Web Analytics Made Easy - Statcounter

برنامه گفت‌وگوی سیاسی با موضوع «واکاوی تقابل راهبردها در منطقه غرب آسیا و چشم‌انداز نظم منطقه‌ای» با حضور حسین امیرعبداللهیان ، دستیار ویژه رئیس مجلس، مدیرکل بین‌الملل مجلس و تحلیلگر مسائل بین‌الملل روانه آنتن شبکه رادیو گفت‌وگو شد.

اخبار سیاسی- امیر عبداللهیان با اشاره به تحولات منطقه اظهار کرد: جمهوری‌اسلامی در یک منطقه پرتلاطم واقع شده است، یعنی مجموعه‌ای از مطالبات ژئواستراتژیک، ژئوپلتیک و ژئواکومونیک در منطقه روی هم انباشت شده و منطقه را به دلیل این‌که سرشار از منابع انرژی است و موقعیت ژئوپلتیکی دارد، خیلی مورد توجه بازیگران و قدرت‌های خارجی قرار داده است، موضوعی که مربوط به امروز هم نیست و به جغرافیای سیاسی ایران در منطقه و مسائل ژئوپلتیک در غرب آسیا و خاورمیانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به شرایطی که منطقه دارد و موقعیت ویژه ایران در خاورمیانه، بزرگ‌ترین اشتباه آمریکا و غربی‌ها در چهار دهه گذشته سعی کردند که با دست آوردن ذخائر نفتی خلیج‌فارس حضورشان را در منطقه تثبیت کنند و ترتیبات امنیتی و سیاسی را در منطقه رقم بزنند که در این ترتیبات امنیتی و سیاسی یا ایران مانند دوران پهلوی صد در صد همراه با آمریکا باشد یا اگر قرار است که ایران همراه نباشد، از این معادله حذف شود.

دستیار ویژه رئیس مجلس درباره نیاز تامین امنیت ملی کشور به متحدان در منطقه ادامه داد: جمهوری‌اسلامی برای حفظ امنیت ملی کشور ترتیب سیاسی و امنیتی جدیدی را تعریف کرد که خودش در آن نقش مهمی داشته باشد و بتواند این نقش مهم را ایفا کند. برای این‌که به چنین نقشی برسیم، ابتدا نیاز داشتیم در داخل بنیه‌های دفاعی کشور و زیرساخت‌های کشور را تقویت کنیم، البته در طرف مقابل نیز آمریکا و دشمنان ما تلاش می‌کردند با اعمال تحریم‌ها در مقاطع مختلف مانع از این شوند که بتوانیم زیرساخت‌ها را داخل کشور تقویت کنیم. ما برای این‌که بتوانیم ترتیبات سیاسی و امنیتی جدید به وجود بیاوریم، به متحدانی در منطقه نیاز داریم، همان‌طور که اگر بخواهید از زندگی آرامی در کوچه و محله برخودار باشید، باید سطحی از ارتباطات، دوستان و همسایگان خوبی در کنار خود داشته باشید.

عبداللهیان با اشاره به ضروروت حضور جدی ایران در منطقه غرب آسیا گفت: لذا جمهوری‌اسلامی سیاستی را اتخاد کرد که نخست با تحمیل تجربه تلخ جنگ 8 ساله صدام و متحدانش غرب، آمریکا، اتحادجماهیر شوروی و کشورهای منطقه را سپری کرد تا در آینده نسل جوان دیگر شاهد تجربه تلخ جنگ دیگری نباشند. از طرفی اگر قرار است، دفاعی صورت بگیرد، این دفاع صدها کیلومتر خارج از مرزهای ما انجام شود. ضمن این‌که دفاعی صورت بگیرد که از آن رفتار ما همه منطقه و مردم آن نیز نفع ببرند و بتوانیم یک امنیت دسته جمعی را رقم بزنیم. به طور طبیعی برای این هدف نمی‌توانستیم در داخل ایران حبس شویم و همه توجه خودمان را به داخل مرزها متمرکز کنیم.

وی افزود: اگر فرض کنیم حادثه 11 سپتامبر ساختگی نبود و واقعا تشکیلاتی به نام القاعده برج‌های دوقلوی تجاری را در نیویورک هدف قرار داد، باید نگاه کنیم که آمریکایی‌ها چه کردند؟ وقتی آنها خواستند از امنیت ملی خودشان دفاع کنند، هزاران کیلومتر دورتر از خاک آمریکا، جنگی را به افغانستان تحمیل کردند و پس از چندی عراق را مورد اشغال قرار دادند. آمریکایی‌ها این کارها را کردند برای این‌که جنگ را از کشورشان دور کنند. بنابراین جمهوری‌اسلامی اقدامات متنوعی را انجام داد برای این‌که بتوانیم به یک نظم جدید سیاسی و امنیتی در منطقه دست یابیم و متحدان واقعی برای روزهای سخت داشته باشیم که هم ما بتوانیم به داد آنها برسیم و هم آنها به داد ما برسند.

مدیرکل بین‌الملل مجلس ادامه داد: نسل جوان ما امروز می‌بینند در یک سوی کشور ما افغانستانی قرار دارد که بعد از گذشت 20 سال هنوز افغانستان ناامن است و از آن طرف کشور عراق قرار دارد که پس از 14 سال هنوز به ثبات سیاسی و امنیت پایدار نرسیده است. ما هنوز با منطقه‌ای مواجه هستیم که هنوز شلعه‌ور است، اما جمهوری‌اسلامی یکی از امن‌ترین کشورها در همین منطقه آشفته خاورمیانه است، امنیتی که جمهوری‌اسلامی به بهای سنگینی آن را به دست آورده است.

وی درباره هزینه‌های ایران برای بازیگری در منطقه در مقایسه با کشورهای رقیب گفت: ما تلاش کردیم برای تامین امنیت کشور، متحدانی را در منطقه دست و پا کنیم، متحدانی که نظم سیاسی و امنیتی جدیدی را در منطقه برای ما رقم زدند تا امنیت ملی و منافع ما حداکثری تامین شود. برخی بر این باورند که جمهوری‌اسلامی برای نقشی که در منطقه ایفا کند، هزینه زیادی صرف کرده است، درباره این سخن باید بگویم که کشور ما در مقایسه با سایر کشورهای منطقه چندان هزینه سنگینی را پرداخت نکرده است، اما دستاورد بیشتری به ویژه در حوزه امنیتی به دست آوردیم.

عبداللهیان با رد جنگ نیابتی از سوی جمهوری‌اسلامی در منطقه افزود: عربستان سعودی که امنیت کشور ما را در مرزهای شرقی مورد مخاطره قرار می‌دهد، به شکل غیرمستقیم جای دیگری پاسخ خودش را توسط دوستان جمهوری‌اسلامی دریافت می‌کند، نمی‌خواهم بگویم جنگ نیابتی در آنجا اتفاق افتاده است، نه ما به وسیله ظرفیت و نفوذی که در منطقه داریم که حتما از این نفوذ و قدرت خودمان برای تامین حداکثری امنیت ملی و منافع ملی استفاده می‌کنیم، اما تامین حداکثری امنیت ملی باید بدون هیچ هزینه‌ای باید انجام شود؟

تحلیلگر مسائل بین‌الملل ادامه داد: سال‌ها پیش وقتی آمریکایی‌ها می‌خواستند به افغانستان حمله کنند، بوش با یکی از شبکه‌های مطرح تلویزیونی گفت‌وگو می‌کرد و در آن گفت‌وگو خبر از حمله آمریکا به افغانستان در 24 ساعت آینده داد. پس از آن وقتی من در عراق ماموریت دیپلماتیک داشتم، آمریکایی‌ها با مصاحبه بوش خبر حمله خود به عراق را چند ساعت قبل از شروع اعلام کردند، اگرچه آن‌قدر جرات نداشتند که در حمله به عراق ابتدا وارد خاک شوند و بعد اقدام به حمله کنند، لذا از اقیانوس هند با موشک کروز بغداد را مورد حمله قرار دادند.

وی با تاکید بر هشدار انصارالله در پی تجاوزات مکرر عربستان گفت: نکته مهم در حمله آمریکا به افغانستان و عراق در این بود که چون خودش را ابرقدرت می‌دانست و نسبت به قدرت و توان نظامی خودش اعتماد داشت، اصلا به دنبال این نبود که عراق و افغانستان را غافلگیر کند، همه چیز که فراهم می‌شد، چند ساعت قبل اعلام می‌کردند که ما می‌خواهیم به افغانستان یا عراق حمله کنیم، اما در شرایط امروز، معادلات قدری تغییر پیدا کرده و انصارالله به عنوان یک گروه که امروز معادلات را در یمن رقم می‌زند، چند هفته قبل اعلام می‌کند اگر سعودی‌ها دست از تجاوز برندارند، اهداف بعدی ما مراکز نفتی و استراتژیک عربستان سعودی است و بعد اقدام می‌کنند.  

وی با اشاره به نقش کشورهای دیگر در پشت صحنه جنگ یمن افزود: حمله پهپادی انصارالله به تاسیسات نفتی عربستان نشان دهنده آن تحولی است که در نظم جدید منطقه رخ داده است، اما چه اتفاقی افتاده بود؟ در واقع پشت پرده اصلی جنگ در یمن واقعا سعودی‌ها نیستند. با توجه به شناختی که از سعودی‌ها دارم، آنها را صحنه گردان جنگ یمن نمی‌دانم، اصلا آنها در قد و قواره‌ای نیستند که بخواهند جنگی را در منطقه راه بیاندازند. متاسفانه برخی از روشنفکران بر این باورند که عربستان نیروی هوایی قوی دارد و از ارتش منسجم و مجهزی برخودار است و اگر وارد جنگ با ایران شود، چه خواهد شد!

دستیار ویژه رئیس مجلس ادامه داد: امروز عربستان سعودی که وارد جنگ در یمن شده، چه وضعیتی دارد؟ در حالی که پیشرفته‌ترین تجهیزات نظامی را از آمریکا خریداری کرده، اما همین هواپیماهایی که هر روز 25 بار یمن را بمباران می‌کنند. در واقع هواپیما قادر به تشخیص نقاط معین برای بمباران در یمن نیستند، این کار را پهپادهای پیشرفته آمریکایی انجام می‌دهند و با تعیین دقیق نقاط مشخص به خلبانان هواپیماها اعلام می‌کنند که کدام نقاط در یمن باید بمباران شود. به عبارتی تجهیزاتی که آمریکا به عربستان سعودی فروخته است، برای کارآیی درست نیاز به وسایل تکمیلی دارند که آمریکایی‌ها این وسایل مانند پهپادهای پیشرفته را در اختیار سعودیها قرار نداند و خودشان آنها را هدایت می‌کنند.

عبداللهیان با نفی حمایت ایران از جنگ در منطقه گفت: با وجود این‌که معادلات در منطقه خاورمیانه تغییر پیدا کرده، با این وجود جمهوری‌اسلامی هیچ‌گاه از رویکرد جنگ در منطقه حمایت نکرده و جنگ در یمن راه چاره حل اختلافات نمی‌داند، بلکه راه حل مساله یمن سیاسی است، البته برای رسیدن به راه حل سیاسی یمنی‌ها از حق دفاع مشروع برخودار هستند و در نهایت این سعودی‌ها و تحریک کنندگان خارجی آنها هستند که باید تصمیم بگیرند که یمن هر چه سریع‌تر در مسیر مذاکره و گفت‌وگو قرار بگیرد.  امیدواریم که حاکمان عربستانی‌ قادر باشند از جنگ فاصله بگیرند و به نقش سازنده خودشان در منطقه برگردند و فرصت را به مذاکره، صلح و گفت‌وگو بدهند.

وی افزود: ما معتقدیم که یمن تنها متعلق به انصارالله نیست، بلکه متعلق به همه یمنی‌هاست و انصارالله هم این درک و فهم را دارد، علی‌رغم این‌که برترین قدرت در یمن است، اما همه یمنی‌ها باید دور میز بنشینند و در آینده سیاسی کشورشان مشارکت داشته باشند.

تحلیلگر مسائل بین‌الملل در مصاحبه با رادیو گفت‌وگو با اشاره به دیدار بازیگران سیاسی منطقه با رهبری عنوان کرد: دیدار مقتدی صدر، گروه حماس و گروه‌های یمنی با رهبر انقلاب را باید در زمینه نظم جدید و مناسبات سیاسی و امنیتی منطقه و مناسبات آن دانست، مناسبات سیاسی و امنیتی جدید حاصل ویرانی‌ها و بی‌ثباتی‌هایی است که هر جا آمریکایی‌ها ورود کردند از خود به جای گذاشتند. بعضی از جوانان به من می‌گویند که با تیره شدن روابط مصر و آمریکا بخشی از جمعیت 85 میلیونی مصر فقیر ماندند، در حالی که در اوج قدرت حسنی مبارک، قبرستان وسیعی در وسط قاهره است که بیش از 3 میلیون مصری در قاهر شب در این قبرستان می‌خوابند! این دستاورد پیوند حسنی مبارک با اسرائیل و آمریکا برای کشورش است.

عبداللهیان با اشاره به خیرخواهی جمهوری‌اسلامی برای منطقه خاورمیانه گفت: یاد سخنی از سیدحسن نصرالله در دیدار یک ماه پیش افتادم، گفت من به رهبران لبنان گفتم عربستان سعودی سعد حریری، نخست‌وزیر لبنان را به زندان انداختند، اما من سال‌هاست با ایرانی‌ها کار می‌کنیم، آنها یک بار به من امر و نهی نکردند. در واقعیت این‌گونه است و ما در بسیاری با مسائل با شخصیت‌های عالیرتبه عرب مشورت می‌کردیم یا مسائل مربوط به حوزه مقاومت را با سیدحسن نصرالله در میان می‌گذاریم. لذا حکومت کردن بر دل‌هاست نه با زور سرنیزه. به شکلی که دنیا می‌گوید مقتدی صدر به سمت عربستان رفت یا به سوی فلان کشور غربی، اما شما او را در یک قاب در میان سردار سلیمانی و رهبری می‌بینید که این پیام خیلی محکم و قوی دارد. جمهوری اسلامی برای همه کشورهای منطقه بجز رژیم صهیونیستی حتی عربستان جز خیر نمی‌خواهد و امیدواریم عربستان به نقش سازنده خودش در منطقه برگردد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: امیرعبداللهیان مجلس ایران امنیت ملی رئیس مجلس رژیم صهیونیستی هواپیما حسین امیرعبداللهیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۲۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر سپاه نبود 

سپاه، در طول ۴۵ سال گذشته مهم‌ترین و بیشترین نقش‌ها را در حراست از انقلاب اسلامی ایفا کرده و بسان شجره طیبه‌ای در جای جای ایران اسلامی و فراتر از آن در کل منطقه غرب آسیا سایه افکنده است.

به گزارش مشرق، حسن رشوند طی یادداشتی در روزنامه جوان نوشت: دوم اردیبهشت سالروز صدور فرمان حضرت امام (ره) برای تأسیس بزرگ‌ترین نیروی حافظ انقلاب اسلامی در سال ۱۳۵۸ است. نیرویی که در طول ۴۵ سال گذشته مهم‌ترین و بیشترین نقش‌ها را در حراست از انقلاب اسلامی ایفا کرده و بسان شجره طیبه‌ای در جای جای ایران اسلامی و فراتر از آن در کل منطقه غرب آسیا سایه افکنده است. تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که نتیجه هوشمندی و درایت الهی امام راحل بود، امروز بحمدالله به مثابه «کَشَجَرَه طَیبَه أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَفَرْعُهَا فِی السَّمَاءِ»، با حضور بی‌مانند و بابرکت خود در عرصه‌های گوناگون و مورد نیاز کشور، به یک نیروی نظامی، امنیتی، اطلاعاتی، فرهنگی و سازندگی کارآمد و خستگی‌ناپذیر برای نظام جمهوری اسلامی تبدیل شده است.

آنچه امروز ما از توانمندی و خدمات سپاه در داخل کشور و منطقه می‌بینیم آن پیر خوش ضمیر از همان آغازین روز فرمان تشکیل سپاه در این نهاد مقدس می‌دیدند. به تعبیری امام راحل مصداق بارز ضرب‌المثل معروف «آنچه جوان در آینه بیند، پیر در خشت خام بیند» بودند. امروز که ۴۴ سال از تشکیل سپاه گذشته و ما رشد و بالندگی و قد کشیدن این درخت تنومند را دیده ایم، شورش‌ها و تحرکات ضد انقلاب در سال‌های اول انقلاب در گنبد، کردستان، تجزیه طلبی خلق عرب در خوزستان و ده‌ها حوادث ریز و درشت آن سال‌ها و جمع شدن بساط آن به دست سپاه را دیده ایم، جنگ هشت ساله حزب بعث عراق علیه کشورمان را با مشارکت ده‌ها کشور و قدرت‌های بزرگ پشت سر گذاشته ایم و حتی یک وجب خاک پاک ایران عزیز را ندادیم و با دست توانمند سپاه و ارتش دشمن متجاوز را بیرون رانده و پوزه امریکا و قدرت‌های حامی دشمن متجاوز را به خاک مالیده ایم، چندین فتنه بزرگ از کوی دانشگاه گرفته تا فتنه تقلب در انتخابات ۱۳۸۸ و اغتشاشات ۱۴۰۱ را با درایت و توانمندی سپاه خنثی کرده‌ایم، تازه متوجه کار بزرگ امام عزیزمان در تشکیل سپاه می‌شویم. ما ۴۴ سال همه این ایثارها و از خود گذشتگی‌ها را دیدیم و به باور توانمندی امروز سپاه رسیدیم ولی امام راحل پس از گذشت دو سال از تشکیل آن، فرمودند: «اگر سپاه نبود، کشور هم نبود».

آنچه برای سپاه اهمیت دارد حرکت در قالب گفتمانی است که امامین انقلاب تعریف کرده‌اند. انقلاب اسلامی، یعنی نفی حاکمیت طاغوت و هر تجاوزگری که با استقرار حاکمیت خدا و ارزش‌های آن مخالف است. اگرچه سپاه هویتی نظامی دارد، اما نظامی‌گری در واقع یک بعد از ابعاد این نهاد مکتبی است. سپاه نهادی نظامی در جهت اهداف و آرمان‌های والای انقلاب اسلامی است و حفاظت و نگهبانی از نظام و حکومت اسلامی مهم‌ترین رکن آن را تشکیل می‌دهد. سپاه پاسداران انقلاب در افقی فرازمند، دارای آرمان‌های مکتبی، انسانی و جهان‌شمول است که باید همیشه حرکت خود را به آن سو جهت دهد که این ۴۴ سال حرکت سپاه نشان از حرکت درست آن در این مسیر دارد. اما یکی از ابعاد هویتی سپاه که بارها از جانب رهبر معظم انقلاب مورد توجه و تحسین قرار گرفته شده است، انقلابی‌بودن این نهاد در عرصه‌های مورد نیاز برای کشور و مردم است. از قله‌های این حرکت و اقدامات انقلابی، رویکرد سپاه در صنعت دفاعی و تولید موشک و پهپاد است.

رهبر معظم انقلاب در آبان سال گذشته در بازدید آخرین دستاوردهای نیروی هوافضای سپاه، شیوه و فرایند کارهای صورت گرفته در این مجموعه را به عنوان الگوی کارآمد در نظام جمهوری اسلامی معرفی و مهم‌ترین ویژگی این دستاوردها را «نیازسنجی صحیح»، «تمرکز علمی و تحقیقاتی بر نیازها»، «ابتکار و نوآوری» برشمردند و رسیدن به چنین دستاوردهای علمی را ناشی از «انگیزه متکی بر عزم و ایمان» دانستند. اتفاقی که در ۲۶ فروردین ماه در حمله برق آسای پهپادی و موشکی علیه رژیم متجاوز صهیونیستی از سوی هوا فضای سپاه دیدیم و جهانی را «وعده صادق» شوکه کرد، عمل به آن تأکیداتی بود که رهبر انقلاب به فرماندهان و مسئولان هوافضای سپاه در بازدید از آخرین دستاوردهای این مجموعه در سال گذشته داشتند.

راز سپاه هراسی دشمنان اعم از امریکا، رژیم صهیونیستی و دنباله‌های آن‌ها هم در همین نکته حرکت سپاه در مسیر گفتمان انقلاب و تبعیت صرف از ولایت فقیه و پیشرفت‌های محیرالعقول و تحمیل اراده خود که منبعث از اراده الهی است، نهفته است و البته این نکته را نیز نباید فراموش کرد که بخش عمده‏ حفاظت از عمق راهبردی انقلاب اسلامی در منطقه و جهان بر عهده سپاه است. از همین رو، عمده علل سپاه هراسی را چنین می‏توان برشمرد:

۱- سپاه یک نیروی واکنش سریع مردمی و انقلابی در همه جا و همیشه بوده و خنثی کننده توطئه‌های دشمنان است.

۲- سپاه نیروی مولد انقلاب اسلامی در همه عرصه‌ها بوده و هست. امروز بخش‌های بسیاری ازدستگاه‌ها و نهادهای اجرایی، فرهنگی، اقتصادی، امنیتی، اجتماعی به دست نیروهایی است که در سپاه رشد یافته و بالیده‏اند و اکنون در سنگرهای دیگر مشغول خدمت‌اند.

۳- سپاه، زمینه‏ ساز تشکیل و مشاور امین و هدایتگر اصلی نیروهای مختلف مقاومت در منطقه و جهان اسلام بوده و رشد تفکر مقاومت بستگی به این نیروی الهی داشته و دارد.

۴- تجربه اقدامات سپاه تاکنون به ویژه در عملیات «وعده صادق» نشان داد که سپاه نماد اقتدار، قدرت و پایداری مردم ایران و نظام اسلامی است.

۵- سپاه با داشتن قرارگاه‌های سازندگی و دیگر قرارگاه‌های جهادی امروز نماد کارآمدی و سازندگی و عمران و آبادانی در کشوراست.

۶- شادابی و طراوت معنوی و تعالی روحیه انقلابی سپاه به شعله‏ور بودن روحیه جهاد و سلحشوری و ایثارگری و درخشندگی رنگ خون و فرهنگ شهادت در این نهاد مقدس است. نمونه بارز آن شهدای کم نظیری همچون شهیدان سرادر سلیمانی، محسن حججی، محمد رضا زاهدی، سردار رحیمی و هزاران شهیدی است که مایه استحکام نظام و شعله ور شدن جریان مقاومت در منطقه و چه بسا جهان شده‌اند.

اکنون با گذشت ۴۴ سال از عمر سراسر خیر و برکت این نهاد مردمی و خدوم می‌توان آن جمله معروف و ماندگار امام راحل را که فرمودند «اگر سپاه نبود، کشور هم نبود» درک کرد.

دیگر خبرها

  • اتحاد ایران و پاکستان نقش بسیاری در مبارزه با اسرائیل دارد
  • جمهوری اسلامی آمادگی مقابله با هرگونه تهدید از جانب رژیم صهیونیستی را دارد
  • اخبار سفر رئیس‌جمهور به پاکستان / رئیسی: سطح روابط اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و پاکستان به میزان سطح روابط سیاسی نیست
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • نگاه کرامت‌مندانه ایران به کشورهای همسایه برای تشکیل یک منطقه قوی
  • ایران نقش کلیدی در تأمین امنیت ایران و منطقه دارد
  • ماموریت چندگانه برای برقراری امنیت پایدار
  • گرامیداشت سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مهاباد
  • تشکیل سازمان «سپند»باعث قدرت بازدارندگی و تضمین امنیت کشور می‌شود
  • اگر سپاه نبود