Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@19:28:47 GMT

چرا با افزایش سن، وزن هم افزایش می یابد؟

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۵۲۴۷۳

چرا با افزایش سن، وزن هم افزایش می یابد؟

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خراسان، در این مطالعه که توسط موسسه کارولینسکا انجام شده است، 54 زن و مرد به مدت 13 سال تحت نظر بوده اند و تغییرات وزن به همراه رژیم غذایی و میزان فعالیت بدنی آن‌ها پیگیری شد. نتایج نشان می دهد در طول این سال‌ها برخی از این افراد حتی در شرایطی که میزان غذا خوردن‌شان تغییری نکرده است و فعالیت بدنی مشابه با گذشته داشتند به میزان 20 درصد از وزن ابتدایی خود، افزایش وزن پیدا کردند اما چرا با وجود  تغییر نکردن میزان غذا خوردن و فعالیت بدنی، افزایش وزن رخ داده است؟

لیپیدهایی که تمایلی به حرکت ندارند

عامل دیگری که در این مطالعه اندازه‌گیری شده، وضعیت گردش لیپید در بافت‌های بدن بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیپیدها در واقع به دسته اصلی چربی‌ها گفته می‌شود که خود شامل سه دسته هستند؛ لیپیدهای ساده یا همان چربی‌هایی که می‌شناسیم، لیپیدهای مرکب و لیپیدهای مشتق شده که در این گروه اسیدهای چرب و کلسترول برای بسیاری از ما آشناست. نتایج این مطالعه نشان می‌دهد: گردش لیپیدها (که شامل چربی‌ها نیز هست) با افزایش سن تغییر می کند و کند می‌شود. این کند شدن گردش لیپیدها البته تاثیر مستقیمی بر افزایش وزن دارد، چرا که اگر بخواهیم از چربی‌های ذخیره شده در بدن‌مان استفاده کنیم و به اصطلاح آن‌ها را بسوزانیم، نیاز به گردش آن‌ها و تغییر ساختارشان داریم اما آیا می‌توان سرعت گردش لیپیدها را در بدن تغییر داد؟ خوشبختانه جواب مثبت است.

میان سال هستید و به فکر کاهش وزن؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد ورزش و فعالیت بدنی از عوامل موثر در سرعت‌بخشی به گردش لیپیدهاست. بنابراین اگر در سنین میان سالی یا کهن سالی هستید و تصمیم به کنترل وزن یا کاهش وزن دارید، لازم است در کنار مدیریت میزان خورد و خوراک خود حتما برنامه ورزشی نیز داشته باشید و فعالیت خود را افزایش دهید، در غیر این صورت احتمال موفقیت شما کم خواهد بود. این مطالعه در نشریه Nature Medicine منتشر شده است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: چاقی کاهش وزن وزن افزایش سن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۲۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد

رئیس جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه استفاده از دانش‌‌بنیان در تولیدات دامی همدان ضرورت دارد، گفت: امسال صنایع کوچک روستایی در استان توسعه می‌یابد. - اخبار استانها -

رضا بهراملو در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار‌ داشت: استفاده از علوم کاربردی و پژوهش‌های تحقیقاتی بر پایه دانش‌بنیان و استفاده از آنها در زمینه‌های اصلاح دام، افزایش تولید دام و غیره می‌تواند یکی از عوامل مهم در جهش تولید در استان همدان باشد.

وی با اشاره به گستردگی جهاد کشاورزی و مسئولیت آن در تولیدات موادغذایی که دام، محصولات زراعی و باغی، مراتع، تولید گوشت و غیره را شامل می شود، افزود: در استان همدان باید از عدد تکراری تولید سالانه محصولات کشاورزی فاصله بگیریم و به تولید 5 میلیون تن محصول سالم و با کیفیت دست یابیم.

رئیس جهاد‌کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه توسعه صنایع کوچک روستایی نیز از برنامه‌های دیگر امسال است بیان کرد: در این حوزه استقبال همه جانبه وجود دارد و باید عملیاتی شود به نحوی که روستاهای استان مولد و صنایع کوچک روستایی راه‌اندازی شود.

بهراملو تاکید کرد: با این طرح راه‌اندازی دامداری‌های کوچک روستایی 50 راسی، کشت گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی با بعد خانگی، تولید نان کامل، گلخانه‌های کوچک مقیاس 300 مترمربعی و ایجاد صنایع لبنی روستایی با مشارکت مردم، روستاییان و کشاورزان در دستور کار است.

وی با اشاره به اینکه هدف جهاد کشاورزی افزایش سرمایه دامی برای وابسته نبودن به دیگر کشورها است، تاکید کرد: در تلاش هستیم با برنامه ریزی و همراهی بانک‌ها مشکلات مربوط به ارائه تسهیلات کم بهره به دامداران را مرتفع و با سوق دادن دانش‌بنیان‌ها به سمت فعالیت در حوزه دامداری کیفیت تولیدات دامی استان را افزایش دهیم.

رئیس جهاد‌ کشاورزی استان همدان همچنین با بیان اینکه بیش از 960 واحد دامداری سنگین در استان همدان فعال هستند که 378 مورد آنها شیری و مابقی آن گوشتی است، گفت: استان همدان نیز با برخورداری از آب و هوا، مراتع و چراگاه‌ها و شرایط جغرافیایی مطلوب، دارای زمینه‌های بسیار مناسبی برای فعالیت در این زمینه است که همت علاقمندان در کنار حمایت و همکاری مسئولان را می‌طلبد.

بهراملو در پایان تاکید کرد: استفاده از روش‌های نوین پرورش دام، اصلاح نژاد، بهبود تغذیه دام‌ها و ثبت مشخصات در رکوردگیری گاوهای شیری به منظور شناسایی دام‌های برتر از نظر ژنتیکی، از جمله اقدامات سودآور در عرصه دامپروری است که می‌توان با پرداختن به آن اقتصاد این بخش را تقویت و درآمدزایی روستاییان را افزایش داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هفت نکته برای کاهش وزن اگر فکر می‌کنید «ژن چربی» را دارید
  • قبض برق کسانی که کولر گازی دارند، چقدر افزایش می‌یابد؟
  • سهم همدان از اقتصاد گردشگری افزایش یابد
  • غذا‌هایی که شکم تخت به شما هدیه می‌دهد
  • مسئولیت‌های اجتماعی نفت در استان بوشهر افزایش یابد
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند
  • امسال قیمت برق افزایش نمی یابد
  • شوک بزرگ درباره حقوق ۱۴۰۳/ دریافتی کارمندان و کارگران کاهش می‌ یابد؟
  • ورزش ممکن است پیری را معکوس کند