Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی مازندران گفت: 5 هزار هکتار از وسعت اراضی 39 شهر استان در محدوده هدف بازآفرینی شهری ما هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ در خصوص میزان بافت‌های فرسوده در استان، اقدامات بازآفرینی شهری در این رابطه و آخرین وضعیت نوسازی این مناطق در مازندران اظهار کرد: اصولا بافت‌های فرسوده یا ناکارآمد، بافت‌هایی هستند که در بازه زمانی طولانی شکل گرفته و به لحاظ ساختاری، دچار کمبودهایی است که عملا نیازگوی ساکنان خود نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: یکی از مهم‌ترین الویت‌های نظام مدیریت شهری مدیریت، نوسازی و احیای این مناطق است تا در این بازآفرینی، ساکنان این مناطق از خدمات عمومی، رفاهی، درمانی و دسترسی آسان ترافیکی و خدماتی از این دست، مطابق آنچه در نظام امروز حق شهروندی است، برخوردار شوند.

رئیس اداره بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی مازندران خاطرنشان کرد: هدف از اجرای سیاست‌های بازآفرینی شهری و برنامه‌های تجدید حیات شهری، ارتقای کیفیت شرایط زندگی در سکونت‌گاه‌ها از طریق ایمن‌سازی، مقاوم سازی ساختمان‌ها، توسعه و بهبود زیرساخت‌های شهری، تامین خدمات مورد نیاز، ایجاد فرصت‌های شغلی و غیره است.

این مسئول گفت: در این راستا به داوطلبان واجدالشرایطی که واحدهای آنان در طرح بازآفرینی قرار دارد، مبلغ 40 میلیون تومان تسهیلات و بدون پیش شرط سپرده‌گذاری، به ازای هر واحد مسکونی داده می‌شود که سوخت دوران مشارکت در ساخت این واحدها، 9 درصد است.

اصولا به چه بافت‌هایی فرسوده اطلاق می‌شود؟

صادقی در پاسخ به این سوال که اصولا در مدیریت شهری به چه شهرهای بافت فرسوده گفته می‌شود، بیان کرد: ما چند تا گونه در بافت فرسوده داریم که گونه اول، بافت ناکارآمد میانی است که به همان بافت فرسوده عرف در میان مردم معروف است، یکی دیگر محدودیت‌های تاریخی شهرها است، یکی دیگر سکونت گاه‌های غیر رسمی است، روستاهای الحاق شده به بافت و همچنین محدوده‌های با کاربری‌های ناهمگون با فضاهای شهری نیز جزو محدوده‌های بافت فرسوده محسوب می‌شوند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا طول عمر یک ساختمان هم در بافت‌های فرسوده مطرح است یا خیر، عنوان کرد: خیر این مسئله اصلا مطرح نیست، هر چند کسی که ساختمانش نوساز باشد که نمی‌آید ساختمان جدیدی بسازد ولی برای ما قرارگیری این املاک در محدوده‌های طرح و هدف بازآفرینی راه و شهرسازی استان مهم است.

قراداشتن 5000 هکتار از اراضی شهری مازندران در محدوده بافت‌های فرسوده

رئیس اداره بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی مازندران در پاسخ به سوال خبرنگار ما در خصوص میزان وسعت اراضی بافت‌های فرسوده در استان و میزان جمعیت ساکن در این مناطق، اعلام کرد: ما در استان 39 شهر داریم که محدوده بازآفرینی مصوب دارند و در این شهرها، 5 هزار هکتار از وسعت اراضی شهری در محدوده هدف بازآفرینی شهری ما هستند.

این مقام مسئول با بیان اینکه میزان جمعیت ساکن در این مناطق در استان نزدیک به 500 هزار نفر است، افزود: این میزان از جمعیت نسبت به جمعیت مجموع 3 میلیون و 200 هزار نفری کل استان، یعنی چیزی حدود یک‌ششم جمعیت استان در محدوده بافت فرسوده ساکن هستند.

ساری، بابل و قائم‌شهر بیشترین سهم از بافت‌های فرسوده

صادقی در پاسخ به این سوال که بیشترین میزان بافت‌های فرسوده در استان در کدام شهرها و با چه وسعتی قرار دارد، اظهار کرد: شهرهای بابل در مجموع با 924 هکتار، ساری با 847 هکتار، قائم‌شهر با 811 هکتار، بابلسر با 782 هکتار و آمل با 660 هکتار دارای بیشترین میزان منطقه هدف بافت‌های فرسوده در محدوده هدف بازآفرینی و سکونت‌گاه‌ها و سایر گونه‌های اعلام شده از بافت‌های فرسوده هستند.

معرفی به بانک بیش از 2000 واحد طی دو سال اخیر در مازندران

وی در خصوص تعداد افراد معرفی شده به بانک طی سال گذشته پاسخ داد: در سال 97 تعداد یک‌هزار و 400 واحد به بانک‌های عامل جهت ساخت واحدهای نوساز در محدوده‌های طرح بازآفرینی استان معرفی شدند.

به گفته رئیس اداره بازآفرینی شهری اداره‌کل راه و شهرسازی مازندران، طی سال‌جاری و تا اواخر شهریورماه، تعداد 603 واحد جهت اخذ تسهیلات نوسازی بافت‌های فرسوده به بانک‌های عامل معرفی شدند.

صادقی در پایان گفت: بی شک در اجرای طرح باز آفرینی شهری در محدوده بافت‌های فرسوده، اتخاذ بسته‌های تشویقی و تسهیل‌گری، تمهید برخی معافیت‌ها برای ایجاد رغبت در میان مالکان واحدهای فرسوده و به صورت خاص مشارکت خود مردم نقش حیاتی و بسزایی دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۳۰ پروژه بازآفرینی شهری در شهرکرد

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شهرکرد از اجرای نزدیک به ۳۰ پروژه بهسازی و زیباسازی با اعتبار ۱۹۰میلیارد در شهر شهرکرد خبر داد.

مجید احمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری اظهار کرد: در سال جاری ۱۹۰ میلیارد تومان اعتبار جهت شروع و تکمیل ۳۰ پروژه این سازمان در نظر گرفته شده است، برخی از پروژه‌ها نظیر بهسازی و سازماندهی پیاده‌روی ورودی شرقی شهر شهرکرد در اطراف دالان سبز، بهسازی پیاده‌روهای مواصلاتی تپه نور الشهدا و اصلاح بلوار فارابی جنوبی به سمت میدان شهدا از جمله پروژه‌های در حال اجرا این سازمان است.

وی افزود: برنامه جمع‌آوری و بهسازی پیاده‌روی بلوار مفتح، نصب پایه‌های برق نه متری برای تأمین برق پیاده‌رو و ایجاد باغچه‌های کوچک جهت ایجاد فضای سبز در این بلوار و تکمیل پروژه پیاده‌رو سازی از خیابان کاشانی تا میدان آیت الله دهکردی پس پایان مناقصه قسمت‌های باقی مانده آن نیز در دستور کار این سازمان قرار دارد.

رئیس سازمان عمران و بازآفرینی فضاهای شهری شهرداری شهرکرد گفت: اصلاح تقاطع‌های سطح شهر شهرکرد مهم‌ترین پروژه سازمان عمران و باز آفرینی شهر شهرکرد است و علاوه بر این برای بهبود وضعیت عبور و مرور در کوچه‌های اطراف بیمارستان آیت الله کاشانی نیز برنامه عقب نشینی قسمتی از دیوارهای بیمارستان در دستور کار است.

احمدی با اشاره به سایر پروژه‌های جدید این سازمان تصریح کرد: بازسازی محیطی پارک ملت، تکمیل پروژه‌های مسیر پانزده خرداد و میرآباد غربی، پیاده‌رو سازی‌های منطقه یک و دو شهرکرد، تکمیل فاز دو خیابان بزرگمهر، بهسازی سایر ورودی‌های شهر شهرکرد نظیر میدان کوهرنگ و احیای طرح آب‌نمای دالان سبز ورودی غربی شهر شهرکرد نیز از دیگر پروژه‌های جدید در سال جاری خواهند بود.

وی خاطرنشان کرد: در حال طراحی و بررسی پروژه‌ای هستیم تا جهت رفاه حال مردم مسیر یک‌ طرفه میدان ۱۲ محرم تا میدان فردوسی شهرکرد را از حالت ماشین رو خارج کرده و به یک مسیر پیاده‌رو تبدیل شود.

کد خبر 745537

دیگر خبرها

  • بازدید مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان از سکونتگاه های غیر رسمی بهبهان
  • پرداخت تسهیلات ساخت مشارکت‌ مالکان در نوسازی بافت‌های فرسوده را دو برابر می‌کند
  • پرداخت تسهیلات ساخت، مشارکت‌ مالکان در نوسازی بافت‌های فرسوده را دو برابر می‌کند
  • ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده تکمیل شدند
  • بهره برداری از ۲۵ هزار واحد مسکونی با پرداخت تسهیلات ساخت و مشارکت‌های مردمی
  • ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده به بهره‌برداری می‌رسد
  • اجرای ۳۰ پروژه بازآفرینی شهری در شهرکرد
  • اجرای ۱۲ طرح زیربنایی و بازآفرینی شهری در استان اردبیل
  • آغاز نوسازی بیش از ۲۶۰ هزار واحد در کشور
  • اختصاص ۲۱ درصد اوراق مشارکت کشور به مشهد