Web Analytics Made Easy - Statcounter

هدایت الله جمالی پور روز پنجشنبه در جلسه پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری که با حضور علی اصغر احمدی معاون هماهنگی و پیگیری امور استان‌های دفتر رئیس جمهوری در سالن جلسات استانداری برگزار شد، افزود: یکی از مهمترین کارها و وظایف مسئولان تلاش برای تحقق وعده‌های رئیس جمهور در سفر به استان قزوین است.

وی خاطرنشان کرد: همه مسئولان ملی و استانی باید تلاش کنند تا وعده‌های رئیس جمهوری در سفر به استان بدون کم و کاست اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار قزوین گفت: مردم نمی‌پذیرند طرح‌های سفر رئیس جمهور به بهانه کمبود اعتبار تعطیل شده یا به اجرای آنها بی‌توجهی شود.

 وی با بیان اینکه در تخصیص اعتبارات باید اولویت با طرح‌های سفر باشد، گفت:اعتبارات باقی مانده برای اجرا و اتمام طرح‌ها باید به سرعت و قبل از انجام سفر دوم رئیس جمهوری به استان تامین و تخصیص یابد.

مسئول ارشد استان خاطرنشان کرد: نباید مدام به اعتبارات دولتی متکی بود بلکه باید از ظرفیت همه مجموعه‌ها به ویژه بخش خصوصی در این زمینه استفاده کرد.

استاندار قزوین اظهار داشت: نهادهایی چون ستاد اجرایی فرمان امام، بنیاد مستضعفان و کمیته امداد امام(ره) منابع مالی خوبی برای اجرای طرح‌ها در مناطق محروم دارند که باید از ظرفیت آنها در استان بهره بگیریم.

وی از مدیران خواست با اطلاعات دقیق در جلسات بررسی مصوبات سفر رییس جمهوری حضور یافته و آماده یک حرکت جهادی در مسیر توسعه استان باشند.

جمالی پور با اشاره به ظرفیت‌های استان، عنوان کرد: قزوین ظرفیت‌های متنوعی در حوزه‌های صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری دارد که در سند آمایش به آن پرداخته شده است و باید در تصمیم گیری‌های مرتبط با توسعه استان مورد توجه قرار گیرند.

 وی افزود: علاوه بر این باید به مطالبات مهم و اساسی مردم که در برنامه‌ها به آنها توجه نشده دقت کرده و آنها را مورد پیگیری قرار داد.

استاندار قزوین گفت: در مدیریت جدید استان هرگونه رفتار و حرکت و نیز تدوین برنامه در چارچوب قانون، منطق و عقلانیت صورت خواهد گرفت.

سفر رییس جمهوری به قزوین در مهر ماه سال ۹۵، ۵۵ مصوبه با ۷۹ طرح و ۱۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار داشت که بیش از ۸۰ درصد آنها اجرایی شده است.
۶۱۰۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح های زیرساختی استان قزوین استانداری قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۱۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌رئیس جمهور ایران چه درخواستی از رئیس جمهور ازبکستان داشت؟

‌سفیر ازبکستان گفت: رئیس جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری اقتصادی اکو در دیدار با رئیس جمهور ازبکستان بر گسترش همکاری‌ها، مشارکت فعالان بخش خصوصی و افزایش تعاملات اقتصادی دو کشور تأکید کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، فریدالدین نصریوف ظهر امروز در نشست با استاندار بوشهر با اشاره به توسعه ارتباط ازبکستان با جمهوری اسلامی در ابعاد مختلف اظهار داشت: ارتباط تجاری، اقتصادی، سیاسی و سرمایه‌گذاری بین دو کشور جمهوری اسلامی ایران و ازبکستان توسعه یافته است.

سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران با اشاره به دیدار رئیس جمهوری ایران و ازبکستان گفت: رئیس جمهوری اسلامی ایران در حاشیه اجلاس سران سازمان همکاری اقتصادی اکو در دیدار با رئیس جمهور ازبکستان بر گسترش همکاری‌ها، مشارکت فعالان بخش خصوصی و افزایش تعاملات اقتصادی دو کشور تأکید کردند.

وی از افزایش حجم مبادلات تجاری ایران ازبکستان خبر داد و بیان کرد: حجم مبادلات تجاری جمهوری اسلامی ایران و ازبکستان سال گذشته به 500 میلیون دلار رسید و امسال به یک میلیارد دلار افزایش می‌یابد.

نصریوف نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکسپو را فرصت مهمی در توسعه مبادلات تجاری نام برد و گفت: هدف سفر به استان بوشهر توسعه روابط اقتصادی و تجاری، ازبکستان با این استان است.

سفیر ازبکستان در جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه توسعه روابط اقتصادی و تجاری با استان بوشهر در دستور کار قرار دارد گفت: اکنون میزان مبادلات تجاری ازبکستان با کشورهای افغانستان یک میلیارد، روسیه 10 و چین 10 میلیارد دلار است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های مهم ازبکستان در عرصه اقتصادی اضافه کرد: یک منطقه ویژه اقتصادی در ازبکستان با 200 هکتار مساحت ظرفیت مهمی برای سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف است.

نصریوف  ظرفیت استان بوشهر در بخش‌های مختلف اقتصادی، سرمایه‌گذاری و تجاری را قابل توجه دانست و تأکید کرد: با توجه به ارتقا سطح روابط جمهوری اسلامی و ازبکستان توسعه همکاری با استان‌های مختلف ایران از جمله بوشهر در دستور کار قرار دارد.

آمادگی توسعه روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان

استاندار بوشهر هم با تشریح ظرفیت‌های مختلف اقتصادی و تجاری استان گفت: این استان ضمن اینکه در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی از ظرفیت‌های مهمی برخوردار است در بخش تولید محصولات صنعتی و کشاورزی دارای ظرفیت بالایی است.

احمد محمدی‌زاده تولید 40 نوع محصول خرما در استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و گفت: استان بوشهر 50 درصد میگو پرورشی کشور را تولید می‌کند که این دو محصول بازار خوبی در ازبکستان دارد.

وی از آمادگی توسعه روابط اقتصادی و تجاری استان بوشهر با ازبکستان خبر داد و بیان کرد: اعزام هیئت‌های تجاری ایران و ازبکستان به دو کشور و ایجاد نمایشگاه ارائه محصولات در بوشهر و تاشکند می‌توان در توسعه ارتباط و معادلات تجاری اثربخش باشد.

انتهای پیام/190/.

دیگر خبرها

  • مصوبات سفر رییس جمهور در استان سمنان
  • نطر عجیب معاون رییس جمهوری درباره افزایش حقوق‌ها/منظور چه گفت؟
  • رئیس جمهور: ساز و کارهای مشارکت مردم برای تحقق شعار سال فراهم شود / توسعه یافتگی همگام با نظام انقلابی
  • ‌رئیس جمهور ایران چه درخواستی از رئیس جمهور ازبکستان داشت؟
  • رییس‌جمهور ۳ اردیبهشت عازم پاکستان می‌شود
  • رئیسی در سمنان: تمام همت دولت تحقق وعده‌ها در استان است/تذکر رئیس جمهور به بانک‌ها 
  • اژه ای خطاب به مسئولان قضائی : تلاش خود را در جهت امنیت روان ، جان و مال مردم معطوف دارید
  • سمنان مهد ظرفیت‌ها است/ تلاش برای رونق تولید
  • باید در حفظ ظرفیت گردشگری چهارمحال و بختیاری تلاش شود
  • ۷۲ درصد مصوبات سفر رئیس جمهوری به لرستان اجرا شده‌اند