Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، سعید کوشکی در نشست خبری با خبرنگاران به تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس پرداخت و گفت: ۳۳ برنامه محوری و اساسی طی این هفته اجرا خواهد شد و یک نمایشگاه ترکیبی در مقابل این اداره‌کل طی مدت ۱۲ روز برپا خواهد شد که هم شامل نمایش تاریخ معاصر ایران، هم تجهیزات دفاعی و هم آثار دفاع مقدس است.

کوشکی، اجرای برنامه شبی با شهدا به‌صورت زنده از صدا و سیمای فارس را به‌مدت ۱۰ شب از دیگر برنامه‌های این ایام اعلام کرد و گفت: در این برنامه‌ها یک شب با ادبیات دفاع مقدس خواهد بود که در آن از ۱۰ کتاب آماده انتشار دوران دفاع مقدس رونمایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اجرای برنامه‌های رادیویی مرتبط با هفته دفاع مقدس، اعزام راویان به مدارس و دانشگاه‌ها، برپایی رژه نیروهای مسلح در صبح روز یکشنبه، ۳۱ شهریورماه به‌میزبانی سپاه فجر، رونمایی از تمبر یادبود و شناسنامه شهدا، گردهمایی روحانیان ایثارگر در دوران دفاع مقدس، پیش‌یادواره‌های سرداران آتش ویژه گرامیداشت رزمندگان توپخانه در ۴ شهر جهرم، کازرون، فسا و نورآباد، عطرافشانی و غبارروبی گلزار شهدا، اجرای برنامه پیاده‌روی ورزشی از محل آرامگاه شهدای گمنام بنیاد حفظ آثار تا گلزای شهدای شیراز، اجرای گروه سرود حماسی و خیابانی را از جمله برنامه‌های این ایام اعلام کرد.

به گفته کوشکی اجرای ویژه برنامه نکودشت جهادگران دفاع مقدس در تاریخ ۸ مهرماه ویژه رزمندگان مهندسی رزمی دفاع مقدس، نکوداشت جامعه ایثارگری استان فارس از دیگر برنامه‌های این ایام هستند.

نام شهدا حذف شدنی نیست

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس با اشاره به حذف نام شهدا در تابلوی خیابان‌ها و کوچه‌های برخی از شهرها تأکید کرد: نام شهدا حذف شدنی نیست و ما هم با این مسئله برخورد خواهیم کرد.

کوشکی یادآور شد:‌ در سایر کشورهای دنیا، همیشه به نیکی از قهرمانان کشور خودشان یاد کرده و همواره نام آنان را در همه جا زنده نگه‌ می‌دارند اما متأسفانه برخی در کشورمان این کار را انجام می‌دهند و این ملت اهل علم و فن هرگز چنین چیزی را نمی‌پذیرند البته در استان فارس چنین چیزی وجود ندارد اما در عین حال به جد این مسئله را پیگیری می‌کنیم.

وی با بیان اینکه سه عنصر اصلی در طول حیات انقلاب اسلامی در این ۴۰ سال نقش خود را به خوبی ایفا کردند تا ایران به‌عنوان یکی از قدرت‌های منطقه شناخته شود، گفت: امام خمینی(ره) و امام خامنه‌ای با ایستادگی در مقابل دشمنان و با هدایت و جانفشانی امروز انقلاب را به سرحدات نفوذ معنوی در نقاط مختلف دنیا رسانده‌اند چرا که امروز سربازان انقلاب مرز معنوی انقلاب را گسترش می‌دهند.

کوشکی، عامل دوم را مردم دانست و گفت: اگر مردم سختی‌ها را تحمل نکنند، انقلاب نمی‌تواند پیش‌رود و این مردم بودند که سختی‌ها را تحمل کردند تا انقلاب بتواند از بحران‌ها عبور کند.

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس ادامه داد: عامل سوم پیش‌قراولان جهاد و شهادت هستند که جان خود را کف دست گذاشته و از سرحدات مرزی کشور دفاع کردند.

برپایی گردهمایی رزمندگان دفاع مقدس

کوشکی با بیان اینکه‌ استان فارس در دوران دفاع مقدس دارای ۲۲۰ هزار رزمنده، معادل رزمندگان ۷ استان کشور بوده است و از این تعداد ۱۵ هزار نفر شهید، ۴۰ هزار جانباز و ۲۳۰۰ آزاده هستند، گفت: بنا داریم تا در تاریخ ۷ مهرماه گردهمایی رزمندگان دفاع مقدس استان فارس را در حرم شاهچراغ(ع) برگزار کنیم.مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس از تقدیم ۸۰۰ جانباز بالای ۵۰ درصد از استان فارس به انقلاب خبر داد و گفت: این افراد جان خود را برای حفظ کشور و اسلام اهدا کردند.

امروز کشور نیاز به رزمندگان قلم به دست دارد

وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌های هفته دفاع مقدس برگزاری همایش تجلیل از سرداران جنگ سخت و نرم است، گفت: امروز فضای کشور به رزمنده قلم به دست و متخصص در حوزه جنگ نرم نیاز دارد.

تعیین تکلیف باغ موزه تا پایان سال ۱۴۰۰

وی در خصوص آخرین وضعیت موزه دفاع مقدس و دائرةالمعارف رزمندگان استان فارس گفت: درباره موزه دفاع مقدس شأن و منزلت استان فارس بسیار بیشتر از این‌هاست البته ما محتوای موزه را آماده کردیم و امیدواریم با همت مسئولان این کار به سرانجام برسد و برنامه‌ریزی کردیم تا پایان سال ۱۴۰۰ تکلیف این باغ موزه روشن شود.

کوشکی گفت: در خصوص دائرةالمعارف دفاع مقدس هم کارهای اولیه انجام شده است اما از همین‌جا از اساتید و کسانی که مسلط به مستندسازی هستند برای جمع‌آوری این دائرةالمعارف دعوت به عمل می‌آوریم و تلاش ما بر این است که فارس تبدیل به قطب فرهنگی دفاع مقدس  شود.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: انقلاب جامعه دفاع مقدس موزه موزه دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۸۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است

به گزارش خبرنگار مهر، محمدحسین ارسطوزاده ظهر امروز چهارشنبه در حاشیه ششمین نشست تخصصی گردشگری مقاومت با محوریت استان خوزستان تصریح کرد: امروزه آسایش و امنیت کشور، حاصل جان‌فشانی شهیدان است و بر این اساس گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی و نگهداشت یاد و خاطره شهدا به شمار می‌رود؛ بنابراین یاد و خاطره عزیزانی که در راه مقاومت جان سپرده‌اند، راهبردی برای ادامه مسیر این شهدا را در حوزه گردشگری مقاومت است.

وی اظهار کرد: قریب به ۲۰۰ هزار شهید در جنگ تحمیلی در دفاع از کشور جان خود را از دست دادند و حدود ۱۲۷ شهر در معرض حملات هوایی و موشکی قرار گرفته‌اند. ۴۲ درصد از این حملات به شهرهای خوزستان بود و ۴۰ درصد از شهدا و مجروحان جنگ خوزستانی بودند.

ارسطوزاده افزود: استان خوزستان نقش مهمی در جنگ دفاع مقدس داشته به صورتی که کوچک‌ترین شهید، با ۱۲ روز سن و مسن‌ترین شهید آن صد سال سن است. در حال حاضر در این استان ۲۲ یادمان برای گرامیداشت شهدا وجود دارد.

وی در خصوص توسعه یادمان‌ها و آثار دفاع مقدس در خوزستان تأکید کرد: در حال حاضر ۲۲ یادمان مرتبط با دوران دفاع مقدس در استان وجود دارد که هر یک از این یادمان‌ها به مناطق مشخصی از استان مرتبط و برای ماندگاری و یادآوری این رویدادها برای عموم مردم است.

ارسطوزاده تصریح کرد: نقطه به نقطه شهر آبادان و خرمشهر و همچنین مناطق اطراف آن روایتگر رویدادها و عملیات دوران دفاع مقدس است و این پتانسیل وجود دارد که در هر کدام از این نقاط یادمان‌های متعددی ساخته شود.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان افزود: برنامه دقیقی برای ثبت و نگاشت یادمان‌ها در دست تهیه است که این اقدام‌ها بعد از تکمیل پرونده‌های مربوطه رونمایی و معرفی می‌شود.

وی با اعلام اینکه تاکنون ۴۰ اثر دفاع مقدس در فهرست آثار ملی خوزستان به ثبت رسیده و ۱۰ پرونده دیگر از دوران دفاع مقدس نیز در حال آماده‌سازی است، گفت: در کنار برنامه‌های وسیع فرهنگی کاروان‌های راهیان نور و ستاد اربعین، یکی از محورهای اصلی این رویدادهای فرهنگی نقش و اهمیت استان خوزستان در گردشگری مقاومت است.

کد خبر 6087743

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده از ظرفیت‌های استانی در ساخت موزه دفاع مقدس
  • ضرورت معرفی جلوه‌های ایثار و شهادت به نسل جدید
  • گردشگری مقاومت یکی از راه‌های معرفی شهدا است
  • گیلان، مهد شهیدان و سرداران دفاع مقدس است
  • سراسرنمای مقاومت باغ موزه دفاع مقدس پنج‌روز تعطیل شد
  • فتنه‌های بسیاری را پشت سرگذاشتیم تا به وعده صادق رسیدیم
  • تجلیل از پیشکسوتان ارتش نوعی «جهاد تبیین» برای نسل امروز
  • مأموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است
  • ماموریت باغ موزه دفاع مقدس فرهنگی است نه عمرانی
  • استادیوم ورزشی شهر آباد تکمیل می‌شود