Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@10:00:30 GMT

۶۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خمین شناسایی شد

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۵۴۸۸۸

۶۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در خمین شناسایی شد

«عبدالرضا پیرحسین‌لو» روز چهارشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش افزود: مشکلات اقتصادی، مهاجرت و معلولیت از دلایل مهم بازماندگی از تحصیل این دانش‌آموزان است.

وی اظهارداشت: جذب و شناسایی کودکان بازمانده از تحصیل از اولویت های این نهاد فرهنگی است.

مدیر آموزش و پرورش خمین با اشاره به ضرورت مشارکت سایر نهادها در شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل، اضافه کرد: رفع مبادی بی‌سوادی و شناسایی دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل با مشارکت و همکاری سایر دستگاه‌ها محقق می‌شود و آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند این مهم را عملیاتی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیر حسین‌لو گفت: کمیته امداد امام خمینی (ره)، مجمع خیران و انجمن‌های خیریه می‌توانند با شناسایی و تحت پوشش بردن دانش‌آموزان بی‌بضاعت از افزایش کودکان بازمانده از تحصیل جلوگیری کنند.

وی در ادامه افزود: طرح «بوم» اعتماد به مدرسه برای برنامه‌ ریزی درسی، اجرا و ارزشیابی با رویکرد فرهنگی تربیتی و با تاکید بر آموزش مهارت‌محور و گسترش فعالیت‌های فرهنگی را دنبال می‌کند.
مدیرآموزش و پرورش خمین بیان کرد: پاسخگویی به نیازهای منطقه‌ای، تنوع‌بخشی به محیط‌های یادگیری و بهبودجایگاه مدرسه در اذهان عمومی به‌عنوان «مدرسه‌محوری توسعه محله » از اهداف اجرای طرح بوم است.
پیرحسین‌لو افزود: اختیارات مدرسه در این برنامه شامل راهبری برنامه ویژه مدرسه و استفاده از تمام ظرفیت‌های درون و بیرون مدرسه‌ای است.
وی بر حضور پلیس در مدارس حواشی شهر تاکید کرد و افزود: در آستانه بازگشایی مدارس راهبری امور ترافیکی، امنیتی و کنترل و مهار آسیب‌های اجتماعی برنامه‌ریزی شده است و مدیران مدارس با هماهنگی با نیروی انتظامی زمینه  بازگشایی مطلوب مدارس و آغاز سال تحصیلی را فراهم کردند.

مدیر آموزش و پرورش خمین  ادامه داد: با توجه به پیچیدگی مسایل اجتماعی ضرورت حضور نیروی انتظامی و ارایه خدمات مشاوره‌ای و آموزشی بیش از پیش احساس می‌شود.

پیر حسین‌لو از نیروی انتظامی درخواست کرد در معابر و حاشیه مدارس هدف، به‌ویژه در ساعات عبور و مرور دانش‌آموزان حضور فعال داشته باشد.

فرماندار خمین نیز در این نشست بر بهبود شاخص‌های علمی و فرهنگی در سال تحصیلی جدید تاکید کرد و افزود: برای این مهم  به مشارکت همه مردم و ادارات نیاز است و اولیای دانش‌آموزان باید فعالانه در صحنه باشند.

«احمد طهرانی» بر جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل تاکید کرد و افزود:  با انجام برنامه‌ریزی و مدیریت صحیح ضمن شناسایی افراد بی‌سواد در نقاط مختلف شهرستان باید آمار دقیقی از آنان در اختیار آموزش و پرورش قرار گیرد.

وی با بیان حمایت‌های دولت تدبیر و امید در این خصوص گفت: باید تمام امکانات دهیاری‌ها، شهرداری‌ها، مراکز بهداشتی، آموزشی و حمایتی در قالب برنامه‌های مدون به منظور اجرای طرح ریشه کی معضل بی‌سوادی به کار گرفته می‌شود.

فرماندار خمین در بخش دیگری از سخنانش گفت: هفته دفاع مقدس یادآور هشت سال ایستادگی، سلحشوری و مقاومت ملت ایران است.

تهرانی تاکید کرد: هفته دفاع مقدس بهترین فرصت برای الگوسازی فرهنگ ایثار و شهادت برای نسل جوان و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در بین دانش‌آموزان است.

فرماندار خمین برضرورت همکاری و همراهی مسئولان برای برگزاری آیین‌های هفته دفاع مقدس تأکید کرد.

شهرستان خمین با ۱۰۵ هزار نفر جمعیت دارای ۱۸هزار و ۵۰۰ دانش آموز است.

/۶۰۱۳/۷۲۷۷

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگی خمین بازمانده از تحصیل آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۴۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند

به گزارش خبرنگار مهر، رامبد دانش پژوه، مدیرعامل مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف مستقر در ناحیه نوآوری دانشگاه صنعتی شریف در نشست خبری در خصوص مأموریت این سازمان گفت: ما به دنبال کشف دانش آموزان در رشته‌های برنامه نویسی، رباتیک و هوش مصنوعی برای ارتقای کیفیت زندگی آنان و آمادگی آن‌ها برای ورود به دنیای فریلنسری (آزادکاری) و پیوند دانش‌آموزان برنامه‌نویس با شرکت‌های خصوصی و دولتی هستیم.

وی با بیان اینکه این شرکت عضو ناحیه نوآوری دانشگاه شریف است، گفت: هر دانشگاه مجموعه نوآوری مختص خود را دارد که این شرکت‌ها باید تاییدیه هر دانشگاه را داشته باشند و ما تاییدیه دانشگاه شریف را داریم.

وی ادامه داد: از ۱۲۰۰ دانش آموز ،۶۰۰ دانش آموز فارغ التحصیل داشتیم که از این تعداد ۸۰ نفر آزمون فری لنسری داده‌اند.

مدیرعامل لنسر شریف تصریح کرد: برنامه نویسی اینترنت اشیا، امنیت سایبری، هوش مصنوعی، هوش مالی، کامپیوتر، برنامه نویسی تلفن همراه از جمله مهارت‌هایی است که در این مرکز آموزش داده می‌شود و همچنین برای آموزش این مهارت‌ها حدود ۳ سال زمان باید طی شود.

وی ادامه داد: ما در این مجموعه برای اینکه بتوانیم انگیزه دانش‌آموزان برای آموزش دیدن را به سطح بالاتری ببریم از روش‌هایی مانند موسیقی و ورزش استفاده می‌کنیم.

مدیرعامل مرکز لنسر شریف خاطر نشان کرد: در ۱۴ اردیبهشت سومین دوره مسابقات دانش آموزی به تعداد ۲۱۵۰ دانش آموز از سراسر کشور در رشته‌های رباتیک، برنامه نویسی و برنامه نویسی سخت افزار برگزار می‌شود که این ایونت در دانشگاه شریف برگزار می‌شود.

مدیر عامل مرکز نوآوری لنسر شریف افزود: ما سه نوع آموزش حضوری، آنلاین و آفلاین داریم که آموزش آفلاین مجموعه ما برای همه دانش آموزان ۷ تا ۱۷ ساله رایگان است و پشتیبان‌های آموزشی برای سوال‌ها و یا مشکلات دانش آموزان در دسترس آن‌ها هستند و همچنین در حال حاضر ۱۵۰ هزار نفر دانش‌آموز تحت پوشش آموزش مجموعه ما قرار دارند.

وی یادآور شد: ما در این مرکز استعدادیابی و اختلالات یادگیری شرکت کنندگان را مورد سنجش قرار می‌دهیم و برای هر دانش آموز پرونده سلامت تشکیل می‌شود که محتواهای آموزشی مخصوص هر دانش آموز را تهیه و ارسال می‌کنیم.

دانش پژوه در پایان خاطر نشان کرد: تفاوت مرکز ما با مراکز دیگر در روش آموزش است به طوری که نقشه راه آموزش مختص با استعداد هر دانش آموز و متناسب با وضعیت سنی متفاوت است.

کد خبر 6087492

دیگر خبرها

  • آموزش عملی آمادگی دفاعی ۱۰ هزار دانش‌آموز قزوینی
  • ۱۴۰هزار دانش آموز در امتحانات نهایی خوزستان شرکت می‌کنند
  • آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان مناطق محروم
  • ۱۴۰ هزار دانش‌آموز خوزستانی در امتحانات نهایی شرکت می‌کنند
  • ۸۰ دانش‌آموز در آزمون فریلنسری قبول شده‌اند
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • خراسان رضوی همیشه در آموزش اوتیسم پیشگام بوده است
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • مدارس کار راهکاری برای کاهش ترک تحصیل / برنامه درسی هنوز برمبنای دهه ۶۰ است