Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور عمرانی استاندار کردستان گفت: سیاست اصلی دولت و مسئولان، حمایت و توجه به قشر کشاورزان و روستائیان بوده و در قالب بیمه اجتماعی عملیاتی می‌شود. ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۲:۴۹ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، شهرام ملکی عصر امروز در دومین نشست ستاد راهبردی توسعه بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد با اشاره به اینکه سیاست اصلی دولت و مسئولان، حمایت و توجه به قشر کشاورزان و روستائیان است اظهار داشت: این جمعیت به عنوان جمعیت مولد شناخته می‌شود و به همین خاطر بر اساس دستورالعمل‌ها و سیاست‌ها، حمایت از آنان در قالب صندوق بیمه اجتماعی روستائیان جزو دستورکارهای اصلی دولت قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه جذب حداکثری جامعه هدف از اولویت‌های عملیاتی ساختن این دستور کاری است، افزود: خوشبختانه شرایط و زیرساخت‌های مورد نیاز فراهم شده و محدودیتی جهت جذب حداکثری جامعه هدف وجود ندارد.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان با اعلام اینکه در حال حاضر حدود یکهزار و 800 روستا در استان کردستان وجود دارد، گفت: یکهزار و 215 دهیاری و چهار هزار شورای فعال در این روستاها وجود دارند.

وی با ذکر اینکه با رایزنی‌های صورت گرفته ستادهای شهرستانی صندوق بیمه اجتماعی روستائیان تشکیل شد، تصریح کرد: لیست افراد واجدشرایط از طریق این ستادها گردآوری و در مجموعه‌های شهرستانی و استان این موضوع به‌صورت جدی پیگیری شده است.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان: ایجاد اشتغال پایدار و افزایش سطح درآمد روستائیان مورد توجه مسئولان قرار گیرد53 هزار نفر در اردبیل زیرپوشش صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی قرار دارندآتیه روستائیان با توسعه صندوق بیمه اجتماعی تامین می‌شود

ملکی با تأکید بر اینکه اقدامات لازم از جمله اطلاع‌رسانی بیمه اجتماعی روستائیان از طریق کارگزاران، فرمانداران، بخشداران و دهیاران صورت گرفته است، ادامه داد: آموزش‌ها و پیگیری‌های لازم نیز از طریق متولیان تأثیرگذار در روستاها و دهیاری‌ها وارد فاز عملیاتی شده و این مهم با هدف تشویق مردم و روستائیان به بیمه اجتماعی لحاظ شده است.

وی با گریز به اینکه مددکاران تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی که توان حق پرداخت بیمه را ندارند نیز شناسایی شده و حق بیمه آنان نیز مدیریت می‌شود، خاطرنشان کرد: استاندار کردستان تأکید ویژه‌ای را بر تلاش مضاعف تا نیل به نتیجه قابل قبول داشته‌اند و همت جمعی برای تحقق این دستور به کار بسته شده است.

معاون امور عمرانی استاندار کردستان با اعلام اینکه تفاهم‌نامه خوبی نیز با معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری و مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی روستاییان تنظیم شده است، یادآور شد: پس از انعقاد این تفاهم‌نامه دستورالعمل‌های لازم به استان‌ها ابلاغ شد تا بتوان استفاده حداکثری را از ظرفیت ایجاد شده توسط صندوق بیمه اجتماعی روستائیان کسب کرد.

انتهای پیام/ح

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۵۹۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر از معرفی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر و رسانه به سازمان تأمین اجتماعی خبر داد و گفت: بنا داریم تا تمامی هنرمندان فاقد بیمه بتوانند به سهولت از مزایای بیمه تأمین اجتماعی برخوردار شوند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سید مجید پوراحمدی برخورداری از بیمه پایه تأمین اجتماعی را یکی از مهمترین خواسته‌های اهالی فرهنگ و هنر عنوان کرد و گفت: صندوق اعتباری هنر طی این سال‌ها با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود نسبت به ارائه خدمات بیمه تأمین اجتماعی به واجدین شرایط در سراسر کشور اقدام کرده است. 

وی افزود: در حال حاضر بیش از 61 هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت از سوی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند که بیشترین تعداد بیمه شدگان به ترتیب به رشته‌های موسیقی، تجسمی، نمایشی و قرآن و عترت مربوط می‌شود.

پوراحمدی درباره نسبت سنی جمعیت تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر اظهار کرد: 68 درصد بیمه شدگان کمتر از 44 سال و 31 درصد بین 45 تا 64 سال قراردارند. کمتر از یک درصد بیمه شدگان بالای 64 سال هستند.  همچنین 62 درصد بیمه شدگان مرد و 38 درصد زن هستند. 

وی گفت:  قریب به 7 هزار نفر از اعضای صندوق در سال 1402 به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند و تعداد بیمه شدگان صندوق با رشد 12 درصدی به 61 هزار نفر رسید.

اعضای صندوق اعتباری هنر از مرز 103000 نفر گذشت

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به تخصیص یارانه به خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با تخصیص یارانه و تسهیل فرایند، تمامی اهالی فرهنگ، هنر و رسانه که  فاقد بیمه هستند بتوانند به سهولت از مزایای بیمه تأمین اجتماعی برخوردار شوند.

وی افزود: بر این اساس صندوق بطور میانگین 60 درصد از حق بیمه تأمین اجتماعی سهم اعضا را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می کند که در سال 1403 ماهیانه 717 هزار تومان به ازای هر بیمه شده به عنوان سهم پرداختی صندوق هنر به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می شود.
وی در ادامه افزود: پیش بینی می شود سهم پرداختی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی برای اعضای بیمه شده در سال 1403 بالغ بر 500 میلیارد تومان باشد. 

پوراحمدی با اشاره به نرخ های بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر گفت: بیمه اعضای صندوق هنر ذیل بیمه ی حرف و مشاغل آزاد سازمان تأمین اجتماعی تعریف می شود و بیمه شدگان براساس نیاز و به اختیار خود یکی از نرخ های14 یا 18درصدی را انتخاب می کنند. 

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگر سخنان خود به سهم پرداختی بیمه شدگان اشاره کرد و گفت: در سال 1403 مبلغ ماهیانه حق بیمه تامین اجتماعی (سهم فرد) در نرخ 14 درصد 286 هزار و 647 تومان و 18 درصد 573 هزار و 295 تومان از سوی سازمان تأمین اجتماعی در ماه های 30 روزه تعیین شده است.

رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر درباره شرایط سنی برخورداری از خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق اعتباری هنر ادامه داد: شرایط سنی متقاضیان این بیمه برای درخواست و عقد قرارداد حداقل 18 و حداکثر 50 سال است. افراد بالای 50 سال سن باید دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به میزان برابر مدت مازاد حداکثر سنی باشند. 

به گفته وی افرادی که حداقل 10 سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند از اعمال شرط سنی معاف هستند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر با اشاره به تسریع در معرفی متقاضیان به سازمان تأمین اجتماعی گفت: پیش از این معرفی افراد به صورت شش ماهه و سه ماهه انجام می‌گرفت. طی پیگیری و توافق با سازمان تأمین اجتماعی جهت کاهش مدت زمان انتظار برای برقراری بیمه ، هم اکنون معرفی افراد در کمترین زمان ممکن یعنی به صورت ماهانه انجام می‌شود. 

پوراحمدی در پایان با اشاره به اضافه شدن بیمه توافقی 27 درصد به سایر نرخ های مصوب اظهار کرد: براساس توافق بعمل آمده، مقرر شد با مهیا شدن زیر ساخت‌های فنی سازمان تأمین اجتماعی بزودی این نرخ در دسترس اعضای واجد شرایط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳۳ هزار نفر در بوشهر عضو صندوق بیمه روستائیان و عشایر هستند
  • پرداخت ۱۳۳ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه به نیازمندان کردستانی 
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • ۱۱۶هزار روستایی و کشاورز در لرستان بیمه شدند
  • ۳۳ هزار نفر در استان بوشهر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان هستند
  • مزایای بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر اطلاع رسانی شود
  • اعلام جزییاتی از بیمه تامین اجتماعی اصحاب فرهنگ و هنر در سال ۱۴۰۳
  • بهره‌مندی اصحاب فرهنگ و هنر از خدمات بیمه تأمین اجتماعی
  • بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی
  • خبر مهم درباره نرخ جایگزینی حقوق بازنشستگان