Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  کاظم غریب آبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان ملل و سایر سازمان‌های بین المللی مستقر در وین، طی سخنرانی در شصت و سومین کنفرانس عمومی آژانس بین المللی انرژی اتمی در موضوع قابلیت‌های هسته‌ای رژیم اسرائیل و منطقه خاورمیانه عاری از سلاح هسته ای، با اشاره به حمایت کامل ایران از ایجاد منطقه خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته ای، رژیم اسرائیل را مهم‌ترین مانع تحقق این هدف خواند و از جامعه بین المللی خواست فشار مداومی را بر این رژیم برای پیوستن به معاهده عدم اشاعه تحمیل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


غریب آبادی در ابتدا ضمن استقبال از درج موضوع قابلیت‌های هسته‌ای رژیم اسرائیل در دستورکار شصت و سومین کنفرانس عمومی آژانس و با اشاره به این که ایجاد منطقه خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته ای، خواسته طولانی مدت بسیاری از کشور‌های منطقه بوده و از سال ۱۹۸۰ تاکنون قطعنامه‌های زیادی در این خصوص و بدون رای گیری تصویب شده اند، افزود: جمهوری اسلامی ایران معتقد به ایجاد چنین نواحی به ویژه در یک منطقه بی ثبات مانند خاورمیانه می‌باشد؛ چرا که فعالیت‌های هسته‌ای لجام گسیخته رژیم اسرائیل، کماکان تهدیدی برای منطقه و فراتر از آن می‌باشد.

نماینده دائم کشورمان با ابراز نگرانی از کوتاهی‌های صورت گرفته در گذشته و هشدار در مورد تبعات ادامه این قصور و کوتاهی ها، گفت: اگر ما به قصور در این خصوص ادامه دهیم، کماکان شاهد پیامد‌های وخیم علیه تمامیت، اعتبار و اهمیت معاهده عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای خواهیم بود.

وی با تاکید بر اینکه ایران قویا معتقد است پایبندی جهانی به ان. پی. تی و نیز اعمال جهانی پادمان‌های آژانس، به ویژه در منطقه خاورمیانه، به طور موثری باعث ایجاد منطقه عاری از سلاح‌های هسته‌ای می‌شود، ابراز امیدواری کرد که با پیوستن دولت فلسطین به عنوان یک دولت عضو به ان. پی. تی و اقدامات اولیه برای حصول به یک توافقنامه پادمان با آژانس، این توافقنامه بتواند به همه سرزمین‌های اشغالی فلسطین در موعد مقرر اعمال شود.

وی با اشاره به اینکه واقعیت این است که همه کشور‌های خاورمیانه به غیر از رژیم صهیونیستی عضو ان. پی. تی بوده و در حال انجام تعهدات خود می‌باشند، افزود: با این حال، این حقیقت که قابلیت هسته‌ای پنهانی رژیم اسرائیل یک تهدید جدی مداوم برای امنیت همسایگان و دیگر کشورهاست، از سوی برخی کشور‌های خاص نادیده گرفته می‌شود.

سفیر کشورمان در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار داشت: مایه تاسف است که رژیم اسرائیل که عضو ان. پی. تی نیست، به پشتوانه حمایت نظامی و سیاسی برخی کشور‌های خاص، با گستاخی به اجرای برنامه نظامی زیرزمینی هسته‌ای خود ادامه می‌دهد و حتی قصد خود برای الحاق به این معاهده را نیز اعلام نکرده است.

غریب آبادی با ابراز تاسف از اینکه کنفرانس بازنگری ان. پی. تی در سال ۲۰۱۵ به علت موضع گیری نامناسب برخی کشور‌ها در حمایت از یک عضو غیر ان. پی. تی ناکام ماند، اظهار داشت: این موضوع بایستی به عنوان یک عقب نشینی جدی دیده شود که عواقب وخیمی را برای امنیت بین المللی و منطقه‌ای در بر داشته است.

وی همچنین با تاکید بر اینکه یکپارچگی پادمان‌های جامع آژانس در خاورمیانه بایستی در دستورکار همه دولت‌ها باشد، افزود: رویکرد‌های گزینشی در منطقه خاورمیانه در این خصوص، بقاء رژیم پادمان‌های آژانس را به خطر می‌اندازد.

نماینده دائم کشورمان در پایان با اعلام اینکه حفظ وضعیت موجود در خاورمیانه دیگر به عنوان یک گزینه مطرح نیست، افزود: نادیده گرفتن حقایق میدانی در خاورمیانه نه به مصلحت منطقه و نه به مصلحت جامعه بین المللی می‌باشد.

وی با اعلام اینکه ایران اعتقاد عمیق دارد که تنها راه حل این وضعیت، اعمال فشار دائم بر روی رژیم اسرائیل برای الحاق فوری و بدون پیش شرط به ان. پی. تی به عنوان یک عضو بدون سلاح هسته ای، و قرار دادن همه فعالیت‌ها و تاسیسات هسته‌ای زیر زمینی خود تحت پادمان‌های جامع آژانس می‌باشد، افزود: حضور خطرناک و مداوم تاسیسات هسته‌ای غیر ایمن رژیم اسرائیل نبایستی دیگر تحمل شود و اولین گام در این راستا، بایستی ممنوعیت کامل و جامع ارسال همه تجهیزات، اطلاعات، مواد و تاسیسات مرتبط هسته‌ای در این خصوص باشد. خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 درخواست ایران از آژانس انرژی اتمی اسرائیل کاظم غریب آبادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۸۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: تولید رادیوداروها در سازمان انرژی اتمی ایران افزایش خواهد یافت

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز، "محمد اسلامی " روز دوشنبه در حاشیه نخستین کنفرانس بین المللی هوش مصنوعی و علوم داده در دانشگاه خلیج فارس در گفت وگو با خبرنگاران در بوشهر اظهار کرد: رادیو داروها در فرایندی که سازمان انرژی هسته‌ای طی کرده است امروز کل نیاز کشور را پاسخگو است.

بیشتر بخوانید: اسلامی: اگر آژانس به تعهدات برجامی خود عمل کند ما هم متعهدیم

وی با اشاره به اینکه از ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در زمینه رادیو داروها استفاده شده است افزود: کار بالینی این رایود دارو در بوشهر در حال انجام است و به حمد الله نتیجه بخش بوده و بزودی از آن رونمایی و رسانه ای خواهد شد.

معاون رییس جمهور تصریح کرد: هوش مصنوعی مجموعه از از نرم افزارها و سیستم مدیریت داده است که در فرایندهای مختلف بکارگیری می شود.

اسلامی ادامه داد: انرژی هسته ای نیز از نقطه صفر معدن به استفاه از جمع آوری دیتا و شناسایی سنگ ها تا حمل و نقل ، فراوری و چرخه ای که حرکت می‌کند به صورت مجزا از هم یا به صورت یکپارچه جای خود را باز کرده است و روز به روز نیز در حال گسترش است.

رییس سازمان انرژی هسته ای یادآور شد: نکته مهم این است که فرایند نظارتی ، کنترلی و مدیریتی ما به گونه ای باشد که آگاهی‌ها و تصمیم گیری‌ها به هنگامی داشته باشیم که بخش هایی به طور طبیعی در جریان تاریخی اتفاق افتاده و بخش هایی نیز بایستی به آن اضافه و تکمیل شود که در نیروگاه اتمی بوشهر در دستور کار است.

وی با اشاره به ظرفیت دانشگاه خلیج فارس و استقرار نیروگاه اتمی در جوار این دانشگاه گفت: باید تعامل و همکاری خوب ، پیوسته و دامنه داری پایه گذاری کنیم گرچه هم اینک نیز همکاری ها برقرار است .

اسلامی افزود: در همین راستا در قالب تفاهم نامه همکاری بلند مدت و ظرفیت سازی در دانشگاه خلیج فارس به خصوص در رشته های هسته ای اعلام آمادگی شده و ما نیز موافق اجرای این مهم هستیم.

وی گفت: هماهنگی لازم در فرایندهای اجرایی خود انجام خواهیم داد که بتوانیم باتوجه به طرح توسعه ای که در کشور ایجاد می کنیم از این کانون اول انرژی هسته ای که نیروگاه بوشهر است این حرکت مکمل نیز انجام شود .

وی گفت: این اقدام در راستای استفاده از ظرفیت انسانی ، علمی و پژوهشی دانشگاه انجام می شود.

کد خبر: 1228038 برچسب‌ها سازمان انرژی اتمی

دیگر خبرها

  • گروسی به ایران می آید؟ | پیام جدید مدیرکل آژانس به تهران | واکنش به تهدید حملات هسته‌ای
  • توجه ویژه صنعت هسته‌ای به فناوری‌های روز دنیا
  •  استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی
  • ایجاد رشته‌های هسته‌ای در دانشگاه خلیج‌ فارس
  • برنامه‌ریزی برای تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای
  • استفاده از فناوری هسته‌ای برای افزایش کیفیت محصولات نفتی
  • اسلامی: تولید رادیوداروها در سازمان انرژی اتمی ایران افزایش خواهد یافت
  • افزایش تولید رادیو داروها در سازمان انرژی اتمی ایران
  • جدیدترین جزئیات از ساخت نیروگاه‌های برق‌ هسته‌ای ایران
  • ماجراجویی هسته‌ای ایران در فصل دوم برنامه «بی‌واسطه»