Web Analytics Made Easy - Statcounter

این افراد معتقد بودند توسعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای بدون در نظر گرفتن ظرفیت های محلی و شهرستانی، سبب تحت تاثیر قرار گرفتن فعالیت کسبه خرد و سنتی و در نهایت تعطیلی آنها می‌شود.

به گزارش ایرنا این نخستین‌بار نیست که کسبه دماوند نسبت به فعالیت فروشگاه‌های زنجیره‌ای اعتراض دارند، اواخر سال گذشته بود که گلایه کسبه به افزایش شمار فروشگاه‌های زنجیره‌ای در این شهرستان شروع شد و مسئولان محلی هم اعلام کردند بدون مجوز نهادهای شهرستان، حتی اگر استان یا نهادهای کشوری مجوز داده باشند، راه‌اندازی این فروشگاه‌ها در شهرستان ممنوع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا این معترضان که امروز به فرمانداری دماوند مراجعه کرده بودند مدعی هستند بخشنامه‌ای که راه‌اندازی فروشگاه‌های زنجیره‌ای بدون هماهنگی نهادهای شهرستانی را ممنوع کرده بود ملغی شده و قرار است آیین نامه جدید در این زمینه ابلاغ شود و در این مدت برخی فروشگاه های زنجیره ای، دوباره برای ایجاد شعبه های بیشتر در این مجال، فعال شده‌اند.

دبیر اتاق اصناف دماوند و نماینده کسبه‌ معترض که امروز به فرمانداری این شهرستان مراجعه کرده بودند در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت:‌ اینک ۱۶ فروشگاه زنجیره‌ای در این شهرستان دایر و حدود هشت فروشگاه دیگر نیز در حال افتتاح است.

حسن هاشمی افزود: ۱۲ مورد از این فروشگاه‌ها در شهر دماوند فعال یا در حال راه اندازی و ما معتقدیم که این تعداد فروشگاه زنجیره‌ای فراتر از ظرفیت های شهرستان است و موجب تعطیلی سایر واحدهای صنفی خواهد شد که افزایش بیکاری و آسیب های اجتماعی را به دنبال دارد.

وی ادامه داد: مسئولان شهرستان اواخر سال گذشته اعلام کردند که فروشگاه های زنجیره ای علاوه بر مجوز استان، باید مجوزهای محلی را نیز اخذ کنند، اما به دلیل مصوبه آزاد شدن صدور پروانه کسب در سطح کشوری، اخیرا تعدادی فروشگاه دیگر نیز در حال افزایش است.

هاشمی ادامه داد: امروز بخش عمده ای از کسبه از این مهم گله‌مند هستند و خواستار پیگیری موضوع از مسئولان منطقه هستند.

وی در پاسخ به این پرسش که چطور مجوز احداث فروشگاه های زنجیره ای در شهرستان داده می‌شود؟ گفت: این فروشگاه ها با مجوز اتحادیه کشوری خود نسبت به اجاره واحدهای دارای کاربری تجاری در نقاط مختلف شهر اقدام می کنند.

فروشگاه‌های زنجیره‌ای قابلیت گسترش در دماوند ندارند

فاطمه فرزام معاون برنامه‌ریزی و اداری مالی فرمانداری شهرستان دماوند در این زمینه در پاسخ به خبرنگار ایرنا گفت: کسبه نسبت به افتتاح فروشگاه‌های زنجیره‌ای ناراضی هستند و معتقدند که این اقدام موجب ضرردهی اقتصادی آنان و تعطیلی برخی از واحدهای تعطیلی شده است.

وی ادامه داد: فرمانداری دماوند مصمم است فروشگاه‌های زنجیره‌ای قابلیت گسترش در این شهرستان را ندارد چراکه باید کنترل شده و بر اساس وسعت منطقه‌ای و جمعیت شاهد استقرار اینگونه فروشگاه‌ها باشیم.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: بر این اساس صورتجلسه‌ای در اسفند سال ۹۷ مبنی بر منع فعالیت این فروشگاه‌ها تنظیم شد اما متأسفانه بر اساس مصوبه‌ کشوری، شاهد درخواست افتتاح مجدد اینگونه فروشگاه‌ها هستیم.

فرزام ادامه داد: در این نشست پس از بیان نظر کسبه و مشاهده نامه‌ای که توسط این افراد جمع‌آوری شده، مقرر شد در نشست شورای تأمین شهرستان دماوند، موضوع مورد بحث و بررسی قرار بگیرد و تصمیم نهایی اتخاذ شود.

به گزارش ایرنا به دنبال بالاگرفتن اعتراض های برخی کسبه در دماوند، مسئولان اتحادیه کشوری فروشگاه‌های زنجیره ای هم در این زمینه موضع گرفتند به طوری که همان زمان «سعید صرافی» مدیر اجرایی این اتحادیه تاکید کرده بود استقبال مردم از فروشگاه های زنجیره ای موید کارآمدی، رقابت اصولی و قانونی این صنف و ایجاد محدودیت در توسعه آنها خلاف قانون برنامه ششم توسعه و مغایر با مقررات رفع موانع کسب و کار است.

شهرستان دماوند در شمال شرق استان تهران قرار دارد.

تهرام/۷۲۴۶/ ۱۰۰۸

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان تهران شهرستان دماوند اصناف فروشگاه زنجیره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۷۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ کشوری مثل قطر نمی‌تواند واسطه رسیدن به توافق مبادله اسرا باشد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از مسئولان ارشد اسرائیلی تاکید کرده است که هیچ کشور دیگری همچون قطر نمی‌تواند واسطه دستیابی به توافق مبادله اسرا شود.

در همین راستا، شبکه عبری زبان کان به نقل از برخی منابع تاکید کرد که اسرائیل نگران احتمال انتقال رهبران حماس از قطر به ترکیه است.

به گفته مسئولان اسرائیلی، محافل رسمی قطری همچون رهبران ترکیه در مورد رژیم صهیونیستی اظهارنظرهای مشکل‌ساز نمی‌کنند.

پیش از این، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشته بود که با افزایش فشارها از سوی اعضای کنگره آمریکا بر دوحه در موضوع میانجی‌گری میان حماس و تل‌آویو، رهبران سیاسی حماس در صدد انتقال دفاتر خود به خارج از قطر هستند.

این روزنامه در ادامه گزارش خود به نقل از مسئولان عرب نوشته است که جنبش حماس در روزهای اخیر حداقل با مقامات دو کشور در منطقه درباره موضوع انتقال دفاتر خارجی خود به این کشورها ارتباط برقرار کرده است.

وال استریت ژورنال در ادامه گزارش خود نوشت: انتقال دفاتر و رهبران سیاسی حماس به خارج از قطر ممکن است موضوع مذاکرات آتش بس و آزادی اسرا در غزه را به بن بست بکشاند، چون در این صورت ارتباط مقامات قطر با رهبران حماس دشوار خواهد شد.

وال استریت ژورنال در ادامه مدعی شد: یکی از دلایل اصلی تصمیم رهبران حماس برای انتقال دفاتر خود به خارج از قطر این است که میانجی‌گران قطری و مصری در هفته‌های اخیر فشارهای شدیدی را علیه حماس برای پذیرش توافق تبادل اسرا در جریان مذاکرات آتش بس، اعمال کرده و حتی مقامات این جنبش را به اخراج از قطر تهدید کرده‌اند!

هفته گذشته نیز «هاکان فیدان» وزیر امور خارجه ترکیه و «محمد بن عبدالرحمن آل ثانی» نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر با یکدیگر دیدار و رایزنی کردند.

وزارت خارجه قطر با صدور بیانیه‌ای درباره این دیدار اعلام کرد: نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر با وزیر خارجه ترکیه دیدار کرد. دو طرف در این دیدار راه‌های کاهش تنش، تحقق آرامش و پایان جنگ در نوار غزه را مورد بحث و رایزنی قرار دادند.

در ادامه این بیانیه آمده است: نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر نگرانی قطر در قبال تحولات منطقه را ابراز کرد و از تمامی طرف‌ها خواست که آرامش خود را حفظ کنند و خویشتن‌دار باشند.

همچنین وزارت خارجه قطر اعلام کرد که محمد بن عبدالرحمن در این دیدار بر پایبندی قطر نسبت به تلاش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی با هدف تحقق امنیت و ثبات تاکید کرده است.

در ادامه این بیانیه آمده است: نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر و وزیر خارجه ترکیه راه‌های پایان جنگ در غزه وهماهنگی تلاش‌ها در زمینه امور بشردوستانه در نوار غزه را مورد بحث و رایزنی قرار دادند.

کد خبر 6084929

دیگر خبرها

  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • دستگیری کلاهبردار حرفه‌ای در کرمانشاه
  • کشف ۱۰ فقره سرقت فروشگاه‌های زنجیره‌ای در همدان
  • بازگشایی پاسگاه محیط بانی دریاچه تار/ ورود گردشگران و طبیعت‌گردان به منطقه ممنوع است
  • ممنوعیت ورود گردشگران به منطقه دریاچه تار دماوند
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • هیچ کشوری مثل قطر نمی‌تواند واسطه رسیدن به توافق مبادله اسرا باشد
  • علت آتش سوزی در بازار بندرعباس اعلام شد | تلاش برای مهار آتش در یک منزل مسکونی ادامه دارد | ویدئو
  • اعتراض تند ذوبی‌ها: پنالتی بود آقای داور!
  • اجرای مصوبه کاهش مصرف پلاستیک از فردا