Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ جلسه کارگروه ستاد تنظیم بازار گیلان به ریاست ارسلان زارع، استاندار گیلان و سایر اعضاء در سالن اجتماعات شهید انصاری استانداری با توجه به در پیش بودن فصل بازگشایی مدارس و آموزش عالی برگزار شد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان نیز در این نشست با تاکید بر اهمیت تأمین کالاهای اساسی مردم، اظهار کرد: باید بتوانیم رضایت و نیازهای مردم و آنچه را که در زندگی روزمره نیاز دارند را تأمین کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد دلق‌پوش بر لزوم همکاری دستگاه‌ها و ارکان حاکمیتی در جهت تأمین کالاهای ضروری مردم تأکید کرد و افزود: در شرایط خاصی اقتصادی قرار داریم و حفظ حقوق مصرف‌کننده و تولیدکننده از اولویت‌های ما است.

وی با تأکید بر اینکه مشکلی در تأمین کالای اساسی مردم نداریم، تصریح کرد: گرچه طی سال‌های گذشته مردم به دلیل جو روانی دشمن به فروشگاه‌ها فشار آوردند و کمی به بازار شوک وارد شد اما اکنون از ثبات اقتصادی نسبی برخورداریم، هرچند نیازمند بسیج همگانی دستگاه‌های اجرایی و خدماتی هستیم.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با اشاره به تأمین مواد غذایی در طول ماه‌های محرم و صفر گفت: 482 تن شکر، 321 تن گوشت منجمد و 161 تن مرغ منجمد در اختیار سازمان تبلیغات اسلامی و اوقاف و امور خیریه جهت واگذاری به هیآت مذهبی تخصیص یافت.

دلق‌پوش با اشاره به ایجاد فروشگاه‌های پاییزه و فروش فوق‌العاده در گیلان گفت: در 6 شهرستان گیلان نمایشگاه پاییزه با 500 غرفه و همچنین 550 فروشگاه فوق‌العاده دایر شده است.

وی با بیان اینکه طی پنج ماه اخیر چهار هزار و 705 مورد شکایت مردمی از واحدهای مختلف به‌عمل‌آمده خاطرنشان کرد: ازاین‌بین  چهار هزار و 636 مورد تخلف با 25 میلیارد تومان جریمه با توجه به بازرسی‌های صورت گرفته شامل متخلفین شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با بیان اینکه بر اساس شاخص‌های ارزیابی سال 97، سازمان حمایت گیلان رتبه پنجم را در بین استان‌های مناطق یک کشور به دست آورده، افزود: گیلان در حوزه تنظیم بازار نیز در کشور رتبه یک را کسب کرده که این مهم مرهون شعور و فهم مردم به‌ویژه بازاریان بوده است.

دلق‌پوش با انتقاد از عرضه گندم بی‌کیفیت در گیلان گفت: بی‌کیفیت‌ترین نوع گندم در گیلان توزیع می‌شود که مستقیماً روی کیفیت نان اثر می‌گذارد و لازم است دولت در این زمینه چاره‌ای بیندیشد چون سلامت مردم بسیار متأثر از مصرف نان و محصولات با پایه آرد است.

وی با اشاره به نگرانی‌های ایجادشده در بین صنوف و واحدهای تولید نان و شیرینی در گیلان تصریح کرد: از اواخر مردادماه امسال سامانه خرید شکر شرکت غله و خدمات بازرگانی بسته‌شده و ما هیچ خرید شکری را برای شیرینی‌پزی‌ها نداشته‌ایم درحالی‌که گیلان قطب تولید شیرینی است و مصرف آن نیز تقریباً در استان بالا است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با تأکید بر استفاده از ظرفیت‌های زیرساختی گیلان ازجمله انبار و سیلوها افزود: در گیلان انبارهای خوبی وجود دارد که لازم است شکر و سایر اقلام پرمصرف در همین استان انبار شوند و به دست مصرف‌کنندگان برسد.

دلق‌پوش از تخلف برخی از شالی‌کوبی‌های گیلان خبر داد و افزود: علیرغم تأکید بر نصب نرخ دریافت اجرت و جنس در قبال تبدیل شلتوک به برنج در برخی از  شالی‌کوبی‌ها، تعدادی حاضر به اجرای مصوبات ستاد تنظیم بازار نبودند و ازاین‌رو از بین 747 شکایت از شالی‌کوبی، 107 مورد تخلف داشته‌اند که در پی آن یک میلیارد و 500 میلیون تومان جریمه برای آن‌ها اعمال‌شده است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استفاده از ظرفیت اوقاف و امور خیریه برنج سلامت محرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالغ بر ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی دانش محیط‌زیست ایران رسید

به گزارش خبرنگار مهر، نورااله مرادی صبح امروز در اولین همایش ملی دانش محیط‌زیست ایران به میزبانی دانشگاه شهرکرد با اشاره به اینکه تمدن ایرانی- اسلامی از پیشینه بسیار عظیمی در حوزه دانش بومی و سنتی برخوردار است، اظهار کرد: پس از روی کار آمدن دولت سیزدهم، مسئله دانش سنتی و بومی در اولویت سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور قرار گرفته است، بنابراین دانش سنتی محیط‌زیست طراحی و برای اجرا به استان چهارمحال و بختیاری واگذار شد.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور افزود: در چهارمحال و بختیاری طراحی خوبی از دانش سنتی و بومی شکل گرفته است، زوایای پنهان و فراموش شده در حوزه محیط‌زیست با کمک پژوهشگران استخراج شد.

وی با تاکید بر اینکه مردم همواره برای سازگاری با محیط‌زیست و طبیعت دست به ابداعات در حوزه‌های مختلف زده‌اند، خاطرنشان کرد: همچنین اقلیم و طبیعت مورد توجه قرار گرفته است.

مرادی با بیان اینکه بالغ بر ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی دانش محیط‌زیست ایران رسیده است، اظهار کرد: این نشان‌دهنده وجود پتانسیل‌های ویژه در حوزه دانش سنتی محیط‌زیست است.

رئیس همایش ملی دانش محیط‌زیست ایران گفت: همایش دانش سنتی محیط‌زیست کشور نقطه آغاز و ارزشمندی برای استفاده از ظرفیت دانش بومی است که باید نهایت بهره را ببریم، در آینده‌ای نزدیک اطلس این دانش را در کشور با کمک تمامی پژوهشگران تألیف خواهیم کرد و به‌عنوان یادگار آن را حفظ کنیم.

وی افزود: با کمک سازمان محیط‌زیست جلد ۳۱ کتاب و اطلس دانش بومی محیط‌زیست کشور با استفاده از پژوهش‌های انجام شده در این حوزه تألیف می‌شود، استمرار برگزاری همایش دانش سنتی محیط‌زیست مورد تاکید است و باید دبیرخانه فعال باشد، این همایش دو سالانه به میزبانی چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.

کد خبر 6079615

دیگر خبرها

  • رتبه نخست گیلان در تولید مرغ اجداد در کشور
  • برپایی بازارچه توانمندی بانوان کارآفرین در آستارا
  • برپایی نمایشگاه هنری «طوفان‌الأحرار» در دانشگاه آزاد بجنورد
  • ساماندهی وضعیت بازارچه‌های مشاغل خانگی در قم
  • گلایه رئیس سازمان غذاودارو از فروش اقلام غیرمجاز در عطاری‌ها
  • ۲۱۰۶ واحد مسکن به مددجویان کمیته امداد گلستان واگذار شد
  • تاکید رییس سازمان بازرسی بر شفافیت زنجیره تولید، مصرف و فروش نفت
  • بالغ بر ۲۰۰ مقاله به دبیرخانه همایش ملی دانش محیط‌زیست ایران رسید
  • برپایی نمایشگاه دستاورد‌های هنرمندان بسیجی و دانش آموزان در آباده
  • ضرورت همت مضاعف مسئولان در تأمین مسکن مددجویان