Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نادر پرستار عصر پنجشنبه در نشست وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اصحاب فرهنگ و هنر استان اردبیل عنوان کرد: متأسفانه روند عدم امنیت شغلی خبرنگاران همچنان ادامه داشته و این موضوع به تمرکز و تداوم کار حرفه‌ای خبرنگاران آسیب جدی وارد می‌کند.

وی به دیگر کمبودهای مرتبط با حوزه مطبوعات اشاره کرد و افزود: به نظر می‌رسد زمان تجدید نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دستگاه‌های مرتبط در صدور مجوز فله‌ای و بدون حساب و کتاب به نشریات محلی فرا رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این فعال و پیشکسوت حوزه رسانه ادامه داد: صدور مجوز برای نشریاتی که مدیران و صاحب امتیازهای آنان از توانایی علمی و حداقل ترین آشنایی با شرایط انتشار نشریات ندارند، در کنار عدم تطبیق مدارک تحصیلات عالیه این افراد با حوزه رسانه باعث ورود افراد غیرمتخصص به حوزه رسانه شده است.

پرستار در ادامه شفاف سازی ارائه یارانه کاغذ به نشریات را مورد تأکید قرار داد و افزود: یکی دیگر از مهمترین چالش‌های مشاهده شده در عرصه مطبوعات روشن نبودن نحوه پرداخت یارانه‌ها به مدیر مسئولان نشریات بوده تا در این خصوص حرف و حدیث‌های زیادی در کشور ایجاد شود.

وی به مشکل استقرار فیزیکی خانه مطبوعات در اردبیل نیز اشاره کرد و افزود: استان اردبیل از لحاظ برخورداری از «خانه مطبوعات» جزو استان‌های پیش روی کشور محسوب می‌شود اما نبود ردیف اعتباری خاص و کسری بودجه مانع از فعالیت گسترده و مورد انتظار این مجموعه شده است.

سرپرست روزنامه کیهان در اردبیل با بیان اینکه خانه مطبوعات استان با وجود قرارگیری در یکی از بهترین نقاط شهری، از سند مالکیت برخوردار نیست، ادامه داد: مساعدت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای موافقت با انتقال سند مالکیتی این ساختمان به نام «خانه مطبوعات»، به آسودگی خاطر نشریات محلی برای برخورداری از مکان دائمی و تداوم فعالیت‌های هدفمند دامن خواهد زد.

پرستار از صدور مجوز فعالیت دانشکده خبر استان زیر نظر خانه مطبوعات اردبیل قدردانی کرد و افزود این استان با برخورداری از ۳۸۴ کیلومتر مرز مشترک زمینی با کشورهای همجوار و جلوگیری از هجمه فرهنگی نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه به حوزه فرهنگ و نشریات است.

به گفته پرستار ضریب یارانه کاغذ استان‌های مرزی کشور به مانند اردبیل باید با دیگر مناطق تفاوت‌هایی داشته باشد.

وی به تعداد نشریات فعال در استان اردبیل نیز اشاره کرد و افزود: طبق آخرین آمار احصا شده استان اردبیل از ۱۴۶ نشریه چاپی مجوز دار، ۴۵ نشریه الکترونیکی برخط و ۱۴ نشریه الکترونیکی غیربر خط برخوردار است که در خدمت فرهنگ و هنر منطقه هستند.

این فعال و پیشکسوت حوزه رسانه ستون مستحکم پایه‌های رسانه را خبرنگاران معرفی کرد و افزود: توجه به وضعیت معیشت خبرنگاران باید در اولویت مسئولان قرار گرفته و از دادن وعده‌های توخالی پرهیز کرد.

کد خبر 4723254

منبع: مهر

کلیدواژه: مطبوعات ایران اردبیل نشریه الکترونیکی توقیف نشریات ماه محرم قزوین اربعین حسینی بوشهر شهرکرد شیراز هفته دفاع مقدس عاشورا اربعین 98 مراسم عزاداری ایلام گرگان استانداری سمنان سانحه تصادف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۸۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان گفت: نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است، بنابراین باید کارکرد فرهنگی، سیاسی و اجتماعی مساجد پررنگ‌تر شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حسین خیاط ظهر امروز در دیدار با اعضای ستاد نماز جمعه شهر سرایان به نقش مسجد به عنوان اولین پایگاه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی اسلام که با درایت پیامبر اکرم(ص) معین شد اشاره کرد و اظهار داشت: نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است و باید با برنامه‌ریزی رویکرد این پایگاه نسبت به سایر مباحث پررنگ‌تر شده و حکومت اسلامی را به سمت تمدن اسلامی سوق دهد.

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان، نماز جمعه را تبیین‌کننده سیاست‌های نظام اسلامی دانست و گفت: اگر نگاه فرهنگی داشته باشیم، حجم زیادی از آسیب‌های اجتماعی کاهش می‌یابد اما متاسفانه حوزه فرهنگی مظلوم واقع شده و حجم بیشتر اعتبارات به سمت پروژه‌های عمرانی می‌رود.

امام جمعه سرایان نیز در این دیدار، به سالروز شکست آمریکا در صحرای طبس اشاره کرد و از آن به عنوان یکی از مفتضح‌ترین شکست‌های استکبار یاد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین غلامرضا مرتضایی‌نیا، وضعیت برگزاری نماز جمعه در سه بخش شهرستان را مطلوب ارزیابی کرد و از وضعیت اعتباری ستاد نماز جمعه ابراز نگرانی کرد و از مسئولان خواستار چاره اندیشی در این زمینه شد.

وی ضمن تقدیر از ستاد نماز جمعه سرایان بیان کرد: جلسه ستاد در حوزه برادران و خواهران به صورت مستمر و هفتگی برگزار و برنامه‌ریزی برای امور فرهنگی انجام می‌شود.

سرپرست فرمانداری شهرستان سرایان همچنین در جمع دستگاه‌های فرهنگی شهرستان نیز با اشاره به نامگذاری دهم خرداد ماه به عنوان روز "فرهنگ شهرستان سرایان" گفت: این مناسبت فرصتی مناسب برای بیان ظرفیت و پتانسیل فرهنگ غنی شهرستان در حوزه‌های متخلف از جمله فرهنگی، هنری، گردشگری، کشاورزی، صنایع دستی و هنری است.

خیاط، خواستار اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی با هدف بزرگداشت هر چه بهتر این مناسبت شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سرایان نیز در این جلسه گفت: آیین بزرگداشت روز فرهنگ شهرستان سرایان در دهم خرداد ماه برگزار و برنامه‌های متنوع فرهنگی پیش‌بینی و برنامه‌ریزی شده است.

وحید فنودی، از برپایی نمایشگاه متشکل از غرفه‌های فرهنگی، هنری، کتاب، صنایع دستی، کشاورزی، مفاخر و مشاهیر، بازی‌های بومی و موسیقی محلی، شعر خوانی، سخنرانی، تجلیل از خدام مساجد به عنوان بخشی از برنامه‌های بزرگداشت روز فرهنگی در این شهرستان نام برد.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • نقاره‌زنی در اردبیل احیا می‌شود
  • بیانات مقام معظم رهبری حرف دل همه کارگران بود
  • اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج‌نشین را متوقف کرد
  • اوکراین صدور گذرنامه برای مردان خارج نشین را متوقف کرد
  • شارلاتان‌بازی نشریات توقیف‌شده به روایت اصلاح‌طلبان
  • با جدیت پیگیر بحث امنیت شغلی کارگران هستیم
  • ۶ خانه فرهنگی ایران در پاکستان فعال می‌شود
  • رهبر انقلاب: امنیت شغلی اطمینان کارگر به آینده شغلی خود است (فیلم)
  • نقش مساجد فراتر از محلی برای عبادت است
  • خداقوت کارگر