Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقتی صدها نفر دور هم جمع می‌شوند تا یک فیلم بسازند، همیشه اشتباهات رخ می‌دهد. ممکن است شاهد یک ساعت مچی در فیلمی باشید که زمان قرن پنجم میلادی را نمایش می‌دهد و یا ممکن است یک وسیله هیدورلیکی در زمان گلادیاتورها را ببینید.

این اتفاق‌ها در فیلم اجتناب ناپذیر هستند، اما گاهی اوقات این اشتباهات باعث می‌شوند که بازیگران به صورت بداهه از آن صحنه عبور کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی گاهی این اتفاقات این صحنه را ماندگارتر می‌کنند و این موضوع اثبات شده است که بیشتر صحنه‌های خاطره انگیز فیلم‌ها به صورت اتفاقی رخ داده است.

«مظنون همیشگی»
فیلم «مظنون همیشگی» از فیلم‌های موفق دهه ۹۰ هالیوود است که چهره‌های مشهوری نیز در آن ایفای نقش کرده‌اند. صحنه‌ای که شخصیت‌های مجرم در کنار هم هستند و خود را معرفی می‌کنند قرار نبود هیچ وقت به این شکل باشد.

در زمانی که هر یک از شخصیت‌های فیلم یک جمله برای معرفی خود می‌گوید، بقیه زیر خنده می‌زنند که قرار نبود به این شکل باشد، این خنده‌ها باعث شد این حس به مخاطب القا شود که این مجرمین کمترین ترسی از پلیس و بازداشت شدن ندارند.

«پدر خوانده»
در زمان فیلمبرداری اولین قسمت «پدر خوانده»، فورد کاپولا به دنبال یک شخص با هیبت بزرگی بود تا نقش لوکا براسی را ایفا کند. لنی مونتانا یک قهرمان کشتی بود و کاپولا به عنوان بازیگر از او استفاده کرد؛ سکانسی که قرار بود او بازی کند بسیار ساده بود.

در زمان فیلمبرداری او به دلیل حضور براندو دچار اضطراب می‌شود و دیالوگ‌های خود را فراموش می‌کند. اما هوش او به کمکش می‌آید و به صورت بداهه دیالوگ‌های ناقصش را در گوش براندو زمزمه می‌کند. کاپولا از این کار لذت می‌برد و در فیلمش استفاده می‌کند.

«آخرین وسوسه مسیح»
این فیلم با اقتباس از کتابی به نوشته نیکوز کازانزاکیس و به کارگردانی مارتین اسکورسیزی ساخته شده است. در پایان این فیلم، عیسی به عنوان آخرین قربانی خود برای انسانیت به صلیب کشیده می‌شود.

در زمان فیلمبرداری این سکانس یکی از فیلمبردارها به اسکورسیزی می‌گوید که یک مجله را در زمان فیلمبرداری مطالعه می کرده و بازتاب نوری که به جلد مجله خورده در فیلم ضبط شده است. اسکورسیزی زمانی برای فیلمبرداری مجدد ندارد و سکانس ضبط شده را همین گونه رها می‌کند. زمانی که فیلم را می‌بیند خوشحال می‌شود چرا که در انتهای فیلم هاله‌ای با رنگ قرمز به صورت کاملا تصادفی ضبط شده که کاملا با صحنه در تناسب است.

«جانگوی زنجیر گسسته»
لئوناردو دیکاپریو به عنوان یکی از با استعدادترین بازیگران حال حاضر شاخته می‌شود. در این فیلم صحنه‌ای وجود دارد که او از شدت عصبانیت دست خود را به روی میز می‌کوبد و دستش به شیشه‌های روی میز برخورد می‌کند و باعث خونریزی می‌شود.

این سکانس ساختگی نیست و او واقعا دست خود را می‌برد، اما در نقش خود باقی می‌ماند و فریادهای او با خونی که از دست‌های او جاری شده، او را ترسناک و مخوف‌تر می‌کند.

«شوالیه تاریکی»
در این فیلم شاهد یک صحنه انفجار در یک بیمارستان هستیم که به یک باره بر اثر اختلال های فنی انفجارهای متوالی متوقف می شود.

اما واکنش و بازی بداهه هیث لیجر بسیار قابل تامل است. او چندین بار دکمه انفجار را فشار می‌دهد تا فرصت لازم را به گروه جلوه‌های ویژه برای انفجارهای باقی مانده بدهد. اگر او این کار را نمی‌کرد این سکانس‌ها باید مجددا گرفته می‌شد و هزینه‌های بسیاری را نیز در پی داشت.

۵۷۲۴۳

کد خبر 1300969

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینمای جهان بازیگران سینمای جهان ایالات متحده آمریکا عربستان آرامکو باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال ایران و آمریکا بازیگران سینما و تلویزیون ایران سینمای ایران حسن روحانی دربی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۸۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگردانی که هرچه ساخت ماندگار شد + فیلم

مجید مجیدی، کارگردان، فیلمنامه نویس و بازیگر ایرانی، از سال ۱۳۵۹ فعالیت حرفه‌ای خود را آغاز نمود. وی با ساخت فیلم بچه‌های آسمان، جزء پنج نامزد نهایی دریافت جایزه بهترین فیلم خارجی زبان اسکار ۱۹۹۸ بود و نخستین کارگردان ایرانی است که نامزد دریافت جایزه اسکار شده است.

وی با چهار سیمرغ بلورین بهترین کارگردانی جشنواره فیلم فجر، رکورددار دریافت این جایزه در میان کارگردانان ایرانی به شمار می‌رود. اولین فیلم بلند وی به نام بدوک در سال ۱۳۷۰ برنده جایزه جشنواره فجر شد.

از جمله آثار برتر مجید مجیدی می‌توان به خورشید، آن‌سوی ابرها، بید مجنون، محمد رسول الله، پدر، رنگ خدا، باران و آواز اشاره کرد. مجید مجیدی طی دوران فعالیت خود، جوایز بسیاری همچون جایزه هولدن برای بهترین فیلمنامه، جایزه ویژه هیئت داوران جشنواره فیلم تورین، جایزه دلفین طلایی جشنواره بین المللی فیلم فستوریا، سیمرغ بلورین بهترین فیلم جشنواره فیلم فجر و جایزه بزرگ هیئت داوران بنیاد فیلم آمریکا را از آن خود کرده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • نگاهی به قاب‌های ماندگار ارتش و مردم در سال 57 + عکس ها
  • برگزاری جشن گلریزان، دست‌های ماندگار در نوشهر
  • کارگردانی که هرچه ساخت ماندگار شد + فیلم
  • برگزاری جشنواره اذان آوای ماندگار در تبریز
  • ۲۹ فروردین تاریخی ماندگار برای ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • کدام خوردنی‌ها حاوی مواد شیمیایی ماندگارند؟
  • 10 کیت ماندگار و فراموش‌نشدنی در تاریخ رقابت‌های لیگ برتر انگلیس / فیلم
  • رکوردهای جالب و ماندگار در دنیای فوتبال / فیلم
  • چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • این قاب تاریخی و ماندگار