Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-19@21:18:18 GMT

مخالف صادرات دام زنده هستم

تاریخ انتشار: ۲۸ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۶۹۱۴۷

به گزارش اکوفارس، علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، از کاهش ۲ هزار تومانی قیمت گوشت گوسفندی در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو شقه گوسفندی بدون دنبه با نرخ ۹۴ تا ۹۶ هزار تومان به مغازه‌دار و ۱۰۳ هزارتومان به مشتری عرضه می‌شود ضمن آنکه برخی مغازه‌داران به سبب رکود بازار در حال عرضه شقه گوسفندی با نرخ ۱۰۰ هزار تومان به مصرف‌کننده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ازدیاد عرضه در برابر تقاضا را از جمله دلایل اُفت ۲ هزارتومانی قیمت گوشت در بازار اعلام کرد و گفت: با توجه به روند کنونی عرضه و تقاضا و زایش دام در فصل پاییز پیش بینی می‌شود که اگر اتفاق خاصی در خصوص خروج غیر قانونی دام از مرز‌های کشور نیافتد نوسانی نخواهیم داشت.

ملکی درباره آخرین وضعیت قاچاق دام گفت: با توجه به کاهش نرخ دلار و کنترل مرز‌های کشور انگیزه‌ای برای قاچاقچیان وجود ندارد که امیدواریم این روند ادامه یابد تا بازار داخل با نوسانی روبرو نشود.

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به اینکه بنده مخالف صادرات دام هستم بیان کرد: اگر چه برخی افراد با بیان اظهاراتی مبنی بر ازدحام دام در واحد‌های دامداری به دنبال دریافت مجوز صادرات هستند، اما بنده با این موضوع مخالف هستم چرا که در صورت تحقق این امر و افزایش مصرف در فصل سرما با تنش قیمت همانند سال گذشته مواجه می‌شویم.

او در واکنش به اظهارات برخی مسئولان مبنی بر واردات بیش از حد گوشت به کشور گفت: واردات گوشت‌های برزیلی منجر به تنظیم بازار داخل شد و در غیر این صورت به سبب هجوم رستوران داران، هتل داران و بسیاری از ارگان‌های دولتی به سمت بازار گوشت داخل شاهد التهاب قیمت بودیم.

ملکی نرخ کنونی قیمت هر کیلو دام زنده در میادین را ۴۳ تا ۴۵ هزار تومان اعلام کرد و افزود: اگرچه بسیاری از مسئولان نرخ ۳۷ هزار تومانی را برای فروش هر کیلو دام زده درب دامداری اعلام می‌کنند، اما این قیمت بر اساس اطلاعات ما از شهرستان‌های مختلف صحت ندارد.

این مقام مسئول در پایان تصریح کرد: با وجود کاهش تقاضا در شهریور که سبب بازگشایی مدارس و افزایش هزینه خانوار و رکود بازار باید منتظر ماند و دید که قیمت گوشت به کدام سمت و سو می‌رود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۹۱۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات گوشت منجمد

 سال گذشته ۱۰۰ هزار تن گوشت منجمد و ۳۰ هزار تن گوشت گرم وارد شد اما امسال واردات گوشت منجمد ۱۴۰ هزار تن افزایش یافته و حجم واردات گوشت گرم ثابت می‌ماند.

به گزارش مهر، تأمین بازار کالاهای اساسی با کمترین نوسان قیمتی ضامن امنیت غذایی است. پس از برخی سیاست گذاری‌های انجام شده در دولت دوازدهم در سال ۱۳۹۸ سبب شد تا بستر نا به‌سامانی بازار گوشت قرمز رقم بخورد. این امر با حذف ارز ترجیحی از نهاده‌های دامی در اردیبهشت ۱۴۰۱ بیشتر خودش را نشان داد از این رو شاهد جهش نجومی قیمت گوشت قرمز در ماه‌های خرداد و تیر ۱۴۰۲ بودیم. در ادامه این امر دوباره در نیمه دوم سال نیز تکرار شد.

با تدابیر اندیشیده شده از سوی وزارت جهاد کشاورزی واردات دام و گوشت انجام شد و اگر چه توزیع آن با صف طولانی همراه بود اما تا حدودی کمک به تأمین بازار کرد.

پیش از آغاز سال جدید، قائم مقام وزارت جهاد کشاورزی در امور تجارت و تنظیم بازار درباره واردات گوشت قرمز به مهر گفته بود، با توجه به نیاز بازار روزانه به طور میانگین ۲۰۰ تن گوشت گرم وارد کشور می‌شود.

برنامه وزارت جهاد کشاورزی برای امسال در حوزه تأمین کمبود بازار داخل و مدیریت نرخ این کالای پروتئینی چیست؟ علیرضا پیمان پاک با بیان اینکه بودجه ارز واردات گوشت قرمز اختصاص داده شده است، اعلام کرده، تا پایان سال ارز مورد نیاز گوشت قرمز تأمین شده و تمام کمبود تولید گوشت قرمز از محل واردات جبران می‌شود.

وی یادآور شده، سال گذشته ۱۰۰ هزار تن گوشت منجمد و ۳۰ هزار تن گوشت گرم وارد شد اما برای امسال میزان واردات گوشت منجمد ۱۴۰ هزار تن افزایش می‌یابد و حجم واردات گوشت گرم ثابت باقی خواهد ماند.

پیمان پاک با بیان اینکه افزایش واردات گوشت قرمز برای تأمین و تنظیم بازار است، یادآور شده، عمده واردات گوشت گوساله بوده که ۸۰ درصد پیش بینی شده و باقی گوشت گوسفندی است. ‌

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: قرارداد صادرات گاز ایران به عراق تمدید شد ورود ۳۵ هزار تن گوشت منجمد برزیلی تا ماه رمضان/ قیمت گوشت کاهش می یابد؟

دیگر خبرها

  • افزایش واردات گوشت منجمد
  • حداکثر کشتار دام در طول سال ۸ میلیون راس است
  • ۱۲۰۰ تن شکر در سکوهای تنظیم بازار یزد توزیع می‌شود
  • قیمت گوشت قرمز امروز پنج شنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳
  • کاهش قیمت گوشت مرغ در بازار یزد
  • گوشت قرمز در وضعیت سفید | چرا قیمت گوشت قرمز کاهشی شد؟
  • قیمت گوشت مرغ در بازار امروز ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • کاهش قیمت مرغ در بازار
  • قیمت گوشت قرمز امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • با حقوق کارگران چند کیلو گوشت می‌توان خرید؟