Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-03-28@08:02:12 GMT

شمالی‌ترین ساختمان انرژی مثبت جهان ساخته شد

تاریخ انتشار: ۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۵۶۲۷۲

شمالی‌ترین ساختمان انرژی مثبت جهان ساخته شد

گروهی از معماران اسنوهتا، یک شرکت معماری بین‌المللی معروف، شمالی‌ترین ساختمان انرژی مثبت جهان را در شهر تروندهایم نروژ بنا کردند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، معماران شرکت اسنوهتا با تکمیل شمالی‌ترین ساختمان انرژی مثبت جهان در شهر تروندهایم یک بار دیگر شاهکار خود را در میان طراحان و معماران سراسر جهان به معرض نمایش گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پشت‌بام شیب‌دار ساختمان جدید پوشیده از سیستم فتوولتائیک است که این سیستم‌ها معمولاً شامل یک پنل و ماژول‌های صفحات خورشیدی، اینورتر، و گاهی اوقات یک باتری یا ردیاب خورشیدی و سیم‌کشی اتصالات است که با جذب نور خورشید به طور مستقیم انرژی الکتریسیته تولید می‌کند.

ساختمان ۱۸ طبقه انرژی مثبت تروندهایم که به عنوان یک مرکز اداری مورد استفاده قرار گرفته است مساحتی برابر با ۱۸ هزار متر مربع را به خود اختصاص داده است و به طور میانگین دو برابر انرژی الکتریسیته مصرفی خود، برق تولید می‌کند. این ساختمان از طریق یک ریزشبکه محلی، انرژی تجدیدپذیر مازاد خود را به ساختمان‌های اطراف و سیستم حمل‌ونقل شهری منتقل می‌کند.

تروندهایم شهری است که حداقل انرژی خورشید را در فصل زمستان دریافت می‌کند، به همین منظور، معماران ساختمان اداری انرژی مثبت این شهر را در ورقه‌های آلومینیومی به رنگ سیاه و تعداد حدود ۳ هزار متر مربع پنل خورشیده محاصره کردند تا مطمئن شوند که این ساختمان در تمام طول روز و فصول مختلف سال، بیشترین انرژی خورشیدی را دریافت و به خود جذب می‌کند.

ذخیره‌سازی انرژی خورشیدی در این ساختمان به حدی زیاد است که باوجود این‌که در فصل زمستان شهر تروندهایم کم‌ترین انرژی خورشیدی را دریافت می‌کند، باز هم انرژی ذخیره شده بیشتر از انرژی الکتریسیته مصرفی ساختمان است. ساختمان انرژی مثبت از امکانات پیشرفته دیگری نظیر عایق‌بندی پیشرفته، امکانات بازیابی حرارت، سیستم‌های تحریک گرمایش و سرمایش و دسترسی بهینه به نور طبیعی  نیز برخوردار است.

کد خبر 389997

منبع: ایمنا

کلیدواژه: معماري شهري انرژی خورشیدی پنل خورشیدی تولید برق شهرهای جهان نروژ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۶۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریع‌ترین دوربین جهان ساخته شد

دانشمندان کانادایی موفق به ساخت سریع‌ترین دوربین جهان شده‌اند که قادر به ثبت ۱۵۶.۳ تریلیون فریم در هر ثانیه است.

به گزارش ایسنا، مهندسان مرکز تحقیقات INRS در کانادا سریع‌ترین دوربین جهان را ساخته‌اند که می‌تواند با سرعت خیره‌کننده ۱۵۶.۳ تریلیون فریم در ثانیه فیلمبرداری کند.

به نقل از ان‌ای، بهترین دوربین‌های تصویربرداری آهسته(اسلوموشن) در تلفن‌های هوشمند معمولاً با چند صد فریم در ثانیه کار می‌کنند. دوربین‌های سینمایی حرفه‌ای ممکن است از چند هزار فریم برای دستیابی به جلوه‌ای خیره‌کننده استفاده کنند، اما اگر بخواهید ببینید در مقیاس نانو چه اتفاقی می‌افتد، باید سرعت کار را تا میلیاردها یا حتی تریلیون‌ها فریم در ثانیه کاهش دهید.

این دوربین جدید می‌تواند رویدادهایی را که در قلمرو فمتوثانیه‌ (چهار میلیاردم ثانیه) رخ می‌دهند، ثبت کند.

پژوهشگران این دوربین را بر پایه یک فناوری معروف به عکاسی فوق سریع فشرده(CUP) خود که در سال ۲۰۱۴ توسعه دادند، ساخته‌اند که می‌توانست ۱۰۰ میلیارد فریم در ثانیه ثبت کند، عددی که حالا ناچیز به نظر می‌رسد.

نسخه بعدی T-CUP نام داشت که T نماد واژه تریلیون بود و می‌توانست تا ۱۰ تریلیون فریم در ثانیه را ثبت کند.

سپس این تیم در سال ۲۰۲۰ با نسخه‌ای به نام عکاسی طیفی فوق سریع فشرده(CUSP) سرعت سیستم خود را به ۷۰ تریلیون فریم بر ثانیه رساند.

اکنون آنها دوباره آن را بیش از دو برابر قوی کرده‌اند و به عدد ۱۵۶.۳ تریلیون فریم در ثانیه رسیده‌اند.

این دوربین جدید SCARF نامیده می‌شود که می‌تواند رویدادهایی را ثبت کند که خیلی سریع اتفاق می‌افتند و حتی نسخه‌های قبلی فناوری نمی‌توانند آنها را ببینند. این رویدادها شامل چیزهایی مانند امواج ضربه‌ای هستند که در ماده یا سلول‌های زنده حرکت می‌کنند.

سیستم SCARF بدین صورت عمل می‌کند که ابتدا یک پالس فوق کوتاه نور لیزر را شلیک می‌کند که از رویداد یا شیء مورد نظر عبور می‌کند. اگر نور را به صورت رنگین کمان تصور کنید، طول موج‌های قرمز ابتدا رویداد را ثبت می‌کنند، سپس نارنجی، زرد و از پایین طیف به بنفش می‌رسند. از آنجا که رویداد بسیار سریع اتفاق می‌افتد، زمانی که هر رنگ متوالی به آن می‌رسد، متفاوت به نظر می‌رسد و به پالس اجازه می‌دهد تا همه چیز را در یک دوره زمانی بسیار کوتاه تغییر دهد.

سپس این پالس نوری از میان دسته‌ای از اجزایی عبور می‌کند که آن را متمرکز، منعکس، منکسر و رمزگذاری می‌کنند تا در نهایت به سنسور دوربین برسد. سپس به داده‌هایی تبدیل می‌شود که می‌تواند توسط رایانه به تصویر نهایی بازسازی و تبدیل شود.

در حالی که بعید است ما بتوانیم ویدئوهای را که توسط سیستم SCARF گرفته می‌شود، تماشا کنیم، پژوهشگران می‌گویند ثبت پدیده‌های فوق سریع با این دوربین جدید می‌تواند به بهبود حوزه‌هایی مانند فیزیک، زیست‌شناسی، شیمی، علم مواد و مهندسی کمک کند.

این پژوهش در مجله Nature Communications منتشر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جای خالی مبحث ۱۹ در ساختمان‌سازی
  • پنجره‌های خورشیدی، انقلاب آینده در معماری شهری
  • ساخت ۷۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی آغاز شد
  • آغاز ساخت ۷۵۰۰ هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی
  • (عکس) سریع‌ترین دوربین جهان ساخته شد
  • عجیب ترین ساختمان ها در سراسر جهان + فیلم
  • سریع‌ ترین دوربین جهان ساخته شد
  • سریع‌ترین دوربین جهان ساخته شد
  • بازنگری در مقررات ملی ساختمان با رویکرد مدیریت مصرف انرژی
  • فیلم| بزرگترین آسانسور جهان با ظرفیت حمل ۲۳۵ نفر