Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینی گفت: در ایام محرم یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال برای برگزاری مراسم عزاداری به هیئت‌های مذهبی و مساجد استان کمک شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان: حجت الاسلام «سیدشهاب الدین حسینی» سه شنبه شب در گفت و گو با خبرنگاران افزود: این میزان کمک هزینه برگزاری مراسمات عزاداری با برگزاری طرح «شمیم حسینی» برای اولین بار از محل نیات واقفان به ۱۷۹ هیات و مسجد تحویل داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه آذربایجان‌شرقی اطعام عزاداران حسینی را از بیشترین و مهمترین نیت های واقفان اعلام کرد و اظهار داشت: در دهه اول محرم امسال بیش از ۳۰ هزار نفر از محل نیات واقفان خیراندیش اطعام شدند.

 

وی گفت: طبق برنامه ریزی ها و اقدامات انجام شده از چند روز مانده به محرم، در تمامی اماکن مقدس استان به روی عاشقان اهل بیت باز بود و نوای یاحسین و یاعباس در بیش از ۳ هزار و ۵۶۰ مسجد، حسینیه و بقعه متبرکه آذربایجان شرقی طنین انداز شد.

 

حجت الاسلام حسینی ادامه داد: با توجه به اینکه مساجد و امامزاده ها بهترین مکان برای عبادت و عزاداری هستند، تلاش شد تا با حمایت از هیئت امنای مساجد و امامزاده ها این مکانها به اصلی ترین مأمن عاشقان در ماه محرم تبدیل شوند.

 

وی اعزام مبلغان دینی به مراسم های مختلف برای پاسخگویی به شبهات و سخنرانی ها را از دیگر برنامه های این اداره کل اعلام کرد و گفت: در دهه اول محرم ۱۲ مبلغ اعزامی از قم و ۲۰ مبلغ دینی در مراسم های مختلف برای ترویج فرهنگ حسینی و تبیین اهداف عاشورا حضور پیدا کردند.

 

حجت الاسلام حسینی با اشاره به برگزاری محافل قرآنی و اهمیت این محافل در دهه اول محرم یادآوری کرد: در ۱۴ مسجد استان ۱۴ محفل قرآنی و انس با قرآن با توجه به هدف امام حسین (ع) دراحیای دین و قرآن در قیام خود در سطح استان برگزار شد.

 

وی گفت: برنامه های ماه محرم اوقاف و امور خیریه استان تا اربعین حسینی ادامه داشته و در اربعین هم با برپائی موکب اوقاف در کشور عراق از زائران حسینی پذیرایی می شود.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا

پایان پیام/500

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد ماه محرم عزاداری محرم اربعین حسینی شیراز هرمزگان کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های مساجد فارس اصفهان محرم عزاداری محرم ماه محرم آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۶۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین رسالت هیئت امنای مساجد چیست؟

عضو هیئت امنای مسجد لولاگر تهران، یکی از مهم‌ترین رسالت‌های هیئت امنای مساجد را توجه به شکل گیری زمینه‌های رشد معنوی نمازگزاران عنوان کرد.

میلاد صادقی، عضو هیئت امنای مسجد لولاگر درمورد نقش و جایگاه هیئت امنای مسجد در تحقق اهداف کلان مسجد اظهار کرد: به نظر بنده، همان‌طور که تمام ارکان مسجد باید به این هدف توجه کنند مهم‌ترین رسالت هیئت امنا این است که محفل و امکاناتی را آماده کنند برای این که زمینه‌های رشد معنوی افراد و نمازگزاران محلی و کسبه مکانی که مسجد در آن قرار دارد فراهم شود و هیئت امنا باید زمینه‌های بروز این رشد معنوی را فراهم کنند و برای این منظور ابزار‌های مختلفی وجود دارد؛ از فراهم کردن امکانات لازم گرفته تا برگزار کردن مراسم‌های فرهنگی.

او گفت: هیئت امنا باید یک مکان بدون دغدغه و توأم با آرامشی را برای نمازگزاران فراهم کنند. اما متأسفانه، برخلاف این که انقلاب ما از مساجد رشد کرده و در حقیقت، از طریق مساجد رشد و نمو پیدا کرده است. اما به نظر بنده، هنوز سیاست‌های کلان کشور درمورد حمایت‌های مالی و همچنین، سخت افزاری از مساجد به درستی اتفاق نیفتاده است و اگرچه مساجد باید مردمی و با محوریت مردم اداره شوند، ولی بالاخره باید دولت و نظام اسلامی هم، زمینه‌های بعضی از کار‌ها را فراهم کند.

صادقی مطرح کرد: در شهر تهران و خیلی از شهر‌های دیگر، موضوع ساختمانی مساجد ما اصلاً در تراز یک نظام اسلامی نیست و مساجد، مشکلات عدیده‌ای در این زمینه دارند. در نتیجه، می‌توان با یک طرح‌ها و ایده‌های نو از زمین‌های مساجد در جهت تجاری‌سازی استفاده کرد. البته به شرطی که به هویت مساجد ضربه وارد نشود. چون متأسفانه، خیلی وقت‌ها این تجاری سازی هویت مسجد را زیر سوال برده است یا این که در بهترین حالت، استفاده از زمین‌های مساجد است به شرط این که موازین شرعی و هویت مسجد رعایت شود. از اینرو، مثلاً کاری که شهرداری درمورد توسعه‌های فرهنگی می‌تواند انجام دهد این است که هزینه‌های فضای فرهنگی را برای همین مکان مقدس صرف کند تا بتوانیم یک سری امکانات لازم برای مسجد را فراهم کنیم.

او افزود: متأسفانه، حمایت‌های لازم صورت نمی‌گیرد. با وجود گذشت بیش از ۴۰ سال از پیروزی انقلاب اسلامی ایران هنوز در سیستم‌های ساخت و ساز مساجد و بازسازی و تخریب و نوسازی مساجد در دفتر‌های الکترونیکی شهرداری هیچ پنجره‌ای دیده نشده است. مثلاً مسجد جامع لولاگر که طرح تخریب و نوسازی آن در حال پیگیری است با موضوع این‌چنینی روبروست و برای بعضی از مساجد که اوقافی هستند بحث تولیت مسجد باید اتفاق بیفتد. چون اغلب این مساجد دچار مشکلات حقوقی هستند و متأسفانه، به دلیل حجم بالای کار‌های حقوقی ادارات دولتی، این مساجد تحت الشعاع قرار می‌گیرند و کار آن‌ها انجام نمی‌شود.

دیگر خبرها

  • تحویل هزار و ۲۵۷ واحد مسکونی به مددجویان آذربایجان شرقی
  • مهم‌ترین رسالت هیئت امنای مساجد چیست؟
  • تحویل یک هزار و ۲۵۷ واحد مسکونی به مددجویان آذربایجان شرقی
  • فعالیت ۴۰ کانون فرهنگی و هنری مساجد در سلماس
  • پیوند مسجد و جوانان نقطه مثبتی در احیای کارکردهای مسجد است
  • برگزاری راهپیمایی حمایت از غزه و عملیات سپاه در آذربایجان شرقی
  • برگزاری رقابت‌های کشتی خردسالان و نونهالان آذربایجان شرقی در شهر تبریز
  • اعلام برنامه‌های روز ملی گندم و نان در استان آذربایجان شرقی
  • تربیت نوجوانان با فرهنگ مهمترین هدف کانون های مساجد است
  • اعلام برنامه های روز ملی گندم و نان در آذربایجان شرقی