Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی بیوتکنولوژی ایران، پژوهشگران گروه ژنتیک و به‌نژادی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خرم‌آباد در ۲ پژوهش جداگانه موفق به شناسایی و ثبت ۸ ژن در گیاه یولاف و ۳ ژن در گیاه گشنیز شدند.

این پژوهش‌ها توسط رضا میردریکوند، سیدمحسن و سجاد سهرابی و کامران سمیعی انجام شد و در نتیجه آن توالی این ژن‌ها پس از شناسایی برای ثبت در پایگاه مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی آمریکا NCBI ارسال شدند و پس از تأیید در این پایگاه و به‌نام دانشگاه آزاد اسلامی ثبت شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توالی‌های شناسایی‌شده دارای نقش تنظیمی بر طیف وسیعی از ژن‌های هدف به‌ویژه فاکتورهای نسخه‌برداری در گیاه یولاف و گشنیز هستند، از این توالی‌ها می‌توان به‌عنوان ژن‌های کاندیدا در بهبود مقاومت به تنش‌های خشکی و شوری و عملکرد کمی و کیفی در این گیاهان استفاده کرد. توالی‌ها در این لینک قابل دسترس هستند.

کد خبر 4723058 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: ژنتیک بیوتکنولوژی دانشگاه آزاد اسلامی نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی تحقیقات علمی فناوری نانو شرکت دانش بنیان موبایل گوگل امنیت اطلاعات خودروی برقی زیست فناوری هوش مصنوعی رگولاتوری صفحه نمایشگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۰۶۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشخیص سرطان پوست در چند ثانیه با گوشی موبایل!


به گزارش تابناک به نقل از دیلی میل، محققان دانشگاه کوئین مری لندن و دانشگاه گلاسکو راه حل جدیدی برای تشخیص سرطان پوست پیدا کردند که به ادعای آنها می‌تواند حرکتی انقلابی در این حوزه تلقی شود. آنها سنسوری ساخته‌اند که برای تشخیص سرطان پوست از تشعشعات تراهرتز با فرکانس پایین (THz) استفاده کرده که دقیق‌تر از  میکروسکوپ و به همان اندازه دقیق، اما ایمن‌تر از سی تی اسکن است.

این همان فناوری است که در نسل بعدی گوشی‌های هوشمند مجهز به 6G استفاده خواهد شد. در حالی که تکنیک‌های اسکن سنتی تصاویری از بافت ایجاد می‌کنند، اسکن با استفاده از تشعشعات THz به چگونگی واکنش بافت به فرکانس‌های رادیویی خاص می‌پردازد. به گفته محققان، این بدان معناست که می‌تواند حتی تعداد کمی از سلول‌های سرطانی را شناسایی کند.

آنها ادعا می‌کنند که حسگر جدید می‌تواند سرطان پوست را «در عرض چند ثانیه» و با «حساسیت استثنایی» تشخیص دهد و در آینده می توان آن را در یک دستگاه دستی گنجاند تا بیماران را راحت تر حتی در خانه تشخیص دهد.

در حال حاضر با استفاده از دستگاه‌های میکروسکوپی و اسکن‌های سی تی سرطان پوست تشخیص داده می‌شود که فرد باید به بیمارستان مراجعه کرده و زیر تجهیزات حجیم قرار گیرد.

 

دیگر خبرها

  • کشف اسرار جدید از ماه
  • استاد برجسته و پیشکسوت دانشگاه تهران درگذشت
  • تولید ابرخازن با ساندویچ کردن یک ژل بین دو لایه گرافن
  • فقط یک‌چهارم گیاهان دارویی برای تولید دارو استفاده شده‌اند
  • چرا سیلی ایران به اسرائیل خیره‌کننده است؟
  • شناسایی ژن عامل پارکینسون
  • ژن عامل پارکینسون شناسایی شد
  • تشخیص سرطان پوست در چند ثانیه با گوشی موبایل!
  • دستیابی متخصصان ایرانی به فن آوری نور‌های مصنوعی
  • ممنوعیت برداشت هر گونه گیاه مرتعی و دارویی در استان کرمان