Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین سید حسین مومنی روز پنجشنبه در دومین گردهمایی فعالان مردمی جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی در عرصه اربعین در شبستان کربلا مسجد جمکران در قم اظهار داشت: واقعه کربلا باید از سه منظر عقلانیت، حماسه و عزت و عاطفه و عشق نگاه شود.

وی گفت: این حادثه عظیم تاریخی اگر صرفا از بعد عقلی مد نظر قرار گیرد، یک جریان ساکن و بی روح می شود که همان سکولاریسم است که دین در آن هیچ نقشی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 اگر تنها به جنبه عاطفی و احساسی کربلا توجه شود، نیز اهداف متعالی عاشورا بر روی زمین میماند.
وی با تاکید بر توجه ویژه به بعد حماسی و غیرتمندانه قیام سرور و سالار شهیدان گفت: بصیرت یکی از پیام های بسیار مهم عاشوراست.

مومنی با اشاره به راهپیمایی اربعین خاطرنشان کرد: این گردهمایی سالانه شیعیان و همه مسلمانان جهان که هر سال پر رونق تر و پر فروغ تر از سال قبل انجام می شود، موجبات وحشت و هراس آمریکا و مزدورانش را پدید آورده است.

استاد حوزه علمیه قم ، مقوله بصیرت افزایی را از نکته های بسیار مهم و قابل توجه در این راهپیمایی دانست و افزود: در این آیین بزرگ زمینه سازی برای این فرهنگ بسیار فراهم است.

وی گفت: پیاده روی اربعین ظرفیت های بالقوه و بسیار خوبی را برای توسعه جریان مهدویت و پاسخگویی به شبهه های اعتقادی و غیر اعتقادی را در خود دارد. 

دومین گردهمایی فعالان جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی با هدف ایجاد هماهنگی‌های لازم بین نیروهای جبهه فرهنگی انقلاب در حوزه اربعین و فعالین این عرصه و همچنین پیگیری اهداف مشترک و همسو جهت فرهنگ سازی تا فردا ادامه دارد.

۷۴۰۳/ ۶۱۳۳/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قم فرهنگی اربعین حسینی همایش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۵۵۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی فرصتی برای نظام پوشاک است

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمجید امامی رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور با اشاره به تصویب سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی گفت: بر اساس پیمایش‌ها و داده‌های مرکز آمار ایران (تا پایان سال ۱۴۰۱) بیشترین مصارف فرهنگی خانوار ایران حدود ۵/‏۵‬ درصد است. طبعاً باید نظام فرهنگی کشور این دغدغه را داشته باشد. چراکه حوزه پوشاک و ملزوماتش مرتبط با نظام فرهنگی کشور است زیرا پوشاک و لباس جزو نیازهای اساسی به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: حدود ۵/۵ درصد از هزینه و مصارف فرهنگی خانواده ایرانی پوشاک است؛ اما نظام فرهنگی نه تنها در سال‌های گذشته بلکه در یک قرن گذشته که دولت مدرن در ایران مستقر بوده است، اساساً نگاه فرهنگی‌اش به این موضوع کمتر بوده است.

رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در ادامه گفت: سال ۸۵ قانون ساماندهی مد و لباس به تصویب رسید و دبیرخانه‌ای در این باره به تأیید دولت وقت، در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی شکل گرفت. اما اقدامی که اخیراً در شورای عالی انقلاب فرهنگی ذیل سند مهندسی فرهنگی کشور انجام شد، جامع‌ترین، زنجیره‌وارترین و کامل‌ترین متن راهبردی و اقدامات برای بیش از بیست دستگاه است که توانسته به صورت قانونمند، دقیق و علمی مسأله ساماندهی پوشاک را در کشور مورد نظر قرار دهد.

وی افزود: اگر ایرانی بپوشیم و شاخص‌های فرهنگی، دینی و شرعی و اسلامی خودمان را در عرصه پوشش، تولید، توزیع، مصرف و انتخاب و ذائقه ارتقا دهیم، حتماً بسیاری از چالش‌های امروز که در نظم فرهنگی به ویژه در میان نسل نوجوان وجود دارد، شاهد نخواهیم بود.

امامی گفت: در سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی به عنوان یک فرصت به نظام پوشاک نگاه شده است یعنی فقط به تولید توجه نشده بلکه به مصرف کننده و حقوق فرهنگی مصرف کننده و حتی به زنجیره پوشاک از مواد اولیه تا طراحی و توزیع پوشاک توجه شده است. در این سند شاهد هدفگذاری کمی هستیم و امیدواریم بیش از ۳۰ درصد پوشاک مصرف مردم کشور به ویژندهای متعهد، متخصص، بومی و ایرانی متصل شود. واردات پوشاک دوخته شده بر اساس تصمیم گیری‌هایی که از سال‌های قبل بوده ممنوع است؛ زیرا می‌توانیم نیاز داخلی را رفع کنیم. البته در عرصه طراحی باید نگاه انفعالی را تبدیل به نگاه فعالی کنیم.

رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در پایان گفت: امیدواریم با سند ساماندهی سبک پوشش ایرانی اسلامی که در آن مد به عنوان سبک پایداری و ذائقه پایداری از پوشش مورد توجه قرار گرفته است، بتوانیم مصرف بزرگ، اتفاق و پدیده بزرگ فرهنگی را در کشور با نگاه شورای عالی انقلاب فرهنگی و متخصصان و با حمایت تولیدکنندگان و اصناف ساماندهی کنیم.

کد خبر 6081925 زینب رازدشت تازکند

دیگر خبرها

  • شوی غربی برای حمایت از جنگ‌طلبی صهیونیست‌ها | دست بسته گروه ۷ در برابر ایران
  • سند ملی سبک پوشش ایرانی اسلامی فرصتی برای نظام پوشاک است
  • همدلی مقاومت لبنان برابر رژیم صهیونیستی مایه مباهات است
  • شجاعت و شهادت طلبی نیروهای مسلح کشور را به بازدارندگی رساند
  • هوشیاری ارتشیان خاری بر چشم دشمنان است
  • خسروپناه: مجوز کسب و کارهای بازی محور به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی واگذار شد/ دانشگاه تهران مسئول برگزاری بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران
  • اعلام آمادگی پایگاه پدافندی ارتش در آبدانان
  • راز پویایی هنر انقلاب بارور شدن اندیشه انقلابی است
  • همایش بین‌المللی معرفت و رسالت حسینی در کربلا برگزار می‌شود
  • بیانیه موزه دفاع مقدس به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران