Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از شاتا، حسین مدرس خیابانی در بیست و هفتمین کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه بیان کرد: تلاش‌های دولت‌های دو کشور در کمک به بخش خصوصی متبلور می‌شود و همه توافق‌ها برای بهره‌مند شدن بخش خصوصی دو کشور است.

وی افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت ایران، امور تجارت خارجی و دبیرخانه پیگیری مشکلات تجارت خارجی کشور را در سازمان توسعه تجارت ایران متمرکز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی از همکاریهای نمایشگاهی بین ایران و ترکیه، و همکاری‌های صندوق ضمانت صادرات ایران و بانک توسعه صادرات ایران با اگزیم بانک ترکیه استقبال کرد و اظهار داشت طرح های اجرایی ویژه ای برای این همکاری ها در نظر گرفته شده است.

مدرس خیابانی ضمن آنکه خواستار تقویت رایزنان بازرگانی دو کشور شد، اظهار داشت: توافقات تجاری دو کشور تحت تاثیر مواضع مشترک خوب سران سه کشور ایران، ترکیه و روسیه در آنکارا، می‌تواند در رفع موانع تجاری گذشته دو کشور و توافقات جدید و نیز سرعت بخشیدن به اجرایی شدن توافقات بسیار موثر باشد.

گفتنی است، روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ٢٦ و ٢٧ شهریور ماه بیست و هفتمین اجلاس کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ترکیه به ریاست محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور و سرپرست نهاد ریاست جمهوری اسلامی ایران و فاتح دونمز وزیر انرژی ترکیه در آنکارا برگزار می‌شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: ایران و ترکیه محمود واعظی روابط تجاری روابط اقتصادی کمیسیون مشترک اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۲۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همواره از حضور هنرمندان ترکیه در کشورمان استقبال می‌کنیم

معاون صنایع‌دستی کشور در دیدار با سفیر ترکیه در ایران با اشاره به اشتراکات فرهنگی دو کشور، گفت: معاونت صنایع دستی و به طورکلی وزارت میراث فرهنگی آماده هر نوع همکاری با ترکیه است.

مریم جلالی، معاون صنایع‌دستی کشور صبح امروز در دیدار با سفیر کشور ترکیه در ایران، با بیان اینکه در هر اقدامی، گام اول خواستن و همگرایی‌ست که خوشبختانه شاهد آن هستیم، گفت: در همین راستا ایران و ترکیه کشور‌های با اشتراکات فرهنگی قابل توجهی هستند و با توجه به این مقوله، اقدامات مشترک و هفته فرهنگی مشترکی در این دو کشور می‌توانیم داشته باشیم.

او با بیان اینکه اولویت ما صنایع دستی و هنرمندان است، افزود: برای مثال فستیوال بین المللی مد و لباس آنتالیا میتواند نقطه آغازین و عطفاقدامات فرهنگی دو مشترک دو کشور باشد. در این فستیوال جهانی، میتوانیم زمینه‌ای را فراهم کنیم تا لباس ایرانی هم حضور داشته باشد.

جلالی با تاکید بر اینکه معاونت صنایع دستی و به طورکلی وزارت میراث فرهنگی آماده هر نوع همکاری با کشور ترکیه است، ادامه داد: اگر شرایط گمرکی و تعرفه‌های ترجیحی دو کشور را در کنار دیگر اقدامات مشابه، ارتقا دهیم میتوانیم به هنرمندان نیز کمک کنیم.

معاون صنایع‌دستی کشور همچنین با بیان اینکه تجربه ترکیه در برندسازی و بسته‌بندی کالا‌ها هم می‌تواند به ما کمک کند، اظهار کرد: در همین راستا می‌توانیم کارگاه‌های آموزشی دوجانبه برگزار کنیم. به همین منظور سفارت ترکیه را درگاه و دروازه ورودی به‌این کشور و آشنایی با فرهنگ آن تلقی می‌کنیم.

او همچنین بر علاقه و استقبال ایرانیان از ترکیه اشاره کرد و گفت: ایرانیان خاطرات خوبی از کشور ترکیه دارند و چیزی که وجود دارد این است که بتوانیم در دنیایی که فرهنگ حرف اول را می‌زند این ارتباطات فرهنگی را بیش از پیش سامان و توسعه دهیم. 

جلالی همچنین با بیان اینکه صنایع‌دستی از دیگر حوزه‌های میراث‌فرهنگی و گردشگری مردمی‌تر است، ادامه داد: ما در جشنواره بین المللی فجر سیمین از یکی از هنرمندان ترکیه هم دعوت کردیم که متاسفانه نتوانست حضور یابد. ما همواره از حضور هنرمندان ترک در کشورمان استقبال می‌کنیم.

معاون صنایع‌دستی کشور با بیان اینکه من اکنون معاون منطقه غرب آسیا در شورای جهانی صنایع دستی هستم، گفت: اخیرا متوجه شدم که ترکیه عضو شورای جهانی صنایع دستی نیست و درصدد هستیم تا کمک کنیم این عضویت صورت پذیرد. از طرفی باور داریم که میتوانیم خواهرخواندگی شهر‌های جهانی مان با ترکیه را رقم بزنیم و مشترکات فرهنگی را بیش از پیش معرفی کنیم. 

او در پایان با تاکید بر اینکه آماده شکستن مرز‌های بروکراسی هستم و معتقدم ارتباطات فرهنگی تسهیل‌گر ارتباطات ماست، افزود: در همین مسیر صنایع دستی با تکیه بر اهمیت آن برای بانوان برای من به عنوان یک زن بیش از همه اهمیت دارد.

دموکراسی ترکیه تسهیل‌گر هنرمندان ایرانی است

حجابی کرلانقیچ، سفیر جدید جمهوری ترکیه در کشورمان نیز در این نشست با بیان اینکه ایران و ترکیه از اشتراکات فرهنگی قابل توجهی برخوردار هستند، گفت: ما در حوزه فرهنگ و به تبع آن حوزه صنایع دستی با ایران دارای شباهت‌های بسیار زیادی هستیم. او با اشاره به اینکه ایران و ترکیه دارتای صنایع دستی مشابهی همچون گلیم و جاجیم هستند، افزود: صنایع دستی و اقدامات مرتبط با هنرمندان برای ما اهمیت قابل توجهی دارد و برای توسعه آن تلاش می‌کنیم و به خوبی میدانیم که در این مسیر باید شرایط را تسهیل کنیم.

سفیر ترکیه در ایران با اشارا به اینکه ما میتوانیم اقدامات مثبت و موثری را در زمینه تسهیل شرایط برای هنرمندان انجام دهیم، اظهار کرد: در همین مسیر برای انجام هر نوع همکاری و اقدام مثبت در راستای تسهیل و تسریع فرآیند‌های حمایتی نسبت به هنرمندان صنایع دستی آمادگی لازم را دارا هستیم.

گفتنی‌ است در پایان این دیدار داریوش کیهان مهر رییس دفتر بازاریابی ایران و ترکیه نیز به ضروت ارتقای تعاملات فرهنگی و اقتصاد فرهنگ هر دو کشور خصوصا با رویکرد حمایت از هنرمندان صنایع دستی تاکید کرد.

منبع: میراث آریا

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • نقشه تجاری ایران و پاکستان؛ دو همسایه ای که در تجارت غریبه هستند
  • خیز ایران و پاکستان برای رشد ۵ برابری تبادلات تجاری
  • رئیسی: امیدواریم توافقات سفر پاکستان با پیگیری مقامات دوطرف سریع‌تر اجرایی شود
  • توسعه 16 هکتاری پایانه ترانزیت و صادرات ارس / کریدور سبز برای تسهیل تجارت ایجاد می شود
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می گذرد؟/ از تعریف نقشه راه مشترک برای مبارزه با تروریسم تا تلاش برای توسعه تجارت رسمی دوجانبه / لاهور و کراچی میزبان رئیس جمهور ایران
  • ایجاد منطقه آزاد تجاری برای تجار افغانستانی در چابهار
  • پایانه‌های مرزی و افزایش پرواز‌ها میان ایران و پاکستان توسعه می یابد
  • چشم‌انداز تجارت یک میلیارد دلاری ایران و ازبکستان
  • همواره از حضور هنرمندان ترکیه در کشورمان استقبال می‌کنیم
  • واکاوی راه‌های توسعه تجارت با آفریقا