Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه سلامت گفت: آن دسته از اتباعی که تحت پوشش سازمان بیمه سلامت هستند و همچنین اتباع معرفی شده جدید از سوی وزارت کشور، می‌توانند نسبت به تمدید اعتبار و دریافت دفترچه بیمه خود اقدام کنند.

داوود حاجی قاسمعلی در گفت‌وگو با ایسنا،‌ در خصوص طرح بیمه سلامت پناهندگان، گفت: این طرح از سال ۹۴ طی توافق‌نامه‌ای که با اداره کل امور اتباع خارجه وزارت کشور و کمیساریای عالی پناهندگان به امضا رسید، در حال اجرا است و پس از آن گروهی از پناهندگان شامل سه گروه بیماران خاص،‌ اتباع آسیب‌پذیر و اتباع غیر آسیب‌پذیر تحت پوشش بیمه سلامت هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این که گروه بیماران خاص و اتباع آسیب‌پذیر در مجموع قریب به ۹۲ هزار نفر از اتباع تحت پوشش را تشکیل می‌دهند،‌ ادامه داد: حق بیمه این دو گروه یاد شده سالانه حدود یک میلیون تومان است که توسط کمیساریای عالی پناهندگان پرداخت می‌شود. اتباع غیر آسیب‌پذیر نیز با جمعیت کمتر از ۱۰هزار نفر، تمام حق بیمه را خودشان پرداخت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه کار شناسایی و معرفی اتباع خارجی توسط وزارت کشور صورت می‌گیرد،‌ تصریح کرد: با تشخیص وزارت کشور این گروه‌ها طی لیستی به ما معرفی می‌شوند و این لیست در سامانه مکانیزه سازمان بیمه سلامت ثبت می‌شود و اتباع می‌توانند در مهلت مقرر نسبت به دریافت دفترچه بیمه خود اقدام کنند. اتباع دارای بیماری خاص نظیر ام اس، دیالیز،‌ تالاسمی،‌ پیوند کلیه و... با جمعیت حدود هزار نفر و اتباع آسیب‌پذیر آن دسته از افرادی هستند که توانایی مالی مناسب نداشته و توان پرداخت حق بیمه خود را ندارند.

مدیرکل بیمه‌گری و درآمد سازمان بیمه سلامت، خدمات ارائه شده به اتباع را همانند خدماتی که به سایرین ارائه می‌شود معرفی کرد و افزود: اتباع با مراجعه به مراکز طرف قرارداد بیمه سلامت می‌توانند خدمات و تعرفه بستری را مشابه ایرانی‌ها دریافت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه اعتبار دفترچه‌های بیمه سلامت فعلی اتباع، تا پایان اسفندماه است، اظهار کرد: از آنجایی که حوزه حقوقی سازمان بیمه سلامت به برخی نکات توافق‌نامه ایراداتی وارد کرده بود، برای آن که تا زمان اصلاح موارد ذکر شده بیماران پوشش بیمه‌ای خود را از دست ندهند، از اسفندسال گذشته تا شهوریور ماه سال جاری قرارداد بیمه‌ای با اتباع تمدید شد که اکنون نیز این قرارداد تا اسفندماه سال جاری تجدید شده و آن دسته از اتباعی که تحت پوشش سازمان بیمه سلامت هستند می‌توانند نسبت به تمدید اعتبار تاریخ دفترچه بیمه خود اقدام کنند.

حاجی‌قاسمعلی در خصوص اتباع جدیدی که تحت پوشش سازمان بیمه سلامت می‌روند،‌ گفت: تمام اتباع باید توسط وزارت کشور به ما معرفی شوند. البته اکنون سقف تعداد اتباع بیمه شده در سازمان تکمیل است و در صورتی اتباع جدید معرفی شده از سوی وزارت کشور پذیرش می‌شوند که عده‌ای از جمعیت یاد شده به کشور خود بازگشته و یا فوت شده باشند.

وی داشتن کارت سبز اقامت و مدارکی جهت اثبات هویت خانوادگی اتباع را برای آغاز ثبت‌نام و دریافت دفترچه بیمه سلامت ضروری دانست و خاطرنشان کرد: البته مدارک فوق تنها در صورتی پذیرش می‌شوند که تبعه مذکور توسط وزارت کشور به ما معرفی شده باشند و نام آنها در سامانه سازمان بیمه سلامت ثبت شده باشد. در صورت تکمیل بودن مدارک، دفترچه بیمه سلامت بلافاصله صادر می‌شود. همچنین در هر فصل به اتباع غیر آسیب‌پذیر ۱۰ روز مهلت داده شده تا در سامانه سازمان بیمه‌سلامت ثبت‌نام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان بیمه سلامت وزارت كشور اتباع خارجی بيماران خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۹۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۵ درصدی ظرفیت پذیرش دستیاری پزشکی 

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، بهرام عین اللهی  در دیدار با مدیر منطقه مدیترانه شرقی در تهران که در محل ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: در راستای توسعه شبکه بهداشت و درمان در کشور ۱۵ هزار پروژه‌های عمرانی تا پایان سالجاری به بهره برداری می‌رسد.

وی خاطر نشان کرد: سال گذشته ۲ هزار و ۸۰۰ پزشک و ۱۱ هزار دندانپزشک با اولویت مناطق محروم در نقاط مختلف کشور توزیع شدند.

وی با بیان اینکه ظرفیت پذیرش دستیاری پزشکی ۶۵ درصد افزایش یافته است، تصریح کرد: از دیگر اقدامات دیگر در نظام سلامت کشور در یکسال اخیر می‌توان به تحت پوشش قرار گرفتن دارو‌های اساسی زیر چتر حمایت بیمه‌ها، کاهش صف انتظار کاشت حلزون به صفر و برخورداری بیماران از نعمت شنوایی، افزایش پیوند اعضا از جمله کبد و کلیه، غربالگری دیابت و فشارخون برای ۴۶ میلیون نفر اشاره کرد.

عین اللهی با تاکید بر ارتقای برنامه سلامت خانواده در کشور، گفت: اکنون این برنامه در ۱۹۵ شهر در حال اجراست و تا پایان فعالیت دولت سیزدهم سراسری خواهد شد.

وزیر بهداشت با بیان اینکه هر کدملی دارای مراقبت سلامت می‌شوند، اظهار داشت: خانواده کوچکترین نهاد در کشور است که می‌تواند با برنامه ریزی و نظارت درست، افراد خانواده تحت پوشش برنامه‌های سلامت قرار گیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نتایج آزمون‌های مرکز تایید صلاحیت ایران مورد پذیرش جامعه جهانی
  • بازگرداندن ۸۵ هزار افغانستانی غیر مجاز به کشورشان
  • طرد ۸۵ هزار تبعه غیر مجاز افغانستان از استان کرمان
  • ۸۵ هزار تبعه غیرمجاز افغانستان از کرمان به میهنشان بازگشتند
  • افزایش ۶۵ درصدی ظرفیت پذیرش دستیاری پزشکی 
  • شرایط تحصیل اتباع خارجی در دانشگاه های ایران چیست؟
  • اعلام شرایط تحصیل اتباع خارجی در دانشگاه‌های ایران
  • شرایط تحصیل اتباع خارجی در دانشگاه‌های ایران چیست؟
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری معاونت پرستاری و مرکز ملی تحقیقات بیمه سلامت
  • طرد بیش از ۲۷ هزار تبعه غیر مجاز از البرز