Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، سیدحمیدرضا میرعظیمی، مدیر مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی امروز 27 شهریورماه در مراسم رونمایی از درسنامه‌های علوم قرآن و حدیث که در دانشگاه آزاد اسلامی قم برگزار شد، گفت: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و دانشگاه قرآن و حدیث عهده‌دار تدوین درسنامه‌های علوم قرآن و حدیث در مقطع کارشناسی بوده و به خوبی از پس آن بر آمده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هیچ انتفاع مالی هم در اینجا وجود نداشته و فقط قصد این بوده که اثرگذاری در رشته علوم قرآن و حدیث با بازنگری در سرفصل‌ها و دروس را داشته باشیم.

میرعظیمی بیان کرد: این کتب(درسنامه‌ها) باید در قالب الکترونیکی هم قابل عرضه باشد تا دامنه بیشتری از مخاطبان بتوانند از آن استفاده کنند.

سیدحمیدرضا میرعظیمی، مدیر مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی بیان کرد: مراحلی از کار بازنگری در دروس مقطع ارشد و دکتری علوم قرآن و حدیث هم انجام شده و تلاش ما بر این است که از همه ظرفیت‌های استادان حوزه و دانشگاه در سراسر کشور بهره ببریم و نظرات مدیران گروه‌ها و استادان را داشته باشیم و با بازخورد نظر همه افراد، کار را به پیش ببریم.

وی ادامه داد: ریشه همه علوم انسانی را باید قرآن و روایات معصومین(ع) بدانیم تا بتواینم پاسخگوی نیازهای جامعه و جهان باشیم و بدون نگاه قرآنی و روایی به علوم انسانی، این کار میسر نخواهد شد.

میرعظیمی بیان کرد: جایگاه مرکز هماهنگی و توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآنی جنبه فرادستگاهی دارد و در آن کمیسیون آموزش عمومی قرآن، تبلیغ و ترویج قرآن و پژوهش و آموزش عالی قرآنی ایجاد شده است و باید سیاستگذاری کلان در این بخش صورت بگیرد، ولی این نقش اساسی تاکنون کمتر دیده شده است.

میرعظیمی اظهار کرد: سند راهبردی پژوهش و آموزش عالی قرآنی کشور تدوین شده و در اسفندماه سال گذشته مصوب و اواخر فروردین‌ماه به همه مراکز اجرایی و علمی و تحقیقاتی کشور ابلاغ شد که 5 راهبرد و 32 اقدام ملی برای آن در نظر گرفته شده است.

میرعظیمی ادامه داد: تولیدات میان‌رشته‌ای علوم قرآنی و علوم انسانی عمدتاً توصیفی یا تکراری بوده است، لذا این فرایند باید به سمت کاربردی کردن و پاسخ به سؤالات جامعه پیش برود. از این رو باید اولویت‌ها مشخص شوند و از طرف دیگر در حوزه رشته‌های میان‌رشته‌ای با هنر و علوم دیگر هم برنامه‌هایی در حال تدوین است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا قم میرعظیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۸۲۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رأی الیوم:حاکمیت اردن استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی است

به گزارش خبرگزاری مهر، روزنامه اینترنتی رای الیوم در مقاله‌ای به بررسی عملکرد حاکمیت اردن در توجیه مشارکت خود برای عملیات حفاظت از رژیم صهیونیستی در برابر پهپادها و موشک‌های ایران پرداخته و نوشت که این اقدام در شرایطی صورت گرفت که رژیم صهیونیستی ملت بی‌پناه فلسطین را زیر اشغال خود نگه داشته و اقدام اردن جنجال زیادی را در منطقه ایجاد کرد.

به نوشته این روزنامه، این اقدام در حالی بود که هیچ شبهه‌ای در خصوص مشروعیت و قانونی بودن حمله ایران وجود نداشت و این حمله به عنوان واکنش تهران در حمله تروریستی رژیم صهیونیستی صورت گرفته و بر اساس منشورهای سازمان ملل متحد به عنوان دفاع از خود به شمار می‌رفت و مبنایی کاملاً قانونی داشت. علاوه بر اینکه اردن و فلسطین هیچ منفعتی از رهگیری موشک‌ها و پهپادهای ایرانی و ساقط کردن آن نداشت، بلکه این اقدام خطری برای اردن به شمار می رفت و احتمال داشت موشک‌ها بر فراز اردن منفجر شوند. این در حالی بود که تهران پیش از این، موضوع حمله را به امان اطلاع داده بود و بر اساس عرف قوانین بین‌المللی، موشک‌هایی که از حریم هوایی یک کشور عبور می‌کنند، برای کشور مذکور نیروهای متخاصم به شمار نمی‌آیند.

این گزارش تاکید می‌کند که این اقدام یک خنجر از پشت برای ارتش عربی سوریه به شمار می‌رود که به جای اینکه از اراضی و مقدسات و مسجد الاقصی حمایت کند، در کنار رژیم اشغالگر قدس قرار گرفت، غم انگیزتر اینکه این اتفاق در شرایطی صورت گرفت که رژیم صهیونیستی به نسل کشی و جنایت در غزه ادامه می دهد و حریم هوایی و زمینی اردن را برای حمایت از خود نقض می کند، به همین علت، با این اقدام، می توان اردن را استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی ارزیابی کنیم.

حال می توان این سناریو را بررسی کرد که اگر رژیم صهیونیستی حمله‌ای علیه ایران انجام می‌داد و پرتابه‌های انفجاری این رژیم از آسمان اردن عبور می کردند، آیا حاکمیت این کشور به نیروهای ایرانی و عربی و کشورهای مسلمان اجازه می‌داد که برای حفاظت از ایران وارد حریم هوایی این کشور شوند؟ طبعاً این اتفاق نمی افتاد و این باعث می شود هر اردنی یا مسلمان به جانبداری اردن از رژیم صهیونیستی پی ببرد و بداند که حاکمیت اردن از سرزمین این کشور برای منازعه ضد یک کشور اسلامی استفاده کرده و آن را به نفع رژیم تروریست و غاصب صهیونیستی به کار گرفته است.

پادشاهی اردن علاوه بر مشارکت در این عملیات، سرزمین خود را برای حمایت از رژیم صهیونیستی به کار گرفته است تا صهیونیست‌ها بتوانند تمامی پتانسیل انسانی و مالی خود را برای ایجاد کشتار در غزه به کار گیرند.

این مقاله ضمن درخواست برای باقی ماندن اردن و ملت آن در ریشه های عربی خود خواستار رعایت منافع عالی این کشور شد و گفت که حاکمیت اردن باید بدانند که رژیم صهیونیستی منافع عالی اردن را هدف قرار داده و تخاصم با این رژیم هزینه‌هایی بسیار کمتر از سازش با آن دارد و آرمان فلسطین یک موضوع اردنی نیز به شمار می رود و رژیم صهیونیستی علاوه بر فلسطین، اردن را نیز بارها هدف قرار داده است.

کد خبر 6087616

دیگر خبرها

  • رأی الیوم:حاکمیت اردن استمرار جغرافیای راهبردی رژیم صهیونیستی است
  • برگزاری آزمون سراسری دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور از صبح فردا ( ۶ اردیبهشت )
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها باید استفاده شود
  • برای احقاق حقابه سیستان از همه اهرم‌ها استفاده نمی‌کنند | عده ای آب ژرف می خواهند و عده ای دیگر از آب دریای عمان !
  • ۲۲۴۱ دانش آموز قشمی به طرح مسطورا پیوستند
  • افتتاح پایگاه آموزش قرآنی مساجد در مسجد صاحب الزمان (ع) مشهد
  • برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • امام جمعه زاهدان: برای حق‌آبه سیستان آن‌گونه که باید کار نشد
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • تصاویری از کلاس آموزش نماز و قرآن ویژه کودکان در مسجد روستای الیف