Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب، ایکنا در گزارشی نوشت:
 انتخابات پارلمانی رژیم صهیونیستی دیروز در حالی برگزار شد که ائتلاف میانه‌رو «آبی ــ سفید» به رهبری «بنی گانتس»، ژنرال بازنشسته و حزب «لیکود» به رهبری بنیامین نتانیاهو دو حزب رقیب اصلی در این انتخابات بودند. در حقیقت تلاش برای تشکیل پروژه اسرائیل بزرگ و توسعه‌طلبی بیشتر، حذف حقوق آوارگان فلسطینی، سیطره بر کرانه باختری و شهرک‌های صهیونیست‌نشین در این منطقه، تأکید بر باقی‌ ماندن قدس یکپارچه به‌ عنوان پایتخت اسرائیل، حل و فصل مسئله فلسطین براساس طرح ترامپ و حذف حقوق تاریخی و ملی مردم فلسطین از مواردی بود که هر دو حزب بر آن تأکید داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
فهرست مشترک عربی
از سوی دیگر، در حالی چهار حزب عربی سرزمین‌های اشغالی فلسطین شامل حزب تجمع دموکراتیک ملی (بلد)، جبهه دموکراتیک برای صلح و مساوات (هاداش)، جنبش عربی برای تغییر(تعال) و لیست یکپارچه عربی امسال تصمیم گرفتند که در قالب لیستی مشترک در انتخابات «کنست» شرکت کنند که معمولاً آرای نمایندگان عرب به دلیل فضای نژادپرستی و اشغالگری حاکم بر کنست، تأثیرگذاری زیادی ندارد.
  
در همین راستا، پایگاه خبری عربی ۲۱ در یادداشتی با عنوان «انتخابات الکنیست، أسود أسود»(انتخابات کنست، سیاه سیاه) به تحلیل انتخابات پارلمانی اسرائیل و نگاه فلسطینیان به این انتخابات پرداخته و آورده است: موضع احزاب اسرائیلی حاضر در این رقابت‌های انتخابی نسبت به حقوق ملت فلسطین بسیار منفی و هیچ‌انگارانه بود، چرا که در نظام امنیتی و سیاسی اسرائیل این باور جا افتاده که موفقیت اسرائیل نیازمند شکست کامل ملت فلسطین و آرمان آن است و این به معنای نادیده‌ گرفتن ساده‌ترین حقوق ملی، مدنی و انسانی ملت فلسطین است.

 طرح اسرائیل بزرگ
با بررسی دقیق و موشکافانه تبلیغات انتخاباتی و برنامه‌های احزاب رژیم صهیونیستی می‌توان به این مسئله پی می‌برد که همگی آن‌ها به دنبال شعار طرح اسرائیل بزرگ که شامل کل خاک تاریخی فلسطین، نیمی از صحرای سینا، کل اردن هاشمی، کل سوریه، کل لبنان، کل عراق و یک سوم عربستان سعودی تا مدینه منوره است، بودند، این در حالی است که بسیاری می‌پندارند که طرح اسرائیل بزرگ پس از توافقنامه اسلو دیگر منتفی شده است.


از سوی دیگر، نتانیاهو در تبلیغات انتخاباتی اعلام کرده بود که در صورت پیروزی در انتخابات، حاکمیت اسرائیل بر دشت اردن و منطقه بحر المیت (دریای مرده) را محقق خواهد کرد و طرح جامعی را برای ساخت شهرک‌هایی در منطقه دره اردن به پارلمان ارائه می‌کند.
 
نتانیاهو در توجیه لزوم اِعمال حاکمیت اسرائیل بر منطقه دره اردن و شمال بحر المیت مدعی است که این دو منطقه با ارتفاعات جولان اشغالی کمربند امنیتی مهمی را برای اسرائیل تشکیل می‌دهند.
 
واکنش جهانی به توسعه‌طلبی نتانیاهو
 
البته اظهارات توسعه‌طلبانه نتانیاهو، واکنش‌های بسیاری زیادی در سطح جهان داشت، به طوری که سازمان ملل، سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه اروپا، اتحادیه عرب و چند سازمان منطقه‌ای به این موضوع واکنش نشان دادند و آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در واکنش به این اظهارات اعلام کرد که هرگونه تصمیم اسرائیل برای اعمال قوانین و حاکمیت بر کرانه باختری، به هیچ‌وجه مبنای حقوقی بین‌المللی ندارد.
 
وزرای خارجه اتحادیه عرب نیز پس از برگزاری نشست اضطراری، با صدور بیانیه‌ای تأکید کردند که اقدامات ادعایی اسرائیل، ثبات منطقه و جهان را تهدید می‌کند و نقض قوانین بین‌المللی، منشور سازمان ملل و قطعنامه‌های بین‌المللی از جمله دو قطعنامه ۲۴۲ و ۳۳۸ شورای امنیت محسوب می‌شود.


سازمان همکاری اسلامی نیز اظهارات نتانیاهو را تجاوزی جدید به حقوق ملت فلسطین و نقض آشکار منشور سازمان ملل، حقوق بین‌المللی و قطعنامه‌های مرتبط با سازمان ملل توصیف کرد.
 
این تصمیم با واکنش کشورهای خاورمیانه و برخی کشورهای اروپایی نیز همراه بود، به‌ طوری که حزب‌الله لبنان، وزارت خارجه کشورهای ایران، ترکیه، امارات، قطر، کویت، اردن، پاکستان، عربستان، فلسطین، عمان، روسیه، سوئد، فرانسه و چندین جنبش فلسطینی از جمله جهاد و حماس نیز این تصمیم را محکوم و بر تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف تأکید کردند.
 
همچنین پنج کشور اروپایی فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و انگلیس نیز در بیانیه‌ای مشترک به وعده انتخاباتی نتانیاهو درباره الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری و دره اردن به سرزمین‌های اشغالی واکنش نشان داده و از این تصمیم ابراز نگرانی کردند.

این در حالی است که «نفتالی بنت»، رئیس حزب «راست‌گرای جدید» و وزیر سابق آموزش رژیم صهیونیستی نیز در وعده‌های انتخاباتی خود بر سیطره به تمامی منطقه «c»، که ۶۰ درصد مساحت کرانه باختری را شامل می‌شود، تأکید داشت تا مقدمه‌ای برای تشکیل طرح اسرائیل بزرگ باشد.
 
مواضع ائتلاف میانه‌رو «آبی ــ سفید»، حزب کار و بیشتر احزاب حاضر در انتخابات نیز در زمینه الحاق شهرک‌های صهیونیست‌نشین کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی فلسطین، تشویق به شهرک‌نشینی در این مناطق و همچنین تسلط امنیتی اسرائیل بر تمامی کرانه باختری تفاوتی با حزب لیکود ندارد.



این احزاب همچنین بر این مسئله توافق نظر دارند که قدس به‌ عنوان تنها پایتخت اسرائیل معرفی شده و مسئله آوارگان فلسطینی باید حذف شود. به هر حال در نگاه به مسئله فلسطین در انتخابات پارلمانی اسرائیل ما هرگز شاهد دو برنامه سیاسی مختلف یا متعارض نبودیم، بلکه اختلافات احزاب بیشتر معطوف مسائل امنیتی و سیاسی ثانوی و غیراساسی بود.

بنابراین این اجماع در میان احزاب اسرائیلی نشان می‌دهد که همه آن‌ها خواستار بقای سلطه استعماری بر ملت فلسطین از طریق شهرک‌سازی، تقویت سلطه نظامی و امنیتی، غارت منابع، از بین بردن استقلال و تعیین حق سرنوشت فلسطینیان و توسعه نقش استعمارگرانه اسرائیل در سراسر منطقه هستند.

اما در عین حال، اقدامات پوپولیستی و عوام‌گرایانه نتانیاهو و حملات نظامی وی در عراق، سوریه و لبنان و نیز تلاش وی در معرفی ایران به‌ عنوان خطر منطقه‌ای به جای اسرائیل سبب شد که برخی ژنرال‌های اسرائیلی شیفته سیاست خارجی نتانیاهو باشند. 
 
با وجود این، طبق نظرسنجی که قبل از انتخابات اعلام شد، ۶۰ درصد از اهالی سرزمین‌های اشغالی سیاست نتانیاهو در روابط خارجی را تأیید می‌کردند و ۵۶ درصد نیز نقش وی در توسعه قدرت نظامی اسرائیل را می‌پسندند. براساس این نظرسنجی، ۵۰ درصد از ساکنان سرزمین‌های اشغالی فلسطین موافق شیوه تعامل نتانیاهو با ایران هستند، اما فقط ۴۵ درصد آنها از بهبود اقتصاد از سوی نتانیاهو رضایت دارند.
 

 
سیاه سیاه

در پایان می‌توانیم بگوییم که نتیجه انتخابات کنست اسرائیل برای فلسطینیان سیاه سیاه است، چه پیروز حزب «لیکود» به رهبری بنیامین نتانیاهو باشد و چه ائتلاف میانه‌رو «آبی ــ سفید».
از سوی دیگر، با توجه به شرایطی از نژادپرستی و توسعه‌طلبی که بر نگرش و رویکرد ائتلاف «آبی ــ سفید» حاکم است، نمی‌توان انتظار داشت که فهرست مشترک عربی که بتواند ۱۲ کرسی را از آن خود کند به این ائتلاف بپیوندد، چرا که این ائتلاف با وجود رقابت با لیکود، همچنان در مسائلی جوهری همچون نژادپرستی، اشغالگری و ساخت شهرک‌‌های صهیونیست‌نشین و سلطه بر ملت فلسطین همسو با حزب لیکود به رهبری نتانیاهو و سایر احزاب راستگرا و افراطی است. 

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۹۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله هوایی شدید اسرائیل به نقاط مختلف غزه/استعفای رئیس اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل/ اسرائیل به دست نتانیاهو ویران می شود

بین الملل تابناک: جنگ غزه در شرایطی وارد صد و نود و نهمین روز خود شده است که پس از پایان توافق آتش بس بین حماس و اسرائیل، حملات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه آغاز شده و همچنان ادامه دارد و دورنمای مشخصی برای پایان جنگ وجود ندارد. 

اسرائیل به دست نتانیاهو ویران می شود ۱۴۰۳/۰۲/۰۳ - ۱۸:۰۹

«ایال مجاد» نویسنده اسرائیلی امروز (دوشنبه) تاکید کرد که «اقدامات بنیامین نتانیاهو اسرائیل را به ویرانی می کشاند.»

 مجاد اضافه کرد: نتانیاهو مستبد و متعصب است و اسرائیل را ملک شخصی خود می داند. او به اندازه ای به سلطه و سیطره عادت کرده است که نمی پذیرد شخص دیگری جای او را بگیرد.

وی افزود: کناره گیری از حکومت به نظر نتانیاهو مانند انتقال مالکیت یک ملک شخصی است.

رهبر ائتلاف مخالفان در کنست (پارلمان) رژیم صهیونیستی نیز روز گذشته (یکشنبه) گفت: سیاست‌های کابینه حاکم بیش از همه، به ارتش آسیب می‌زند.

«یائیر لاپید» با انتقاد از سیاست های کابینه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت: نیروها و فرماندهان ارتش قبل از همه، از سیاست های شکست خورده کابینه حاکم آسیب می بینند.

وی با اشاره به طرح آمریکا برای تحریم یک واحد ارتش رژیم صهیونیستی، این اقدام را اشتباه دانست و خواستار جلوگیری از عملیاتی شدن آن شد.

نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی گفت: ریشه مشکل در ارتش نیست بلکه در حوزه سیاسی است.

با تداوم جنگ علیه نوار غزه و عدم تحقق اهداف رژیم صهیونیستی در این جنگ، نتانیاهو و کابینه وی زیر فشار شدید قرار دارد و ساکنان سرزمین های اشغالی در مناسبت های مختلف به خیابان آمده و ضمن اعتراض به نخست وزیر این رژیم خواستار آتش بس و استرداد اسرای خود و استعفای کابینه اسرائیل هستند.

    مدیر بندر ایلات: هر ماه میلیون‌ها دلار خسارت می‌دهیم ۱۴۰۳/۰۲/۰۳ - ۱۸:۰۸

 درپی عملیات طوفان الاقصی و اقدام ارتش یمن در محاصره دریایی رژیم صهیونیستی، مدیر اجرایی بندر اشغالی ایلات (ام الرشراش) در جنوب سرزمین های اشغالی گفت: شرکت های حمل و نقل به ائتلاف آمریکایی در دریای سرخ اعتماد ندارند و ما هر ماه میلیون ها دلار خسارت متحمل می شویم.

به گزارش رسانه های عربی، «گدعون گالبر» افزود: ائتلاف آمریکا نشان داد که در مقابل تهدیدهای یمنی ها ناتوان است و ترس از درگیری با یمنی ها، به تعطیلی کامل بندر ایلات منجر شده است.

وی اضافه کرد: از پایان نوامبر۲۰۲۳ تا امروز فقط ۲ تا ۳ کشتی وارد بندر ایلات شده است و تقریبا کاری در بندر انجام نمی شود.

گالبر گفت: اسرائیل و کشورهای عضو ائتلاف دریایی، ثابت کرده اند که می ترسند و ضعیف هستند به همین خاطر یمنی ها هر روز با افتخار بیشتری به عملیات خود ادامه می دهند.

وی درباره میزان خسارت های بندر اسلات تصریح کرد: هر ماه متحمل خسارتی درحدود ۱۰ میلیون شِکِل(۲.۷ میلیون دلار) می شویم.

مدیر اجرایی بندر اشغالی ایلات گفت: اگر روزی در شمال با حزب الله وارد جنگ شویم و فرودگاه بن گورین بسته شود و موشک ها به بنادر «حیفا» و «اشدود» برسد، اسرائیل در محاصره کامل قرار می گیرد، پس از هم اکنون باید برای بازگشایی مسیر به سمت ایلات کاری کنیم.

گالبر افزود: شرکت بهره بردار بندر ایلات، برای ماه های نوامبر و دسامبر مقداری کمک دریافت کرده است ولی این کمک ها، حقوق کارکنان را نیز پوشش نمی دهد.

حزب الله یک پایگاه دیگر ارتش رژیم صهیونیستی را هدف قرار داد ۱۴۰۳/۰۲/۰۳ - ۱۸:۰۷

حزب‌الله لبنان امروز دوشنبه از حمله به پایگاه دیگر ارتش رژیم صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی خبر داد.

 حزب‌الله لبنان در بیانیه‌ای اعلام کرد: در حمایت از مردم فلسطین و مقاومت شجاعانه آن، مجاهدان ما ساعت ۱۰:۲۵ دقیقه صبح امروز تجمع نظامیان صهیونیست در محوطه پایگاه نظامی حانیتا را هدف حملات راکتی قرار دادند.

حزب الله ساعاتی پیش نیز محل تجمع نظامیان صهیونیست را در اطراف مرکز نظامی الضهیره با موشک هدف قرار دادند.

مقاومت اسلامی لبنان پیش از این نیز اعلام کرده بود: یک پهپاد رژیم صهیونیستی از نوع هرمس ۴۵۰ را که در حال انجام ماموریت جنگی بر فراز منطقه العیشیه واقع در جنوب لبنان بود، سرنگون کرده است.

روایت پزشک مصری از اوضاع فاجعه‌بار غزه ۱۴۰۳/۰۲/۰۳ - ۱۸:۰۶

یک پزشک مصری که در نوار غزه حضور دارد، اوضاع و مشکلات مردم در آن منطقه را غیر قابل توصیف می‌داند.

 احمد عبدالعزیز، استاد جراحی استخوان در دانشکده پزشکی دانشگاه قاهره در اظهارتی گفت رسانه‌ها میزان مشکلات و رنج‌های مردم غزه را بازتاب نمی‌دهند و در حال حاضر وسیله‌ای برای برداشتن آوارها در آن منطقه وجود ندارد و ساختمان‌های ویران‌شده به گورستان‌های جمعی  تبدیل شده و برخی خانواده‌ها به‌طور کامل زیر آوار مانده‌اند.

وی در گفت‌وگو با شبکه الجزیره تاکید کرد: همه طرف‌ها باید به هر طریقی که شده است برای توقف جنگ تلاش کنند و فعالیت پزشکی باید متناسب با فاجعه موجود باشد.

پیش از این در شبکه‌های اجتماعی اعلام شد این پزشک مصری مطب خود در کشورش را تعطیل کرده و جزو اولین پزشکانی بوده که بعد از هفتم اکتبر به‌طور داوطلبانه در کمک‌های انسانی به مردم غزه مشارکت کرد.

وی که اخیرا به شمال نوار غزه رفته است، می‌گوید: ویرانی کامل در نوار غزه رخ داده است و کم پیش می‌آید خانه‌ای پیدا کنی که قابل سکونت باشد، وضعیت صدها هزار نفر غیر انسانی است و خانواده‌ها به گونه‌ای زندگی می‌کنند که تنها یک پتو بر روی یک طناب فاصله بین آن‌ها با خانواده دیگر است و سقفی به جز آسمان بالای سر آن‌ها نیست. آب شرب، خدمات بهداشتی، غذا و نیازهای زندگی در نوار غزه وجود ندارد. حجم رنج‌ها باورنکردنی و تخیلی است.

این پزشک مصری تاکید کرد: مردم غزه مکانی ندارند که به آنجا بازگردند و در این وضعیت فاجعه‌بار مانده‌اند زیرا حتی مکانی برای ساخت و ساز وجود ندارد و همه جا پر از آوار است.

وی با اشاره به نبود امکانات درمانی و دشواری کار تیم‌های پزشکی تاکید کرد: بیش از ۷۰ هزار مجروح در غزه وجود دارد که استخوان‌های آن‌ها شکسته و از پوست بیرون زده است. با این حال تنها چیزی که هیچکس نتوانست و نمی‌تواند آن را ویران کند، صبر و مقاومت مردم غزه و پافشاری‌شان برای ماندن در سرزمین خود است.

انتقاد وزیر نتانیاهو از عملکرد اعضای شورای جنگ رژیم صهیونیستی ۱۴۰۳/۰۲/۰۳ - ۱۸:۰۶

 وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از عملکرد برخی اعضای شورای جنگ این رژیم انتقاد کرد و آنها را به خاطر توقف حمله زمینی به منطقه رفح در جنوب نوار غزه مقصر دانست.

به گزارش شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی، «بزالل اسموتریچ» وزیر دارایی رژیم صهیونیستی از عقب‌نشینی ارتش از مناطقی از نوار غزه و کاهش فشار بر مقاومت فلسطین انتقاد کرد.

وی، «بنی گانتس» و «گادی آیزنکوت» دو عضو شورای جنگ را مقصر وضعیت کنونی ارتش رژیم صهیونیستی در نوار غزه دانست و افزود: اگر گانتس و آیزنکوت نبودند، ما از مدت ها پیش وارد رفح شده بودیم.

ابوالغیط: اسرائیل در جنگ غزه دستاوردی نداشته است ۱۴۰۳/۰۲/۰۳ - ۱۸:۰۵

دبیرکل اتحادیه عرب با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی همواره به دنبال جنگ است، تشکیل کشور مستقل فلسطین را تنها راه‌حل مساله فلسطین دانست.

 «احمد ابوالغیط» دبیرکل اتحادیه عرب در گفت‌وگویی ویژه با شبکه ماهواره‌ای «صدی البلد» درباره مساله فلسطین با اشاره به تداوم عملیات‌های مقاومت فلسطین تاکید کرد: «اسرائیل» در حملات خود به نوار غزه با وجود اینکه خسارات بزرگی را به جنبش حماس وارد آورده اما تا این لحظه هیچ دستاوردی نداشته و در کل شرایط ملتهب است.

ابو الغیط در ادامه اظهار کرد: درگیری در غزه پس از صدور قطعنامه‌ای از سوی شورای امنیت برای برقراری آتش‌بس در غزه تمام نشد و اسرائیل این قطعنامه را نادیده گرفته و نقض کرد، کابینه نتانیاهو به هر طریقی حتی به بهای خسارات گسترده، می‌خواهد جنگ در غزه را به نفع خود تمام کند.

دبیرکل اتحادیه عرب همچنین گفت: خاورمیانه به دست مردمش به سمت بدتر شدن تغییر کرد و ما الآن در بدترین شرایط اعراب هستیم. ما در سال ۱۹۶۷ هم در چنین شرایطی نبودیم.

او در پایان نیز گفت: تصور می‌کنم راه‌حل مساله فلسطین تشکیل کشور مستقل فلسطین در کنار «اسرائیل» است تا همزیستی امنی میان دو ملت برقرار شود چراکه «اسرائیل» همواره به دنبال جنگ است.

حمله هوایی شدید اسرائیل به نقاط مختلف غزه

هواپیماهای جنگی رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه) مناطق مختلف نوار غزه به ویژه شمال و شرق شهر غزه را به شدت بمباران کردند.

 هواپیماهای رژیم اشغالگر صهیونیستی، منطقه الصفطاوی در شمال شهر غزه و همچنین محلات شرقی این شهر را به شدت بمباران کردند.

منابع فلسطینی در این باره اعلام کردند که شدت حملات در محله الشجاعیه در شرق شهر غزه بیش از سایر مناطق بوده است.

رژیم اشغالگر، همچنین ساختمان الصحابه در محله الدرج در شهر غزه را بمباران کرد.

هواپیماهای رژیم اشغالگر همچنین منطقه دیرالبلح در مرکز نوار غزه را مورد حمله قرار دادند.

ارتش رژیم صهیونیستی عملیات وحشیانه دیگری، اردوگاه البریج در مرکز نوار غزه را بمباران کرد که در نتیجه آن ۶ فلسطینی شهید و شمار دیگری زخمی شدند.

این در حالی است که وزارت بهداشت فلسطین امروز دوشنبه اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی در ۶ مورد جنایت در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵۴ شهروند فلسطینی را شهید و ۱۰۴ نفر دیگر را زخمی کرد.

استعفای رئیس اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل

یک رسانه عبری گزارش داد رئیس شعبه اطلاعات نظامی رژیم صهیونیستی به خاطر مسؤولیتش در شکست عملیات «طوفان الاقصی» استعفای خود را اعلام کرد.

 روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت: «آحارون هالیوا» رئیس شعبه اطلاعات نظامی اسرائیل «امان» تصمیم گرفت پس از ۳۸ سال حضور در ارتش، استعفای خود را به خاطر شکست هفت اکتبر اعلام کند.

این نخستین استعفای یک مسؤول اسرائیلی از زمان جنگ است.

این روزنامه گزارش داد هالیوا صبح امروز(دوشنبه) استعفای خود را به هرتزی هالوی، رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده است.

طبق گزارش این روزنامه هالیوا در آغاز جنگ به دلیل شکست هفت اکتبر تصمیم به استعفا گرفته بود.

وبگاه واللا نیز گزارش داد: در استعفانامه‌ای که هالیوا به رئیس ستاد ارتش ارائه کرد مسؤولیت خود را درباره شکست هفت اکتبر پذیرفت و اعلام کرد طی هفته‌های آینده به فعالیت خود پایان می‌دهد و پستش را ترک می‌کند.

این وبگاه گزارش داد گفت‌وگوی طولانی میان رئیس ستاد ارتش و هالیوا انجام شد و رئیس ستاد از وی خواست صبر کند.

این گزارش می‌افزاید نامزد اصلی که احتمالا جای هالیوا را می‌گیرد «شلومی بیندر» است که اکنون رئیس بخش عملیات در ارتش رژیم صهیونیستی است.

هالیوا گفت: در تمام بازدیدهایی که طی روزهای اخیر از واحدهای ارتش داشتم تأکید کردم آغاز جنگ یک شکست اطلاعاتی بود. اتفاقی که افتاده است باید عمیقا مورد بررسی قرار گیرد و از نتایج عبرت بگیریم اما موضوع مهم کنونی جنگ و پیروزی در آن است.

هالیوا نوامبر نیز درباره شکست اطلاعاتی قبل از جنگ هفت اکتبر صحبت کرد و گفت: اطلاعات و ارتش در هفت اکتبر شکست خوردند و باید بر جنگ متمرکز شویم.

دیگر خبرها

  • هراس نتانیاهو از تظاهرات حامیان فلسطین در دانشگاه‌های آمریکا
  • نتانیاهو خواهان طولانی‌شدن جنگ و گسترش آن در منطقه است
  • هرج‌ومرج در منطقه با حمله اسرائیل به رفح
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • لیبرمن خواستار کناره گیری نتانیاهو از نخست وزیری رژیم صهیونیستی شد
  • نتانیاهو هیتلر زمان، نمی‌تواند فرار کند | ترکیه در عراق عملیات نظامی انجام می دهد؟
  • حمله هوایی شدید اسرائیل به نقاط مختلف غزه / استعفای رئیس اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل/ اسرائیل به دست نتانیاهو ویران می شود
  • حمله هوایی شدید اسرائیل به نقاط مختلف غزه/استعفای رئیس اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل/ اسرائیل به دست نتانیاهو ویران می شود
  • سیاست بایدن در قبال فلسطین می‌تواند به شکست وی در انتخابات منجر شود
  • تظاهرات مردم پاریس علیه اسلام‌هراسی