Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@09:17:39 GMT

۴۳۰۰ پژوهش در سامانه «ساعت» ثبت شد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۷۰۶۶۴

۴۳۰۰ پژوهش در سامانه «ساعت» ثبت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران، از ابتدای راه‌اندازی سامانه عرضه و تقاضای پژوهش (ساعت) تا پایان سال ۱۳۹۷، بیش از ۴۳۰۰ پژوهش در موضوعات مختلف در سامانه وجود دارد که کاربر می‌تواند آنها را ببیند و برای آگاهی بیشتر یا انجام آنها با سازمان مربوطه تماس بگیرد.

در مجموع ۱۸۵ سازمان و بیش از چهار هزار و ۳۰۰ پژوهشگر در این سامانه نام‌نویسی کرده‌اند و همچنین بیش از ۶۰۰ فراخوان پژوهشی در موضوعات مختلف توسط سازمان‌های کشور در این سامانه به ثبت رسیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درخواست‌های اجرای پژوهش که از طرف پژوهشگران برای سازمان‌ها ارسال شده به ۸۱۰ عنوان رسید. درخواست انجام پژوهش به این معنا است که پژوهشگر برای انجام پژوهش‌های سازمان علام آمادگی می‌کند. با توجه به افزایش آمار فراخوان‌های ثبت ‌شده در سامانه، شمار درخواست‌ها از سوی پژوهشگران برای اجرای این پژوهش‌ها هم بالا رفته است.

سامانه ساعت، علاوه بر پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی، طرح‌های پژوهشی کشور را نیز در بر می‌گیرد و سعی دارد در گام نخست، پیوند میان طرح‌های پژوهشی را با نیازهای پژوهشی سازمان‌ها دنبال ‌کند.

این پیوند با یک پایگاه روزآمد و جامع از تقاضای پژوهش (نیازها و حمایت‌ها) و عرضه پژوهش (توانمندی‌ها و نیاز به حمایت) پشتیبانی می‌شود. سازمان‌ها می‌توانند در این سامانه، درخواست‌ها و حمایت‌های خود را به آگاهی پژوهشگران برسانند که محور و موضوع پژوهش، تأمین منابع مالی، خدمات مشاوره، تامین تجهیزات و سخت‌افزار، تامین اطلاعات و مانند آنها را در بر دارد.

از سوی دیگر، پژوهشگران می‌توانند توانمندی‌ها و گرایش‌های پژوهشی خود را به همراه حمایت‌هایی که برای پیگیری آنها نیاز دارند، به آگاهی سازمان‌ها برسانند.

«ساعت» نیازها و حمایت‌های سازمان‌ها را از پژوهش به آگاهی همگان می‌رساند و از سوی دیگر، با معرفی پژوهشگران به سازمان‌ها، همکاری‌های بلندمدت را میان آن‌ها ساده می‌کند.

در این سامانه، سازمان‌ها می‌توانند به جستجوی پژوهشگران بپردازند و با پیشینه و کارنامه علمی و همچنین پیشنهادیه‌های ایشان آشنا شوند. پژوهشگران نیز می‌توانند با جستجوی فراخوان‌های سازمان‌ها به نیازهای پژوهشی و حمایت‌های آنان پی ببرند.

«ساعت» سازمان‌ها و پژوهشگران را به شکل خودکار نیز به یکدیگر پیوند می‌دهد و سازمان‌ها می‌توانند درخواست‌ها، اولویت‌های پژوهشی و حمایت‌های خود را در این سامانه به آگاهی پژوهشگران برسانند.

طبق مصوبه شورای‌عالی علوم، تحقیقات، و فناوری، دستگاه‌های اجرایی برای اجرای طرح‌های پژوهشی خود، ملزم به ثبت طرح‌ها در سامانه عرضه و تقاضای پژوهش هستند.

کد خبر 4723071 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران طرح های پژوهشی پایان نامه نوآوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی تحقیقات علمی فناوری نانو شرکت دانش بنیان موبایل گوگل امنیت اطلاعات خودروی برقی زیست فناوری هوش مصنوعی رگولاتوری صفحه نمایشگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۰۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای رتبه علمی اعضای هیئت علمی تغییر می‌کند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مجید مقدم در جلسه کارشناسی حوزه آموزش صدا و سیما گفت: از این پس ارتقای رتبه علمی اعضای هیئت علمی صرفا بر اساس ارائه مقاله و تحقیقات علمی نخواهد بود.
عضو هیئت علمی و مدیرکل حوزه ریاست سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران افزود: سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با مصوبه شورای انقلاب در سال ۱۳۵۹ آغاز به کار کرد و بر اساس اساسنامه این سازمان حمایت از پژوهشگران، مبتکران، نخبگان، فرهیختگان و همچنین ایجاد و توسعه فناوری در کشور را برعهده دارد که منجر به تولید فناوری شود.

آقای مقدم به ماموریت‌های جدید در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: حل مشکلاتی که در کشور کمک به افزایش کیفیت زندگی مردم می‌کند را در دستور کار قرار داده است.

او با بیان اینکه در این سازمان شورای حکیمان با حضور استادان و فرهیختگان سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و استادان برجسته کشور تشکیل شده است، گفت: در این شورا بدون آنکه با دستگاه‌ها و دانشگاه‌های کشور موازی کاری داشته باشد، مسائل و چالش‌های کشور بررسی و به ایجاد راهکار مناسب منجر می‌شود.

دکتر مجید مقدم به ۲۶ طرح کلان که در کشور نقش آفرین بوده است، اشاره کرد و گفت: برخی از این طرح‌ها با بودجه سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی کشور در چند سال آینده به نتیجه خواهد رسید.
مدیرکل حوزه ریاست سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران به برنامه ریزی آینده پژوهشی کشور تا سال ۲۰۵۰ میلادی گفت: انرژی‌های نو، کوانتوم، امنیت غذایی، بهداشت، گرافت، هوش مصنوعی، فلز و معدن و آب هوا از جمله چالش‌های جهان در چند سال آینده خواهد بود که این سازمان کار تحقیقی و پژوهشی روی این موضوعات را در اولویت قرار داده است تا در سال‌های آینده نیاز کشور را مرتفع کند و از پیشرفت علمی جهان هم عقب نمانیم.

مجیدمقدم به جذب اعضای هیئت علمی و متناسب با حل مسائل آینده کشور اشاره کرد و افزود: سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تعداد ۷۵ نفر از محققان ایرانی مقیم کشور یا خارج از کشور طریق فراخوان و بورسیه‌ها و به کمک کارگروه‌هایی گزینش و غربالگری شدند که جذب و استخدام این سازمان شده اند.

مدیرکل حوزه ریاست سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران از مجوز هیئت امنای این سازمان برای استخدام ۵۰ نفر اعضای هیئت علمی در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: علاقمندان با شرکت در فراخوان اردیبهشت ۱۴۰۳ یا بهمن ۱۴۰۳ جذب هیئت علمی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران خواهند شد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

او با بیان اینکه سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران در حال حاضر ۱۵۰ نفر عضو هیئت علمی دارد، گفت: تا پایان ۱۴۰۳ این اعضا به حدود ۲۵۰ نفر خواهند رسید.

دکتر مقدم با بیان اینکه ترفیع رتبه علمی اعضای هیئت علمی سازمان پژوهش صرفا بر اساس ارائه مقاله و تحقیقات علمی نخواهد بود، گفت: نیمی از امتیاز کسب رتبه علمی اعضای هیئت علمی منوط به رسیدن طرح‌های کاربردی و صنعتی به تولید محصول خواهد بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

تحقق  ایده تا محصول در سازمان پژوهش‌ها
او گفت: زنجیره ایده تا محصول در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران انجام می‌شود و با ساخت نمونه اولیه و نیمه صنعتی به تولید انبوه خواهد رسید.

عضو هیئت علمی سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با بیان اینکه پارک علم و فناوری این سازمان به پارک علم و فناوری ملی تغییر نام یافته است، گفت: با مجوز‌های شورای گسترش و حمایت‌های وزارت علوم پارک علم و فناوری سازمان که در ۱۲ هکتار در حال اتمام است و بزودی افتتاح می شود.

دیگر خبرها

  • اولین کنگره پژوهش و فناوری در حوزه بهداشت و سلامت در اصفهان
  • دانشمندان می‌گویند موفق به صحبت با یک نهنگ شده‌اند
  • ضرورت حمایت از کارآفرینان و تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار
  • اولویت‌های پژوهشی سال ۱۴۰۳ سازمان سینمایی منتشر شد
  • فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • سازمان سینمایی فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳ را منتشر کرد
  • انتشار فراخوان پژوهشی سال ۱۴۰۳
  • ارتقای رتبه علمی اعضای هیئت علمی تغییر می‌کند
  • بررسی موانع پیش روی پژوهشگران برای انجام پژوهش
  • حدود ۳۱ میلیون کارت سوخت فعال در کشور وجود دارد