Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بهزیستی کشور با انتقاد از نمایندگان مجلس گفت: حوزه معلولان ۳۰ هزار میلیارد تومان بودجه می‌خواهد در حالیکه یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بودجه برای آن تصویب شده و این رقم با توجه به جمعیت یک میلیون و ۴۵۰ هزار نفری معلولان هیچ سنخیتی ندارد. ۲۸ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۰ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ وحید قبادی‌دانا  با اشاره به بررسی فعالیت‌های بهزیستی در طول 39 سال و فرایندها در درمان اعتیاد اظهار کرد: در مقوله درمان اعتیاد، مراکز درمان سرپایی، اقامتی، TC و اجتماع‌محور را تجربه کرده است، در موضوع پیشگیری و کاهش آسیب‌های اعتیاد هم اقدامات خوبی در مناطق حاشیه‌ای داشته‌ایم، چه بسا سیر صعودی ترک اعتیاد تزریقی محصول موفقیت همین مراکز کاهش آسیب بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مطالعات انجام شده درخصوص الگوهای موفق دیگر کشورها تصریح کرد: در کشورهای موفق مانند پرتقال یا ایتالیا تأکید بسیاری بر ایجاد  اشتغال مثبت برای افراد معتاد داشتند که همین اولویت به اشتغال معتادان باعث پیشرفت در درمان اعتیاد آن‌ها شد و به همین دلیل تأکید ما هم تجهیز و تقویت مراکز کاهش آسیب است.

قبادی‌دانا با انتقاد از نسخه پیچی واحد برای همه افراد معتاد، گفت: چرا باید یک نسخه واحد مانند تجویز متادون برای همه معتادان استفاده کنیم، اگرچه متادون جایگاهی هم در درمان دارد، اما مدیریت مورد در روش TC بسیار مهم است که اینکار توسط تیم درمانی متخصص با حضور پزشک، روانشناس، مددکار و درمانگر است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در TCها سم‌زدایی در مرحله اول درمان است، تصریح کرد: در این روش، درمان پرهیزمدار و درمان مباحث روحی و روانی برای افراد معتاد درنظر گرفته شده که مهم‌ترین نقاط قوت این طرح توجه به همکاری و حمایت خانواده از فرد معتاد است که این امر هم در تخصص مددکاران اجتماعی حاضر در تیم درمانی است.

وی با اشاره به اینکه در روش TC از معتادان بهبودیافته برای درمان معتادان جدید استفاده می‌شود، گفت: این افراد تجربه‌های مفید خود را به معتادان جدید ارائه می‌دهند همچنین گروه درمانی توسط روانشناسان و روان درمانگران برای آن‌ها اجرا  و همزمان به ورزش و نشاط اجتماعی هم توجه می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با تأکید بر این که اشتغال و دوری از بیکاری برای معتادان مهم‌ترین مورد درمان است، خاطرنشان کرد: اگر معتاد سمزدایی یا درمان شود اما خانواده و جامعه او را نپذیرد و بیکاری هم برای او ایجاد شده باشد، احتمال عدم عود اعتیاد او تنها پنج درصد است، چه بسا افرادی که بارها سم‌زدایی و درمان شده‌اند اما به دلیل بیکاری و عدم حمایت خانواده و جامعه از آن‌ها دوباره به این مسیر ورود کردند.

وی با بیان اینکه این روش جدید درمان به معنای تعطیل کردن دیگر سیاست‌های بهزیستی در مورد اعتیاد نیست، افزود: همچنان باید به موضوع کاهش آسیب توجه کرد و مراکز دی آی سی را تجهیز و تقویت کرد در حوزه زنان هم طبق آمار اگر چه 10 درصد معتادان از زنان هستند اما 30 درصد مراکز درمانی ما مختص زنان است.

قبادی دانا با تأکید بر اینکه امروز وضعیت کشور به طوری است که آنقدر بودجه نداریم تا صرف آزمون و خطا کنیم، اظهار کرد: مراکز جامع نیازمند فضای فیزیکی مناسب، بودجه تأمین و نگهداری خوب، نیروی انسانی متخصص است که باید به همه این موارد در کنار هم توجه کرد.

وی با ابراز تأسف از عدم توجه به معلولان در مبلمان و حمل و نقل شهریt گفت: باید توجه بیشتری به ویلچرنشینان داشت، جامعه امروز باید افراد دارای معلولیت را ببیند و به رسمیت بشناسد و همواره موقعیت آن‌ها را در اقدامات شهری خود لحاظ کند، باید در انواع حمل ونقل شهری خود معلولان را به یاد داشته باشیم و علاوه بر معلولیت که از هیچکس دور نیست سالمندی هم برای همه ما همچون معلولیت وجود دارد پس باید مدیریت وضع معلولان را هم در برنامه ریزی‌های خود لحاظ کنیم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور با انتقاد به نمایندگان مجلس، گفت: حوزه معلولان 30 هزار میلیارد تومان بودجه می‌خواهد در حالیکه تنها یک هزار و 100 میلیارد تومان بودجه برای آن تصویب شده و این مبلغ برای یک میلیون و 450 هزار فرد معلول که به دلیل قوانین حمایت از معلولان مطالبه دارند در نظر گرفته شده و با 30 هزار میلیارد تومان بودجه لازم هیچ سنخیتی ندارد.

وی خطاب به نمایندگان مجلس، گفت: قانون جامع معلولان قانون خوبی بود که در مجلس تصویب شد، اما ای کاش بودجه آن را تصویب می‌کردند، چراکه بودجه این قانون به هیچ وجه کفاف اجرای آن را نمی‌دهد همچنین دستمزد پرسنل بهزیستی در تمام رده‌های کشور کمترین رتبه را دارد و همه این موارد نیازمند رسیدگی است.

قبادی دانا با اشاره به اینکه دولت تعداد مستمری بگیران بهزیستی را از 500 هزار خانوار به بیش از یک میلیون خانوار افزایش داد، در پایان یادآور شد: کل مبلغی که در سال 97 وارد کارت بانکی مددجویان بهزیستی شد یک هزار و 700 میلیارد تومان بود، اما در سال 98 مبلغ مستمری که به حساب مددجویان بهزیستی وارد می‌شود به 2 هزار و 700 میلیارد تومان افزایش یافته است.

آقای "نوبخت!" از مددجویان کمیته امداد و بهزیستی معذرت‌خواهی کنید!

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT12 واژه های کاربردی مرتبط سازمان بهزیستی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان بهزیستی سازمان بهزیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۲۰۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه پشت نوبتی در حوزه مستمری وجود ندارد، گفت: هیچ بانوی سرپرست خانوار و فرد دارای معلولیتی پشت نوبت مستمری نیست.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علی محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی گفت: ۹۶۰ هزار نفر در دولت قبل تحت پوشش مستمری قرار داشتند که اکنون یک میلیون و ۵۲۴ هزار نفر تحت پوشش قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه در استاندارد جهانی بین ۸ تا ۱۵ درصد جامعه دارای معلولیت هستند، گفت: در حوزه سالمندی در ۳۴ سال آینده ۳۰ درصد افراد جامعه سالمندان هستند که باید شرایط لازم برای بسته نشدن پنجره زیستی جمعیتی انجام گیرد.

** اقدامات دولت سیزدهم برای معلولان

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در دولت سیزدهم، قانون حمایت از حقوق معلولان پیگیری شد.

قادری افزود: همچنین برای اولین بار آزمون استخدامی افراد دارای معلولیت برای جذب ۴۳۰۰ نفر در ۴۶ دستگاه دولتی از مقطع لیسانس تا دکتری برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: پیشتر استانداردسازی خودرو برای افراد دارای معلولیت پیش بینی شده بود و لی آئین نامه‌ای تدوین نشده بود که با پیگیری صورت گرفته در دولت برای اولین بار استاندارد خودرو تدوین شد.

** پوشش ۹۵ درصدی اورژانس اجتماعی در کشور

رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه در کشور ۲ اورژانس فوریت‌های پزشکی ۱۱۵ و فوریت‌های اجتماعی ۱۲۳ فعالیت می‌کنند، گفت: بیش از پنج هزار نیروی متخصص در این حوزه فعالیت می‌کنند و بیش از ۹۰ درصد پوشش در کشور را دارد.

قادری افزود: برای اولین بار بیش از ۲۵۰۰ مرکز مردم پایه در کشور ایجاد شد و بعد از تصویب در هیات دولت می‌توانیم مسیر حرفه‌ای گام دوم انقلاب را در خصوص حلقه‌های میانی و اتصال و ارتباط با مردم را انجام دهیم.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی ردیف جداگانه بودجه برای قانون معلولان
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • هیچ معلولی پشت نوبت مستمری نیست
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • اختصاص ۷ همت به طرح دارویار
  • متن گزارش کمیسیون بهداشت درباره دلایل کمبود و گرانی دارو
  • متن کامل گزارش کمیسیون بهداشت و درمان مجلس درباره کمبود دارو
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • انتقاد دیوان محاسبات از افزایش نامتعارف هزینه برخی دستگاه‌ها