سال ۹۶، به خوبی از عهده آن برخواهند آمد.

در این نشست دکتر مرادی رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، جمعی از مدیران ارشد معاونت بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز حضور داشتند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اربعین 98 وزارت بهداشت بيمارستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۱۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور

قباد محمدی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از گام‌های امیدبخش حوزه بهداشت و درمان استان در سالی که گذشت، سخن گفت.

وی اظهار کرد: دسترسی آسان و مناسب اقشار مختلف جامعه به ویژه بیماران خاص به خدمات باکیفیت بهداشت و درمان یکی از دغدغه‌های جدی و دارای اولویت استان بوده که در راستای پیگیری مداوم این دغدغه از سوی استاندار، مجموعه مدیریتی استان و دانشگاه علوم پزشکی، خدمات امیدبخشی در زمینه توسعه زیرساخت‌ها و ارتقای خدمات در حوزه بهداشت و درمان استان کرمانشاه رقم خورد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تصریح کرد: این اتفاقات مثبت البته، با همراهی و تلاش ویژه اساتید علمی و کادر بهداشت و درمان استان رقم خورده و سبب افزایش رضایتمندی در بیماران و مراجعین شده است.

وی افتتاح مرکز پت‌اسکن با اعتبار ۱۸۰ میلیارد تومان را به عنوان کار‌های مهم صورت گرفته در سال گذشته بیان کرد و افزود: دستگاه پت‌اسکن در بیمارستان امام رضا شهر کرمانشاه یکی از پیشرفته‌ترین دستگاه‌های تصویربرداری تشخیص سرطان در غرب کشور است که با راه‌اندازی آن نیاز نیست بیماران به تهران یا استان‌های دیگر مراجعه کنند و مهمترین قابلیت این دستگاه تشخیص سرطان است.

محمدی بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان اسلام آبادغرب با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان، بهره‌برداری از اولین مگا ICU غرب کشور در بیمارستان فارابی با اعتبار ۶۰ میلیارد تومان و افتتاح بیمارستان ۳۲ تخت‌خوابی روانسر با اعتبار ۱۵ میلیارد تومان را از جمله اقدامات صورت گرفته در سال گذشته دانست و گفت: متأسفانه علی‌رغم جمعیت ۳۰ هزار نفری روانسر، این شهرستان فاقد بیمارستان بود، بنابراین طی سال‌های گذشته توانستیم ظرف ۹ ماه بیمارستان ۳۲ تخت‌خوابی آن را که به‌عنوان مطالبه جدی مردم شهرستان مطرح بود، به بهره‌برداری برسانیم.

وی گفت: سال گذشته بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی، یک‌هزار عمل IVF برای زوج‌های نابارور و ۱۰۰ عمل فوق تخصصی شامل کاشت حلزون، پیوند مغز استخوان، پیوند قرنیه و پیوند کلیه انجام شده است.

بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان امام خمینی (ره) کرمانشاه با اعتبار ۲۵ میلیارد تومان؛ احداث ۲۱ خانه بهداشت، پایگاه سلامت، پانسیون پزشک و مرکز جامع سلامت؛ کسب رتبه یک کشوری در بیشترین ارجاعات به مقالات هیأت علمی استان؛ افتتاح مرکز نوآوری سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساخت؛ احداث و بهسازی ۱۱ هزار مترمربع مراکز بهداشتی، درمانی و آموزشی؛ موفق‌ترین برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در کشور و تکمیل بیمارستان بهارستان (مرکز جامع درمان سرطان) و رساندن پروژه به مراحل پایانی از دیگر گام‌های امیدبخش حوزه بهداشت و درمان استان در سال ۱۴۰۲ بود که محمدی یادآور آنها شد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • ضرورت برپایی هفته‌های گردشگری در استان کرمانشاه
  • انجام بیش از ۱۱۰ هزار عمل جراحی برای زوج‌های نابارور
  • از احداث بیمارستان دوم دامغان چه خبر؟
  • خدمات رسانی قرارگاه خدمات به زائر در حوزه‌های اقامت و مباحث رفاهی
  • برگزاری مراسم شکرانه خدمت قرارگاه عملیاتی زائران نوروزی مشهد
  • سازمان بهداشت جهانی: حجم ویرانی بیمارستان‌ های غزه فاجعه‌آمیز است
  • افتخار خدمت رسانی ۱۶۰ هزار خادم یار به زائران امام رضا (ع)
  • بانک‌ها و بیمارستان‌ها در روز پنج‌شنبه تعطیل نخواهند بود
  • جذب ۲۶ هزار نیروی ‌جدید در ‌وزارت بهداشت
  • مسوولان برای مقابله با سیل احتمالی چابهار در آماده باش کامل قرار دارند