Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان با اشاره به اینکه اعتبارات اجرای طرح‌های آبخیزداری و بیابان‌زدایی استان کرمان دو برابر شده گفت: امسال ۷۶ هزار هکتار اقدامات آبخیزداری در ۱۴ شهرستان استان کرمان انجام می‌شود. ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، مهدی رجبی‌زاده ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان با اشاره به اینکه بخشی از درآمد نفت به حساب صندوق توسعه ملی واریز می‌شود اظهار داشت: در سال‌های گذشته برای امور زیربنایی کشور از محل صندوق توسعه ملی اعتباراتی برای اجرای پروژه‌های آبخیزداری اختصاص داده شده است که مورد تاکید رهبر معظم انقلاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح‌ها که بیابا‌ن‌زدایی هم شامل آن است در سال گذشته 100 میلیون دلار به سازمان جنگل‌ها اختصاص داده شده که سهم شمال استان کرمان 25 میلیارد تومان بود عنوان کرد: امسال 150 میلیون یورو برای این طرح‌ها اختصاص داده شده که سهم استان کرمان در شمال 50 میلیارد تومان است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان با اشاره به اینکه اعتبارات اجرای طرح‌های آبخیزداری و بیابان‌زدایی استان کرمان دو برابر شده است گفت: کرمان یک استان خشک و فراخشک است و آب موجود در استان و بارشی که انجام می‌شود بسیار اهمیت دارد.

12 تفاهمنامه بیابان‌زدایی در استان کرمان امضا شده است«معجزه آبخیزداری»|بیابان را بهشت کنیم/تیمور لنگ: وقتی به "زاگرس" رسیدیم، دولا دولا از این "جنگل انبوه" گذشتیم!«معجزه آبخیزداری»| خسارت 10میلیارد دلاری فرسایش خاک در کشور را چگونه کاهش دهیم؟

وی با بیان اینکه 18.6 میلیارد مترمکعب حجم بارش‌های استان به‌صورت میانگین است افزود: از این مقدار حدود هفت درصد تبخیر و درصدی جذب خاک می‌شود.

رجبی‌زاده با اشاره به اینکه در شمال استان 3.6 میلیارد متر مکعب روان‌آبها را در 16 شهرستان داریم که باید مدیریت شود گفت: تا پایان سال 97 در سطح یک میلیون و 150 هزار هکتار کارهای آبخیزداری انجام شد.

وی با بیان اینکه دستآوردهای این اقدامات کنترل و مدیریت 406 میلیون مترمکعب روان‌آب در استان بوده است که 121.5 میلیون متر مکعب آب به سفره‌های آب زیرزمینی تزریق شد عنوان کرد: در سال 98 حدود یک ماه است که در عرصه‌ها کار را آغاز کردیم و حدود 20 درصد پیشرفت فیزیکی وجود دارد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان با اشاره به اینکه امسال 76 هزار هکتار اقدامات آبخیزداری در 14 شهرستان استان که شامل 17 حوزه آبخیز است انجام می‌شود بیان کرد: 692 سازه در این عملیات احداث و 18 میلیون متر مکعب روان‌آب مدیریت می‌شود.

وی با بیان اینکه بیلان سفره‌های آب زیرزمینی استان کرمان منهای 800 میلیون متر مکعب آب است که بیشتر برداشت شده است گفت: امیدواریم امسال با عملیات آبخیزداری به منهای 670 میلیون مترمکعب آب برسیم و این حجم آب از دست رفته را جبران کنیم.

رجبی‌زاده با اشاره به اینکه یک میلیون هکتار مساحت جنگل‌های طبیعی استان است که حدود 600 هکتار آن دچار آفات شدند افزود: این جنگلها سرمایه بزرگ استان هستند که باید آنها را حفظ کنیم.

وی با بیان اینکه امسال در سطح 11 هزار و 682 هکتار کارهای مبارزه با آفات جنگل در استان انجام می‌شود گفت: 4 هزار و 700 هکتار در استان اراضی تحت پوشش فرسایش بادی است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان کرمان با اشاره به اینکه حدود 430 هزار هکتار کانون‌های بحرانی فرسایش بادی در شمال استان داریم عنوان کرد: 230 هزار هکتار از این مقدار در شرق استان واقع شده است.

وی با بیان اینکه سال گذشته هزار و 600 هکتار مالچ‌پاشی با اعتبار 77 میلیارد تومان در شهرستان فهرج انجام شد افزود: امسال از محل اعتبار صندوق توسعه ملی 35.5 میلیارد تومان به استان ابلاغ شده تا عملیات مالچ‌پاشی در شرق استان انجام شود.

انتهای پیام/ح

R7860/P/S6,67/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۳۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت دانه‌روغنی‌کلزا در میاندوآب ۲ برابر شد

رضا مقدم مدیر جهادکشاورزی میاندوآب امروز در حاشیه در بازدید از مزارع کلزای این شهرستان، گفت: امسال با افزایش ۲ برابری کشت‌کلزار در مزارع این شهرستان نسبت به پارسال، در ۴۱۰ هکتار از اراضی زراعی محصول‌کلزا کشت و پیش‌بینی می‌شود بیش از هزار و ۶۰۰ تن کلزا از اراضی زیر کشت این محصول برداشت شود.

وی با اشاره به اینکه توسعه کشت‌کلزا به دلیل نیاز کشور به دانه‌های روغنی و اثربخشی مناسب این محصول در تناوب زراعی با غلات، از اولویت‌های جهادکشاورزی است، افزود: در راستای افزایش عملکرد در واحد سطح، میزان هزار و ۹۰۰ کیلوگرم بذرکلزا از انواع ارقام هیبرید برای کشت در بین کلزاکاران میاندوآب توزیع شد.

مدیر جهادکشاورزی میاندوآب گفت: در راستای بهبود تغذیه محصول‌کلزا، ۱۷۸ تن انواع کود‌های‌شیمیایی‌یارانه‌دار و از محل اعتبارات طرح افزایش دانه‌های روغنی ۸۵۰ لیتر کودریزمغذی در بین کلزاکاران این شهرستان توزیع شده است.

وی اظهار کرد: در راستای کنترل عوامل خسارت‌زا و تولید محصول سالم، با صدور اطلاعیه‌های پیش‌آگاهی و اطلاع‌رسانی گسترده در سطح روستا‌ها و فضای‌مجازی، تاکنون در ۴۱۰ هکتار از مزارع‌کلزا در ۲ مرحله با آفت‌شته مومی و در یک مرحله با علف‌های‌هرز مبازره انجام گرفته است.

مدیر جهادکشاورزی میاندوآب با بیان اینکه این شهرستان یکی از قطب‌های تولیددانه‌روغنی در استان به شمار می‌رود، یادآور شد: دانه‌روغنی‌کلزا به صورت خرید تضمینی از کشاورزان خریداری شده بود.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه ۸۵ درصد نیاز کشور به روغن از طریق واردات تأمین می‌شود، به منظور قطع وابستگی کشور در این خصوص و عمل به فرامین رهبر‌معظم‌انقلاب در زمینه افزایش تولید روغن در داخل کشور، توسعه و ترویج کشت این محصول استراتژیک یکی از اولویت‌های وزارت جهادکشاورزی بوده که در این شهرستان نیز مورد توجه قرار گرفته است.

میاندوآب دارای ۸۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۵۲ هزار هکتار اراضی آبی و ۳۰ هزار هکتار اراضی دیم است و بیش از ۵۰ نوع محصول زراعی و باغی به میزان حدود ۹۵۰ هزار تُن از این میزان اراضی تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان مهاباد مهاباد

دیگر خبرها

  • سال ۱۴۰۳ سال شکوفایی پروژه‌های محرومیت‌زدایی خواهد بود
  • آبخیزداری ومدیریت هفتاد میلیون متر مکعب روان آب در جنوب کرمان
  • اختصاص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار ملی برای اجرای روکش آسفالت در تویسرکان
  • کشت دانه‌روغنی‌کلزا در میاندوآب ۲ برابر شد
  • اجرای عملیات آبخیزداری نیازمند حدود ۳.۵ همت اعتبار است
  • رفع تصرف ۱۰ هکتار از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • هدر رفت باران در روزگار کم‌آبی
  • بند خاکی قازنقایه جزو بزرگترین بند های خاکی گلستان است
  • اجرای پروژه مشارکتی آبخیزداری و آبخوان‌داری با اعتبار ۳۵ میلیارد تومانی در اقلید
  • ۹۲۷ سازه آبخیزداری در اردبیل اجرایی شد