Web Analytics Made Easy - Statcounter

روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد را که خواهان متوقف شدن عملیا‌های نظامی علیه گروه‌های مسلح و تروریستی در شمال سوریه بود، وتو کردند.  به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، روسیه و چین دو عضو دائم شورای امنیت سازمان ملل شامگاه پنجشنبه (۲۸ شهریور) قطعنامه ضد سوری این شورا را که خواهان حمایت از گروه‌های تروریستی و مسلح در استان ادلب سوریه بود، رد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



پیش‌نویش این قطعنامه را آلمان، کویت و بلژیک به شورای امنیت ارائه کرده بودند و خواستار برسی اوضاع اسن استان سوری شده بودند.

سه کشور مذکور در این پیش‌نویس از شورای امنیت خواسته بودند که عملیات‌های نظامی در استان ادلب با هدف ادعایی حمایت از شهروندان غیرنظامی سریعاً متوقف شود.

«واسیلی نبنزیا»، نماینده دائم روسیه در این شورا در باره این پیش‌نویس گفت: «هدف این پیش‌نویس این بود که روسیه را به عنوان مسئول کشته دشن افراد غیر نظامی در ادلب معرفی کند و تروریست‌ها را از "شکست نهایی" نجات دهد».

۱۲ کشور عضو شورای امنیت به این پیش‌نویس قطعنامه رأی مثبت داده بودند که با وتوی مسکو و پکن رد شد.

نماینده روسیه در شورای امنیت در جلسه امشب این شورا گفت که تروریست‌ها در استان ادلب به نقض توافق کاهش تنش ادامه می‌دهند و به مناطق اطراف این استان و پایگاه هوایی «حُمیمیم» که محل استقرار نیرو‌های روسی است، حملات انجام می‌دهند.

نبنزیا با بیان اینکه پیش‌نویس طرح ارائه شده به شورای امنیت مسئله مقابله با تروریسم را نادیده می‌گیرد، تأکید کرد که کشورش هرگز از چنین قطعنامه‌هایی حمایت نخواهد کرد.

«بشار الجعفری»، نماینده دائم سوریه در شورای امنیت سازمان ملل نیز با انتقاد از این پیش‌نویس گفت که تروریست‌ها در استان ادلب این کشور از شهروندان غیرنظامی سوری به عنوان «سپر‌های انسانی» استفاده می‌کنند و با تیراندازی به سمت آن‌ها، مانع از خروج آن‌ها به مناطق امن می‌شوند.

او گفت: «کشور‌هایی که این پیش‌نویس را ارائه کرده‌ا‌ند، با دولت سوریه دشمنی دارند و در تلاش‌های برخی از کشورها، به منظور ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی منطقه که به نفع رژیم اشغالگر اسرائیل است، دست دارند».

سوریه: قلم از شرح جنایت‌های ائتلاف آمریکا ناتوان است

جعفری به جنایت‌های ائتلاف به اصطلاح ضد داعش آمریکا در سوریه و عراق اشاره کرد و گفت که «قلم از شرح جنایت‌های این ائتلاف و شبه‌نظامیان مزدور آن عاجز است».

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان ملل متحد شورای امنیت سازمان ملل قطعنامه ضدسوری سازمان ملل گروه های تروریستی تکفیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۸۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه می‌رود/ علت چیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی‌اکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی، بنا بر دعوت نیکولای پاتروشف، دبیر شورای امنیت ملی فدراسیون روسیه، در رأس یک هیات بلندپایه‌ امنیتی، برای شرکت در دوازدهمین "نشست بین‌المللی مقامات عالی رتبه مسئول در امور امنیتی" و "نشست دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس" عازم شهر سن‌پترزبورگ خواهد شد.

بنابر گزارش ایلنا، این سفر در چارچوب سیاست چند جانبه‌گرایی و در تداوم دیپلماسی فعال و پویای سیاسی، امنیتی جمهوری اسلامی ایران به‌ویژه در دولت سیزدهم و به منظور ارتقا و توسعه‌ روابط دوجانبه، منطقه‌ای و بین‌المللی انجام می‌شود.

هم‌چنین احمدیان در این سفر با همتایان خود از کشورهای روسیه، برزیل، آفریقای جنوبی، چین، هند و عراق جداگانه‌ دیدار می‌کند.

اجلاس امنیتی سن پترزبورگ، با سابقه‌ای بیش از یک دهه، از معدود رویدادهای امنیتی بزرگ سالانه در سطح بین‌المللی است که به ابتکار کشور روسیه تشکیل و به‌طور مستمر برگزار شده است. از جمله ویژگی‌های مهم این اجلاس مقابله با یکجانبه‌گرایی غرب، به ویژه امریکا در عرصه‌ امنیت بین‌الملل و نهادینه کردن روایت‌گری و روایت‌سازی مستقل در این ساحت است.

در نشست سال گذشته‌ این اجلاس، مقامات ارشد امنیتی از بیش از یکصد کشور جهان در آن شرکت داشتند که حکایت از اهمیت و اقبال بین‌المللی به این رویداد امنیتی دارد.

نشست دوازدهم دبیران شوراهای امنیت ملی کشورهای عضو بریکس از روز سه‌شنبه چهارم اردیبهشت آغاز به کار می‌کند.

27215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898317

دیگر خبرها

  • بورل: اسرائیل به قطعنامه شورای امنیت درباره غزه عمل نکرده است
  • بورل: اسرائیل به قطعنامه شورای امنیت درباره غزه پایبند نبوده است
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی وارد سن‌پترزبورگ شد
  • حکیم: جهان رژیم اسرائیل را وادار به توقف جنگ غزه کند
  • احمدیان وارد سن‌پترزبورگ شد
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی وارد روسیه شد
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه می‌رود/ علت چیست؟
  • علی‌اکبر احمدیان به روسیه می‌رود
  • دبیر شورای عالی امنیت ملی به روسیه سفر می‌کند
  • دهمین سالگرد تجاوز نظامی به یمن؛ دورنمای حل بحران چیست؟