Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بهروز نعمتی در بخشی از یادداشت اختصاصی خود برای خبرآنلاین درباره طرح شفافیت آرای نمایندگان نوشت: شخصا از مخالفان این طرح هستم، حریت و استقلال رای را نباید از نماینده گرفت. درست است که برخی از شفافیت صحبت می کنند، اما این سوال مطرح است که آیا در تمامی مسائل کشور شفافیت وجود دارد؟ بسیاری از دستگاه های کشور اگر بخواهند شفاف باشند، قاعدتا امنیت کشور از بین می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره پشت پرده این طرح هم نوشت: این بحث‌ها جنبه انتخاباتی دارد. دوستانی که این موضوعات را مطرح می‌کنند، در ۲ و ۳ سال اخیر، شکست‌هایی را داشته‌اند و در حال حاضر خواستار جبران آن شکست‌ها هستند تا با وجهه‌ای دیگر وارد انتخابات اسفند شوند. اگر قرار است شفافیت آرا به سرانجام برسد.

این عضو هیئت رئیسه مجلس درباره اظهارنظرها درباره اینکه تصویب این طرح موجب ردصلاحیت برخی نمایندگان خواهد شد هم نوشت: من اعتقادی به این صحبت‌هایی که می‌شود درباره آن که اگر این طرح تصویب شود در تایید صلاحیت های بعدی مشکل ساز می‌شود هم ندارم. اعتقاد دارم نماینده باید حریت داشته باشد. همانگونه که در قانون اساسی آمده است، آزادانه نسبت به مسائل کشور صحبت کند. من از بقیه نمایندگان شفاف‌تر هستم و درباره تمام موضوعات نظر خود را شفاف اعلام کرده‌ام. 

نعمتی در ادامه یادداشت خود به سخنان اخیر پناهیان هم اشاره کرد و نوشت: در فضای که هر روز بیشتر به سمت انتخابات می‌رود عده‌ای که ۳ الی ۴ انتخابات را به مردم واگذار کردند از انتخاب مردم ناراحت هستند و فضا را به سمتی که خودشان دوست دارند می‌برند. یک فردی در سخنرانی قبل از نماز جمعه موضوعی را تحت عنوان (جامعه به سمت دو قطبی شدن نباید پیش برود) مطرح می کند. من معتقدم جامعه ای که در آن دم از دموکراسی می زنیم، حتما باید دو قطبی و چند قطبی شود که اظهارعقیده کنند. مردم با عقیده های مختلف ممکن است رای دهند و نمی شود گفت که همه مثل هم فکر کنند. زمانی که مردم سالاری دینی را مطرح می کنیم، باید بر پایه رای مردم باشد، قطعا مردم نمی توانند مثل همدیگر فکر کنند. بنابراین باید قطب های مختلف سیاسی وجود داشته و شرایطی فراهم شود که همه بر اساس قانون اساسی به عنوان فصل الخطاب قوانین کشور، کارشان را انجام دهند.

متن کامل یادداشت بهروز نعمتی را اینجا بخوانید. 

۲۱۷۲۱۷

کد خبر 1301323

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بهروز نعمتی شفافیت ایران و آمریکا عربستان آرامکو محمدجواد ظریف ایالات متحده آمریکا باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس دونالد ترامپ وزارت خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۸۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟

یک مقام مسئول گفت: «وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال، ۴۰ درصد منفی است. به‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پربارشی قرار داریم، اما بارندگی‌ها کمبود آب تهران را جبران نکرده است.»

به گزارش مهر، وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم، اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سد‌های استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود، اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

دیگر خبرها

  • شورای وحدت چند نماینده در مجلس دوازدهم دارد؟ /جزئیات لیست انتخاباتی برای دور دوم انتخابات از زبان متکی
  • همه جرائم انتخاباتی دور اول انتخابات مجلس رسیدگی شدند
  • نگاه ویژه نمایندگان وزیر به مشکلات کلان استان
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • هواداران منچستریونایتد بلیت‌هایشان را به باشگاه پس دادند!
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟
  • برخورد قضایی با متخلفان انتخاباتی در لرستان