Web Analytics Made Easy - Statcounter

پزشکان در یک مطالعه جدید دریافته‌اند افرادی که سابقه‌ی خانوادگیِ ابتلا به کلسترول بالا دارند حتی با وجود مصرف دارو نیز با خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی روبرو هستند.

به گزارش ایسنا، اگرچه در این افراد مصرف دارو می‌تواند موجب کاهش سطح کلسترول بد خون شود اما خطر بروز مشکلات قلبی در افرادی که سابقه خانوادگی کلسترول بالا دارند، همچنان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیمارانی که دچار عارضه کلسترول بالا و سابقه ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی هستند نسبت به افرادی که میزان کلسترول آنان طبیعی است نزدیک به شش برابر بیشتر احتمال دارد دچار حمله قلبی شوند.

حدود ۵۲ درصد از بزرگسالانی که به دلیل هیپرکلسترولمی فامیلی (افزایش کلسترول خون از زمان تولد) از داروهای کاهنده کلسترول مصرف می‌کنند همچنان میزان کلسترول بد خون آنان بالاست.

متخصصان آمریکایی به بررسی اطلاعات ۱۹۰۰ نفر با میانگین سنی ۵۶ سال پرداختند. حدود ۳۷ درصد آنان در زمان آغاز تحقیقات دچار بیماری قلبی عروقی و تصلب شرایین بودند. همچنین میانگین کلسترول بد خون آنان حدود ۱۴۵ میلی گرم در دسی لیتر بود و ۹۳ درصد آنان دارو مصرف می‌کردند.

به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، محققان با بیان اینکه خطر ابتلا به بیماری قلبی عروقی در افرادی با سابقه خانوادگی ابتلا به کلسترول بالا که دارو مصرف می‌کنند، وجود دارد، اظهار داشتند: یافته‌های بدست آمده نشان می‌دهد که این دسته از بیماران باید به موقع به بیماری‌ خود رسیدگی کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیماری قلبی عروقی کلسترول کلسترول بد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۵۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

افراد مختلف با توجه شدت و نوع بیماری و همچنین سطح سلامتی شان ممکن است علائم مختلفی را در اثر ابتلا به ورم معده تجریه کنند. به طور کلی رایج‌ترین علائم بروز بیماری گاستریت عبارتند از:

دل درد، سوزش معده، رفلاکس اسید معده، سوء هاضمه، بروز علائم بد گوارشی بعد از خوردن غذا، حالت تهوع، استفراغ، احساس پر بودن ناحیه بالایی شکم بعد از مصرف غذا، نفخ، سکسکه، کم شدن اشتها، مدفوع سیاه رنگ، استفراغ خون یا موادی شبیه قهوه و ….

در صورت مشاهده این علائم و داشتن تجربه بیماری‌های عفونی معده مانند زخم معده، بهتر است در اولین زمان ممکن به پزشک مراجعه کنید. توجه داشته باشید که تشخیص به موقع و زود هنگام در درمان بیماری گاستریت بسیار موثر است.

چه عواملی خطر بروز گاستریت معده را افزایش می‌دهند؟

استفاده مکرر از برخی دارو‌ها و مسکن‌های رایج مانند آسپرین و ایبوپروفن بدون تجویز پزشک می‌تواند باعث ایجاد پیش زمینه بیماری گاستریت شوند. علاوه بر این مصرف نوشیدنی‌های الکلی، استرس شدید و افزایش سن نیز عواملی هستند که می‌توانند خطر ابتلا به بیماری گاستریت را افزایش دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • علائم ورم معده یا گاستریت چیست؟
  • بیماری‌های قلبی و عروقی از شایع‌ترین علل مرگ‌ومیر در دنیا
  • بیماری‌های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام‌های بهداشتی دنیا
  • بیماری های قلبی عروقی چالش بزرگ نظام های بهداشتی دنیا
  • تحقیق جدید: کمبود خواب با افزایش ریسک ابتلا به دیابت نوع ۲ پیوند دارد
  • تحقیق جدید؛ کمبود خواب ریسک ابتلا به این بیماری را افزایش می‌دهد
  • چاق ها، عصرها ورزش کنند
  • ورزش عصرگاهی برای افراد چاق مفیدتر است
  • این افراد مراقب باشند در خطر حمله قلبی اند
  • این شکلات سطح کلسترول بد را افزایش می‌دهد | چه نوع شکلاتی انتخاب کنیم؟