Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-03-28@08:56:32 GMT

درباره اعتراف پگاه آهنگرانی و اعتراض سلبریتی‌ها

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۶۳۳۴۰

درباره اعتراف پگاه آهنگرانی و اعتراض سلبریتی‌ها

جهان نيوز: پگاه آهنگرانی اخیراً درباره مسئولیت اجتماعی سلبریتی‌ها در اظهارنظرهایشان حرف‌های جالبی بر زبان آورده است؛ حرف‌هایی که فضای غالب بر مواضع سلبریتی‌ها باعث شده تا بیان آن از زبان یک بازیگر ایرانی کمی دور از انتظار باشد. همین اواخر پست اینستاگرامی یک بازیگر درجه ۳ فراموش شده در روز عاشورا همه را در بهت فرو برد که چه اتفاقی افتاده که یک مثلاً هنرمند به خودش اجازه می‌دهد در چنین روزی به ساحت یکی از مقدس‌ترین شخصیت‌های اسلام جسارت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اظهارنظر‌هایی که معلوم است از افکاری سالم بروز نمی‌کند مدت‌هاست دیگر برای مردم گویی حالتی طبیعی پیدا کرده و همین روند‌ها باعث شده دیگر کمتر کسی از سلبریتی‌ها انتظار شنیدن حرف‌های عمیق و منطقی داشته باشد، به خصوص که این قشر در ایام انتخابات به طور یکپارچه مردم را برای رأی دادن به یک جریان خاص تهییج می‌کنند و نتیجه هم اغلب به ضرر مردم تمام می‌شود. حالا و در میان این بلبشو بازیگری مثل پگاه آهنگرانی خارج از دایره اظهارنظر‌های مرسوم حرف‌هایی زده که مخاطبش همه سلبریتی‌ها هستند.

معلوم است که این حرف‌ها را برای دیده شدن و جنجال درست کردن هم نزده و به اصطلاح فیلم بازی نمی‌کند بلکه بیان اعتقاداتی است که به گفته خودش پس از کسب تجربیاتی اجتماعی به آن رسیده است.

اینکه سلبریتی‌ها که او خودش را نیز عضوی از آن‌ها می‌داند چرا باید این شأن و جایگاه را برای خود قائل باشند که درباره هر مسئله و هر رخدادی نظر بدهند و فکر کنند، متخصص اظهار نظر درباره هر چیزی هستند، حرف مهمی است.

پگاه آهنگرانی به این درک نائل شده که یک راننده تاکسی هم ممکن است درباره هر موضوع و مسئله‌ای که به نظرش می‌رسد اظهار نظر کند و کسی هم دنبال این نیست که جلوی حرف زدن این قشر یا اقشار دیگر جامعه را بگیرد، اما مخاطبان یک راننده تاکسی طیف کوچکی از مردم هستند و اساساً کسی هم انتظار ندارد درباره هر چیزی که نظر می‌دهند کارشناسانه باشد. مردم می‌شنوند و عبور می‌کنند و بعضی وقت‌ها همکلام هم می‌شوند و همدلی هم می‌کنند، اما همه می‌دانند که لزوماً این اظهارنظرکردن‌ها نمی‌تواند دقیق باشد، اما دایره تاثیرگذاری یک راننده تاکسی قابل مقایسه با یک سلبریتی نیست.

پگاه آهنگرانی احتمالاً به این درک و آگاهی رسیده که هنرپیشه و ورزشکار اگر بتوانند در حرفه خود آدم موفقی باشند و از آنجا که چشم مردم به آنهاست، حریم‌های اخلاقی جامعه را رعایت کنند و به عنوان شهروندی مسئولیت‌شناس مراقب اعمال و رفتارشان باشند و نقشی که ممکن است جامعه از ایشان به عنوان یک الگو انتظار دارد را جدی بگیرند، خودش کم کاری نیست. او احتمالاً متوجه این شده که تغییر و تحول مثبت در جامعه چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفتد و با شعار دادن و شلوغ کردن و رفتار‌های احساسی تحقق پیدا نمی‌کند.

فرض ما این است که پگاه آهنگرانی به این درک و آگاهی نائل شده است. بازتاب سخنان او در فضای مجازی هم به دلیل صراحت و صداقتی که می‌شد از آن دریافت کرد مثبت و تاثیرگذار بوده است. او دیگر نمی‌خواهد بازیچه باند‌های قدرت و ثروت در ایام انتخابات باشد. احیاناً حالا می‌داند که قدرت‌طلبان چگونه از احساسات افرادی مثل او به سود مطامع خود سوءاستفاده می‌کنند و به هیچ کس هم پاسخگو نیستند. همه این‌ها باعث شده تا او عالمانه‌تر به مسائل نگاه کند. برای بیان این موضع منطقی هم به طور قطع باید هزینه بدهد.

بی‌دلیل نیست که آن سلبریتی از آلمان به او کنایه بزند که تو دنبال لغو ممنوع‌الخروجی‌ات هستی. یکی هم نیست بگوید مگر شما که از ایران خروج و خود را ممنوع الورود کرده‌اید چه گلی به سر ملت زده‌اید خانم بازیگر! پگاه آهنگرانی دست‌کم خودش حرف می‌زند و یکی مثل احمد باطبی از امریکا به او برای توئیت زدن خط نمی‌دهد. خوب بود همه سلبریتی‌ها پیش از شهرت درس آزادگی می‌آموختند و بعد سلبریتی می‌شدند، اما دریغ... (1)

پی نوشت:
1)https://www.javanonline.ir/fa/news/969801

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۳۳۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف چیز‌های عجیب در کالبد شکافی سلبریتی‌های درگذشته!

مرگ همیشه اتفاقی غم انگیز است، بخصوص وقتی برای شخصی شناخته شده رخ می‌دهد.

به گزارش روزیاتو، گرچه بسیاری از سلبریتی‌ها سرنوشت تراژیکی داشته‌اند، اما بررسی‌های پس از مرگ شان از نکات غافلگیر کننده‌ای در خصوص مرگ آن‌ها پرده برداشته است.

ایمی واینهاوس

این خواننده‌ی بریتانیایی در سال ۲۰۱۱ در سن ۲۷ سالگی از دنیا رفت. پیکر بی جان او در حالی در تختخوابش کشف شد که چند بطری ودکا هم در نزدیکی او وجود داشت.

در جریان کالبد شکافی واینهاوس معلوم شد او به ازای هر ۱۰۰ میلی لیتر از خونش، ۴۱۶ میلی گرم الکل در خونش داشت. این در حالی است که ۳۵۰ میلی گرم الکل برای بروز مشکلات تنفسی کافی است. نتیجه‌ی کالبد شکافی او این بود که علت اصلی مرگ این خواننده‌ی مشهور زیاده روی در مصرف الکل بود.

لیزا ماری پریسلی (دختر الویس پریسلی)

لیزا ماری پریسلی در سال ۲۰۲۳ در سن ۵۴ سالگی درگذشت. مرگ نابهنگام او دنیا را در شوک فرو برد و گزارشات اولیه حاکی از آن بود که او در خانه‌ی خود دچار حمله‌ی قلبی شده بود. این امر باعث گمانه زنی‌هایی درباره‌ی ارتباط این اتفاق با مرگ پدر مشهورش، الویس پریسلی شد که او نیز از بیماری قلبی رنج می‌برد. با این حال، دلیل اصلی مرگ لیزا ماری تا ۷ ماه بعد فاش نشد. کالبد شکافی نشان داد که او بر اثر یک انسداد روده‌ی جزئی جان خود را از دست داده بود. عوارض ناشی از یک جراحی کاهش وزن قبلی منجر به شکل گیری بافت زخم در روده‌ی کوچک لیزا ماری شده بود، امری که باعث انسداد روده‌ی او شده بود. انسداد روده اگر درمان نشود می‌تواند منجر به بافت مردگی یا پرفوراسیون (سوراخ شدن بافت) و در نهایت، مرگ شود.

لیزا ماری پریسلی در صبح روز حادثه، دچار دل درد شده و سپس بر اثر حمله‌ی قلبی ناشی از انسداد روده، جان خود را از دست داده بود. علیرغم اننتقال فوری او به بیمارستان، لیزا ماری پس از چند ساعت درگذشت. نتیجه‌ی آزمایشات سم شناسی از وجود مسکن اکسی کدون به مقدار استاندارد و درمانی و همینطور وجود داروی ضد روانپریشی کوئتیاپین در خون او حکایت داشت. با این حال، تأکید شده بود که این مواد نقشی در مرگ لیزا ماری نداشتند. پزشکی قانونی به این نتیجه رسیده بود که لیزا ماری پریسلی بر اثر عوامل طبیعی جان باخته بود.

رابین ویلیامز

این بازیگر و کمدین شناخته شده در سال ۲۰۱۴ در سن ۶۳ سالگی درگذشت. او از مدت‌ها قبل با چالش‌های روحی درگیر بود و علاوه بر این، مبتلا به بیماری پارکینسون تشخیص داده شده بود.

ویلیامز بر اثر خفگی جان خود را از دست داده بود و در خون او دارو‌های ضد افسردگی و پارکینسون پیدا شد. با این حال، کالبد شکافی او معلوم کرد این بازیگر مشهور نه به پارکینسون، بلکه به بیماری «زوال عقل با اجسام لویی» دچار بود، بیماری‌ای که به دلیل شباهت نشانه هایش، اغلب با پارکینسون اشتباه گرفته می‌شود.

پل واکر

بازیگر فیلم‌های «سریع و خشن» در سال ۲۰۱۳ در جریان یک سانحه‌ی رانندگی شدید در سن ۴۰ سالگی جان باخت. او در زمان وقوع این تصادف سوار بر یک خودروی پورشه کاررا جی تی بود.

طبق اعلام پزشکی قانونی، پیکر واکر در حالت تدافعی‌ای به نام «حالت بوکسوری» کشف شده بود که نشان می‌داد واکر در زمان مرگ دست‌های خود را برای محافظت از سر و صورتش بالا آورده بود. دلیل مرگ او «ترکیب آثار صدمات تروماتیک و سوختگی» اعلام شد.

کری فیشر

کری فیشر که با ایفای نقش «پرنسس لیا» در سه گانه‌ی اصلی «جنگ ستارگان» شناخته می‌شود، در سال ۲۰۱۶ در سن ۶۰ سالگی درگذشت.

او در حین یک سفر هوایی دچار حمله‌ی قلبی شده و فوراً به بیمارستان منتقل شده بود. با این حال، طولی نکشید که فیشر جان خود را از دست داد. علت رسمی مرگ او آپنه خواب (اختلال وقفه تنفسی در خواب) اعلام شد. اما نتیجه‌ی آزمایشات سم شناسی معلوم کرد ترکیبی از مواد مخدر مختلف در خون او وجود داشت، از جمله الکل، متادون، کوکایین، اکستازی و دارو‌های آرام بخش.

بریتانی مورفی

بریتانی مورفی با نقش آفرینی هایش در دهه‌ی ۱۹۹۰ و اوایل دهه‌ی ۲۰۰۰ به شهرت رسید. او در سال ۲۰۰۹ در سن ۳۲ سالگی بر اثر یک بیماری قابل درمان درگذشت: ذات الریه.

بر اساس گزارش پزشکی قانونی، کم خونی مورفی که بر اثر خونریزی‌های قاعدگی به وجود آمده بود، دستگاه ایمنی بدن او را ضعیف کرده بود و مقابله با این عفونت ویروسی را برایش دشوار ساخته بود. بعد از مرگ مورفی، پدرش خواستار ارائه‌ی یک گزارش سم شناسی شد که نتیجه‌ی آن از وجود مقادیر زیادی فلزات سنگین در خون او حکایت داشت، امری که این احتمال را مطرح ساخت که مورفی بر اثر مسمومیت درگذشته بود. با این حال، این احتمال از سوی یک پزشک سم شناس برجسته رد شد.

هیث لجر

هیث لجر در سال ۲۰۰۸ در ۲۸ سالگی درگذشت.

کالبد شکافی لجر نشان داد که عملت مرگ اوردوز تصادفی بر اثر ترکیبی از دارو‌های تجویزی بود. بر اساس گزارش پزشکی قانونی، لجر بر اثر «مسمومیت شدید با ترکیبی از آثار اکسی کدون، هیدروکودون، دیازپام، تمازپام، آلپرازولام و دوکسیلامین» جان خود را از دست داده ود.

مایکل جکسون

خبر درگذشت «سلطان پاپ» در سال ۲۰۰۹ دنیا را در شوک فرو برد. او در زمان مرگ ۵۰ سال داشت.

دلیل مرگ مایکل جکسون مصرف دوز مرگباری از داروی پروپوفول (نوعی داروی بیهوشی قوی) بود که توسط پزشک او، کنراد موری تجویز شده بود. او بعداً به همین دلیل در قتل غیر عمد گناهکار شناخته شد. علاوه بر پروپوفول، دارو‌های دیگری هم در خون جکسون یافت شد، مانند میدازولام، دیازپام، لیدوکایین و افدرین. کالبد شکافی جکسون همچنین نشان داد که هیچ مشکل آناتومیکی که باعث مرگ وی شده باشد، وجود نداشت.

برندون لی (پسر بروس لی)

برندون لی در سال ۱۹۹۴ بر اثر اصابت تصادفی گلوله از یک اسلحه در جریان ساخت فیلم «کلاغ»، در سن ۲۸ سالگی جان خود را از دست داد.

یک گلوله‌ی کالیبر ۴۴ درون ستون فقرات او کشف شد. از این اسلحه قرار بود برای یک صحنه‌ی نمای نزدیک استفاده شود، اما متأسفانه به درستی تنظیم نشده بود.

دیگر خبرها

  • اعتراف بزرگ انگلیس در جنگ با روسیه
  • اعتراف نظامی صهیونیست به بمب گذاری دفاتر آنروا
  • اعتراف صهیونیست‌ها: قادر به نابودی حماس نیستیم
  • اعتراف بزرگ اسرائیلی‌ها
  • اعتراف تکان‌دهنده ریچارلیسون: به خودکشی فکر می‌کردم!
  • کشف چیز‌های عجیب در کالبد شکافی سلبریتی‌های درگذشته!
  • مادورو: می خواستند من را ترور کنند | دو مرد مسلح بازداشت و اعتراف کردند
  • ۱۰ سلبریتی زن با بیشترین دنبال‌کننده در فیس‌بوک سال ۲۰۲۴
  • مهمانی ۴۰ میلیارد تومانی سلبریتی‌ها؟
  • نوحه انتقادی مهدی رسولی درباره سکوت سلبریتی‌ها درقبال جنایات غزه